Ensest aile mi?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
sin_inc
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Ensest aile mi?

Unread post by sin_inc »

Ensest konusu son zamanlarda oldukça ilgi çekici hale geldi. En ilginç olanı ise kendi ailemde beni fiziksel olarak heyecanlandıran kimse yok (en büyük oğlum ve benden küçük 2 kız kardeşim var). Onları cinsel partner olarak algılayamıyorum ama başka birinin annesini ve kızını hayal ettiğimde bu beni çok etkiliyor. Sizi bir anne ve kızın yalnız yaşadığı (veya kocasının vardiyalı çalışan olduğu) bir apartman dairesine davet etmek/taşınmak ve ikisini de sikmek istiyorum. Bunun ne kadar gerçek olduğunu, benim gibi sapıkların hala var olup olmadığını bile bilmiyorum)
Ve son zamanlarda ensest konusuna takıntılı olacak ama olmadan bir kızı nerede bulacağımı düşünmeye başladım. bir çocuk ve başka birinin onu becermesine izin verin (böylece ensest olmasın) ve benim de destekleyeceğim böyle bir ensest aileye başlayın ve buna göre bir erkek ve bir kız.
O halde forumdaki kızlara sormak istiyorum, ensest konusunda genel olarak ne düşünüyorsunuz, kızınızla FFM’yi mi yoksa oğlunuzla FFM’yi mi denemek istersiniz? Böyle bir ensest aile kurulması teklifini kabul eder misiniz?
These users thanked the author sin_inc for the post (total 2):
İsveç125, Mazih
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Orientation: heteroseksüel
 Re: Ensest aile?

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Anneler ve kızları muhtemelen sadece para konusunda anlaşacaklardır. Kız ne kadar küçükse maliyeti de o kadar pahalı olacaktır.
These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post (total 2):
Nikolay., SERG!!
Semyon Semyoniç
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Semyon Semyoniç »

Tam tersi
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

slavik.neskaju: 11 Jun 2022, 22:34 .kız ne kadar küçükse, maliyeti de o kadar pahalı olur.
eğer bu konudaysa .
şu adreste yazdılar: tek başına bir grup, bir anne ve kızım 7 litre, 25 tr istedi
Bir komşu yazıp kızına 11 litre teklif etti. Hadi, birkaç saatliğine 10 tr alabilirsin. Avrupa’da 500 €’dan istiyorlar
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 594
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Tavşan »

slavik.neskaju: 13 Jun 2022, 20:45
slavik.neskaju: 11 Jun 2022, 22:34 .kız ne kadar küçükse, maliyeti de o kadar pahalı olur.
bu konuda ise .
Grup halinde yazmışlar, bir anne kız 7L 25tr istemiş
Biri yazmış, bir komşu kızına 11L teklif etmiş.Haydi bir kaç saatliğine 10tr alabilirsin. Avrupa’da 500 €’dan istiyorlar
Peki kaç yıldır oturuyorsun?)
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Kunikolai: 13 Jun 2022, 23:21 kaç yıldır oturuyorsun?)
Bunun benimle ne alakası var?
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

Peccatum_inc: 11 Jun 2022, 21:52 Ensest konusu son zamanlarda oldukça ilgi çekici hale geldi. En ilginç olanı ise kendi ailemde beni fiziksel olarak heyecanlandıran kimse yok (en büyük oğlum ve benden küçük 2 kız kardeşim var). Onları cinsel partner olarak algılayamıyorum ama başka birinin annesini ve kızını hayal ettiğimde bu beni çok etkiliyor. Sizi bir anne ve kızın yalnız yaşadığı (veya kocasının vardiyalı çalışan olduğu) bir apartman dairesine davet etmek/taşınmak ve ikisini de sikmek istiyorum. Bunun ne kadar gerçek olduğunu, benim gibi sapıkların hala var olup olmadığını bile bilmiyorum)
Ve son zamanlarda ensest konusuna takıntılı olacak ama olmadan bir kızı nerede bulacağımı düşünmeye başladım. bir çocuk ve başka birinin onu becermesine izin verin (böylece ensest olmasın) ve benim de destekleyeceğim böyle bir ensest aileye başlayın ve buna göre bir erkek ve bir kız.
O halde forumdaki kızlara sormak istiyorum, ensest konusunda genel olarak ne düşünüyorsunuz, kızınızla FFM’yi mi yoksa oğlunuzla FFM’yi mi denemek istersiniz? Böyle bir ensest aile kurma teklifini kabul eder misiniz?
Dürüst olacağım, kız kardeşleri ikna ederseniz size bir artı vereceğim 😀, yaz, tartışalım
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Sibiryak89: 08 Sep 2022, 12:08
Peccatum_inc: 11 Jun 2022, 21:52 Ensest konusu son zamanlarda oldukça ilgi çekici hale geldi. En ilginç olanı ise kendi ailemde beni fiziksel olarak heyecanlandıran kimse yok (en büyük oğlum ve benden küçük 2 kız kardeşim var). Onları cinsel partner olarak algılayamıyorum ama başka birinin annesini ve kızını hayal ettiğimde bu beni çok etkiliyor. Annemin onunla birlikte yaşadığı daireye davet etmek/taşınmak istiyorum kızını tek başına (ya da kocası vardiyalı çalışansa) ve ikisini de becer. Bunun ne kadar gerçek olduğunu, benim gibi sapıkların hala var olup olmadığını bile bilmiyorum)
O halde forumdaki kızlara sormak istiyorum, ensest konusunda genel olarak ne düşünüyorsunuz, kızınızla FFM’yi mi yoksa oğlunuzla FFM’yi mi denemek istersiniz? Böyle bir ensest aile kurma teklifini kabul eder misiniz?
Dürüst olacağım, kız kardeşleri ikna ederseniz size bir artı vereceğim 😀, yazın ve tartışalım
Ve ne artı işaretiyle ilgili olarak, bunu doğrudan karta aktarın 😄
Günah işleme olasılığı daha yüksektir.
şekil
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 87
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by şekil »

Peccatum_inc: 11 Jun 2022, 21:52 Ensest konusu son zamanlarda oldukça ilgi çekici hale geldi. En ilginç olanı ise kendi ailemde beni fiziksel olarak heyecanlandıran kimse yok (en büyük oğlum ve benden küçük 2 kız kardeşim var). Onları cinsel partner olarak algılayamıyorum ama başka birinin annesini ve kızını hayal ettiğimde bu beni çok etkiliyor. Annemin onunla birlikte yaşadığı daireye davet etmek/taşınmak istiyorum kızını tek başına (ya da kocası vardiyalı çalışansa) ve ikisini de becer. Bunun ne kadar gerçek olduğunu, benim gibi sapıkların hala var olup olmadığını bile bilmiyorum)
Ensest aile, kız veya kız kardeşinizle ya da kızınızla birlikteyseniz geçerlidir.
tacizci kız kardeşler, onlar size farklı bakacaklar, siz de onlara farklı bakacaksınız, sanırım şaşıracaksınız
mm
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 115
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by mm »

slavik.neskaju, çocuk ne kadar küçükse o kadar uzun olur :shamp: :shamp: terimi

Last bumped by sin_inc on 13 Oct 2022, 14:37.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”