Aşık oldum ama evlendim
-
Автор темыVince
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Aşık oldum ama evlendim
Hanımlar, iyi günler,
şimdi seksle ilgili bir forum için beklenmedik bir soru. Bu daha çok fiziksel olanla ilgili değil, duyusal olanla ilgili.
bu hiç başına geldi mi: evlisin (belki uzun süredir; hatta belki çocukların bile var; öyle) evlilikteki ilişkinin oldukça normal olması mümkündür). Ve birden bire bir ilişki, bir aşk, bir hobi, aşık olmak, başka hangi duygular ortaya çıkıyor. Ve bunun için aileni terk etmeye hazır görünüyorsun.
Bu senin için nasıl oldu? Ne yapıyordun? Duygularınız nasıl değişti? Artılarını ve eksilerini nasıl tarttınız?
Bana bu tür durumların, özellikle de bir tür evlilik krizi, kişisel kriz, orta yaş kriziyle ilişkili olanların oldukça yaygın, hatta klasik bir hikaye olduğu söylendi. Ve bu tür durumların ne ölçüde evrensel olduğunu anlamak istiyorum.
Tecrübenizi paylaşırsanız teşekkür ederim. Şimdi çok önemli.
şimdi seksle ilgili bir forum için beklenmedik bir soru. Bu daha çok fiziksel olanla ilgili değil, duyusal olanla ilgili.
bu hiç başına geldi mi: evlisin (belki uzun süredir; hatta belki çocukların bile var; öyle) evlilikteki ilişkinin oldukça normal olması mümkündür). Ve birden bire bir ilişki, bir aşk, bir hobi, aşık olmak, başka hangi duygular ortaya çıkıyor. Ve bunun için aileni terk etmeye hazır görünüyorsun.
Bu senin için nasıl oldu? Ne yapıyordun? Duygularınız nasıl değişti? Artılarını ve eksilerini nasıl tarttınız?
Bana bu tür durumların, özellikle de bir tür evlilik krizi, kişisel kriz, orta yaş kriziyle ilişkili olanların oldukça yaygın, hatta klasik bir hikaye olduğu söylendi. Ve bu tür durumların ne ölçüde evrensel olduğunu anlamak istiyorum.
Tecrübenizi paylaşırsanız teşekkür ederim. Şimdi çok önemli.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
Cevap: Aşık oldum ama evlendim
))) Ne yazık ki ya da neyse ki evrensel durumlar yok, ama krizler var. IMHO, eğer bir kadın yandan aşık olursa, bu her şeyin evde olmadığı anlamına gelir, Tanrıya şükür. Belki seks iyidir ve koca ilgili, çalışkan ve çocukları seviyor ama pek ilgilenmiyor. Böyle bir olay yüzünden bir aileyi mahvetmeye değer mi? Buradaki her şey bireyseldir. Öncelik vermeliyiz, onun için hangisi daha önemli? Ve önceliklere göre karar verin. Ama bu kuru bir teori, ama hayatta, kişisel olarak, aşık olduğumda, kelimenin tam anlamıyla doğru düşünmeyi bırakıyorum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 9 months
Strecoza ve eğer, Basitçe!!!! Birbirimiz için mi? Peki her şey gitti!
-
- Nirvana’dayım
Eski alkoliğim, aksi takdirde muhtemelen sonsuza kadar yaşarlardı, ama kesin değil
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Ve her şey arkadaşlarla basit bir şekilde başladı. Hangi adam bu kadar değer veriyor?
Bu bir hastalık, alkolizm. Diğerleri gibi ama bir insanı iyileştirmek için öncelikle onun arzusuna ihtiyacın var.
Ve her şey arkadaşlarla basit bir şekilde başladı. Hangi adam bu kadar değer veriyor?
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- Sibiryak89, sapık
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
yani ben onun arkadaşlarının yerini alırdım, Blue’dan bahsetmiyorum!! :)
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Strecoza, Mavi Schmuck!! ama içmeyi bırakmayacağım!!! :deli:
- These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
- Venüs, Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
- Registered for: 3 years 2 months
Ben sağa sola koşmak için evlenmedim! Kavgalar, küfürler vardı, neredeyse her kavga boşanmayla sonuçlanıyordu, değiştirilecek çok seçenek vardı ama bir şekilde bir yerlerde takılmak yerine arkadaşlarımla vakit geçirdim, eşim büyüdü, arkadaşlarımdan uzaklaştım. Sonuç olarak hiçbirimiz tökezlemedik ya da değişmeye gitmedik, bunu herkes yapabilirdi ama geri dönüş olmayacaktı.
- These users thanked the author Alex Barları for the post (total 3):
- Eustace, sapık, Vince
-
- Nirvana’dayım
Kurulum 7 dakika 50 saniye :
Strecoza, https://i.postimg.cc/Hk1RcyYF/2017-04-26-153825.jpg Это мне, Бывшая прислала!!
Strecoza, https://i.postimg.cc/Hk1RcyYF/2017-04-26-153825.jpg Это мне, Бывшая прислала!!

- These users thanked the author Eustace for the post (total 4):
- Venüs, Fargal94, Sibiryak89, sapık
-
- ön sevişme
- Total posts: 139
- Registered for: 1 year 10 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 139
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: biseksüel
benim için birine aşık olmak, yani evlendikten sonra... bu hiç olmadı... Kocamı seviyorum ve onunla seks yapmak bana çok yakışıyor. .. kahretsin... .neredeyse tatmin oldum... Ama ben bilerek "maceralar" aramıyorum, kendi açımdan....
Ama ruhuma yerleşen şey "imge"dir bir erkeğin ya da bir kızın.. işte bu. bazen olur... ama bu kesinlikle aşk değildir... Bir kişiyle sadece "ilgileniyorum" olabilir... yani, prensipte hepsi bu...
böyle durumlarda sorun çok basit bir şekilde çözülür... "Böyle bir kız ya da erkek hakkında "fantezi kurdum"... ve her şey yolunda gitti... peki, tamam, belki iki kez "fantezi kurdum".. . kahretsin... maksimum üç...
ama dedikleri gibi, başka birinin ailesi karanlıktadır ve eşlerden birinin ayrılması ve seks için pek çok an ve sebep olabilir... bu nedenler bazen ilk sıralarda bile olmuyor...
ama yine de.. burada "diğer tarafı" hesaba katmak gerekiyor... Yani o kişi, erkek ya da kadın. Eşlerden birinin "aşık olduğu kişi... Aşk nesnesinin onları birbirine yaklaştırmak için hiçbir şey yapmaması başka bir şey, tam tersine olayları "zorlamaya" başlaması başka bir şey...
https://i.postimg.cc/g02LPptj/30.jpg
Katılıyorum, farklı durumlar var... Bazıları bir şekilde benzer.. .bazıları genel olarak “bireysel”..
benim için birine aşık olmak, yani evlendikten sonra... bu hiç olmadı... Kocamı seviyorum ve onunla seks yapmak bana çok yakışıyor. .. kahretsin... .neredeyse tatmin oldum... Ama ben bilerek "maceralar" aramıyorum, kendi açımdan....
Ama ruhuma yerleşen şey "imge"dir bir erkeğin ya da bir kızın.. işte bu. bazen olur... ama bu kesinlikle aşk değildir... Bir kişiyle sadece "ilgileniyorum" olabilir... yani, prensipte hepsi bu...
böyle durumlarda sorun çok basit bir şekilde çözülür... "Böyle bir kız ya da erkek hakkında "fantezi kurdum"... ve her şey yolunda gitti... peki, tamam, belki iki kez "fantezi kurdum".. . kahretsin... maksimum üç...
ama dedikleri gibi, başka birinin ailesi karanlıktadır ve eşlerden birinin ayrılması ve seks için pek çok an ve sebep olabilir... bu nedenler bazen ilk sıralarda bile olmuyor...
ama yine de.. burada "diğer tarafı" hesaba katmak gerekiyor... Yani o kişi, erkek ya da kadın. Eşlerden birinin "aşık olduğu kişi... Aşk nesnesinin onları birbirine yaklaştırmak için hiçbir şey yapmaması başka bir şey, tam tersine olayları "zorlamaya" başlaması başka bir şey...
https://i.postimg.cc/g02LPptj/30.jpg
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 6):
- Venüs, Şalyn, Eustace, Sibiryak89, sapık, Vince
-
- Nirvana’dayım
Seks, anahtar kelime!!! Her şey önünüzde!!! :göz kırp:
sen benim küçüklüğümsün

- These users thanked the author Eustace for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 3 months
dam bu tam önümdeki ne.. arkam ve her şeyin arkasında sorun yok.. kıçından bahsediyorum eğer varsa
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
- Kovboy2, Sibiryak89, sapık
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
Burada sana yardım etmeyecekler. Göğüsleri, popoyu hemen değerlendirin. Ve sizin durumunuzda, sizin için neyin daha önemli olduğuna kendiniz karar vermelisiniz.
- These users thanked the author Nina13 for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
öh, siktir git...... o kadar korkutucu ki neredeyse histeriye kapılmaya başladım!Natali_Natali: ↑17 Jan 2024, 16:12 e bende ve arkamda her şey yolunda... Ben kıçımdan bahsediyorum, eğer bir şey varsa
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 20 Replies
- 1895 Views
-
Last post by aryamari
-
- 8 Replies