Ortaya çıkan haber bu.
Moskova bölgesinde büyükanne altıncı sınıfa giden torunumu ağzında Özbek sikiyle yakaladım.
Kadın işten eve döndü ve diyelim ki biraz korktu. Kendisi ve torunu için endişelenen kadın, sübyancıyı odaya kilitledi ve polisi aramaya başladı. Ancak Özbek suikastçı pencereden (2. kattan) atladı ve spermini kız öğrencinin dudaklarına bırakarak gün batımına doğru sikişti.
Bu sırada genç fahişe onu öldürmeye çalışıyordu. büyükannesini kendisinin ve Imron’ın aşık olduğuna ikna edin ve oral seks önemsemenin bir işaretidir. Bu büyükannenin daha da nefes almasına neden oldu.
Sonuç olarak genç amcıkların sevgilisi yine de gözaltına alındı. Polise, iddiaya göre kızın kaç yaşında olduğunu bilmediğini söyledi.
Ve ben de kızgınım. Neyi başardın?
Kızının onlara güvenmeyeceğini, onları küçümseyeceğini. Peki, kulübelerde Özbekleriyle sevişecek.
Çocuklar ve güven
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Çocuklar ve güven
Evim yapılırken hep Özbekler ve küçük çocuklar takılırdı.
O zaman korktum. Kirlidirler, dişleri sarıdır ve burun deliklerinden gözbebekleri vardır, korkutucudurlar ve Rus kızlarıyla sikişirler. Üstelik kızlar kendileri geliyor.
O zaman korktum. Kirlidirler, dişleri sarıdır ve burun deliklerinden gözbebekleri vardır, korkutucudurlar ve Rus kızlarıyla sikişirler. Üstelik kızlar kendileri geliyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Bir bahane mi bekliyorsun? Hayır, mutlaka kırbaçlayın... Yoksa hepsini anlatmayı mı bekliyorsunuz, ulusal bir nifak var... Sağcısınız))))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
- Registered for: 3 years 9 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Kardeşim, sübyancılar, sübyancılar farklıdır, bazıları sikik, yozlaşmış, bende var yeteri kadar bakın, bakmak daha iyi, kameralar var)))
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Mart
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years
Polise, iddiaya göre kızın kaç yaşında olduğunu bilmediğini söyledi.
Toli 12 veya 18
Toli 12 veya 18
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 36 Replies
- 4862 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye