kız kardeşimi sikmek istiyorum

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
AleKs014
Potansiyel seks nesnesi
 kız kardeşimi sikmek istiyorum

Unread post by AleKs014 »

Kendi kız kardeşimi sikmek istiyorum, o 23 yaşında, bana bunu nasıl yapacağımı söyle
Anne Kahraman
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Kardeşimi sikmek istiyorum

Unread post by Anne Kahraman »

Votka sana yardım edecek...
Reyhan
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by Reyhan »

Sadece kendiniz içmeyin)

1 saat 50 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Kız kardeş çok güzel
These users thanked the author Reyhan for the post:
Roman89
Eserler
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Eserler »

Evet güzel
Danoniel
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Danoniel »

Benimki de 23 yaşında) onu çok sevdiğinizi ve ona daha da yakın olmak istediğinizi söyleyin, itiraf edin)
These users thanked the author Danoniel for the post:
SergeiKa
Dubarry
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Dubarry »

Fotoğraf yok mu?
Edman
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10

Unread post by Edman »

O istemiyorsa hiçbir şey yapamazsınız. Söylendiği gibi, eğer kaltak kabloyu istemiyorsa yukarı atlamayacaktır.
These users thanked the author Edman for the post (total 2):
SergeiKa, Alex10rus
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Üvey baba »

kız kardeşimi sikme arzum ikimize yetiyor, ikinci kuzenimle de aynısını yaşadım, mektuplaştılar, tanıştılar, onu terk edilmiş bir yere götürdüler ve biz Revo içerken ben ensestten konuşmaya başladım, beş dakika daha sonra çıplaktı dizlerinin üzerinde beni emiyor, peki, sadece ben ona girmek üzereydim, hemen kaynamaya başladım, sanki hayır, hayır, hayır, ne kadar kaba olursa olsun fikrimi değiştirdiğimi söylediler ses, peki, o anda kelimeler ve fikrimi değiştirdiğim gerçeği umurumda değildi, sikiştiğim ilk iki dakika boyunca orada bir şeyler sızlandım ve benden durmamı istedim, iki dakika daha geçti ve o durup onu olabildiğince sert sikmeyeyim diye zaten bana bağırıyordu
Bez Tormozov
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 126

Unread post by Bez Tormozov »

Üveybaba: 11 Jul 2021, 01:21 kardeşimi sikme arzum ikimize yetiyor, ikinci kuzenimle de aynısını yaşadım, mektuplaştık, tanıştık, onu terk edilmiş bir yere götürdük ve Revo içerken ensestten konuşmaya başladım , beş dakika sonra çırılçıplak dizlerinin üstünde beni emiyordu, Peki, tam ona girmek üzereyken hemen kaynamaya başladım, hayır, hayır, hayır dedim, fikrimi değiştirdim, ne olursa olsun dediler. ne kadar kaba gelebilir, o anda kelimeler ve fikrimi değiştirdiğim gerçeği umurumda değildi, sikiştiğim ilk iki dakika sonra bir şeyler sızlandı ve benden durmamı istedi, iki dakika daha geçti ve o zaten durup onu mümkün olduğu kadar sert sikmeyeyim diye bana bağırıyordu
nhepimiz böyleyiz, ben de yapmadım onu kardeşime vermek istiyorum, sanki bu doğru değil, ama ben kendim köpek stili kalktım, hatta sikini kıçıma ittim ki o beni orada sikip boşaltsın, ben de ona çekildim
These users thanked the author Bez Tormozov for the post (total 4):
Denis881, Mosiya, Sibiryak89, Alex10rus
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Hâlâ anlamıyorum, soyundum, öyle güzel emdim ki, sikimi amımın üzerinde hissettiğimde fikrimi değiştirdiğimi sandım, saçmalık, belki de sen sadece zorlanmaktan, zorla götürülmekten hoşlanıyorsun, mmm?
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

bu beni daha da çok tahrik ediyor
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Kim düşünür ki ikinci kuzenime kendimi sikiyormuşum gibi ve ikinci kuzenime de ikinci kuzenimi sikiyormuşum gibi bir video gönderirsem, istediğimi ima ettiğimi anlayacaklarını mı sanıyorsun? onları birlikte sikmek mi?
Bez Tormozov
ön sevişme
ön sevişme

Üveybaba: 11 Jul 2021, 03:10 Hâlâ anlayamıyorum, soyundum, çok lezzetli emdim ve sikimi amımın üzerinde hissettiğim anda fikrimi değiştirdiğimi sandım, saçmalık, belki sen sadece zorlanmaktan, zorla götürülmekten hoşlanıyorsun, mmm?
Bu korku ve utanç
Onu nerede beceriyorsun?

47 saniye sonra gönderildi:
Üveybaba: 11 Jul 2021, 03:27 İkinci kuzenime sanki benmiş gibi bir video göndersem ne düşünürsün? hem kendimi hem de kendimi ikinci kuzenimi beceriyormuşum gibi beceriyorum, ne istediğimi ima ettiğimi anlayacaklar mı sence?
Birbirlerinin önünde bunu isteyeceklerini sanmıyorum
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

belki onlara bundan bahsedersin, sonra ne olur?
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

5 yıldır kendi annemi siktim, şimdi onu muhtemelen beş yıldır sikmedim, eh, ona zaten buluştuğumuzda bunu yine de yapacağımızı söyledim, onu mümkün olan her yerde, ağızdan, analdan ve kediden becerdim , ikinci kuzenim onun amın içine girmesine izin vermiyor, bu yüzden sahip olduğum şeyle yetiniyorum, kıçım, ağzım ve buna benzer bir şey
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Bana gelince, kabul etmek, soyunmak, ağzınıza almak ve ona girdiğiniz anda gerek olmadığını, fikrinizi değiştirdiğinizi söylemeye başlamak ayıptır, hemen düşünmeniz gerektiğini söylüyorum. öyle, berbat olduğumu biliyorum, yani, o beni emdikten sonra, onun isteklerini hiç umursamadım, dinlemedim bile, içeri girip sikişmeye başladım, eğer yapmazsa Hoşuna gitmedi, bu olaydan sonra benimle buluşmaktan kesinlikle kaçınırdı ama ara sıra ararım veya yazarım, dışarı çıkalım, biraz bira içelim, seks yapalım, seni eve götürelim ve masraflar
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Şahsen ben utanılacak bir şey görmüyorum, şantaj yapmadım, tecavüz etmedim, elbette öyle anlar oldu ki, gün içinde üçüncü veya dördüncü kez onu becermek için ona yaklaştım, öyle oldu ki dedi ve buna gerek olmadığını, çok yorgun olduğunu söyledi, ben de onu dinledim, yani çoğunlukla bu istekleri görmezden geldim, sadece daha fazla yorulmasın diye çabuk bitirmeye çalıştım
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

belki ben de kız kardeşimi 13 yaşında sikmeye başlamamış olsaydım bunun ayıp olacağını düşünmüştüm, onu sikmeye takıntılıydım, annem duş alıyordu ve ben çoktan onun külotunu çıkarıyordum, ya da Çabucak ağzına verirdim, öyle oldu ki birkaç üç gün kendimizde kaldılar, sonra böyle günlerde tek yaptığımız sevişmekti, elbette aralar da olsa, çok uzun olmasa da, kokladığımda onu sikebilirdim. uçuş başına 5-6 saat sigara molası bile vermeden
Bez Tormozov
ön sevişme
ön sevişme

Kız kardeşin kaç yaşında? Kokusunu almasına izin mi verdin?
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Bir keresinde onu kullanırken beni yakmıştı, istemedim, yani onu reddedemedim, çünkü o her istediğimi yaptı, bazen istemedi ama yine de yaptı ve bu yüzden ben de onu reddedemedim, özellikle de bütün gece sevişmemizi istediğinden beri) sonra birkaç gün evde yalnızdık, bunlar en parlak birkaç gündü, sadece saf lanet, yapmadık Giyinme bile, peki, ondan sonra bana daha fazla gelmesini söyledim, böyle bir istek koklamam için uygun değildi, artık uygun değildi, ancak ara sıra saç kurutma makinesinin altında olacak şekilde yıkadım.
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Yani, onun şu an kaç yaşında olduğunu bilmek ister misin, ya da ona dırdır etmek istediğinde kaç yaşındaydı?
Bez Tormozov
ön sevişme
ön sevişme

O kaç yaşında?
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

şu anda 26
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Buna neden ihtiyacınız var? Hangi amaçla ilgileniyorsunuz?
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Bunun doğru olmadığını anlıyorum ve bir bakıma yasak, o zaman tüm bunlar umurumuzda değildi, hoşumuza gittiğinden değil, yapmayı sevdik, hatta sevdiğimizi bile söyleyebilirim ve biz O kadar sevdik ki, annem çöpü çıkarmaya gittiğinde, hatta duş aldığında bile yapıyorduk, en güzel heyecan sadece ikimizin olduğu zamandı, sonra şakalar yapmaya başladık ve birbirimizle ne istersek onu yaparız, sikişme konusunda sınırlarımız yoktu, kız kardeşim her şeye izin verirdi, onunla ne istersem onu ​​yapardım, hiçbir şeyi reddetmedim
Bez Tormozov
ön sevişme
ön sevişme

Yasak çok uzun zaman önce ortaya çıkmadı, ondan önce annelerimiz, babalarımız bizi becerdi ve güya isteyen herkes bize öğretti... Yani kendi başımızın çaresine baktık ve öğrendik diyebiliriz.... Kardeşim ve ben 30 yaşın üzerindeyiz. ve ne olduğunu çoktan unuttum, ama eğer beni becermek isteseydim memnuniyetle verirdim... Belki de en azından onu bir orospu gibi sikerdi, çünkü kocam bunu yapamaz...
These users thanked the author Bez Tormozov for the post (total 2):
SergeiKa, Sibiryak89
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531

Unread post by Tolkala »

Frensiz, başka bir konuda şunu yazmıştınız: hayır, babamın beni becermesine izin verdim ve sonra sen annemle babamın seni becerdiğini yazıyorsun.
These users thanked the author Tolkala for the post:
şefkatli
Bez Tormozov
ön sevişme
ön sevişme

Annemle babam değil de sikik kardeşim, kafa karıştırıyorsun

1 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
Annelerin babaları siktiği gerçeği, bunun normal olduğu ve ebeveynlerin çocuklarını siktiği ve onlara öğrettiği geçmişle ilgilidir
These users thanked the author Bez Tormozov for the post (total 3):
Tolkala, FLOVER, SergeiKa
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Frenler Olmadan, şahsen aile içi seksin önemli olduğu aileleri tanıyorum uygulanan
These users thanked the author Tolkala for the post (total 3):
Bez Tormozov, FLOVER, SergeiKa
Bez Tormozov
ön sevişme
ön sevişme

Aferin çocuklar
These users thanked the author Bez Tormozov for the post (total 2):
Tolkala, SergeiKa
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Kesinlikle her kızın son fahişe gibi sikilmek isteyeceğini düşünüyorum, kız kardeşim de buna deli oluyordu
Tuzlu su
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 153
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Tuzlu su »

Ben de uzun zamandır kız kardeşimi becermenin hayalini kuruyordum ve annemle yaptığım seksten sonra bunu daha da çok istiyorum. Geçenlerde uyuyakaldığında içki içtikten sonra amının üzerinde mastürbasyon yapmaya karar verdim, muhtemelen alkol cesaret kattı) Külotunu amının üzerinden çektim, ona girmekten kendimi zar zor alıkoydum. Az önce mastürbasyon yaptım ve aletimi onun dudaklarının arasına soktum. ama en büyük cazibe geldiğimde, gerçekten en azından biraz da olsa koymak istedim, ama arzunun üstesinden geldim ve ruloların arasına girdim. Bundan sonra aletimi poposuna yaslayarak onunla yatmaya karar verdim. Ve o anda uyandığına ama bunu göstermediğine dair bir şüphem var ve sperm mendilleriyle kıçını silmeye başladığımda ve yanlışlıkla amını silmeye başladığımda, bana biraz inledi gibi geldi. Sizce bunu ona teklif etmeye çalışmalı mıyım?
These users thanked the author Tuzlu su for the post (total 4):
Tolkala, SergeiKa, Sibiryak89, şekil
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Ona bir şey teklif etmeye gerek yok. O senin onu sokmanı bekliyordu ve sen sadece mastürbasyon yapıyordun.
These users thanked the author Tolkala for the post (total 2):
SergeiKa, Sibiryak89
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Uyuyana kadar beklersin ve tüm bunlar olmadan, külotunu çıkarıp onu sikmeye başlarsın, bunu yaparsan hiçbir şey olacağını sanmıyorum
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Bunu yaptım, uyandığında beni durdurmaya çalışmayacağını biliyordum.
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Bunu daha önce de yapmıştım, onu zaten birkaç yıldır neredeyse her gün becerdim
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

sadece bir piliçle sikişmekten çok daha komik
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Herkes erkek ve kız kardeşlerini sikmek için mi kaçtı, yoksa ne?)
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Burada kendi kuzenini, ikinci kuzenini siken, siken biri var mı, MMM?
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Forumun doğum günü için, bir kereden fazla sikişen veya sürekli sikişenlere, hepinizle tanışmamızı öneririm, sizinle aynı şeyi yapmakla meşgul olan diğer insanların huzurunda herkesin kendi sikişmesiyle toplantımızı kutlayalım. , önce her biri kendine ait, sonra gidip üstümüzü değiştireceğiz
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”