Burada hiç zoofil var mı?
-
- Flört etmek
- Total posts: 35
- Orientation: aseksüel
Yanıt: Zoofili
Merhaba, evet var
12 dakika 18 saniye sonra gönderildi: Merhaba, sen bir kadınsın
12 dakika 18 saniye sonra gönderildi: Merhaba, sen bir kadınsın
- These users thanked the author Marianna for the post (total 31):
- Burnmsk, Vahşi, Yurik, Tolkala, Denis881, Leha Mogu, tenis., antosha.efremov.82, İlaç, Irina123, Ferma54, Sergey.v, Littlewiseman@protonmail35, KseniaPony, As.Men, Femer 22, ruslan.melnichuk, Vlad.Ivanov, Yapıştır, Borya, Slavik132, lexus1987, İlk Rus, Tita, sergey.jilin and 6 more users
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Peki kiminle hayvanlarla cinsel ilişkiye giriyorsun?
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- lexus1987, masha.gorina
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Evet, gençliğimde böyle bir deneyim yaşadım. Spermatoksikoz yürüyemiyordu bile. Bu yüzden elimden geldiğince rahatladım.
- These users thanked the author Zil for the post (total 3):
- Byk, Kehribar kuşu, Cidden
-
- Nirvana’dayım
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Köpekleri sikerim, aynı anda birden fazla kediyi sikmeye her zaman hazırım
- These users thanked the author Onlar oluşturuldu for the post (total 2):
- alex503311, puhhht76
-
- Nirvana’dayım
Köpekler mi? Olabilir... Ama kedi sizin baskınız altında patlayabilir! Pişman değil misin?
- These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
- Tanuşka, annem adam yaptı, SergeiKa, Sergey Arı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 257
- Orientation: biseksüel
bazen olur. Kendimi hayvanlarla cinsel ilişkiye giren biri olarak görmüyorum ama bazen havamdayken bir köpekle sevişiyorum.
- These users thanked the author bir peri for the post (total 31):
- Kuzey, Vahşi, annem adam yaptı, emv85, İsimsiz, Denis881, Toronto, Poz, Irina123, SergeiKa, Sibiryak89, Lolly, Sergey.v, KseniaPony, Serge, Dmitry2, Tayfun, Evgenia, Yapıştır, ruger1978, Niicha, Ded, Cidden, Lisa Lisa, lexus1987 and 6 more users
-
- Nirvana’dayım
Bunu başkasıyla denedin mi?
- These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
- Magnit75, SergeiKa, Sergey Arı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 257
bir atı emdi.
- These users thanked the author bir peri for the post (total 14):
- Sergey.durasov, Denis881, SergeiKa, Sibiryak89, Sergey Arı, Sergey.v, Ferma54, ben de onu istiyorum, Serge, Dmitry2, Sergo_77, Cidden, Kirya, MağaralarJ
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
:question: :obmorok:

- These users thanked the author Tanuşka for the post (total 4):
- Nikk, annem adam yaptı, Nastyuşa, pembe_
-
- Orgazm!
- Total posts: 525
- These users thanked the author Kuzey for the post (total 22):
- Avare, Vahşi, Yurik, annem adam yaptı, Frodo, fötr şapka_1986, George, Tuzlu su, Mitya, Korsan, Denis881, Elbisecod25, seksi kız, Svetik5, Dimon169, Sibiryak89, Sergey.v, Serge, Ded, Cidden, Rasaroam, Richard Sorge
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
-
- Potansiyel seks nesnesi
Herkese selam. Konu ilginç. 14 yaşımdan beri bir zoofilim. İlk başta domuzlar vardı, bu arada ondan önce çok “hevesliydiler”. Sonra koyun, keçi, birkaç kez orospu Ama domuz yine de daha iyidir, böyle bir tüylülük yoktur ve her şey "dışbükeydir", penis tüm uzunluğu boyunca sıkı bir şekilde girer. Erkek bir köpekle pasif bir rolde olduğumda bundan gerçekten hoşlanıyorum. Psikolojiye gelince, her şey yolunda. Evli, çocukları, torunları, ara sıra sevgilileri var. Öyleyse devam edin, ama fanatizm olmadan.
-
- Orgazm!
Yani... GÜZEL, "çeşitlilik"! Benim nacizane fikrime göreMisafir: ↑26 Feb 2021, 03:33 Herkese merhaba. Konu ilginç. 14 yaşımdan beri bir zoofilim. İlk başta domuzlar vardı, bu arada ondan önce çok “hevesliydiler”. Sonra koyun, keçi, birkaç kez orospu Ama domuz yine de daha iyidir, böyle bir tüylülük yoktur ve her şey "dışbükeydir", penis tüm uzunluğu boyunca sıkı bir şekilde girer. Erkek bir köpekle pasif bir rolde olduğumda bundan gerçekten hoşlanıyorum. Psikolojiye gelince, her şey yolunda. Evli, çocukları, torunları, ara sıra sevgilileri var. Öyleyse devam edin, ancak fanatizm olmadan.
- These users thanked the author Kuzey for the post (total 4):
- annem adam yaptı, Losara556, SergeiKa, Sergey.v
-
Kiev’de bir kız bunu bir köpekle denemek istiyor. Köpek nasıl bulunur, ne önerirsiniz?
-
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
su perisi, bana daha fazlasını anlat, her zaman bilmek istedim kız düşünürken neyle ilgili

-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
*x)
Bir fahişeyi tavlamak daha kolay değil mi????Misafir: ↑26 Feb 2021, 03:33 Herkese merhaba. Konu ilginç. 14 yaşımdan beri bir zoofilim. İlk başta domuzlar vardı, bu arada ondan önce çok “hevesliydiler”. Sonra koyun, keçi, birkaç kez orospu Ama domuz yine de daha iyidir, böyle bir tüylülük yoktur ve her şey "dışbükeydir", penis tüm uzunluğu boyunca sıkı bir şekilde girer. Erkek bir köpekle pasif bir rolde olduğumda bundan gerçekten hoşlanıyorum. Psikolojiye gelince, her şey yolunda. Evli, çocukları, torunları, ara sıra sevgilileri var. Öyleyse devam edin, ancak fanatizm olmadan.
Yanıtla Önceki. konuSonraki konu

-
Bunun fahişelerle ne alakası var? Fahişeler vardı, metresler de vardı (ve hâlâ da var). Tamamen FARKLI bir şeyden bahsediyorum. İlgi gibi... çeşitlilik... her şeyi deneme arzusu: nasıl bir şey...
-
İyi günler, Lyubertsy yakınlarındayım, bir köpekle seks yapmayı denemek isterim. Tombul, büyük memeli, uzun boylu değil. 27. Yakınlarda yerler varsa yazın, size e-postayla fotoğraf göndereceğim.
-
Eşimin arkadaşı uzun süredir pitbull’uyla seks yapıyor, eşime denemesini önerdi ve bir kez denediğinizde her zaman yapacağınızı söyledi. Benimki cesaret edemedi, bana tekliften bahsetti, eşimle farklı seks yapıyoruz. Ben de ona eğer denemek istersen birlikte gidelim dedim. Bir arkadaşının yanına geldiler, karısını soydu ve onu köpek stiline soktu, köpeğin eliyle penisini çekmesine izin verdi ve karısına işaret ederek köpeği arka lambalardan sıkıca tutmasını söyledi. Eşim daha önce hiç olmadığı kadar inledi. Köpeğin onu becerdiği o anı asla unutmayacağım. Bir dakika sonra geldi ama düğüm amın içindeydi, bu kadar süre boyunca yaklaşık 20 dakika bekledik, köpek içeriye yağ dökmeyi bitirdi. Amcıktan çıktığında oradan çok miktarda sperm aktı. Bunu bir köpekle denemek için penisi vajinaya yönlendirmeye yardımcı olacak başka bir kişiye ihtiyacınız var. Eşim birkaç kez daha denedi.
-
- Orgazm!
Yani, her seferinde... karısına mı eşlik etti? Veya, kendileri... siz olmadan - "yönetmek" mi?
Harika!Boy: ↑17 Apr 2021, 23:56 Eşimin arkadaşı uzun süredir pitbull’uyla seks yapıyor ve eşime denemesini önerdi, bir kez denediğinde her zaman yapacağını söyledi. Benimki cesaret edemedi, bana tekliften bahsetti, eşimle farklı seks yapıyoruz. Ben de ona eğer denemek istersen birlikte gidelim dedim. Bir arkadaşının yanına geldiler, karısını soydu ve onu köpek stiline soktu, köpeğin eliyle penisini çekmesine izin verdi ve karısına işaret ederek köpeği arka lambalardan sıkıca tutmasını söyledi. Eşim daha önce hiç olmadığı kadar inledi. Köpeğin onu becerdiği o anı asla unutmayacağım. Bir dakika sonra geldi ama düğüm amın içindeydi, bu kadar süre boyunca yaklaşık 20 dakika bekledik, köpek içeriye yağ dökmeyi bitirdi. Amcıktan çıktığında oradan çok miktarda sperm aktı. Bunu bir köpekle denemek için penisi vajinaya yönlendirmeye yardımcı olacak başka bir kişiye ihtiyacınız var. Eşim birkaç kez daha ziyaret etti.
Yani, her seferinde... karısına mı eşlik etti? Veya, kendileri... siz olmadan - "yönetmek" mi?
- These users thanked the author Kuzey for the post (total 5):
- SergeiKa, Sergey.v, Cidden, yrametelki, andrey.kazan daireleri
-
Ben de bir hayvanım, ben bir kaltağım, köpeğim beni sikiyor, gerçekten hoşuma gidiyor
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
Teyzem hayatı boyunca at sahibi bir zoofil, bu yüzden sanırım hamilelikle ilgili sorunlar yaşadı ve hatta sezaryenle doğum yaptı. Belki yanılıyorum ama sanırım bu yüzden. Sık sık nasıl yuvarlak bir karnına sahip olduğunu ve sonra ortadan kaybolduğunu gördüm.
- These users thanked the author Yurik for the post:
- sergey.jilin
-
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 352 Views