Tanıştığım ilk kişiyle tanışmak isterim

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
kız bebek
Potansiyel seks nesnesi
 Tanıştığım ilk kişiyle tanışmak isterim

Unread post by kız bebek »

Fantezilerim var, ilk tanıştığım kişiyle tanışmak, bir kafede, barda bir yerde buluşmak, hoş sohbet etmek ve sadece sevişmek istiyorum.
Ama artık böyle insanlar kapalı,
Bugün ben bir kafede oturuyordum, öyle bir bar taburesi vardı ki, çok büyük bir popom ve kalçalarım var.
Ve benim popom bu sandalyeden daha büyük, arkadan geçen genç bir adam gördüm ve bana baktı kıçım.
Ona dokunsa, göğüslerimi okşasa harika olurdu, tam orada..
Ben de bu tezgahta oturuyordum ve önümde bir pencere vardı, meğerse insanlar oradaymış pencerenin önünden geçiyordum ve tezgahta oturduğumda bacaklarım farklı yönlerdeydi, büyük kalçalarım var, onları birbirine kapatmak zor ve adamların kasıklarıma nasıl baktıklarını gördüm.
Çok hoştu.
Geçenlerde ben de taksiye biniyordum, bacaklarım genellikle hafifçe açıktı, parayı almak için arkasını döndü ve hemen kasıklarına baktığında şunu fark ettim: onunla kaç kez seyahat ettim.
Genel olarak bazen gerçekten devamını istersiniz.
Bana bir kafede, barda veya başka bir yerde ne istediğimi nasıl göstereceğimi söyler misin?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel
 Re: Tanıştığım ilk kişiyle tanışmak isterim

Unread post by Nikk »

Bebek: 10 May 2021, 22:26 Fantezilerim var, ilk tanıştığım kişiyle tanışmak, bir kafede, barda bir yerde buluşmak, hoş sohbet etmek ve sadece sevişmek istiyorum.
Ama artık kapalı böyle insanlar,
Bugün bir kafede oturuyordum, öyle bir bar taburesi vardı ki, çok büyük bir popom ve kalçalarım var.
Ve benim popom bu sandalyeden daha büyük, arkadan genç bir adamın geçtiğini gördüm. ve poposuna bak.
Ona dokunsa, göğüslerimi okşasa harika olurdu, tam orada..
Ben de bu tezgahta oturuyordum ve önümde bir pencere vardı, meğerse insanlar oradaymış pencerenin önünden geçiyordum ve tezgahta oturduğumda bacaklarım farklı yönlerdeydi, büyük kalçalarım var, onları birbirine kapatmak zor ve adamların kasıklarıma nasıl baktıklarını gördüm.
Çok hoştu.
Geçenlerde ben de taksiye biniyordum, bacaklarım genellikle hafifçe açıktı, parayı almak için arkasını döndü ve hemen kasıklarına baktığında şunu fark ettim: onunla kaç kez seyahat ettim.
Genel olarak bazen gerçekten devamını istersiniz.
Bana bir kafede, barda veya başka bir yerde ne istediğimi nasıl göstereceğimi söyler misin?
Click to expand ...
Öncelikle ne istediğimi burada göster forumda. Sıcak fotoğraflarınızı buraya gönderin ve forum üyelerini mutlu edin. Seni kesinlikle takdir edecekler! :daypyat:
These users thanked the author Nikk for the post:
Anbel
iyikazanç
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by iyikazanç »

Bir keresinde bir mekanda tek başıma oturuyordum, bir kız sık sık bana bakıyordu, bunu fark ettim, bakışlarımız tekrar buluştuğunda, oldukça komik bir şekilde muz yemeye başladı, pek de yemek yemiyordu ama onunla olan her şeyi sevdim Daha sonra)
These users thanked the author iyikazanç for the post:
Onizm
Maşenka
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Maşenka »

Genel olarak arzunuzu doğru şekilde gösterirsiniz! Ancak ne yazık ki, daha güçlü cinsiyetin bu tür gösterilere tepki verme olasılığı azaldı. Ben de kendimi göstermeyi severim ve buna dikkat eden bir erkek mahremiyet teklif ederse reddetmem. Devam etmem gerekiyordu. Eğer devamı olan bir dizi planlıyorsam iç çamaşırı giymiyorum. Sadece elbise veya etek, çorap şart! Ve sonra bu bir teknoloji meselesi! Hala çalışıyor! Taksi şoförleriyle daha kolay. Seyahat masraflarını ödemek yerine bunu kendileri teklif ediyorlar. İyi şanlar!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Mashenka: 15 May 2021, 08:59 Genel olarak ne istediğinizi doğru şekilde gösteriyorsunuz! Ancak ne yazık ki, daha güçlü cinsiyetin bu tür gösterilere tepki verme olasılığı azaldı. Ben de kendimi göstermeyi severim ve buna dikkat eden bir erkek mahremiyet teklif ederse reddetmem. Devam etmem gerekiyordu. Eğer devamı olan bir dizi planlıyorsam iç çamaşırı giymiyorum. Sadece elbise veya etek, çorap şart! Ve sonra bu bir teknoloji meselesi! Hala çalışıyor! Taksi şoförleriyle daha kolay. Seyahat masraflarını ödemek yerine bunu kendileri teklif ediyorlar. İyi şanslar!
Mashenka, alışveriş merkezlerinde cazibeni göstermeyi denedin mi? Orada kızların amlarını ve göğüslerini birden fazla kez gördüm - bu gerçekten tahrik edici! :cat1:
These users thanked the author Nikk for the post:
Onizm
Utanmazlık
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Utanmazlık »

Denedim. merkezlerde, ulaşımda, kafelerde, restoranlarda ve kurumsal etkinliklerde
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Utanmazlık: 15 May 2021, 18:05 Denedim. merkezlerde, ulaşımda, kafelerde, restoranlarda ve kurumsal etkinliklerde
Duygular neler? Peki sonuç nedir?
Utanmazlık
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Utanmazlık »

Sonuçlar olumlu! Neredeyse her zaman amacına ulaştı. ama zaten söylemiştim, eğer erkekler daha kararlı olsaydı, neredeyse kelimesini kullanmamak zorunda kalırdım)))
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Utanmazlık: 16 May 2021, 04:59 Sonuçlar olumlu! Neredeyse her zaman amacına ulaştı. ama daha önce de söylemiştim, eğer erkekler daha kararlı olsaydı, neredeyse bu kelimeyi kullanmamak zorunda kalırdım)))
Bana dokunuyorsun! Hangi çağda yaşadığımızı biliyorsun! Yoksa cinsel tacize dair hiçbir şey duymadınız mı? :roll:
Anbel
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Anbel »

Sonra kızların aslında tanrıça olmadığını, seks istediklerini anlıyor ve 40 yıldır kaçırılan fırsatlardan pişmanlık duymaya başlıyorsunuz...
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758

Unread post by SergeiKa »

Anbel, kusura bakma, ben’ Üzgün ​​değilim.. Bu senin planın.... Kendini bugünkü zaferlere sakladın... İyi şanslar!
Anbel
ön sevişme
ön sevişme
Orientation: biseksüel

Unread post by Anbel »

Hiçbir pişmanlığım yok, hatta pişmanlığım bile, hâlâ her şeyi önlerinde olanlara imreniyorum :leto:
i.igor
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20

Unread post by i.igor »

:cat1: aferin
Kırıcı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 158

Unread post by Kırıcı »

Ben de uzun zamandır istiyordum))) ama olmadı... ipuçları olmasına rağmen, ancak daha sonra reddetmemem gerektiğini fark ettim, ayrılmadım vb.
voffkomg
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 66

Unread post by voffkomg »

Bebeğim, bence yeterince seks yapmıyorsun.
Tamilce Seksi 1988
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Tamilce Seksi 1988 »

Eğer böyle arzularınız varsa, o zaman bunları kendi şehrinizde değil, uzakta bir yerde, başka şehirden yakışıklı bir yabancıyla tatildeyken yerine getirmek daha iyidir ve bu tek seferlik bir şeydir. Tercihen evden ayrılmadan önce.
These users thanked the author Tamilce Seksi 1988 for the post:
Onizm
krem
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92

Unread post by krem »

Anbel: 19 Mar 2022, 06:19 ve 40 yılda kaçırılan fırsatlardan pişmanlık duymaya başlarsınız...
Geç olması hiç olmamasından iyidir.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”