Kaç yaşındaydınız ve ilk kez ne zaman cinsel uyarılma yaşadınız?
-
Автор темыFabian 38
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 2 years 4 months
Kaç yaşındaydınız ve ilk kez ne zaman cinsel uyarılma yaşadınız?
Seksle tanışmam 7 yaşında oldu; 90’lı yılların başıydı. Arkadaşlarım, iki erkek kardeşim ve onların kız kardeşleri vardı. En büyüğü 14, kızı 7, en küçüğü ise 6 yaşındaydı.
Ve her şey böyle oldu. Yaşlı, siyah beyaz seks fotoğrafları getirdi. Kıçında, amında ve ağzında kıllı amcıklar ve sikler olan çıplak kadınlar gördüm. Bu beni çok heyecanlandırdı. Sonra en büyüğü bize ereksiyon halindeki penisini göstermeye başladı ve ben bundan hoşlanmadım, sonra kız kardeşinin külotunu çıkardı ve ben daha da heyecanlandım. Herkese fotoğraftaki gibi cinsiyeti göstermeyi önerdim. Kızla ben kulübeye gittik, soyunduk ve üst üste uzandık, o da bundan hoşlandı ve hatta beni öptü. Amcıklarımızla ne yapacağımızı bilmiyorduk, o yüzden sadece birbirimize dokunduk. Kardeşlerimi aradım, bize baktılar. Daha sonra giyinip eve gittik. Bir daha bu konuya dönmedik ve bu konuyla ilgilenmedik. Bana gelince, o andan itibaren sürekli güçlü bir uyarılma ve kızlarla seks yapma arzusu yaşadım.
Ve her şey böyle oldu. Yaşlı, siyah beyaz seks fotoğrafları getirdi. Kıçında, amında ve ağzında kıllı amcıklar ve sikler olan çıplak kadınlar gördüm. Bu beni çok heyecanlandırdı. Sonra en büyüğü bize ereksiyon halindeki penisini göstermeye başladı ve ben bundan hoşlanmadım, sonra kız kardeşinin külotunu çıkardı ve ben daha da heyecanlandım. Herkese fotoğraftaki gibi cinsiyeti göstermeyi önerdim. Kızla ben kulübeye gittik, soyunduk ve üst üste uzandık, o da bundan hoşlandı ve hatta beni öptü. Amcıklarımızla ne yapacağımızı bilmiyorduk, o yüzden sadece birbirimize dokunduk. Kardeşlerimi aradım, bize baktılar. Daha sonra giyinip eve gittik. Bir daha bu konuya dönmedik ve bu konuyla ilgilenmedik. Bana gelince, o andan itibaren sürekli güçlü bir uyarılma ve kızlarla seks yapma arzusu yaşadım.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 2 years 11 months
Re: Kaç yaşındaydınız ve ilk kez ne zaman cinsel uyarılma yaşadınız?
6-7 yaşlarında yazı köyde geçirdi ve penisini çıkarıp bölgeden geçen kadın ve kızlara göstermeyi çok seviyordu.
-
- Orgazm!
- Total posts: 991
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yaklaşık 10 yaşındayken öncü kamptaki hamama gittim. Sonra danışman bizi yıkadı
- These users thanked the author Serge12345 for the post (total 3):
- Sibiryak89, alimdjan, Mart
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
9-10 yaşlarındaydı, yazın köyde çalıların arasından nehirde yüzen çıplak kızları gözetliyorlardı, etrafta oynuyorlardı, birbirlerine el yordamıyla su sıçratıyorlardı.
Sonra bir gaf vardı ve ben bunu hatırla...
Sonra bir gaf vardı ve ben bunu hatırla...
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- alimdjan, Mart
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 4 months
12 yaşında. Cinsel fanteziler aşılmaya başladı. İşte o zaman ilk kez sarsıldım.
- These users thanked the author elektronik for the post (total 2):
- alimdjan, Mart
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
- Registered for: 2 years 3 months
Ben 10-11 yaşlarındayken kız kardeşimle ilişkiye girdim, o da 13-14 yaşlarındaydı.
- These users thanked the author İkinci Dünya Savaşı for the post (total 3):
- Sibiryak89, alimdjan, Mart
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Registered for: 2 years 1 month
İlk kez birinci sınıfta ereksiyon oldum ama buna cinsel uyarılma diyemem, nedeninin ne olduğunu bilmiyorum ama zaten ereksiyon ortaya çıkıyordu. Sarsıntı yapmadım, ne olduğunu bile bilmiyordum.
-
- ön sevişme
- Total posts: 116
- Registered for: 2 years 5 months
Kız kardeşimle birbirimizin mahrem yerlerinde birbirimize dokunmak ve incelemekle ilgili oyunlar oynadığımız ilk zamanlar. Ve oyun sırasında değil, ama yatmadan önce, hepsini hatırladığımda, penisimde ilginç hisler hissettim, o zaman şu anda mastürbasyon yapmam gerektiğini henüz bilmiyordum. Ve sonra okulda gerçekten acı veren güçlü bir gaf olabilir. Genel olarak hoş bir duygu değil, müdahale etmemek için onu yırtmak istedim 

Ve sonra bir şekilde bir konuşma terapisti ile ders sırasında, ilk kez orgazma benzer bir şey hissettim, tuhaf bir his vardı, bunu şimdi orgazmın başlangıcı olarak anlıyorum, oradaki her şey penisten penise kadar küçülüyor. ama bitirmedim. Genel olarak hayatımda hiçbir zaman istemsiz boşalma sorunu yaşamadım. Her zaman sadece benim isteğim üzerine. Bu duyguyu ikinci kez sınıf arkadaşımı hayal ederken mastürbasyon yaptığımda yaşadım. Uzun bir süre ne bekleyeceğimi bilmeden sarsıldım. Ve sonra aynı hisleri hissettim, o zaman konuşma terapistinin dersinde çok havalı, daha güçlü ve daha güçlüydü ve sonra siktir et! O kadar güçlü ve öyle ateş etti ki tuvaletteki duvarlar, zemin ve hatta tavan bile vuruldu

.
Ve sonra bir şekilde bir konuşma terapisti ile ders sırasında, ilk kez orgazma benzer bir şey hissettim, tuhaf bir his vardı, bunu şimdi orgazmın başlangıcı olarak anlıyorum, oradaki her şey penisten penise kadar küçülüyor. ama bitirmedim. Genel olarak hayatımda hiçbir zaman istemsiz boşalma sorunu yaşamadım. Her zaman sadece benim isteğim üzerine. Bu duyguyu ikinci kez sınıf arkadaşımı hayal ederken mastürbasyon yaptığımda yaşadım. Uzun bir süre ne bekleyeceğimi bilmeden sarsıldım. Ve sonra aynı hisleri hissettim, o zaman konuşma terapistinin dersinde çok havalı, daha güçlü ve daha güçlüydü ve sonra siktir et! O kadar güçlü ve öyle ateş etti ki tuvaletteki duvarlar, zemin ve hatta tavan bile vuruldu
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
- Registered for: 1 year 11 months
8 yaşında cunnilingus’tan sonra bunu gerçekten istediğimi fark ettim) Ondan önce neyin ne olduğunu bile anlamıyorsun, yani, güzel ve hoş Bunun güzel olduğu hissini birine olan arzuyla ilişkilendirmedim. kim teslim etti ve orgazm yaşamadım ve 8’den itibaren başladı))
- These users thanked the author Lisa24 for the post (total 7):
- merhaba duymuyorum., Aion2012Ölü, Serg_A, Sibiryak89, Mihaaaa 4, alimdjan, Mart
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 10 months
Muhtemelen 8 yaşındaydım ve okulda bir ipe tırmanıyordum. Halat, kauçuk bir kılıfla kaplanmış kalın bir kablo parçasıydı. Üye ona sürtündü ve ayağa kalktı, duygular hoştu ama o zaman hala her şeyi tam olarak anlamadım. Ve gerçekten de 12 yaşımdan beri annemi çıplak gördüğümden beri
- These users thanked the author Esnek for the post (total 2):
- alimdjan, Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
- Registered for: 2 years 2 months
ve cunnilingus’u kim yaptı?Lisa24: ↑20 Jun 2023, 01:12 bunu gerçekten istediğimin bilincindeyim, cunnilingus’tan sonra yaklaşık 8 yaşındayım) Ondan önce neyin ne olduğunu bile anlamıyorsun, yani, bu hoş ve hoş Neyin güzel olduğu hissini arzuyla ilişkilendirmedim. bunu sağlayan ve orgazm yaşamayan kişi için Ve 8’den itibaren başladı))
- These users thanked the author Arhivarius for the post:
- Aion2012Ölü
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: biseksüel
- These users thanked the author içinde for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
- Registered for: 1 year 11 months
- These users thanked the author Lisa24 for the post (total 3):
- Serg_A, Sibiryak89, Mart
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Registered for: 1 year 10 months
Anaokulunda bile öğretmenin cübbesinin altına tırmanıp elimle külotunun arasını okşadığımda amım çoktan kalkıyordu ve onu çekiştiriyordum ve bu iyi hissettiriyordu. Çocukken hep annemden dokunmasını isterdim. göğüslerine ya da bacaklarının arasında ne olduğuna bakın.
- These users thanked the author İskender 7 for the post (total 2):
- Sibiryak89, DEF#1
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
8-9 yaş arası. Nasıl mastürbasyon yapacağımı nasıl öğrendiğimi bile hatırlamıyorum). Geceleri yorganın hemen altında)
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 8 months
Muhtemelen 12-13 yaşlarındaydım, annemi gözetlediğimi hatırlıyorum ve gece ilk sızıntıdan itibaren ıslak ve yapışkan bir halde uyandım.
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
- Registered for: 3 years 2 months
Bunu zaten başka bir başlıkta yazmıştım. Şimdi okudum ve bulduğumu hatırladım.
Yanıt: Kendi kız kardeşimle ensest ilişki (Post demon_x #59758)
Yanıt: Kendi kız kardeşimle ensest ilişki (Post demon_x #59758)
-
- ön sevişme
- Total posts: 149
10 yaşımdayken, annemi ve kız kardeşimi ilk kez gözetlediğim zaman. Üçümüz yaşıyorduk ve annem yıkanırken banyo kapısında küçük bir aralık fark ettim. Kadınların amlarını görmek birkaç saat boyunca beni erteledi. Ondan sonra sürekli onları gözetledim ve 11 yaşında mastürbasyon yapmaya başladım.
- These users thanked the author hassas for the post (total 2):
- alimdjan, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Annen ve teyzen genellikle aynı anda mı yıkanırdı?hassas: ↑10 Jul 2023, 18:06 10 yaşımda, annemi ve kız kardeşimi ilk kez gözetlediğimde. Üçümüz yaşıyorduk ve annem yıkanırken banyo kapısında küçük bir aralık fark ettim. Kadınların amlarını görmek birkaç saat boyunca beni erteledi. Ondan sonra sürekli onları gözetledim ve 11 yaşında mastürbasyon yapmaya başladım.
-
- ön sevişme
- Total posts: 143
- Registered for: 3 years 9 months
Çok, çok erken. Hala göğüslerden ya da saçlardan eser yoktu. 10 yaşına kadar)
- These users thanked the author ira_pz for the post (total 2):
- edgard.shuhard, Sibiryak89
-
- ön sevişme
Hayır, elbette, teyzeniz değil, kız kardeşiniz. Genellikle önce kız kardeşim yıkardı, sonra annem.
-
- Nirvana’dayım
Üzgünüm, seni yanlış anlamış olmalıyım. Ben de 10-11 yaşlarımda çıplak kadınlara bakmaya başladım. Ben de annemi yüzerken izledim ama saklanmaya çalıştı
-
- ön sevişme
Casusluk yaptığımı bilmiyorlardı, ancak ben 15 yaşındayken yaktılar Tamamen şans eseri eskidi, ondan önce istediğim kadar izledim.
-
- Nirvana’dayım
hassas,
Pekala, head Kimse seni izlediğin için sevmez. Onların da gözünüzden saklanmaya çalışacakları açıktır. Çocukluğumda evimin yakınında bir göl vardı, çok tatilci gelirdi... O gölde hiçbir şey göremedim...
Pekala, head Kimse seni izlediğin için sevmez. Onların da gözünüzden saklanmaya çalışacakları açıktır. Çocukluğumda evimin yakınında bir göl vardı, çok tatilci gelirdi... O gölde hiçbir şey göremedim...

-
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 1 year 9 months
10 yaşındayken kedi zaten kristal gibi duruyordu! Okulda bir arkadaşım farklı açılardan çıplak kadınların olduğu kartlar getirdi. Masanın altında bir ereksiyon belirdi, güzeldi ama yine de bu konuda ne yapacağımı bilmiyordum. Ve dokuzuncu sınıfta, Rus edebiyatı dersi sırasında sürekli bir gaflet vardı - kırk yaşlarında bir öğretmenimiz vardı, dar bir kısa etek giyiyordu ve anlattığında neredeyse her zaman masama yaslanıyordu (ilk sıraya oturdum) Puşkin, Lermontov, Turgenev ve diğerleri hakkında bize Gogol... Hiçbir şey duymadım, sadece bu tatlı kıvrımlara baktım ve onları nasıl öptüğümü, bu dişinin kasıklarını okşadığımı, onu becerdiğimi hayal ettim. Doğal olarak penisim tüm ders boyunca taşaklarım ağrıyana kadar sürekli durdu! Eğer beni ararsa pantolonumdaki şişkinlik görünmesin diye oturduğum yerden cevap vermeye çalıştım. Baloda onunla dans ettik ve bana çektiğim eziyeti gördüğünü ama bana yardım edemediğini söyledi. Bulanık ve çılgına dönen gözlerimi gördüğünü söyledi. Çok utanç vericiydi!
- These users thanked the author Shompol34 for the post (total 3):
- Mart, Fargal94, Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
- Registered for: 2 years 1 month
adet dönemim başladıktan sonra. Yani seksin ne olduğunu öğrendiğimden beri 6. sınıfın sonunda regl olmaya başladım; ve size şunu söyleyeyim, takıntılıydım. birdenbire erkeklerden daha çok hoşlanmaya başladım ve biriyle çıkma konusunda gerçekten güçlü bir istek duydum. ve bir süre sonra seks hakkında biraz daha düşünmeye başladım. Tabii ki, yaklaşık 4 yaşımdan beri bunun ne olduğunu zaten biliyordum. ama bu yaz gerçekten öğrendim. "Ah, asla sik emmeyeceğim" diye düşündüğümü hatırlıyorum ama şimdi bunu kendi zevkim için yapmanın hayalini kuruyorum. Seks hakkında her zaman düşünmüyorum ama kesinlikle her gün düşünüyorum. O kadar heyecanlanıyorum ki bazen tek düşünebildiğim hokey oyuncusunun tahtalara çarpması oluyor
- These users thanked the author Alena26 for the post (total 5):
- sapık, Mart, S.E.R.A.F.II. M, edgard.shuhard, Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 211
12 yaşımdayken çok güçlü bir cinsel uyarılma yaşadım, bu bir şeydi. Tekrar yapmak isterim.
- These users thanked the author sevgi dolu for the post:
- Mart
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 10 months
12 yaşımda annemin üstünü değiştirdiğini gördüm, banyonun kapısı hafif açıktı
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
- Registered for: 2 years 7 months
İkinci sınıfta üç ay yatılı okulda yaşadım. Orada görülecek o kadar çok şey vardı ki! Bir öğretmen benden hoşlandı ve beni sessizce şımarttı. Kesinlikle sinsice, çünkü eğer başkaları görseydi üzerime çürük saçmaya başlarlardı. Işıklar söndükten sonra temizlik için bir kişi görevlendirildi. Sık sık beni görevine atadı. Ve bana malzeme odasında hediyeler verdi. Daha sonra birlikte temizlik yaptık. Daha sonra öğretmen duşuna gittik ve birlikte yıkandık. Doğru, külotunu çıkarmadı ama ben sürekli oraya bakmaya çalıştım. Ve birkaç kez "kazara" bunu bana gösterdi. Ama sonra bunun tesadüf olduğuna inandım. Ama beni çok dikkatli yıkadı. O zaman bir çekim hissettim ama ne olduğunu ve nasıl olduğunu tam olarak anlamadım. Pisyun onun dokunuşundan sürekli ayağa kalktı. Ve o sadece güldü. Sonuçta o zamanlar penisim değil, bir ince dalım vardı.
O dönemi hem tiksinti hem de sıcaklıkla hatırlıyorum. Ve annem yatılı okul konusunda kendini hâlâ suçlu hissediyor. O zamanlar yanlış hiçbir şey yapmamış küçük bir çocuğun alınıp gerçek bir hapishaneye konulabileceğini hayal bile edemiyordu. Sonra öğrendim ve çıldırdım. Bu üç ay boyunca ne kadar çılgın olduğumu söylememe gerek yok.
O dönemi hem tiksinti hem de sıcaklıkla hatırlıyorum. Ve annem yatılı okul konusunda kendini hâlâ suçlu hissediyor. O zamanlar yanlış hiçbir şey yapmamış küçük bir çocuğun alınıp gerçek bir hapishaneye konulabileceğini hayal bile edemiyordu. Sonra öğrendim ve çıldırdım. Bu üç ay boyunca ne kadar çılgın olduğumu söylememe gerek yok.
- These users thanked the author Kostiai72 for the post (total 2):
- Fargal94, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 1 year 7 months
12-13 yaşlarında bir yaz kampında bir kızdan gerçekten hoşlandım ve sonra ilk kez onu tamamen cinsel olarak istediğimi fark ettim. O zamana kadar uzun zamandır mastürbasyon yapıyordum. Ancak burada tam olarak cinsel bir çekim vardı.
-
- ön sevişme
10 yaşındayken gölde dinleniyorduk, annem 35, kız kardeşim 14 yaşındaydı, ikisi de açık mayo giyiyordu, göğüsler ve kasıklar mayoların altından toplanmıştı. Kedi bir kazık gibi duruyordu. Sonra banyodaki bir çatlaktan onlara bakmaya başladım. Kıllı amcıklarını ve dik meme uçlarını hala hatırlıyorum. İlk kez 11 yaşımda kız kardeşime bakarken gelmiştim. Ergenlik döneminde çıplak bir kadına baktığınızda ve bir kadının amının sadece görüntüsünden geldiğinizde bunların hayatımdaki en güçlü erotik izlenimler olduğunu şimdi anlıyorum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 3 years 5 months
Yaklaşık 13 yaşındaydım. Annem, kız kardeşim ve ben tek odalı bir dairede yaşıyorduk ve onları sık sık iç çamaşırı veya gecelikle görüyordum. İlk başta dikkat etmedim ama sonra bu tür resimlerden penisim gerilmeye başladı, heyecanlı ve keyifli hale geldi.
- These users thanked the author PrematüreDöl for the post (total 2):
- Mart, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 65
- Registered for: 2 years 7 months
Tam olarak hatırlamıyorum. İlkokuldaydım ve komşularım küçük kızlarının lazımlığa işediğini gördüler. Çıplak kedisi ve bu kediden gelen akıntı silinmez bir izlenim bıraktı. Çok muhteşemdi. Üstelik annesi yakınlarda durdu ve kızımın amına baktığımı gördü.
Ben bir yetişkinim ve kızların işemesini izlemeyi seviyorum.
Ben bir yetişkinim ve kızların işemesini izlemeyi seviyorum.
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 1 year 6 months
Kuzenlerim bana mastürbasyon yapmayı öğrettiğinde 7 yaşındaydım. İlk başta acı vericiydi ama duramadım. Sonra bunu hep yaptım ve kardeşlerim bana çok daha fazlasını öğretti
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 1 year 7 months
Garip.. Seksin ne olduğunu öğrenmeden önce mastürbasyon yapmaya başladım (5-6 yaşımdayken hala anaokulundaydım) ve 13 yaşımda sadece pornolarda kıllı kasıklı yetişkin çıplak kadınlar gördüm, o zaman genel olarak Yetişkinlerin ne yaptığını öğrendim. Gerçi daha önce ikinci ya da üçüncü sınıfta seks görmüştüm ama çünkü... Hala bir adam ve teyzesinin plaja çok da uzak olmayan çalılıklarda ne yaptığını gerçekten anlamayan küçükler vardı.
15 yaşındayken, komşumu ve kızını kendilerini yıkarken gözetlemiştim. banyoda ve bazen de kocasını banyoda sikti - vay be.. daha sonra canlı yayında çıplak kadınları izleyerek mastürbasyon yaptım, özellikle kıllı pelerinlerini yıkayıp dikkatlice sabunlamaları çok heyecan vericiydi.Şimdi bunların ergenlik döneminde hayatımdaki en güçlü erotik izlenimler olduğunu anlıyorum. çıplak bir kadına bakıyorsun ve tek bakışlı kadın amından çıkıyorsun.
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 11 months
12 yaşında çekicilik yaşadım. Kız kardeşim ve ben bir yıl daha az bir süre krikoyla yattık. Derin bir uykuya dalmıştı ve ben de külotunun içine tırmandım, onları aşağı çekmeye çalıştım ve ardından dudaklarını yaladım. Dick kazık gibi duruyordu
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Registered for: 9 months
7 yaşındayken, 4 yaşındaki üvey kız kardeşimle kasıklarımı o kadar sert ovuşturdum ki orgazm oldum, kasılmalar içinde titriyordum ve o zamandan beri mastürbasyon yapıyorum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 296
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
Bu konuda yapılması gerekenin ne olduğunu nasıl bildim?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Registered for: 9 months
Gece babasını annesini iterken gördüm
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 948 Views
-
Last post by cilalı
-