Çarşamba günü eşim ve ben bir scooter üzerinde gezmeye gittik. Makyaj yapıyordum, kadın peruğu, etek ve çorap giyiyordum. Parkta iki adamla tanıştık)). Bugün seni bir randevuya çağırıyorlar)). Ne yapacağımı bilmiyorum)) aşırı için karısı
Çarşamba günü eşim ve ben bir scooter üzerinde gezmeye gittik. Makyaj yapıyordum, kadın peruğu, etek ve çorap giyiyordum. Parkta iki adamla tanıştık)). Bugün seni bir randevuya çağırıyorlar)). Ne yapacağımı bilmiyorum)) aşırı için karısı
Guest_221: ↑04 Sep 2020, 18:52
Çarşamba günü eşim ve ben scooter ile gezmeye gittik. Makyaj yapıyordum, kadın peruğu, etek ve çorap giyiyordum. Parkta iki adamla tanıştık)). Bugün seni bir randevuya çağırıyorlar)). Ne yapacağımı bilmiyorum)) Ekstrem sporlara meraklı bir eş
[quote=Guest_221 post_id=7791 time=1599234720 user_id=1] Çarşamba günü eşim ve ben scooter ile gezmeye gittik. Makyaj yapıyordum, kadın peruğu, etek ve çorap giyiyordum. Parkta iki adamla tanıştık)). Bugün seni bir randevuya çağırıyorlar)). Ne yapacağımı bilmiyorum)) Ekstrem sporlara meraklı bir eş [/quote] Ne gibi? Popo fişini takın!
[quote=Guest_221 post_id=7859 time=1599457415 user_id=1] Ve gittik. Önce bir kafede, sonra da bir sinema gecesi oturumunda☺️ [/quote] n Peki nasıl? Kıçın acıyor mu?
Ben de aynı deneyimi yaşadım, eşim profesyonel makyaj sanatçısı ve makyaj sanatçısı olmasına rağmen bazen benden eğitim alıyor. Bir keresinde beni bir kadın gibi gösterecek şekilde uydurdu ve sonuçtan o kadar etkilendi ki, beni şehirde dolaşmaya ikna etti. Doğruyu söylemek gerekirse, bu duygu tuhaftı, makyajın fikrimi değiştirebileceğini hiç düşünmemiştim. dünya görüşü çok fazla. Erkeklerin üzerimdeki bakışlarını fark ettim ve hoşuma gitti. Pizza yemek için bir kafeye gittik ve iki adam hemen bizimle buluşmak için oturdular. Eşim beni, Rusça’yı iyi konuşamayan ABD’li bir arkadaş olarak tanıttı, bu yüzden konuşmayı sadece o yürüttü ve ben sadece cilveli bir şekilde gülümsedim. Daha sonra eşimin bana söylediği gibi, yanımda oturan Victor bildiğiniz gibi bir profesyonel gibi davrandım, dizlerimi okşamaya başladı ve çelişkili bir şekilde onun yaklaşması sadece reddedilmeme neden olmadı, tam tersine beni heyecanlandırdı. Bir kadının sahiplenildiği duygusu da habercinin eşime ve bana iki buket gül getirmesiyle daha da yoğunlaştı. Hatta Victor’u yanağından öptüm ve bu hiçbir bahane olmadan doğal ve doğal bir şekilde gerçekleşti. Adamlar bizi bir restorana davet etti, saat 9’da girişte buluşacağımız konusunda anlaştık ve anlaştık. Herhangi bir restorana gittik ama sonra çok uzun süre izlenimlerimizi paylaştık, gidersek ne olacağını hayal ettik.
Ben de aynı deneyimi yaşadım, eşim profesyonel makyaj sanatçısı ve makyaj sanatçısı olmasına rağmen bazen benden eğitim alıyor. Bir keresinde beni bir kadın gibi gösterecek şekilde uydurdu ve sonuçtan o kadar etkilendi ki, beni şehirde dolaşmaya ikna etti. Doğruyu söylemek gerekirse, bu duygu tuhaftı, makyajın fikrimi değiştirebileceğini hiç düşünmemiştim. dünya görüşü çok fazla. Erkeklerin üzerimdeki bakışlarını fark ettim ve hoşuma gitti. Pizza yemek için bir kafeye gittik ve iki adam hemen bizimle buluşmak için oturdular. Eşim beni, Rusça’yı iyi konuşamayan ABD’li bir arkadaş olarak tanıttı, bu yüzden konuşmayı sadece o yürüttü ve ben sadece cilveli bir şekilde gülümsedim. Daha sonra eşimin bana söylediği gibi, yanımda oturan Victor bildiğiniz gibi bir profesyonel gibi davrandım, dizlerimi okşamaya başladı ve çelişkili bir şekilde onun yaklaşması sadece reddedilmeme neden olmadı, tam tersine beni heyecanlandırdı. Bir kadının sahiplenildiği duygusu da habercinin eşime ve bana iki buket gül getirmesiyle daha da yoğunlaştı. Hatta Victor’u yanağından öptüm ve bu hiçbir bahane olmadan doğal ve doğal bir şekilde gerçekleşti. Adamlar bizi bir restorana davet etti, saat 9’da girişte buluşacağımız konusunda anlaştık ve anlaştık. Herhangi bir restorana gittik ama sonra çok uzun süre izlenimlerimizi paylaştık, gidersek ne olacağını hayal ettik.
Biri giyinik veya mayolu, diğeri ise tamamen çıplak olduğunuz 2 fotoğrafınızı burada yayınlıyoruz. Güzelliğinizi kıyafetli ve kıyafetsiz olarak değerlendirip karşılaştıracağız!
Last post
Konu güzel ve bu tür kızların fotoğraf setlerini seviyorum. Ama ne yazık ki, yalnızca birkaç kişi fotoğraflarını buraya göndermeyi kabul edecek. Benzer bir konu oluşturmak ve artı veya eksi, kızları...
Soru: Resmi kıyafetleri denediğimde çok zorlanıyorum. Genelde tişört, kot pantolon, kazak giyiyorsam bu durum söz konusu değil. Özellikle klasik kıyafetler giyen kızlar çok tahrik oluyor. bu hastalık...
Last post
Resmi kıyafetler denediğimde çok sertleşiyorum. Genelde tişört, kot pantolon, kazak giyiyorsam bu durum söz konusu değil. Özellikle klasik giyinen kızlar çok tahrik oluyor. bu hastalık mı var?
Bir fantezim var: Hafta sonu kıyafetleri giyen, topuklu ayakkabılı bir kızın/kadının odanın ortasındaki bir sandalyeye oturmasını ve onun etrafında dolaşıp mastürbasyon...
:shamp: Deri kıyafetli güzel öğretmenler her zaman ilgimi çekmiştir. Ancak internette gerçek fotoğraf yok, yalnızca stüdyo fotoğrafları var. Bu nedenle öğretmenlerinizin, özellikle de deri kıyafetler...
Last post
Gerçek fotoğrafların olmayacak olması üzücü.
Okulda şimdi hatırladığım kadarıyla ateşli bir İngiliz kızı vardı, göğüsleri 3 beden, kocaman bir kalça ve mükemmel bir bel.
Onu hatırlardım))