İşten sonra yorgunluk
-
- Potansiyel seks nesnesi
İşten sonra yorgunluk
Peki... Sormak istiyorum. Burada. Ym. Üçüncü doğumdan sonra çok kilo aldım, 82 kilo, boyum ise 170. Belki kocamın görevlerini çok yavaş yerine getirmesinin nedeni bu olabilir mi, daha doğrusu... bir şey istersem. , yorulduğunu söylüyor. Gerçekten yorgun olabilir mi yoksa bu bir bahane mi? Ve onu heyecanlandırmayı bıraktım. Yeterince okşadım. Bu benim için hiçbir zaman sorun olmadı. Ama artık şefkatli olmayı bıraktı. Tabii ki her gece bir kez seks yapıyoruz. Ama bazen o kadar çabuk bitiriyor ki, çoğu durumda benim zamanım olmuyor. Tabi ki birlikte kendimizi boşalttığımız zamanlar oluyor ama benim için öyle oluyor ki o içimde boşalmazsa sona ulaşamıyorum. Daha doğrusu içime boşalmıyorsa boşalabilirim. Ve üçüncü çocuktan sonra bana öyle geliyor ki her şey daha da kötüleşti. Beyler, söyleyin bana onu geri getirmek için ne yapılabilir, yoksa bu düşündüğünüz gibi zaten sonun başlangıcı mı? Lütfen sorumu ciddiye alın, bu benim için çok önemli, ailemi kurtarmak istiyorum. :lütfen:
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Orientation: heteroseksüel
Re: İşten sonra yoruldum
Sabina, merhaba! Büyük ihtimalle evet, bu bir görünüş meselesi. Bir adam gözleriyle sever. Kilo vermeye çalışmalısın.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Ya da sadece bir sevgili, bir çörek aşığı bulabilirsiniz. Sadece şişmanlara takıntılı olan erkekler var...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Orientation: biseksüel
ve görevlerinizi tam olarak ne yerine getiriyor? Konu ev ve çocuklara bakmaksa, o zaman makine başında bir vardiyada durmanın veya kömürü yüzüne doğru kesmenin daha iyi olduğunu söyleyeceğim. Ev işleri gerçekten çok yorucu, bu zaten doğrulandı. Ya doğumdan sonra kilo aldığınız için erkeklik görevini yapmak istemiyorsa? daha sonra ona çocuk sahibi olmanın mağazadan oyuncak bebek satın almak olmadığını ve doğumdan sonra kendine gelmenin zaman aldığını açıklayın. Ama aynı zamanda kendiniz de kilo vermeye çalışmalısınız. Kendinize, size yardımcı olabileceğini düşündüğünüz bir antrenör satın alın, bu arada, reklam olarak değil, kendime bir TWISTER antrenörü alacağım, şişman olduğum için değil, kendimi iyi durumda tutmak için. Her gün 15-20 dakika üzerinde çalışmak ploglarını verir. Önemli olan, doğumdan sonra genetik olarak kilo almaya yatkın olmamanızdır.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
Büyük olasılıkla bir metresi var, hamilelik sırasında ona vermedi. Böylece kendime başka bir tane buldum
-
Tam olarak değil. Bu sadece farklı bir konu. Peki siz düşünün, eğer bana vermeseydi ondan 3 çocuğum olacaktı. Evet, yatağımızda her şey yolunda ve hatta birlikte boşaltıyoruz. Ama okşamak yok. Eskisi gibi istiyorum. Öpücüklerin hassasiyeti ve çok çabuk uyuyoruz. Lanet olsun çok sinir bozucu. Eğer siz erkekler bunun yanlış olduğunu söylüyorsanız, bu konuda ne düşündüğüm hakkında hiçbir fikriniz yok.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
Yani eğer birbirinizi anlamıyorsanız kimse size yardım etmeyecektir. Ve burada insanlar bu konudaki varsayımlarını ve görüşlerini basitçe ifade ediyorlar. Aranızda yatmadık ve mum tutmadık. ve seninle yatakta olan her şeyden neden sıkıldığını nasıl bileceğiz? Bunu ona kendin sor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Ancak öpücüklerin hassasiyeti neredeyse tamamen kadına bağlıdır. Bir kütük gibi yalan söylüyorsa, bacakları açıksa, işin üzerine düşeni tamamen yaptığına ve baldır hassasiyeti dahil diğer her şeyin kocasının işi olduğuna inanıyorsa, o zaman arzuların yerine getirilmesini beklemek zordur! Genel olarak, kendinizi o kadar okşamayı öğrenmeniz gerekecek ki, kocanız şefkatle kafasını uçuracak!

-
Mesela seksten yoruldum... özellikle de aynı kadınla. Bir kadın uzun süreli bir ilişki içinde olduğunda, gücünü aşırı derecede sergilemeye, yani zorbalık yapmaya başlar. Kadın polislerden, diğer yüksek rütbeli soylu kadınlardan ve denizlerin hanımlarından hoşlanmıyorum.
Ayrıca seks ve evlilik (uzun vadeli ilişkiler) başlı başına ağır işlerdir. Bu, birkaç saat boyunca ağır arabaları madende bir yere itmeye benziyor ve ardından "patronlar" güçlerini daha sert göstermenin yollarını arayacaklar. Hadi ama bu "patron" hayır!
Her seferinde, en az birkaç saat - "şınav çekin". Bazıları için (yaklaşık %3) 8 saat bile yeterli değildir.
İlişkide bir süre geçtikten sonra kadınlar elbette "doyuyor", artık saatlerce sekse ihtiyaçları yok... sadece 30-40 dakikaya ihtiyaçları var. ama yine de... Evet, birinin iyiliği için çabalamaktan yoruldum. Ve ne kadar zaman ve çaba gerektirdiği önemli değil. Temel olarak sıkıcı olmaya başlıyor.
Neredeyse nabzınız kaybolana kadar çok çalışmak ve buna karşılık olarak ne? Saldırılar. "pilyozh"... birdenbire.
Böylece seksi reddetmeye başladım. Kimin ne yapacağı önemli değil. Bu beni ilgilendirmiyor.
Kilo almaya gelince, bu herkese bağlı... Ben. örneğin, önemli değil. Keşke güzel olsaydı. Sıska insanlar da korkutucudur.
Bir keresinde metreslerimden biriyle tanışmıştım. Işığı söndürdü, soyundu... ve pencereden ay ışığı üzerine düştü... Öyle mavi ve beyazdı ki. Genelde yatağın üzerinde mavi beyaz bir iskelet yatıyordu... Kaçmak üzereydim... bir bahaneyle ama... Bahane yoktu. Sabaha kadar bunun üzerinde "çalışmam" gerekiyordu. Ben de şaşırdım: Böyle bir Kashcheishna’ya nasıl girdim? Benim için her şey basit. Eğer içtiyseniz, bu şu anlama gelir: %100 - çok sert... bu kadar ekstrem koşullarda da olsa.
Bu yüzden burada ne tavsiye edeceğimi bilmiyorum...
Ayrıca seks ve evlilik (uzun vadeli ilişkiler) başlı başına ağır işlerdir. Bu, birkaç saat boyunca ağır arabaları madende bir yere itmeye benziyor ve ardından "patronlar" güçlerini daha sert göstermenin yollarını arayacaklar. Hadi ama bu "patron" hayır!
Her seferinde, en az birkaç saat - "şınav çekin". Bazıları için (yaklaşık %3) 8 saat bile yeterli değildir.
İlişkide bir süre geçtikten sonra kadınlar elbette "doyuyor", artık saatlerce sekse ihtiyaçları yok... sadece 30-40 dakikaya ihtiyaçları var. ama yine de... Evet, birinin iyiliği için çabalamaktan yoruldum. Ve ne kadar zaman ve çaba gerektirdiği önemli değil. Temel olarak sıkıcı olmaya başlıyor.
Neredeyse nabzınız kaybolana kadar çok çalışmak ve buna karşılık olarak ne? Saldırılar. "pilyozh"... birdenbire.
Böylece seksi reddetmeye başladım. Kimin ne yapacağı önemli değil. Bu beni ilgilendirmiyor.
Kilo almaya gelince, bu herkese bağlı... Ben. örneğin, önemli değil. Keşke güzel olsaydı. Sıska insanlar da korkutucudur.
Bir keresinde metreslerimden biriyle tanışmıştım. Işığı söndürdü, soyundu... ve pencereden ay ışığı üzerine düştü... Öyle mavi ve beyazdı ki. Genelde yatağın üzerinde mavi beyaz bir iskelet yatıyordu... Kaçmak üzereydim... bir bahaneyle ama... Bahane yoktu. Sabaha kadar bunun üzerinde "çalışmam" gerekiyordu. Ben de şaşırdım: Böyle bir Kashcheishna’ya nasıl girdim? Benim için her şey basit. Eğer içtiyseniz, bu şu anlama gelir: %100 - çok sert... bu kadar ekstrem koşullarda da olsa.
Bu yüzden burada ne tavsiye edeceğimi bilmiyorum...
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Çocuklar ortaya çıktığında seks kaybolur, bu bir gerçektir (ensest tutkuyu geri getirebilir. Aksi takdirde bunu kabul edin.
-
İnisiyatifi kendi elinize alın, birkaç oyuncak satın alın, sekste yeni bir şeyler deneyin, ancak inisiyatifin sizden uzaklaşmasına izin verin ve birkaç kez sonra kendisi size izin vermeyecektir
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
Bazen işten sonra gerçekten çok yoruluyorum... bazen canım istemiyor... sonra ertesi gün süper seks oluyor)
-
Peki, cevaplamaya zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Yani üç gündür yanına gidemiyorum ya da daha doğrusu bu günleri kastederek ondan uzak durmaya çalışıyorum. Sonunda bağırmaya başlayacağımı ya da bu bildirilerden bıktığım için histeriye gireceğimi düşündüm. Bazen işe gittiğinde onu koklamak, öpmek bile istiyordum. Sanki orada işim varmış gibi tuvalette saklanıyorum. Bugün yedim. Onu öpmem için dudaklarını yukarı kaldırdı. Arkamı döndüm ve dişlerimi fırçalayacak vaktim olmadığını söyledim. Yulaf lapasını pişirmeye devam ettim ve kayıtsız bir surat yaptım. Bileklerimi tuttu, gözlerini devirdi ve şöyle dedi: "Kendine inandın mı?" Ellerimi arkama çekti, beni masaya bastırdı ve öptü ve gülümsedi, dudaklarımı kapattım, ben Her şeyden o kadar yoruldum ki, başımı oraya buraya çeviriyorum, gülümsüyor, beni yakalayıp akşam öpmeye başlıyor, bekle, anlamadım diyor.
-
Sadece kendim için cevap veriyorum (tüm insanlar adına değil). Fazla kilo ne kadar fazlaysa, o kadar az uyarılma olur. Kocanızın durumu nasıl bilmiyorum...
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
Evet böyle bir sorun var. Yorgun olduğunuzda, zayıf bir şekilde seks istersiniz. Bu nedenle hafta sonları alkolle daha iyi gidiyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
Acilen kilo verin. Her seferinde değişmek zorundayız. Kocama gelince, bunun bir anlamı var. Adam sabahtan akşama kadar çalışıyor, akıllı oluyor, sonra karısı ona musallat oluyor. Bazen istemezler))) hafta sonuna odaklanmak.
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Akteya,
Bunun aşırı kilo meselesi olduğunu düşünmüyorum. Adam yandı ya da yan tarafta birini buldu.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
Sanyok, bu onun için daha iyi. Bir kadın her zaman değişmelidir ki, erkek sola gitmesin.
Her halükarda, zamanla ilişkide her şey sakinleşir.
Her halükarda, zamanla ilişkide her şey sakinleşir.
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
azalır, evet gençlikteki gibi bir tutku yoktur, ancak çekicilik hala devam etmektedir . Ve arzu. Ve eğer arzu yoksa, o zaman başka birine gideceğim)
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
Belki de bu kiloyla ilgili değil, temel kişisel bakımla ilgilidir. Üç çocukla bunun zor olduğu açıktır, ancak kocanın onlara bu şekilde yardımcı olması gerekir. Eğer stresli, siyah gözlü bir ev hanımıysanız ve her zaman çocuklardan bitkin düşüyorsanız, bu durum da size zarar verebilir. Elbette kilo vermeyi deneyebilirsiniz, ancak doğrudan 40 kg’a koşmanıza gerek yok, topuklarınızı kaybedebilir, yüzünüze bakım yapabilir, yeni bir iç çamaşırı seti satın alabilirsiniz. Belki birkaç gece birlikte kamp yapmaya gidebilir, birbirinizin dileklerinin gerçekleşeceği erotik oyunlar oynayabilirsiniz.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 21 Replies
- 1158 Views
-
Last post by içinde
-
- 5 Replies