Kadın yeni bir şey denemeyi kabul ediyor ama kendisi aktif değil
-
- Potansiyel seks nesnesi
Kadın yeni bir şey denemeyi kabul ediyor ama kendisi aktif değil
Herkese merhaba!
Eşimle 10 yıldır evliyiz, 2 çocuğumuz var. Yeni bir şey denemek istiyorum (çiftlerin salonda masaj yapması, halka açık yerlerde seks vb.). Eşim bu fikirlerle ilgileniyor ama asla bu konuda aktif olmuyor. Ona doğrudan "Her şeyi ben organize edersem (örneğin, çift masajı), denemek ister misin?" diye sordum. O da "Evet" yanıtını verdi. Devam etmeye değer mi yoksa bunu benim için mi yapıyor ve kendisi istemiyor mu?
Eşimle 10 yıldır evliyiz, 2 çocuğumuz var. Yeni bir şey denemek istiyorum (çiftlerin salonda masaj yapması, halka açık yerlerde seks vb.). Eşim bu fikirlerle ilgileniyor ama asla bu konuda aktif olmuyor. Ona doğrudan "Her şeyi ben organize edersem (örneğin, çift masajı), denemek ister misin?" diye sordum. O da "Evet" yanıtını verdi. Devam etmeye değer mi yoksa bunu benim için mi yapıyor ve kendisi istemiyor mu?
-
Re: Karısı yeni bir şey denemeyi kabul ediyor ama kendisi aktif değil
Neden senin için olduğunu düşünüyorsun? Bunu gerçekten istiyorlar ama itiraf etmekten korkuyorlar. Öyleyse devam edin ve eğlenin.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Ancak karınız daha sonra sizi aynı masaj terapistine bırakırsa onu suçlamayın...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Orientation: biseksüel
Belki kendisi bunu o kadar çok istemiyor, sadece seni memnun etmek istiyor. Bence eğer bir tane varsa, o zaman belki de bazı nedenler bularak ikinciyi kabul etmeyebilir. öyleyse deneyin, orada her şey görünecek. Belki bir şeyden utanıyordur. Genellikle bu gibi durumlarda vücutlarından utanırlar.
-
Peki onun sadece bunu istediğinden nasıl emin olabilirsin? memnun etmek mi? sadece bir kere mi denedin? Yatakta hiçbir zaman yeni bir şey teklif etmedi.
-
- Sürtünmeler
Peki bilmiyorsa ne önerebilir?
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
????, hadi onu birlikte becerelim
-
Üç gün önce eşimle MFM yaptırdım. Soçi’de bir adamla tanıştık ve onu sekse davet ettik. Biseksüel olduğu ortaya çıktı. O ve karısı onu iki gün boyunca emdiler. Bu benim ilk seferim. Eşim çok memnun ve daha fazlasını istiyor. Kendimi nedense pek iyi hissetmiyorum.
-
Eşimle konuştuk, istediğini söylüyor ama hazır değil. Bu ne anlama geliyor -
’nin ne yapması gerektiğini açıklamıyor mu? Bir süre sonra deneyin mi? Yoksa kendisinin önermesine izin mi verin?

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Bu alışkanlıktan kaynaklanıyor. Eşcinsel eğilimleriniz varsa çabuk geçecektir. Yoksa artık istemeyeceksiniz... :)Aşık olmak: ↑19 May 2021, 17:19 Üç gün önce eşimle MFM yaptık. Soçi’de bir adamla tanıştık ve onu sekse davet ettik. Biseksüel olduğu ortaya çıktı. O ve karısı onu iki gün boyunca emdiler. Bu benim ilk seferim. Eşim çok memnun ve daha fazlasını istiyor. Kendimi bir şekilde pek iyi hissetmiyorum.
-
- Sürtünmeler
????, Yani en azından önce siz deneyin bir kere. Daha sonra ona neyin uygun olup neyin uymadığını sorun. ve çoğu kadın bir erkeğin kendilerine yatakta yeni bir şeyler sunmasını ister. Ve böylece her şey herkes için bireyseldir. Herhangi birinin size doğru ve tek tavsiyeyi vermesi pek olası değildir. Herkes için farklıydı. Mesela bizim için her şey kendiliğinden oldu. Senin için nasıl olacak asıl soru bu. Ancak böyle bir şey yapmadan önce partnerlerinizi tam olarak anlamanız gerekir. Belli bir format planlıyorsanız, o zaman bunu kendi lehlerine sürdürerek size şantaj yapma arzusu duymayacak insanları bulmanız gerekir. Konu hassas bir konu. Burada anlamanız gereken şey bilginin sizin ve alanınızın ötesine geçmediğidir. O halde akrabalarınızın ve çocuklarınızın gözlerinin içine nasıl bakabiliyorsunuz?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
Öncelikle eşiniz için bir MFM düzenleyin, ardından sizin ve eşinizin tepkisine bakacaksınız.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
ah, eşlerinizin yarısı bunu yapar zaten bu şekilde masaj terapistlerine kaçtım. Tüm istekli eşler için bu kadar çok masaj terapistini nerede bulabilirsin?

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Elbette devam et, sadece teklif etmekle kalmayıp aynı zamanda katılın. O zaman bundan hoşlanıp hoşlanmadığını anlayacaktır.Eşimle 10 yıldır evliyiz, 2 çocuğumuz var. denemek istiyorum yeni bir şey (çiftler salonda masaj yapmak, halka açık yerlerde seks yapmak vb.). Eşim bu fikirlerle ilgileniyor ama asla bu konuda aktif olmuyor. Ona doğrudan "Her şeyi ben organize edersem (örneğin, çift masajı), denemek ister misin?" diye sordum. O da "Evet" yanıtını verdi. Devam etmeye değer mi, yoksa bunu benim için mi yapıyor ve hiç istemiyor?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 62 Replies
- 9511 Views
-
Last post by Tamilce Seksi 1988
-
- 4 Replies