Eşimde orgazm olamama

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Rıfat
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Eşimde orgazm olamama

Unread post by Rıfat »

Merhaba böyle bir sorun var.
Eşim ve ben sekiz yıl önce tanıştık.
O bakire, ben de pek tecrübeli değilim, birkaç kadın vardı, hepsi bu.
Sonra evlendiler. Köklerimiz Kafkas kökenli, şu anda ben 29, eşim ise 27 yaşında.
Düğün gecesi pek iyi geçmedi.
Çok kuruydu. Onu okşamama rağmen görünüşe göre endişeliydim. Eczanedeki yağlayıcı sorunun çözülmesine yardımcı oldu.

Sekiz yıl geçti, eşimin hiç orgazm yaşamadığını anlıyorum, onun arzusunu veya şehvetini göremiyorum. Mastürbasyon yaptığını ve sonunda iki kez fışkırttığını söylüyor, gerçekten sözlerinden şüpheliyim, sanırım bunu sakinleşmem ve orgazmlarla onu rahatsız etmeyeyim diye söylüyor.. Çok endişeliyim, yıkımdan korkuyorum. evliliğin. Sonuçta evlilik sadece aşk, uyumlu yakın ilişkiler ve her ikisinin de tatmini ile ilgili değildir.
Cuni, rahatlatıcı masaj, nazik sözler, her şeyi denedim.
Belki ona faydası olur diye bir vibratör aldım ama faydası olmadı.
Artık ne yapacağımı bilmiyorum.
Ona yoni masajı yaptım, onu rahatlatmayı başardım, klitorisinin şiştiğini gördüm ama sonuç alamadım.
Libidoyu artırmak için ona pahalı vitaminler aldım ama yine de işe yaramadı.
Onun orgazmı olmadan kesinlikle yaşayabilirim.
Ama onun da bu hazzı hissetmesini, topallamasını gerçekten istiyorum. Ama ne yazık ki bunu sadece hayal edebiliyorum. Sekste sıfır olduğumu düşünmeye başlıyorum, çok üzgünüm.
These users thanked the author Rıfat for the post:
Fargal94
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months
 Cevap: Eşim orgazm olamıyor

Unread post by Venüs »

Rifat: 11 Feb 2024, 15:19 Merhaba, sorun bu.
Sonra evlendiler. Köklerimiz Kafkas kökenli, şu anda ben 29, eşim ise 27 yaşında.
Çok kuruydu. Onu okşamama rağmen görünüşe göre endişeliydim. Eczanedeki yağlayıcı sorunun çözülmesine yardımcı oldu.

Sekiz yıl geçti, eşimin hiç orgazm yaşamadığını anlıyorum, onun arzusunu veya şehvetini göremiyorum. Mastürbasyon yaptığını ve sonunda iki kez fışkırttığını söylüyor, gerçekten sözlerinden şüpheliyim, sanırım bunu sakinleşmem ve orgazmlarla onu rahatsız etmeyeyim diye söylüyor.. Çok endişeliyim, yıkımdan korkuyorum. evliliğin. Sonuçta evlilik sadece aşk, uyumlu yakın ilişkiler ve her ikisinin de tatmini ile ilgili değildir.
Ona yoni masajı yaptım, onu rahatlatmayı başardım, klitorisinin şiştiğini gördüm ama sonuç alamadım.
Ama onun da bu hazzı hissetmesini, topallamasını gerçekten istiyorum. Ama ne yazık ki bunu sadece hayal edebiliyorum. Seks konusunda sıfır olduğumu düşünmeye başlıyorum, çok üzgünüm.
Çocuğunuz var mı?
slavik.meshalkin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 425
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by slavik.meshalkin »

Muhtemelen başka bir kişiden korkuyor, belki çocukluğundan beri sorunları var.
Alex Barları
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Alex Barları »

Bana öyle geliyor ki onu daha sık okşamamız gerekiyor, cinsel organlara dokunarak rahatlatıcı bir masaj çok yardımcı oluyor, sonra iyi bir Cooney ve ardından iyi itmelerle seni zirveye konumlandırıyor ve belki bundan bir şeyler çıkabilir, karım bunu yapmadı’ İlk başta da boşalıyorum, şimdi çok heyecanlıysa makineli tüfek gibi, ama çabuk sikişirsen her zaman bitiremeyebilirsin, bu da heyecanlandırmaya çalışmak anlamına gelir.
bot458
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 174
Registered for: 1 year 6 months
Orientation: aseksüel

Unread post by bot458 »

Sorunun kendisinde belirtilen cevabı kullanmanızı engelleyen şeyin ne olduğu bile belli değil mi? 8-)
Pislik ve fışkırtma/Pislik ve fışkırtma/Pislik..... ve skor eşitlenene kadar bunu tekrarlayın, ve bu nedir - sekiz yılda yalnızca iki kez! Ellerini mi bağladın? Kabul et! 8-)
Tatlı biber
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Tatlı biber »

Rifat: 11 Feb 2024, 15:19 Merhaba, sorun bu.

Ama onun da bu hazzı hissetmesini, topallamasını gerçekten istiyorum. Ama ne yazık ki bunu sadece hayal edebiliyorum. Sekste sıfır olduğumu düşünmeye başlıyorum, çok üzgünüm.
Komşusuyla her şey yolunda mı?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”