Annem arkadaşlarımla flört ediyor, ne yapmalıyım?
-
Автор темыJoyMen99
- ön sevişme
- Total posts: 136
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Annem arkadaşlarımla flört ediyor, ne yapmalıyım?
Annemle yaşıyorum. Babam gittikten sonra uzun bir depresyona girdim. Bir şekilde dikkatini dağıtmak ve evden çıkarmak için onu üniversitedeki sınıf arkadaşlarıyla takılmaya davet etmeye başladı. Çoğunlukla bizim evde. Ve her şey yoluna girecekti, daha mutlu oldu ama bir sorun ortaya çıktı - ne kadar çok içerse, arkadaşlarıyla o kadar çok flört ediyor. Rahatsız oluyorum ama erkekler sadece mutlu((Suçlamalarıma ve skandallarıma tek bir cevap var: “37 yaşındayım, hala gencim ve ilgiden hoşlanıyorum.”((
O güzel bir esmer, 2+ göğüs büyüklüğü, tonlu popo Sık sık dar kıyafetler giyiyor.
Genç bir erkek tarafından sikilmeyi umursamıyorum, ancak bu tür içki partilerinde çok sarhoş olabiliyor ve birkaç erkek tarafından sikilebiliyor, bu zaten kötü...
Onu bundan nasıl koruyabilirim?
O güzel bir esmer, 2+ göğüs büyüklüğü, tonlu popo Sık sık dar kıyafetler giyiyor.
Genç bir erkek tarafından sikilmeyi umursamıyorum, ancak bu tür içki partilerinde çok sarhoş olabiliyor ve birkaç erkek tarafından sikilebiliyor, bu zaten kötü...
Onu bundan nasıl koruyabilirim?
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
Re: Annem arkadaşlarımla flört ediyor ne yapmalıyım?
Oh, artık umurumda değil, 2 dakika sonra umursamayacaksın ve toplu tecavüz yaşayacaksın)
-
Автор темыJoyMen99
- ön sevişme
Hayır, ben konuyu yeni oluşturdum. O bir yetişkin ve bırakın kendisi karar versin. Ama açıkçası kalabalık tarafından kullanılmak bir seçenek değil.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
O bir yetişkin, kendisi için en iyisinin ne olduğuna karar verecek!
-
Автор темыJoyMen99
- ön sevişme
O bir yetişkin ama sınıf arkadaşlarımla nasıl iletişim kurabilirim? İlişkiler bir şeydir, eğer aptalcaysa, sonuncunun dairede nasıl becerileceği tamamen başka bir şeydir. Bir fark var mı?
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
Hiç bir şey. Zamanla buna alışabilirsiniz. Eğer şimdi onu becermezlerse, o zaman böyle bir şeyin olmadığını hatırlayacak ve pişman olacaksınız. Ya onu değerli bir adamla tanıştırın ya da bir süreliğine siz de öyle olun ve arzulandığını hissetmesine yardımcı olun.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 211
- Registered for: 2 years 10 months
Adam, bir grup arkadaşının anneleri hakkında şaka yapmaya başladığında belirli bir anne hakkında şaka yapmasından hoşlanmıyor.
-
Автор темыJoyMen99
- ön sevişme
Evet ve kendisi onları küstahlığa kışkırtıyor. Bırakın o zaman istediğini tam olarak alsın...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 211
- Registered for: 2 years 10 months
-
Автор темыJoyMen99
- ön sevişme
Onlara müdahale etmeye gerek olmadığını zaten düşünmeye meyilliyim, bu ona bir ders olacak
Rahatlamak ve bir erkekle ilişki kurmak başka şeydir, ama ben çöpte sarhoşken, onun için yeterince iyi olan birkaç adam oğullarını sikecek, bu farklı...
Onlara müdahale etmeye gerek olmadığını zaten düşünmeye meyilliyim, bu ona bir ders olacak
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 9 months
O 47 yaşındaydı, biz ise 25 yaşındaydık. Restoran şefi.
39 dakika 10 saniye sonra gönderildi: Not: Şimdi hatırladım ve eski antrenörüm restoranı kapatıp kendini spora adadığını yazıyor. Gençleri eğitiyor. Bir antrenör arkadaşıyla yaşıyor. Toplantımızı hatırlıyor ve heyecanlanıyor. Ama bunu tekrarlamaktan korkuyor.
Aynı eğitmenim vardı. Arkadaşım ve ben onunla bir şeyler içtik. O onu istiyordu ama ben istemedim. Sonuç olarak yan odaya geçtiler. Ayrılmak üzereydim ama kendisi dışarı çıktı, kendisini zar zor şeffaf bir bornozla örttü ve beni yatağa götürdü. O ve arkadaşı onu birlikte siktiler. Daha sonra bir arkadaşım, ben gelene kadar bunu ona vermek istemediğini söyledi.
O 47 yaşındaydı, biz ise 25 yaşındaydık. Restoran şefi.
39 dakika 10 saniye sonra gönderildi: Not: Şimdi hatırladım ve eski antrenörüm restoranı kapatıp kendini spora adadığını yazıyor. Gençleri eğitiyor. Bir antrenör arkadaşıyla yaşıyor. Toplantımızı hatırlıyor ve heyecanlanıyor. Ama bunu tekrarlamaktan korkuyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
JoyMen99,
Ne olacağına siz karar verin istersen.. Veya annenin adresini ve telefon numarasını ver.
Ne olacağına siz karar verin istersen.. Veya annenin adresini ve telefon numarasını ver.

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
New post Annem arkadaşlarımla flört ediyor, bu normal mi?
by SevinçErkekler » » in Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler - 20 Replies
- 1239 Views
-
Last post by Timurlenk
-
-
- 9 Replies
- 858 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye
-
- 12 Replies