Zorla alındı

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Автор темы
Pişmanlık yok
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Zorla alındı

Unread post by Pişmanlık yok »

Uzun bir süre yazışma yoluyla genç komşumu onu becermeye ikna ettim, sonunda izin verdi, bir saat sonra zaten yanımdaydı, onu soyduğumda aniden donmaya ve sormaya başladı gitmesine izin verdim, yani, çok heyecanlandım, onu eğdim ve hiçbir duygu olmadan siktim, son anda siki sertleştiğinde geri vermeye başladığı birinin başına geldi mi? açıkça mı, MMM?
André
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 286
 Cevap: Zorla alındı

Unread post by André »

Aşina.
anonim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by anonim »

Ailene söylemekten korkmadın mı?
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by alex503311 »

İki bölüm vardı sanki, külotumu çıkardım, izin vermediler kadınlar. Bir, beni ezeceksiniz ama onu sevdim, yazık oldu, ikincisi cehenneme.
Kızın evinde içki içiyorlarmış, onu istiyordu, ceketini çıkardı, sutyensizdi, kalkmaya çalıştı, seğirme dedim, öpmeye başladım
öpüşmeye başladım göğüsleri, sanki gelmiş gibi biraz ısırıyor.
Sonra taytımı çıkardım ve oral seks yapmak istedim ama o önce tuvalete git dedi, gittim ve sonra onu eve götüreceğim dedi. Elimle durulamak zorunda kaldım, onu bir kez daha yatağa yatırdım ve üstüne yattım, ona aşık olmama rağmen
ve onu okşamak, öpmek, sadece yalan söylemek istedim.
Sonra işyerinde bir meslektaşımı yatağa yatırıp öptüm, bir hafta sonra kendini bana verdi.
O da oldu, bir kadın getirdim, soyunuyorum, onu okşuyorum, o da neredeyse kendini bana veriyor ama ben soyunduğum anda bir şekilde eve gitmek istiyor.
Denedim, sanki çalışıyor gibi ama işe yaramıyor. Her şeyi çıkardım, açtım, elini tutup sikimin üzerine koydum ve eliyle mastürbasyon yaptım baktım, yüzdü, sik istedi, birkaç dakika geçti ve onu becerdim, sonra tekrar geldi.
Автор темы
Pişmanlık yok
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Başından beri koşturan piliçleri hiç anlamıyorum, sonra aslında arkadan vazgeçiyorlar, ben şahsen buna izin vermiyorum, bunu ikinci kuzenimle birkaç kez yaşadım, ve bu tür şakalar için her zamanki şeyleri sikmeye çalışıyorum, böylece hatırlansın ve bu bir daha asla olmasın
These users thanked the author Pişmanlık yok for the post:
Sergey Arı
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by alex503311 »

Başka biriyleydi. Tatiller SZ, konuştuk, gel diyorum, Ocak ayları uzun.
%100 katılıyorum, sonra sohbet ederiz, gelmeyeceğim diyorum, evde oturmak için hala uzun bir hafta.
Tamam, geldi ve onu saçından tutup birkaç kez sert bir şekilde itmeniz ve bunu birkaç kez yapmanız hoşuna gitti,
ve sonra kozmik hızda kunduz pozisyonuna geçiyorum, ben , boşalmak için ben de boşaldım, o da öyle.
Sonra sildiler, dedi ki, hoşuma gitti ama bana tecavüz etmenden korktum, peki ya verirsem sana.
Автор темы
Pişmanlık yok
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Zorlama tecavüz değildir)
Jjjon
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50
Registered for: 3 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Jjjon »

Evet öyleydi. Ama zorla almadı. Bir dahaki sefere verdim. Kız olduğu ortaya çıktı
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”