Annemle ensest. Hikayemi paylaşmak istiyorum.
-
Автор темыKimse bilmeyecek
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Annemle ensest. Hikayemi paylaşmak istiyorum.
9-10 yaşlarında mastürbasyon yapmaya başladım. Yaklaşık aynı yaşta annemi nasıl çıplak gördüğümü hatırlıyorum (şimdi 40 yaşın altında ama iyi görünüyor, büyük göğüsler ve güzel bir popo). Uyuyordu ve göğüsleri dökülmüştü. Onu uyandırmadım ve sadece izledim. O olaydan sonra onu hiç düşünmedim. Ve ben 15 yaşımdayken bir kez daha sarhoş oldu ve yan odada uyuyakaldı (o zamanlar hala özel bir evde yaşıyorlardı ve o genellikle benden en uzaktaki odada uyuyordu). Yanından geçtim ve sütyenli, bluzlu göğüslerini gördüm (o zamanlar tam olarak ne giydiğini hatırlamıyorum ama dar olmayan bir şey). Uzun bir süre yaklaşmaya cesaret edemedi, sadece kapıdan baktı. Sonuç olarak, yaklaştığında elini nazikçe göğsüne koydu ve onu biraz okşadı. Sonra geri koşup sarsıldı. Bir süre sonra geri döndü ve dikkatlice sıkmaya başladı, ardından tekrar mastürbasyon yapmak için koştu. Ve o andan sonra onu sadece bir anne olarak düşünmeye başladım. Yaklaşık bir yıl sonra tekrar sarhoş oldu (alkolle sorunu var). Sonra zaten bir daireye taşındık. İlk önce dikkatlice yanına uzandım ve kendimi ona bastırdım. Elini sutyenin altına koydu. Onu tereddüt etmeden hissetmeye başladı. Ama bu sefer yeterince gücüm yoktu çünkü zaten bir yıldır onu düşünüyordum. Elini iç çamaşırının içine soktu ve orayı "keşfetmeye" başladı. Parmaklarını onun içine soktu ve orada biraz kıpırdadı. Yan yatıyordu ve ben de “girmek” için aşağıya indim. Bundan sonra ekledim ve neredeyse hemen geldim. İçeride birkaç damla kaldı ve geri kalanı üzerine düştü. Yakalanmaktan çok korkuyordum. O günden bu yana yaklaşık bir buçuk yıl geçti. Şimdi tekrarlamak istiyorum ama korkuyorum çünkü nasıl tepki vereceğini bilmiyorum.
- These users thanked the author Kimse bilmeyecek for the post (total 3):
- Kamçarus, Esnek, annem adam yaptı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Annemle ensest ilişki Hikayemi paylaşmak istiyorum.
Bu ilginç bir hikaye. Annen sık sık içer mi?
-
Автор темыKimse bilmeyecek
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year 5 months
Düzenli olarak, haftada bir veya daha fazla. Ama küçük miktarlarda
- These users thanked the author Kimse bilmeyecek for the post (total 2):
- Kek747, Sibiryak89
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
- Registered for: 2 years 7 months
Kötü bir hikaye değil. Mümkün olsaydı 5 yıldız verirdim
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 2 years 5 months
Annene özel bir mesaj gösterebilir misin?Düzenli olarak, haftada bir veya daha fazla. Ama küçük miktarlarda
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 1 year 4 months
Ergenlik çağındaki genç bir mastürbasyoncunun başka bir fantezisi.
- These users thanked the author Stas99rus for the post (total 2):
- Mart, Evgeniy7519
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
- Registered for: 4 years 1 month
İnanılmaz olduğunu kendiniz kanıtlayamazsınız.
Her şey oldukça tanınabilir. Doğru, bu annemle değil, kayınvalidemle oldu ve ilk kez değil, ikinci kez oldu. İlk kez karım olmadan iki hafta kaldığımda önüme çıktı ve yardıma geldi ve ben onun üstüne çıkmakta o kadar zorlandım ki aklımı başımdan aldı (o zamanlar da çok güzeldi ve uzun süredir boşanmıştı. O 39 yaşında ve ben 23 yaşındayım. İlk başta onu sıkmak istedim ama bu süreçte fazla direnmediği için onu yere serdi ve becerdi. Yapamadığımız ilk şey sensin, ah ah, vb. Daha sonra inlemeye ve el sallamaya başladı. Sonra şoku biraz atlatınca eşim olmadan her şeyi anladığımı söyledim. Ama artık bunu yapmayalım. Bu iyi değil, yanlış, gözlerinin içine bakacağım vb. genel olarak setin tamamı. Ve ondan gerçekten hoşlandım, belki açlıktan. Ayrıca yasak meyve. Gördüğüm kadarıyla yükseltici demirden yapılmış. Hafta sonları her zaman pes etmeye hazırdı. Bazen biraz, bazen çok. Daha sonra sadece zayıf bir şekilde bağlanmış bir bornoz ve külotla uyuyarak yatıyor. Ben yine dayanamadım ve arkasına uzandım (bacakları bükülmüş halde yan yatıyordu). İlk başta sadece sarılın ve biraz sarılın. Ve sonra, tırtıklı çizgi boyunca, külottaki çatlağa dokundum, sonra külotu biraz içeri sokuyormuş gibi kenara çektim ve uçtaki deliği hissettiğimde, işte bu - bilerek yavaşça itmeye başladım. daha da ileri. Bu arada çok dar bir girişi var. Eğer çok sert iterseniz, özellikle bacaklarınız ayrı olmadığında acı verir. Ve yavaş yavaş, daha sonra neredeyse tamamı yavaş yavaş içeri giriyor. Sadece onu ve nefesini dinlemelisin. Onu takıp çalıştırdığınızda, artık onu uyandırma konusunda endişelenmenize gerek yok. Sonuna kadar herkese verecektir. O sefer onu uyandırmadım, bunu dikkatli bir şekilde yaptım. Ancak vızıltı ve duygular zaten tavan yapmıştı. Hızlıca hareket etti ve içeri girdi. Bu yüzden daha çok koklamaya başladı ve hareket ediyormuş gibi göründü ama uyanmadı. Sabah o da göstermedi, sonra sadece anı seçti ve sanki yine yapıyorsunmuş gibi onu azarladı. Hamile kalacağımdan korkmuyor musun?
Ama o andan itibaren işler böyle gitti. Bir sarhoş olarak onu rahatsız edebilir, şakalar yapabilir, hatta onu seks yapmaya ikna edebilirsiniz. Veya daha sonra uykuya daldığında onunla birlikte yatağa girin. Bazen havamda olduğumda ve orada kimse olmadığında doğal olarak kendi kendine yapışırdı. Ve nasıl ayık olabilirim, ne diyorsun, zaten yeterince iş yaptık vs. Her ne kadar bazen hala pes etsem de, bu nadirdi. Doğası ve yetiştirilme tarzı böyle. Her ne kadar bir kadın olarak, onun hissettiği hisler açısından - sınıf. :evet:
Kıçını tekmele. Peki bu kadar harika bulduğunuz şey neydi?
İnanılmaz olduğunu kendiniz kanıtlayamazsınız.
Her şey oldukça tanınabilir. Doğru, bu annemle değil, kayınvalidemle oldu ve ilk kez değil, ikinci kez oldu. İlk kez karım olmadan iki hafta kaldığımda önüme çıktı ve yardıma geldi ve ben onun üstüne çıkmakta o kadar zorlandım ki aklımı başımdan aldı (o zamanlar da çok güzeldi ve uzun süredir boşanmıştı. O 39 yaşında ve ben 23 yaşındayım. İlk başta onu sıkmak istedim ama bu süreçte fazla direnmediği için onu yere serdi ve becerdi. Yapamadığımız ilk şey sensin, ah ah, vb. Daha sonra inlemeye ve el sallamaya başladı. Sonra şoku biraz atlatınca eşim olmadan her şeyi anladığımı söyledim. Ama artık bunu yapmayalım. Bu iyi değil, yanlış, gözlerinin içine bakacağım vb. genel olarak setin tamamı. Ve ondan gerçekten hoşlandım, belki açlıktan. Ayrıca yasak meyve. Gördüğüm kadarıyla yükseltici demirden yapılmış. Hafta sonları her zaman pes etmeye hazırdı. Bazen biraz, bazen çok. Daha sonra sadece zayıf bir şekilde bağlanmış bir bornoz ve külotla uyuyarak yatıyor. Ben yine dayanamadım ve arkasına uzandım (bacakları bükülmüş halde yan yatıyordu). İlk başta sadece sarılın ve biraz sarılın. Ve sonra, tırtıklı çizgi boyunca, külottaki çatlağa dokundum, sonra külotu biraz içeri sokuyormuş gibi kenara çektim ve uçtaki deliği hissettiğimde, işte bu - bilerek yavaşça itmeye başladım. daha da ileri. Bu arada çok dar bir girişi var. Eğer çok sert iterseniz, özellikle bacaklarınız ayrı olmadığında acı verir. Ve yavaş yavaş, daha sonra neredeyse tamamı yavaş yavaş içeri giriyor. Sadece onu ve nefesini dinlemelisin. Onu takıp çalıştırdığınızda, artık onu uyandırma konusunda endişelenmenize gerek yok. Sonuna kadar herkese verecektir. O sefer onu uyandırmadım, bunu dikkatli bir şekilde yaptım. Ancak vızıltı ve duygular zaten tavan yapmıştı. Hızlıca hareket etti ve içeri girdi. Bu yüzden daha çok koklamaya başladı ve hareket ediyormuş gibi göründü ama uyanmadı. Sabah o da göstermedi, sonra sadece anı seçti ve sanki yine yapıyorsunmuş gibi onu azarladı. Hamile kalacağımdan korkmuyor musun?
Ama o andan itibaren işler böyle gitti. Bir sarhoş olarak onu rahatsız edebilir, şakalar yapabilir, hatta onu seks yapmaya ikna edebilirsiniz. Veya daha sonra uykuya daldığında onunla birlikte yatağa girin. Bazen havamda olduğumda ve orada kimse olmadığında doğal olarak kendi kendine yapışırdı. Ve nasıl ayık olabilirim, ne diyorsun, zaten yeterince iş yaptık vs. Her ne kadar bazen hala pes etsem de, bu nadirdi. Doğası ve yetiştirilme tarzı böyle. Her ne kadar bir kadın olarak, onun hissettiği hisler açısından - sınıf. :evet:
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 1 year 4 months
Böyle saçma, acınası bir kusmuk fantezisi kurarken sigara içmeniz veya burnunuzdan çekmeniz çok korkunç
-
- Sürtünmeler
Bu sitede neyi unuttunuz? Başka hiçbir şey yapamadığın için mastürbasyon yapmaya mı geldin? Ve sana, zavallı şey, hoşuna giden hikâyeler sunulmuyor. Ya da belki gözlerini acıttığı için adını karıştırdım? Yoksa birisi seni silah zoruyla mı buraya getirdi?
Sert bir Ferisi ruhuna sahipsiniz. Veya bölünmüş kişiliğe sahip şizofrenik bir anonistsiniz.
Size iyi bir tavsiye:
Buradaki bir şeyi beğenmediyseniz veya yeterince yanıt veremiyorsanız, o zaman siteyi kapatın ve iyi bilinen adrese gidin, komik resimler okuyun ve özünüz olan saçmalıkları kusmayın.
Dinle Stasobosrus, aynada berbat bir kusmuk görüyorsun. Ve bu konuda güzel bir okul atasözü vardır: Size isimler takan kişiye o denir.
Bu sitede neyi unuttunuz? Başka hiçbir şey yapamadığın için mastürbasyon yapmaya mı geldin? Ve sana, zavallı şey, hoşuna giden hikâyeler sunulmuyor. Ya da belki gözlerini acıttığı için adını karıştırdım? Yoksa birisi seni silah zoruyla mı buraya getirdi?
Sert bir Ferisi ruhuna sahipsiniz. Veya bölünmüş kişiliğe sahip şizofrenik bir anonistsiniz.
Size iyi bir tavsiye:
Buradaki bir şeyi beğenmediyseniz veya yeterince yanıt veremiyorsanız, o zaman siteyi kapatın ve iyi bilinen adrese gidin, komik resimler okuyun ve özünüz olan saçmalıkları kusmayın.
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 1 month
1 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Metne göre, yılda bir kez)))
1 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Dedikleri gibi insanlar onu yer
- These users thanked the author Evgeniy7519 for the post:
- Vadim77
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 1 year 9 months
Evgenii7519, peki teğmen, onu alıp mahvettiler tüm hikaye

-
- Sürtünmeler
Bir şeyler yapmaya mı karar verdim?
Değilse üç seçeneğiniz var.
1. Olduğu gibi devam edin. Yani gizlice bir fırsatı bekleyin.
2. Daha cesur ol ve yaklaş. Burada bir kereden fazla anlatıldığı gibi. Sözde masum öpücüklerle, sarılmalarla, masajlarla, şakalarla başlıyoruz. İlişkilere ve cinsiyete yakın konulardaki konuşmalar vb. Böylece işlerin nereye doğru gittiğini anlar ve kendisi de bu yönde düşünmeye başlar.
3.Çok sarhoş olduğunda içeri girin. Yani açık sözlü kur yapma, el yordamıyla yaklaşma, öpücüklerle çimdikleme ve sekse teşvik etme. Bir patlamayla kolaylıkla patlayabilir. Sabah, ona olan arzunuzu kelimelerle ve seksle onayladığınızdan emin olun. Böylece dönüş hattını pompalamaya başlamaz, bunun bir kaza olduğunu, ne kadar aptal olduğunu, bunu nasıl düşündün, bir daha asla vb. vb.
Alt seçenek - uykuya daldığında onu düzgünce sik. Böylece ya seks sırasında uyanır ya da sabah tam olarak her şeye sahip olduğunuzu anlar (ve birden fazla kez :evet:)).
Ama yine de, bundan önce bir tür konuşmaların, rahatsız edici kur yapmaların, en azından hafif olanların olması arzu edilir. Böylece her şeyin bocalamayla başlamadığını, bir tür başlangıç olduğunu hatırlıyor. O zaman ek bir bahaneniz olur, sizinle dalga geçtiği, sizi baştan çıkardığı ve sonunda çok havalı olduğu gibi... Kısacası direnmek imkansızdı.))
Bir hesaplaşma başlatabilir ama hatırlayacaktır kendi kendine bunu zaten yapmış olduğunu söylüyor, evet ve aynı zamanda o kadar seksi ki bu harika.
Kısacası bundan sonra tekrar elde etmek çok daha kolay olacak.
PS. Ve yerel serseriler aptal olamaz; sana inanmıyorum, onlara aldırış etme. Bu kıskançlıktır. Kendileri tüm yaşamları boyunca korkmuşlardır ve bu nedenle başkalarından nefret etmeye çalışmaktadırlar. Ama onlar da
gibi sonsuza kadar burada kalıyorlar.))
Merhaba, forumu ziyaret ettiğini görüyorum zaman zaman.)9-10 yaşlarında mastürbasyon yapmaya başladım. Yaklaşık aynı yaşta annemi nasıl çıplak gördüğümü hatırlıyorum (şimdi 40 yaşın altında ama iyi görünüyor, büyük göğüsler ve güzel bir popo). Uyuyordu ve göğüsleri dökülmüştü. Onu uyandırmadım ve sadece izledim. O olaydan sonra onu hiç düşünmedim. Ve ben 15 yaşımdayken bir kez daha sarhoş oldu ve yan odada uyuyakaldı (o zamanlar hala özel bir evde yaşıyorlardı ve o genellikle benden en uzaktaki odada uyuyordu). Yanından geçtim ve sütyenli, bluzlu göğüslerini gördüm (o zamanlar tam olarak ne giydiğini hatırlamıyorum ama dar olmayan bir şey). Uzun bir süre yaklaşmaya cesaret edemedi, sadece kapıdan baktı. Sonuç olarak, yaklaştığında elini nazikçe göğsüne koydu ve onu biraz okşadı. Sonra geri koşup sarsıldı. Bir süre sonra geri döndü ve dikkatlice sıkmaya başladı, ardından tekrar mastürbasyon yapmak için koştu. Ve o andan sonra onu sadece bir anne olarak düşünmeye başladım. Yaklaşık bir yıl sonra tekrar sarhoş oldu (alkolle sorunu var). Sonra zaten bir daireye taşındık. İlk önce dikkatlice yanına uzandım ve kendimi ona bastırdım. Elini sutyenin altına koydu. Onu tereddüt etmeden hissetmeye başladı. Ama bu sefer yeterince gücüm yoktu çünkü zaten bir yıldır onu düşünüyordum. Elini iç çamaşırının içine soktu ve orayı "keşfetmeye" başladı. Parmaklarını onun içine soktu ve orada biraz kıpırdadı. Yan yatıyordu ve ben de “girmek” için aşağıya indim. Bundan sonra ekledim ve neredeyse hemen geldim. İçeride birkaç damla kaldı ve geri kalanı üzerine düştü. Yakalanmaktan çok korkuyordum. O günden bu yana yaklaşık bir buçuk yıl geçti. Şimdi tekrarlamak istiyorum ama korkuyorum çünkü nasıl tepki vereceğini bilmiyorum.
Bir şeyler yapmaya mı karar verdim?
Değilse üç seçeneğiniz var.
1. Olduğu gibi devam edin. Yani gizlice bir fırsatı bekleyin.
2. Daha cesur ol ve yaklaş. Burada bir kereden fazla anlatıldığı gibi. Sözde masum öpücüklerle, sarılmalarla, masajlarla, şakalarla başlıyoruz. İlişkilere ve cinsiyete yakın konulardaki konuşmalar vb. Böylece işlerin nereye doğru gittiğini anlar ve kendisi de bu yönde düşünmeye başlar.
3.Çok sarhoş olduğunda içeri girin. Yani açık sözlü kur yapma, el yordamıyla yaklaşma, öpücüklerle çimdikleme ve sekse teşvik etme. Bir patlamayla kolaylıkla patlayabilir. Sabah, ona olan arzunuzu kelimelerle ve seksle onayladığınızdan emin olun. Böylece dönüş hattını pompalamaya başlamaz, bunun bir kaza olduğunu, ne kadar aptal olduğunu, bunu nasıl düşündün, bir daha asla vb. vb.
Alt seçenek - uykuya daldığında onu düzgünce sik. Böylece ya seks sırasında uyanır ya da sabah tam olarak her şeye sahip olduğunuzu anlar (ve birden fazla kez :evet:)).
Ama yine de, bundan önce bir tür konuşmaların, rahatsız edici kur yapmaların, en azından hafif olanların olması arzu edilir. Böylece her şeyin bocalamayla başlamadığını, bir tür başlangıç olduğunu hatırlıyor. O zaman ek bir bahaneniz olur, sizinle dalga geçtiği, sizi baştan çıkardığı ve sonunda çok havalı olduğu gibi... Kısacası direnmek imkansızdı.))
Bir hesaplaşma başlatabilir ama hatırlayacaktır kendi kendine bunu zaten yapmış olduğunu söylüyor, evet ve aynı zamanda o kadar seksi ki bu harika.
Kısacası bundan sonra tekrar elde etmek çok daha kolay olacak.
PS. Ve yerel serseriler aptal olamaz; sana inanmıyorum, onlara aldırış etme. Bu kıskançlıktır. Kendileri tüm yaşamları boyunca korkmuşlardır ve bu nedenle başkalarından nefret etmeye çalışmaktadırlar. Ama onlar da

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 2417 Views
-
Last post by Evgen84
-
- 6 Replies