Fışkırtma ve space
-
- Potansiyel seks nesnesi

Fışkırtmayı yaklaşık 15 yıldır bildiğimi, hatta onlar yazmaya başlamadan önce kendim öğrendiğimi paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 15 yıl önce internette bunun bir sapma ve idrar kanallarının bir hastalığı olduğunu yazdılar. Artık 5 saniyeden bir dakikaya kadar aralıklarla art arda 50-60 orgazm alabiliyorum. Bilerek saydım, daha ileri gitmedim, orgazm 30’da tüm vücudum terden ıslanmıştı ve her biri giderek güçleniyordu. Tüm bunların zirvesi, bedenin ağırlıksız hale gelmesi ve ruhun bedenden ayrılıp onun üzerinde uçtuğu hissidir veya gözlerinizi kapattığınızda, tıpkı uzayla ilgili bir videodaki gibi, yalnızca hızlandırılmış versiyonda. Artıları - çok hoş, 2 kilo veriyorsunuz, her türlü kas pompalanıyor, gücünüz çok sayıda fiziksel aktiviteden sonra daha iyi (ben bir sporcuyum), çıkan ter cildi gençleştiriyor, cilt pürüzsüzleşiyor kaplıca tedavisinden sonra olduğu gibi. Eksileri - çok fazla sıvı ve dinlenmeye ihtiyacınız var. Deneyimlerimi paylaşmak istedim, öğretebilirim. İnternette arka arkaya orgazm sayısı ve tekniği hakkında benimki gibi benzer hikayeler yok.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 18 Replies
- 2934 Views
-
Last post by krallık
-
- 21 Replies