Falloimitasyoncu
-
- Potansiyel seks nesnesi
Falloimitasyoncu
Her zaman kendime bir yapay penis almak istemişimdir çünkü onun yardımıyla zevk alabilirsin, bana Moskova’da onu satın alabileceğim iyi bir mağaza önerebilir misin?
-
Yanıt: Falloimitatör
Seks shoplara bakın, toplu olarak satıyorlar, tabiri caizse, sadece seçmeniz gerekiyor, fiyatlar da her yerde farklı ve kendinize kaliteli bir tane almak istiyorsanız, sadece daha pahalı olanları satın almanız gerekiyor.
-
Kendime de bir yapay penis almak isteyeceğimi hiç düşünmezdim ama son zamandan beri kocam neredeyse sürekli Çalışarak yaşıyorum, tatmin olmak için kendim almaya karar verdim, bu mağazadan aldım https://www.xn--80aatjfno0l.xn--p1ai orada oldukça geniş bir seçim var, fiyatlar çok pahalı değil ve hepsi kaliteli.
-
-
18 yaş ve üzeri yetişkinler için • Yanıt: Yapay penis
Kendiniz için bir erkek bulun ve onunla seks yapın ve her türlü saçmalıkla uğraşmayın, eğer yetişkinler için bir eczane varsa, orada birçok patojen vardır ve orada Seks kalitesini artırmanın başka birçok yolu var ve tam bir düzen olacak, hatta erkek arkadaşınızın penisini büyütmenin yollarını bile orada kolayca bulabilirsinizHer zaman kendime bir yapay penis almak istemiştim çünkü onun yardımıyla kendini memnun edebilirsin, bana Moskova’da onu satın alabileceğim iyi bir mağaza önerebilir misin?
-
Yapay penis bir kadın için yeri doldurulamaz bir şeydir çünkü her türlü durum vardır.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 514 Views
-
Last post by HafifLovy