Kayınvalidesi itiraf etti

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Lyokha 71
Potansiyel seks nesnesi
 Kayınvalidesi itiraf etti

Unread post by Lyokha 71 »

Kayınvalidesi, büyük oğluyla sarhoşken seks yaptığını itiraf etti. Ve o bunu beğendi
Beğenmek
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Kayınvalidesi itiraf etti

Unread post by Beğenmek »

Sarhoş kayınvalidesi, en büyük oğlunun kendisini sarhoş etmek ve onunla seks yapmak için sık sık votka aldığını ve bundan hoşlandığını itiraf etti.
Möö
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 56
Orientation: biseksüel

Unread post by Möö »

Ve bunu onun ve oğlunun sevinci için yapmasına izin verin.
These users thanked the author Möö for the post (total 2):
Bulkin, Eski Şeytan
Oldu
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Oldu »

Çılgın ol
galip
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by galip »

Belki oğlunun hiçbir sorunu yoktu ama bu onun damadına kendini adamaya hiç de karşı olmadığının açık bir göstergesi! Hatta önceden bir bahane bile buldum, sarhoştum. Kısacası sakıncası yoksa, votka alın ve onunla vakit ve yer bulun! Aksi takdirde gücenebilir ve o zaman sorun olmaz!
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

Victor: 02 Jul 2021, 08:52 Belki oğlunun hiçbir sorunu yoktu ama bu onun damadına kendini adamaya hiç de karşı olmadığının açık bir göstergesi! Hatta önceden bir bahane bile buldum, sarhoştum. Kısacası sakıncası yoksa, votka alın ve onunla vakit ve yer bulun! Aksi takdirde gücenebilir ve sorun çıkabilir!
Evet, bunun bir ipucu olduğunu düşünüyorum.
Ama sırayla Hoş olmayan bir duruma düşmemek için, bence bunu başka biriyle tekrarlamak isteyip istemediğini ona sormalısın. Kim iğrenç değil ve kimi iyi tanıyor.
Evet diyorsa, o zaman bir içki alıp devam etmekten çekinmeyin.

Karınıza yapacağınız şey de budur . Genel olarak, eğer her şey yolundaysa, eşimin bu konuyu çözmesi gerçekten harika olurdu. Yani annemle seninle seks hakkında konuştum.
Ve bu kesinlikle ideal olurdu. Kayınvalideniz veya eşinizle tartışsanız bile tüm bunların hiçbir sonucu olmayacaktır.

Ve böylece her zaman kayınvalidenizin elinde olacaksınız. Her zaman bir şeylerin ters gittiğinden korkacaksınız, kayınvalidesi kızının tüm sırlarını onun yüreğine dökecek. Ve sonra her şeyi temize çıkaracaksın.
Karın bu kadar zaman boyunca onu aldattığın için seni affetmeyebilir. Konu seks ya da aldatmayla ilgili bile değil. Gerçek şu ki onu aldattın ve o da sana güveniyormuş gibi göründü.

Belki de o da işte oradaydı ve kendisi de kimseyle sevişmeye karşı değildi. Ve belki de sevişmiştir ve belki bir veya iki kereden fazla. Ama bu tamamen farklı. Sen o insanları tanımıyorsun, onlar da seni tanımıyor.
Bunların hepsi içki içmeye, seninle kavga etmeye, onun yalnız ve kötü olmasına bağlanabilir.
Ama arkadaşlarıyla, kız arkadaşlarıyla ya da yakın çevreden biriyle aldattıklarında bunu atlatmak çok zor, hatta bazen imkansızdır.

O yüzden eşimle öyle konuşurdum ki onlar birlikte yaşıyoruz diyelim, anne de bir insandır, sağlık falan. Ona yardım etmemiz gerektiğini, kendini kötü ve yalnız hissettiğini, bizim bir aile olduğumuzu, birbirimize göz kulak olmamız gerektiğini söylüyorlar. Ve bu seksin aslında hiçbir anlamı yok. Kayınvalidesi yine bunun için kızına, hatta damadına minnettar olacaktır.

Böyle bir sözün olması boşuna değil - Kayınvalidene krep yemeye git diyorlar. Bir damadın kayınvalidesinin yanına gelmesi gibi, o da ölüme seviniyor ama nasıl memnun edeceğini bilmiyor. Damadı için neden mutlu olsun ki?
İşte bu yüzden olması gerektiği gibi akşam kayınvalidesini sikeceği için mutlu olmalı. Ve kayınvalidenin kızı hiçbir şey fark etmemiş veya görmemiş gibi davranacaktır. Ve bundan şüphelenmedim bile.

Aslında damatların hala kayınvalidelerini siktiklerini düşünüyorum. Ve bence çoğunlukla eşlerinin, yani kayınvalidelerin kızlarının rızasıyla.
Yani tüm bunlar aslında bir kulübenin çitini boyamak gibi algılanıyor ve yapılıyor. bir çatıyı onarmak, bir sebze bahçesi kazmak.
Ve eğer herhangi bir nedenle kayınvalidenin kocası yoksa, o zaman damadının onu kesinlikle siktiğini düşünüyorum.
İş, çocuklar, aile ve ev nedeniyle istediği kadar düzenli olmayabilir. Ancak damadı krep yemeye ya da oradaki çitleri tamir etmeye geldiğinde, kayınvalidesi sevinir ve mutlu olur ve sevgili damadını nasıl memnun edeceğini bilemez. Krepler ve onlarla birlikte gelen her şey bu yüzden. Ve şu anda nihayet iyi bir sikişeceği ve bu hayatta gerçekten özlediği şeyin bu olacağı beklentisiyle mutluluktan parlıyor.

O yüzden bu konuda endişelenmeyin kayınvalideni sikmek normal değil. Kimsenin kayınvalidesini sikmemesi durumunda bunun genel olarak kabul edilen bir uygulama olduğunu düşünüyorum.
Balayı
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Balayı »

Kayınvalideme müstehcen SMS yazmayı seviyorum
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

Kayınvalidesi yoktu ama istedim.
Bir kız vardı, evlatlık da olsa, üvey annesine gittim, onu öpmeye ikna ettim.
Kızın bir kızı vardı. büstü numarası 3-4, bir akrabanın 2 numarası vardı.
Sonunda biri bir kızı öptü.
Bir keresinde bir kızla yürürken onu öptüm ama o öpmedi’ ikinci kez gelmedim.
Ne yazık ki, bir kadınla oturuyordum ve kızın cevabını bekliyordum ve ilkine zahmet etmedim,
sonra o da "Gelmeyeceğim" dedi gitme.
Tamam artık sadık olmamam gerektiğini düşünüyorum, akrabamın yanına gittim,
Onu sıkıyorum, öpüyorum.
Sonra dedi ki, bir kadın istiyor musun?
Sanırım kontrol et, evet dedi.
"Kıyafetlerini çıkar" diyor
Soyundum ama alışamadım ve işe yaramadı.
Yine oturduk ve sıktık, sertleştim, kot pantolonumun fermuarını açtım
fermuarını açtım ve arkadaşım üzerime oturdu , 5 dakika sonra geldi.
1 2 hafta sonra ona alıştım ve içine girdiğimde beni tahrik etmeye başladım.
Sonra peki, eğer kız istemiyorsa dedi. tamam, o zaman tamam, daha fazlasını alacak ve sonunda kendini bana vermeyi sevmeye başladı.
Daha sonra kıza, akrabasının eğlendiğini ve üçünün de meşgul olduğunu gördüm.
Kızın eş olacağını ve bir arkadaşımızın bizi ziyaret edeceğini, ardından çocukların yetiştirilmesine yardım edeceğini ve yatağı bizimle paylaşacağını hayal ettim.
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333

Unread post by Kırk beşinci »

Alex, kimin kimin üzerinde durduğunu açıkla? Yazmadan önce sakinleştirici alın
These users thanked the author Kırk beşinci for the post (total 2):
Evgeniy-Spb, Tolyan
Beğenmek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Beğenmek »

Ama kayınvalidemle her şey yolunda gitti. 150 gram alıp beşiğe koyduk
HATA
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 776

Unread post by HATA »

Kayınvalidemle içki içme seansı yaptık ve birden fazla kez içtiğinde amcığı zayıfladı ya da pes etti ve tabii ki ikinci eşimin kayınvalidesi gizlice bana geldi
Anderson
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20

Unread post by Anderson »

Mağazaya ve ardından kayınvalideme :cat2:)))
Lyokha 71
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Lyokha 71 »

Aynen öyle öyle yap
Şiddetli
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 57
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Şiddetli »

Ya da belki bu, eşinize bit/konuşkanlık/sadakat testidir?
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Esnek »

Peki ne oldu, seks yaptık, iyi şanslar! Önemli olan herkesin hoşuna gitmesi.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

Vasyanitsa: 02 Jul 2021, 14:57
Belki oğlunun hiçbir sorunu yoktu ama bu onun kendisini damadına adamaya hiç de karşı olmadığının açık bir göstergesi! Hatta önceden bir bahane bile buldum, sarhoştum. Kısacası sakıncası yoksa votka alın ve onunla vakit ve yer bulun! Aksi halde gücenebilir ve sorun çıkabilir!
Evet, bunun bir ipucu olduğunu düşünüyorum.
Ama sırayla Hoş olmayan bir duruma düşmemek için, bence bunu başka biriyle tekrarlamak isteyip istemediğini ona sormalısın. Kim iğrenç değil ve kimi iyi tanıyor.
Evet diyorsa, o zaman bir içki alıp devam etmekten çekinmeyin.

Karınıza yapacağınız şey de budur . Genel olarak, eğer her şey yolundaysa, eşimin bu konuyu çözmesi gerçekten harika olurdu. Yani annemle seninle seks hakkında konuştum.
Ve bu kesinlikle ideal olurdu. Kayınvalideniz veya eşinizle tartışsanız bile tüm bunların hiçbir sonucu olmayacaktır.

Ve böylece her zaman kayınvalidenizin elinde olacaksınız. Her zaman bir şeylerin ters gittiğinden korkacaksınız, kayınvalidesi kızının tüm sırlarını onun yüreğine dökecek. Ve sonra her şeyi temize çıkaracaksın.
Karın bu kadar zaman boyunca onu aldattığın için seni affetmeyebilir. Konu seks ya da aldatmayla ilgili bile değil. Gerçek şu ki onu aldattın ve o da sana güveniyormuş gibi göründü.

Belki de o da işte oradaydı ve kendisi de kimseyle sevişmeye karşı değildi. Ve belki de sevişmiştir ve belki bir veya iki kereden fazla. Ama bu tamamen farklı. Sen o insanları tanımıyorsun, onlar da seni tanımıyor.
Bunların hepsi içki içmeye, seninle kavga etmeye, onun yalnız ve kötü olmasına bağlanabilir.
Ama arkadaşlarıyla, kız arkadaşlarıyla ya da yakın çevreden biriyle aldattıklarında bunu atlatmak çok zor, hatta bazen imkansızdır.

O yüzden eşimle öyle konuşurdum ki onlar birlikte yaşıyoruz diyelim, anne de bir insandır, sağlık falan. Ona yardım etmemiz gerektiğini, kendini kötü ve yalnız hissettiğini, bizim bir aile olduğumuzu, birbirimize göz kulak olmamız gerektiğini söylüyorlar. Ve bu seksin aslında hiçbir anlamı yok. Kayınvalidesi yine bunun için kızına, hatta damadına minnettar olacaktır.

Böyle bir sözün olması boşuna değil - Kayınvalidene krep yemeye git diyorlar. Bir damadın kayınvalidesinin yanına gelmesi gibi, o da ölüme seviniyor ama nasıl memnun edeceğini bilmiyor. Damadı için neden mutlu olsun ki?
İşte bu yüzden olması gerektiği gibi akşam kayınvalidesini sikeceği için mutlu olmalı. Ve kayınvalidenin kızı hiçbir şey fark etmemiş veya görmemiş gibi davranacaktır. Ve bundan şüphelenmedim bile.

Aslında damatların hala kayınvalidelerini siktiklerini düşünüyorum. Ve bence çoğunlukla eşlerinin, yani kayınvalidelerin kızlarının rızasıyla.
Yani tüm bunlar aslında bir kulübede çit boyamak gibi algılanıyor ve yapılıyor. bir çatıyı onarmak, bir sebze bahçesi kazmak.
Ve eğer herhangi bir nedenle kayınvalidenin kocası yoksa, o zaman damadının onu kesinlikle siktiğini düşünüyorum.
İş, çocuklar, aile ve ev nedeniyle istediği kadar düzenli olmayabilir. Ancak damadı krep yemeye ya da oradaki çitleri tamir etmeye geldiğinde, kayınvalidesi sevinir ve mutlu olur ve sevgili damadını nasıl memnun edeceğini bilemez. Krepler ve onlarla birlikte gelen her şey bu yüzden. Ve şu anda nihayet iyi bir sikişeceği ve bu hayatta gerçekten özlediği şeyin bu olacağı beklentisiyle mutluluktan parlıyor.

O yüzden bu konuda endişelenmeyin kayınvalideni sikmek normal değil. Kimsenin kayınvalidesini sikmemesi durumunda bunun genel olarak kabul edilen bir uygulama olduğunu düşünüyorum.
Anladığım kadarıyla kesinlikle senin yanında bir iş bulacaksın damadın, hangi sıfatlardan bahsediyorsun👍🤣, onun damadın olmaması çok yazık🤣
Büyük oğlan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 410

Unread post by Büyük oğlan »

Victor: 02 Jul 2021, 08:52 Belki oğlunun hiçbir sorunu yoktu ama bu onun kendisini damadına vermeye hiç de karşı olmadığının açık bir göstergesi!
Tamamen katılıyorum. Eğer karınız bunu duyarsa, sanırım yakında kayınvalidenizi sikeceksiniz.
Juravl
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 181

Unread post by Juravl »

Kayınvalidemin ve benim hiçbir şeyimiz yoktu,
her şeyi organize edebilenleri kıskanıyordum :shamp:

Sadece hatırlayabiliyorum Bir an, hala evliyim, boşanmaya bir yıl kalmıştı.

Kayınvalidem birkaç saatliğine bizi ziyarete geldi.
O havalı, çok sakin ve nazik bir kadın.
Aslında şakalarda söylenenlerden hiç hoşlanmaz!)
Kısa boylu, geniş bir poposu ve hafif dolgun bacakları var. O sırada kot pantolon ve kazak giyiyordu.

Kısacası o gidiyordu - ve eşim bir süre tuvaletteydi, ben de annemle yalnızdım. Koridorda kanun var.
Ayakkabısının üzerine eğildi, giydi ve orada bir şeyler bağladı.
Baktım, arkadaki kot pantolon oldukça aşağı inmişti ve kazak da kısaydı, sanki bir çocuk gibi. ince kazak. Kısacası sırtının alt kısmını ve neredeyse kalçasının tamamını görebiliyordum!) Bu arada külot giyip giymediğini hatırlamıyorum. Ama beyaz pürüzsüz vücudu, sırtı ve poposu onu gerçekten çok tahrik ediyordu! Özel bir şey gibi görünmüyordu ama kahretsin, onunla bir şeyler yapmayı, vücuduna dokunmayı, yalamayı, öpmeyi ve diğer her şeyi nasıl da istedim!

O zaman oradan ayrıldım ve hala devam ediyorum bu anıları saklayın. Sanki bir kedi görmüyordum, bir göğüs değil - sadece çıplak bir popo ve o zaman bile kısmen - ve heyecandan nabzım atladı.
These users thanked the author Juravl for the post:
Alex_Tash
Garik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 69

Unread post by Garik »

Merhaba. Ensesti ve sallanmayı da seviyorum
Şalun70