Genel olarak bizimkilerde çok az kız vardı - bu anlaşılabilir bir durum, burası bir öğrenci okuluydu. Örneğin, tüm sınıf için 1 tane olduğu gibi, 9. sınıfta zaten 9 tane vardı. Neredeyse herkesin harika kalçaları ve göğüsleri vardı ve askeri üniforma sadece onları vurguluyordu.
Burada yerel kızlar da vardı, akşam saat 5’ten sonra evlerine gittiler.
Ve böylece, bir gün sınıfımız okulda nöbetçiydi: peki, orada, ders sırasında düzeni sağlamak için molalar, derslerde bulunma vb. Gardıropta bir görev aldım.
Yerliler çoktan evlerine gitmeye hazırlanıyorlardı. Lyalya’nın poposuna gizlice baktım. Bu kızın sınıfta bizimle çalışması gerekiyordu ama bir nedenden dolayı 9. sınıfa atıldı. Benden biraz daha uzundu, dolgun bir yüzü, güzel gözleri, küçük bir burnu ve dudakları vardı. Cildi biraz soluktu. Poposu Tanya’nınkinden çok daha iyiydi: tonlu, pürüzsüz ve hafifçe şişkin.
Baktım ve Tanya’yla olduğu gibi zamanın duracağını düşündüm. Ve (ah evet) oldu - her şey ve her şey dondu. Bu sırada biri çantayı takıyordu ama çanta şimdi havada duruyordu. Birisinin çok acelesi vardı, sorun bir metre atlamaktı. Artık yerden 5 cm uzaktaydı. Heh, harika!
Lyala’ya doğru yürüdüm ve hemen onun kıçına tokat attım. Ama o bunu hissetmiyor, bu hiç de eğlenceli değil. Onu canlandırmalıyız. Hadi biraz uzaklaşalım ve... Hop!
Giyinmeye devam etti ama sonra herkesin ayakta olduğunu fark ederek durdu. Birkaç dakika boyunca yerde yürüdü. Yeni taşındım. Ona seslendiğimde ikinci kata çıkmak üzereydi. Arkasını döndü ve bana doğru geldi.
- Burada ne oldu? Neden herkes taş gibi duruyor?
- Zamanı durdurdum.
- Phahah, komik şaka! Zaman durdu! Phaha.
Gerçek dışı görünse de gücendim.
- Harika bir şaka. İşte bu kadar arkadaşlar, hareket edebilirsiniz, anladım.
- Bu bir şaka ya da eşek şakası değil. Gerçekten zamanı durdurdum.
- Aha, elbette. Sen de kendini duyuyor musun?
Sadece durup ona baktım. Bir dakika güldü ve ardından düşünceli bir yüzle şunları söyledi:
- Peki, bu bir şaka değilse o zaman... Sıradan bir rüya!
- Ah, seni aptal -Derin bir iç çekerek dedim. - Peki bunun bir şaka ya da rüya değil, gerçek olduğunu sana nasıl kanıtlayabilirim? Peki, kendini çimdikle. Uyanık mısın? Hayır, nedenini biliyor musun? Çünkü bu bir rüya değil!
Birkaç kez yanaklarına tokat attı.
- Bu aslında bir rüya değil. Ancak bu durumda bu kesinlikle bir şakadır.
- Hayır, hayır ve hayır. Hadi yönetmene gidelim.
- Neden?
- Hadi gidelim diyorum.
İsteksizce gitti. Yolda saati kontrol etmek için telefonunu çıkardı ve yürürken yol boyunca izledi. Orada 17:05’i gösterdiği halde 17:05 kaldı.
Müdürün ofisine yaklaştık. Ve kapıyı tüm gücümle açtım: o zaten duvara çarpmıştı. Lyale korkmuştu ama yönetmene baktı. Zamanı durdurduğumda o masasında oturuyor ve bir şeyler yazıyordu.
Lyala hâlâ buna inanmıyordu; gözlerinde açıkça görülüyordu. Müdürün yanına gittim ve ona deli gibi vurdum. Başı birkaç santimetre hareket etti ve durdu. Gözlerini bile kırpmadı.
Lyala kendisi için bir şeye karar verdi. Ayrıca yönetmene yaklaştı ve onu ısırdı. Dişin çizimini zaten görebiliyordunuz.
- Sanırım doğruyu söylüyorsun.
- Peki, buna inanmadın.
- Neden?
- Neden ne?
- Zamanı neden durdurdun?
- Peki, sen çok güzelsin ve... Ve tatlısın... Seni çok seviyorum...
- Bana aşkını itiraf etmek için zamanı mı durdurdun?
- Hayır... Seni istiyorum...
- Ne demek istiyorsun? Seks mi istiyorsun?
Sadece kızardım. Ve aniden güldü.
- Henüz büyümedi küçük oğlum.
Ofisten ayrıldı. Ben ofiste kaldım. Kızgındım. Hohlik! Zamanı durdurdum! Khokhlik. Peki, eğer bunu iyi bir şekilde istemiyorsa, o zaman kötü bir şekilde yapacaktır.
Kararlı bir şekilde ona doğru yöneldim. Arkadaşıyla farklı pozlarda fotoğraf çektirerek komik surat yaptı. Sol elimle ona tokat attım ve sağ elimle de elini tutup çevirdim:
- Demek ki sen kibirli bir fahişesin! Seni istediğim kadar sikerim, nasıl istersem öyle! Ve herhangi bir müstehcenlik yapın! Beni anlıyor musun kaltak?
- Sen deli misin falan....
Ona çipura verdim. Gözleri öfkeyle doldu. Başka bir şey söylemek istedi ama darbemi tekrarladım ve ardından onu dizlerinin üzerine çökerterek kafasına bastırmaya başladım. Aynı zamanda sinekliğimi açtım, tamamen soyunmayacaktım, sadece sinekliğimin içinden penisimi çıkardım.
Onu görür görmez hemen gülmeye başladı.
- Bu nedir? Mantar? Hahaha
- Lanet olsun, sen delisin! O çok büyük!
- Evet, çok büyük! Dünyanın en küçüğü!
Sinirlendim. Daha büyük bir penis istiyordum. O anda artmaya başladı. 25 cm uzunluğunda ve 6 genişliğinde durdu. Lala hâlâ gülüyordu.
Sikimle yüzüne vurdum. Şaşırmıştı: gözleri o kadar genişti ki! O ağzını açık tutarken ben de hızla içeri girdim. Ve kafasını hareket ettirmeye başladı. Çok değil, yaklaşık 5 santimetre kadar elleriyle itip dizlerime vurmaya başladı. Aletimi dışarı çıkardım, hemen elimle yüzüne vurdum ve aletimi neredeyse 15 cm kadar içeri soktum. Boğulmuştu.
- Ne, Lyalka-sürtük, ufaklık, kahrolası evet mi?
Çıkarmadan önce yaklaşık 5 saniye tuttum. Ağzından çıkan salya benim sikimle bağlantılıydı. Derin bir nefes aldı ve tekrar içeri girdim. Bu sefer daha fazlasını koymaya çalıştım. Kafamın gırtlağım tarafından sıkıştırıldığını şimdiden hissedebiliyordum ve kaltak, bu muhteşemdi. Spermin penisimden aşağı aktığını hissettim ve... Ah, evet...
Lalya bunca zamandır öksürüyordu, gözleri tüm bunları durdurmak için yalvarıyordu ama ben çok öfkeliydim ve çok heyecanlıydım.
Penisimi çıkardım. Cum aletimin üzerindeydi ve ağzından akıyordu. Eğildi ve tükürmeye başladı.
- Kahrolası fahişe, hepsini yut! Her şeyi tekrar bir araya getirin!
Onu yere bastırdım. Parmağımla yerdeki spermi alıp ağzına koydum.
- Yut, siktir!
Kafasını bırakıp biraz daha yürüdüm. Dizlerinin üzerine oturdu, kıçı yere değiyordu. Yüzünü ellerinin arasına aldı. İşemek istedim. Cihazı ona doğrulttum ve... Kafasına doğrudan bir darbe!
Yüzünü açtı ve o anda ağzına girdim. Yüzünü çevirdi ve elleriyle kendini kapattı ama ne faydası vardı? Saçlarına, kıyafetlerine, göğüslerine işedim. Ve onu ayrı ayrı amın içine yükledim.
Zaten sırılsıklamdı, kıyafetlerinin transparan olmaması çok yazık. Ancak külotun kenarları pantolonun içinden görünüyordu.
Ceketini yırtmak için onu yüzüstü çevirdim. Düğmeler farklı yönlere uçtu. Mmm, memeler. Onları ezdim. Daha sonra daha da sıktı. Lyala ellerimi çekmeye çalıştı. Artık ağlamıyordu ama gözyaşları hâlâ akıyordu ve yüzü kırmızıydı. Bir elimi aşağı indirdim ve amına masaj yapmaya başladım. Kahrolsun tişört!
Göğüs kısmı dantelli bordo sutyenle kaplıydı. Çıkardım. Lily’nin meme uçları küçük, kırmızı ve dikti. Onları biraz yaladım ama hemen pelvise geçmeye karar verdim.
Yırtık pantolon yanlara uçtu. Üzerinde çocuk resmi olan beyaz külot gözümün önüne takıldı. Onları hemen yırttım. Sadece idrardan değil, aynı zamanda doğal yağlamadan da ıslanmışlardı.
Lyalya’yı kaldırdım ve köpek stilini bankın üzerine yerleştirdim. Kıçına tokat atıldı.
- Evet! Shsp.
Kalçamı açtım ve aletimi amımın altına sokup oraya taşıdım. Anüs o kadar güzeldi ki gerçekten görülmesi gereken bir manzaraydı. Ama önce kediyle bitirmek istedim. Yavaş yavaş penisimi sokmaya başladım. Neredeyse sonuna kadar gitti. Onu becermeye başladım.
İnledi. Gözleri yukarıya baktı. Hızlandım. Taşaklarım kalçalarına çarptı, göğüsleri sarsıldı, yüksek sesle inledi.
İşim bittiğinde sikimi çıkardım. Ve sadece başını eğdi. Döl doğrudan yüzüne uçtu ama bu sefer benden uzaklaştı ve yuttu. Bunun üzerine yüzü buruştu. Yüzünü ve penisimi işaret ettim:
- Hala burada kaldı.
Gerçekten bir saniyeliğine gözlerinde nefret ve öfke parladı ama elleriyle penisi alıp yalamaya başladı hayatın beyaz sıvısı. Ve sonunda onu yüzünden çıkardı.
- Tamam, şimdi Nalçik’e gidelim.
İtaatkar bir şekilde arkasını döndü. Parmağımı sokmaya başladım.
- Sakin ol Lyalya, yoksa canın yanar.
Parmağın yolu anında kolaylaştı. Onu hâlâ ileri geri sürüklüyordum ama sonra fiziksel olarak sıkılmaya başladım.
- Tamam, zaten yoruldum. Ama benden kurtulduğunu sanma. Kabalığından dolayı seni cezalandıracağım.
- Tekrar sevişecek misin?
- Sadece bu da değil. Peki su şişen nerede? Çabuk getirin.
O getirdi. Kalan suyu döktüm ve spermi döktüm. Hızlıca mastürbasyon yapmak zorunda kaldım.
- Bu her zaman içeceğin şey. Herkesin önünde içmekten korkmayın, onlar için sadece su olacaktır ama içemezler. Yarın daha fazlasını ekleyeceğim. Takip etme. Yarın yuvarlak ve uzun bir şey getirin, ancak uzunluğu 15 cm’yi veya bir kulptan daha uzun olmamalıdır. Artık külot giymeyeceksin.
- Beden eğitiminde kıyafet nasıl değiştirilir?
- Sessizce! Pantolonunu çıkar ve spor kıyafetlerini giy.
- Peki daha ne kadar böyle yürüyeceğiz?
- Ben sana durmanı söyleyene kadar.
- Pantolonu ne yapmalıyım?
- Korkmayın, eski haline dönecektir. Külotu kendime alacağım. Ve bu arada, tüm bunları unutacaksın, ama uzun sürmeyecek. Akşam her şeyi hatırlayacaksınız. Şimdi giyin.
Giyinmeye başladı. Külotu almak istedim - zaten ellerimi uzatmıştım ama cezayı hatırladım. Pantolonu, tişörtü ve ceketi giydim ve giyindim. Saçını geriye çekti.
- Hangi okulda okuyorsun küçük kardeşim?
- 5 yaşında...
- Güzel. Her akşam onu bana iç çamaşırıyla ya da çıplak, heyecan verici bir pozisyonda ya da seks taklidi yaparak göndereceksin. Ve onu okşadığın bir video.
- Ama o sadece 11 yaşında...
- Umurumda değil. Ve Tanrı onu göndermemeni yasakladı. Bugün - dahil. Ancak bugün video olmadan da yapabilirsiniz.
Kıçını lezzetli bir şekilde tokatladım. Gülümsedi ve evine gitti. Zamanı başlattım.
Yerliler hazırlanıp gittiler. Okul boş. Sessizlik vardı...
Öğrenci. Zaman durağı 2
-
Автор темыElbisecod25
- Oral stimülasyon
- Total posts: 179
- Registered for: 4 years 2 months
- Orientation: biseksüel
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post