Tanıştığım ilk kişiyle tanışmak isterim
-
- Potansiyel seks nesnesi
Tanıştığım ilk kişiyle tanışmak isterim
Fantezilerim var, ilk tanıştığım kişiyle tanışmak, bir kafede, barda bir yerde buluşmak, hoş sohbet etmek ve sadece sevişmek istiyorum.
Ama artık böyle insanlar kapalı,
Bugün ben bir kafede oturuyordum, öyle bir bar taburesi vardı ki, çok büyük bir popom ve kalçalarım var.
Ve benim popom bu sandalyeden daha büyük, arkadan geçen genç bir adam gördüm ve bana baktı kıçım.
Ona dokunsa, göğüslerimi okşasa harika olurdu, tam orada..
Ben de bu tezgahta oturuyordum ve önümde bir pencere vardı, meğerse insanlar oradaymış pencerenin önünden geçiyordum ve tezgahta oturduğumda bacaklarım farklı yönlerdeydi, büyük kalçalarım var, onları birbirine kapatmak zor ve adamların kasıklarıma nasıl baktıklarını gördüm.
Çok hoştu.
Geçenlerde ben de taksiye biniyordum, bacaklarım genellikle hafifçe açıktı, parayı almak için arkasını döndü ve hemen kasıklarına baktığında şunu fark ettim: onunla kaç kez seyahat ettim.
Genel olarak bazen gerçekten devamını istersiniz.
Bana bir kafede, barda veya başka bir yerde ne istediğimi nasıl göstereceğimi söyler misin?
Ama artık böyle insanlar kapalı,
Bugün ben bir kafede oturuyordum, öyle bir bar taburesi vardı ki, çok büyük bir popom ve kalçalarım var.
Ve benim popom bu sandalyeden daha büyük, arkadan geçen genç bir adam gördüm ve bana baktı kıçım.
Ona dokunsa, göğüslerimi okşasa harika olurdu, tam orada..
Ben de bu tezgahta oturuyordum ve önümde bir pencere vardı, meğerse insanlar oradaymış pencerenin önünden geçiyordum ve tezgahta oturduğumda bacaklarım farklı yönlerdeydi, büyük kalçalarım var, onları birbirine kapatmak zor ve adamların kasıklarıma nasıl baktıklarını gördüm.
Çok hoştu.
Geçenlerde ben de taksiye biniyordum, bacaklarım genellikle hafifçe açıktı, parayı almak için arkasını döndü ve hemen kasıklarına baktığında şunu fark ettim: onunla kaç kez seyahat ettim.
Genel olarak bazen gerçekten devamını istersiniz.
Bana bir kafede, barda veya başka bir yerde ne istediğimi nasıl göstereceğimi söyler misin?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Re: Tanıştığım ilk kişiyle tanışmak isterim
Öncelikle ne istediğimi burada göster forumda. Sıcak fotoğraflarınızı buraya gönderin ve forum üyelerini mutlu edin. Seni kesinlikle takdir edecekler!

-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Bir keresinde bir mekanda tek başıma oturuyordum, bir kız sık sık bana bakıyordu, bunu fark ettim, bakışlarımız tekrar buluştuğunda, oldukça komik bir şekilde muz yemeye başladı, pek de yemek yemiyordu ama onunla olan her şeyi sevdim Daha sonra)
-
Genel olarak arzunuzu doğru şekilde gösterirsiniz! Ancak ne yazık ki, daha güçlü cinsiyetin bu tür gösterilere tepki verme olasılığı azaldı. Ben de kendimi göstermeyi severim ve buna dikkat eden bir erkek mahremiyet teklif ederse reddetmem. Devam etmem gerekiyordu. Eğer devamı olan bir dizi planlıyorsam iç çamaşırı giymiyorum. Sadece elbise veya etek, çorap şart! Ve sonra bu bir teknoloji meselesi! Hala çalışıyor! Taksi şoförleriyle daha kolay. Seyahat masraflarını ödemek yerine bunu kendileri teklif ediyorlar. İyi şanlar!
-
- Nirvana’dayım
Mashenka, alışveriş merkezlerinde cazibeni göstermeyi denedin mi? Orada kızların amlarını ve göğüslerini birden fazla kez gördüm - bu gerçekten tahrik edici!Mashenka: ↑15 May 2021, 08:59 Genel olarak ne istediğinizi doğru şekilde gösteriyorsunuz! Ancak ne yazık ki, daha güçlü cinsiyetin bu tür gösterilere tepki verme olasılığı azaldı. Ben de kendimi göstermeyi severim ve buna dikkat eden bir erkek mahremiyet teklif ederse reddetmem. Devam etmem gerekiyordu. Eğer devamı olan bir dizi planlıyorsam iç çamaşırı giymiyorum. Sadece elbise veya etek, çorap şart! Ve sonra bu bir teknoloji meselesi! Hala çalışıyor! Taksi şoförleriyle daha kolay. Seyahat masraflarını ödemek yerine bunu kendileri teklif ediyorlar. İyi şanslar!

-
Denedim. merkezlerde, ulaşımda, kafelerde, restoranlarda ve kurumsal etkinliklerde
-
- Nirvana’dayım
Duygular neler? Peki sonuç nedir?Utanmazlık: ↑15 May 2021, 18:05 Denedim. merkezlerde, ulaşımda, kafelerde, restoranlarda ve kurumsal etkinliklerde
-
Sonuçlar olumlu! Neredeyse her zaman amacına ulaştı. ama zaten söylemiştim, eğer erkekler daha kararlı olsaydı, neredeyse kelimesini kullanmamak zorunda kalırdım)))
-
- Nirvana’dayım
Bana dokunuyorsun! Hangi çağda yaşadığımızı biliyorsun! Yoksa cinsel tacize dair hiçbir şey duymadınız mı?Utanmazlık: ↑16 May 2021, 04:59 Sonuçlar olumlu! Neredeyse her zaman amacına ulaştı. ama daha önce de söylemiştim, eğer erkekler daha kararlı olsaydı, neredeyse bu kelimeyi kullanmamak zorunda kalırdım)))

-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Sonra kızların aslında tanrıça olmadığını, seks istediklerini anlıyor ve 40 yıldır kaçırılan fırsatlardan pişmanlık duymaya başlıyorsunuz...
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
Anbel, kusura bakma, ben’ Üzgün değilim.. Bu senin planın.... Kendini bugünkü zaferlere sakladın... İyi şanslar!
-
- ön sevişme
- Orientation: biseksüel
Hiçbir pişmanlığım yok, hatta pişmanlığım bile, hâlâ her şeyi önlerinde olanlara imreniyorum

-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 158
Ben de uzun zamandır istiyordum))) ama olmadı... ipuçları olmasına rağmen, ancak daha sonra reddetmemem gerektiğini fark ettim, ayrılmadım vb.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
-
- ön sevişme
Eğer böyle arzularınız varsa, o zaman bunları kendi şehrinizde değil, uzakta bir yerde, başka şehirden yakışıklı bir yabancıyla tatildeyken yerine getirmek daha iyidir ve bu tek seferlik bir şeydir. Tercihen evden ayrılmadan önce.
- These users thanked the author Tamilce Seksi 1988 for the post:
- Onizm
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post