Öğrenci. Zaman durdurma

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!

Peki nasıl?

Класс!
1
33%
Пиши дальше
2
67%
Говно
0
No votes
Не хватает красок
0
No votes
Хуйня, не пиши больше
0
No votes

Total votes: 3

Автор темы
Elbisecod25
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 179
Registered for: 4 years 3 months
Orientation: biseksüel
 Öğrenci. Zaman durdurma

Unread post by Elbisecod25 »

Zaten 4 yıldır öğrenci okulunda okuyorum, 5’ten başlayarak. Ah, işte, berbat durumdayız: ya öğretmenler onlara cahil demeye başlayacak, sonra son sınıflar delirecek, sonra kendi kişisel sorunları olacak .
Hepimiz özel bir üniforma giyiyorduk: pantolon, tişört ve pikselli yeşil ceket. Ceket, gömlek gibi pantolonun içine sokulmuştu, bu yüzden birçok kızın poposu daha yumuşak veya daha büyük hale geldi. Pantolon yaldızlı plaket üzerine kemerle bağlanmıştı.
8. sınıfta 13 kişiydik, içlerinden sadece biri kızdı. Adı Tanya’ydı. Büyük, güzel, yumuşak bir kıçı ve ellerine sığan göğüsleri vardı. Kahverengi gözler, küçük burun, sıradan doğal dudaklar.
Yeteneğimi tesadüfen keşfettim. Tatarca dersi sırasında Tanya ve ben arka sıralarda birlikte oturduk. Hava sıcak olduğu için ceketini çıkardı - sonuçta mayıs ayı.
Beni pantolonumun içinden nasıl kaldırdığını, sonra masanın altına indiğini ve orada çoktan sikimi emmeye başladığını hayal ettim. Ve benim için büyük - 10 santimetreye kadar. Geceleri kendim ölçtüm.
Ben de onun hakkında böyle düşündüm. Ve bir anda herkesin donduğunu gördüm. Onları dövmeye çalıştım ama uyanmadılar. Eh, uzun süre tereddüt etmedim, ne olduğunu anladım. Tanya’ya yaklaştım ve o sadece tahtaya bakıyordu. Sikimi çıkarıyorum. Uzun zamandır ayaktaydı. Bununla Tanya’nın yüzünü dürttüm. Daha sonra alıp ağzına koydu. Zaman Durdurma olmasaydı zaten boğulacaktı. Uzun bir süre aletimi yüzünde gezdirdim: Onu saçlarının arasında tuttum, kulağına vurdum vs. Göğüslerini ezdim. Küçük olmalarına rağmen çok havalıydılar. Tişörtünü çıkardım. Evet, özgürce hareket ettirebiliyordum. Siyah bir sutyen giyiyordu. Tanya’yı masaya koydum. İki kere düşünmeden kendisi de onun yanına tırmandı. Sikini göğüslerinin arasına sıkıştırıp sutyenine tutturdu. Pelvisimi hareket ettirmeye başladım. Ayrıca su sıçramasına benzeyen özel bir ses çıkardım. Hızlandım. Zaten boşalmanın geldiğini hissedebiliyordum ama kendimi tutamadım. Sperm yüzüne uçtu, bir damla burnuna girdi, ağzına girdi ve hem vücut hem de sütyeninde kaldı.
Bir sandalyeye oturdum. Her bakımdan sikin düşmesi gerekirdi. Ama hâlâ ayaktaydı! "Bu bir kader işaretidir" diye düşündüm ve vajinaya geçtim. Onu pantolonunun üzerinden çektim. Bir şeyler yapmak istedim. Yarım saat sonra başardım: pantolonumun içinde bir su birikintisi belirdi.
Bunu köpek stili yaptım ve pantolonumu kıçıma soktum. Ama sonra çıkardım.
Kalçasının yarısına kadar uzanan, mavi beyaz çizgili, üzerinde spor yazan bir külot giyiyordu. Amımı onların üstüne dokundum. Ne kadar hoş.
Külotumu kenara iterek içeri girmeye başladım. Lanet olsun, bu harika!!! Ne olursa olsun şu anda çığlık atıyor olurdu!
Hızlandım. Kasıtlı olarak kıçına şaplak attı. Bu beni heyecanlandırdı. Sonra bitirdim. Evet, tam orada. Sperm dışarı akmaya başladı. Nerede olduğunu bilmiyorum ama tüm olumsuz sonuçların iptal edildiğinden emindim.
Arka deliğe taşındım. Küçük deliğe bakmak güzeldi. Tanya’nın elini dikkatlice içine soktum. Daha sonra parmağımı sokmaya karar verdim. Daha sonra kendini bok içinde buldu. Kendimi sutyenine ve külotuna sildim. Şimdi sikimle gireceğim. Ayrıca kalçama şaplak attım, elimle şaplak attım, bazen ısırdım ya da sadece kokladım. Buraya çok daha hızlı geldim ama çok fazla. Hımmm, ama bana öyle geliyordu ki onunla asla yatamayacaktım. Ya da en azından oral seks. Ve şimdi önümde yatıyor, tamamen çıplak ve benim spermimle kaplı, kıç deliği kırık, ağzında sperm var.
Tamam, bunu temizlememiz gerekiyor. Pantolonunu alıp giymeye başladım. Her şeyin fermuarını çektim ve küçük bir su birikintisinin olduğu yerde zaten bir su birikintisi vardı. Elimle dokundum ve kokusunu aldım. Orası oldukça sıcaktı ama jizzle ıslanmış giysiler gibi kokuyordu. Tişörtü alarak önce masalardaki ve yerdeki her şeyi sildim, sonra tişörtü ona giydirdim. Yani ceket de buydu, bu da buydu, hepsi bu. Hiçbir şey bilmiyormuşuz gibi davranalım.
Zaman başladı. Nasıl olduğunu fark etmedim bile. Belki de sadece düşünmen gerekiyor.
Tanya anında boğuldu ve öksürmeye başladı. Onun sırtını okşadım. Bir peçete çıkardı ve daha çok sümük gibi görünmesine rağmen spermimi oraya tükürdü. O da burnunu sildi. Dersin sonuna kadar yerinde durmadı. Bana külotta ya da am ve popoda bir şey olduğunu söyledi. Göğüslerini acısızmış gibi kaşıdı ama ben onu yaktım.
Tanya’nın bakış açısından bir hikaye: Kışlaya geldim ve odama girdim, küçük kızları oradan kovdum. Hımmm, Tatarca dersi biraz tuhaftı. Meme uçları sertti, kedi oraya bir şeyin itilmesini istiyordu. Heyecanlandım! Ve her şey bir saniyede oldu. Külot da yapışkandı. Ve ağzımdan çıkan sümük garip bir şekilde beyaz. Tamam, daha iyi çözeceğim.
Ceketimi çıkardım, tişörtüme dokundum ve büyük kısmı ıslaktı. Sadece ıslak değil, aynı zamanda yapışkan. Ah. Pantolonumu çıkarırken bunun ne olabileceğini hatırladım. Pantolon ıslanmıştı... bacak arası, am altı... Külota baktım. Tamamen yapışkan bir cuntanın içindeydiler. Acilen kendimi yıkamam gerekiyor.

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”