Soğuk mu değil mi, nasıl söylenir?

Seks becerilerinizi paylaşın!
Автор темы
Sabina
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Soğuk mu değil mi, nasıl söylenir?

Unread post by Sabina »

Seksten kafayı bulamıyorum. Bunu sadece boşalmaya başladığımda hissediyorum. Ne yapmalıyım? Hiçbir şey. Kocanıza istediğini verememenin nasıl bir şey olduğunu hayal bile edemezsiniz. Ve bu kesinlikle onun 18 cm boyutundan dolayı değil, hatta büyük bir oyuncak HİÇBİR ŞEY aldım. Bunu yaşayan varsa lütfen paylaşsın. Söylemek. Oyuncaktan sonra bile kocam ve ben en iyisiyiz, en azından onun okşamalarından boşalıyorum. Ve her zaman onun beni dövmesini istiyorum ve bazen bunu yavaşça yapmak istiyor, o kadar yavaş ki, kafayı buluyor ve ben başlıyorum, hadi daha hızlı gidelim, ama o bundan çabuk kurtuluyor ve ben de öyle.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months
 Re: Soğuk mu değil mi nasıl anlaşılır

Unread post by Nikk »

sabina: 29 May 2021, 20:14 Seksten heyecan alamıyorum. Bunu sadece boşalmaya başladığımda hissediyorum. Ne yapmalıyım? Hiçbir şey. Kocanıza istediğini verememenin nasıl bir şey olduğunu hayal bile edemezsiniz. Ve bu kesinlikle onun 18 cm boyutundan dolayı değil, hatta büyük bir oyuncak HİÇBİR ŞEY aldım. Bunu yaşayan varsa lütfen paylaşsın. Söylemek. Oyuncaktan sonra bile kocam ve ben en iyisiyiz, en azından onun okşamalarından boşalıyorum. Ve her zaman onun beni dövmesini istiyorum ve bazen o kadar yavaş yapmak istiyor ki kafayı buluyor ve ben başlıyorum, hadi daha hızlı gidelim, ama o bundan çabuk kurtuluyor ve ben de öyle.
Sekste her şey çok bireyseldir! Vay!
These users thanked the author Nikk for the post:
annem adam yaptı
Prematüre
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Prematüre »

Anladım, belki birileri sorunlarını veya kişiliğini paylaşabilir
Panspermi
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Panspermi »

Bir seks terapistine başvurmalı mıyım?
Автор темы
Sabina
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Sabina »

Bizim ülkemizde onu nerede arayacağımı hayal bile edemiyorum. Ben Müslüman ve çok geri kalmış bir ülkede yaşıyorum.
Vit123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300
Registered for: 4 years
Orientation: biseksüel

Unread post by Vit123 »

Erkeklerin penis büyüklüğü konusunda tuhaf olduğu gibi, tüm kadınlar da soğukluk konusunda tuhaftır.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”