Soğuk mu değil mi, nasıl söylenir?
-
Автор темыSabina
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel

Seksten kafayı bulamıyorum. Bunu sadece boşalmaya başladığımda hissediyorum. Ne yapmalıyım? Hiçbir şey. Kocanıza istediğini verememenin nasıl bir şey olduğunu hayal bile edemezsiniz. Ve bu kesinlikle onun 18 cm boyutundan dolayı değil, hatta büyük bir oyuncak HİÇBİR ŞEY aldım. Bunu yaşayan varsa lütfen paylaşsın. Söylemek. Oyuncaktan sonra bile kocam ve ben en iyisiyiz, en azından onun okşamalarından boşalıyorum. Ve her zaman onun beni dövmesini istiyorum ve bazen bunu yavaşça yapmak istiyor, o kadar yavaş ki, kafayı buluyor ve ben başlıyorum, hadi daha hızlı gidelim, ama o bundan çabuk kurtuluyor ve ben de öyle.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
Re: Soğuk mu değil mi nasıl anlaşılır
Sekste her şey çok bireyseldir! Vay!sabina: ↑29 May 2021, 20:14 Seksten heyecan alamıyorum. Bunu sadece boşalmaya başladığımda hissediyorum. Ne yapmalıyım? Hiçbir şey. Kocanıza istediğini verememenin nasıl bir şey olduğunu hayal bile edemezsiniz. Ve bu kesinlikle onun 18 cm boyutundan dolayı değil, hatta büyük bir oyuncak HİÇBİR ŞEY aldım. Bunu yaşayan varsa lütfen paylaşsın. Söylemek. Oyuncaktan sonra bile kocam ve ben en iyisiyiz, en azından onun okşamalarından boşalıyorum. Ve her zaman onun beni dövmesini istiyorum ve bazen o kadar yavaş yapmak istiyor ki kafayı buluyor ve ben başlıyorum, hadi daha hızlı gidelim, ama o bundan çabuk kurtuluyor ve ben de öyle.
- These users thanked the author Nikk for the post:
- annem adam yaptı
-
- Potansiyel seks nesnesi
Anladım, belki birileri sorunlarını veya kişiliğini paylaşabilir
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
Автор темыSabina
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 3 years 11 months
Bizim ülkemizde onu nerede arayacağımı hayal bile edemiyorum. Ben Müslüman ve çok geri kalmış bir ülkede yaşıyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Registered for: 4 years
- Orientation: biseksüel
Erkeklerin penis büyüklüğü konusunda tuhaf olduğu gibi, tüm kadınlar da soğukluk konusunda tuhaftır.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 160 Views
-
Last post by VKrisov
-
- 0 Replies