İhanet ve teslimiyet için fetiş
-
- Potansiyel seks nesnesi

19 yaşındayım, uzun zamandır erkek arkadaşımın (artık bir ilişkim yok) beni aldatabileceğine dair düşüncelerim vardı. Diğer kızlara yazın, onları tanıyın, iltifat edin, çıkma teklif edin, sikişin vb. Bazen adamın peşinden kendim koşmak, ona kur yapmak, parasını ödemek istiyorum. Karşılığında hiçbir şey beklemeden bir erkeğe çok izin verebileceğim, onun için bir şeyler yapabileceğim düşünceleri beni çılgınca heyecanlandırıyor. Rahat bir kız pozisyonunu alıp aldatılmak istiyorum ki, adam benden üstün hissetsin, hoşgörülü hissetsin. Böyle bir ilişkiyi denemeye değer mi ve bunu norm olarak gören bir adam var mı?
-
Re: İhanet ve boyun eğme fetişi
Yani bir erkeğin önünüzde başka bir kızı sikmesi sizi tahrik mi ediyor?
-
Böyle biriyle tanışmak isterim. Pek çok insan bunun hayalini kuruyor ve böyle bir ilişki için pahalıya mal olmaya hazır. Bunu üç kişiyle, örneğin hafta sonları bir hamamda (elbette gizli) deneyeceğinize şaşırmazdım.
-
- Orgazm!
- Total posts: 525
- Orientation: heteroseksüel
Elizabeth, kayıt ol... lütfen! PM yoluyla... daha fazlaElizabeth: ↑05 May 2021, 09:29 19 yaşındayım, uzun zamandır erkek arkadaşımın (artık bir ilişkim yok) beni aldatabileceğine dair düşüncelerim vardı. Diğer kızlara yazın, onları tanıyın, iltifat edin, çıkma teklif edin, sikişin vb. Bazen adamın peşinden kendim koşmak, ona kur yapmak, parasını ödemek istiyorum. Karşılığında hiçbir şey beklemeden bir erkeğe çok izin verebileceğim, onun için bir şeyler yapabileceğim düşünceleri beni çılgınca heyecanlandırıyor. Rahat bir kız pozisyonunu alıp aldatılmak istiyorum ki, adam benden üstün hissetsin, hoşgörülü hissetsin. Böyle bir ilişkiyi denemeye değer mi ve bunu norm olarak gören bir adam var mı?
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
-
Çılgın bir dünyada fanteziler böyledir. Bundan ne kadar çabuk yoruluyorsunuz ve bu tür arzular sizi ne kadar ileri götürebiliyor. Daha sonra sokakta bunu öğrenirlerse sana sırıtacaklarını düşünmemiştim.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 209
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bence pek çok insanın böyle bir kıza sahip olma arzusu var ama eğer başlarsan geri dönüşü olmayacak.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 141 Views
-
Last post by Herkes
-
- 13 Replies