Ensest aile mi?
-
Автор темыsin_inc
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ensest aile mi?
Ensest konusu son zamanlarda oldukça ilgi çekici hale geldi. En ilginç olanı ise kendi ailemde beni fiziksel olarak heyecanlandıran kimse yok (en büyük oğlum ve benden küçük 2 kız kardeşim var). Onları cinsel partner olarak algılayamıyorum ama başka birinin annesini ve kızını hayal ettiğimde bu beni çok etkiliyor. Sizi bir anne ve kızın yalnız yaşadığı (veya kocasının vardiyalı çalışan olduğu) bir apartman dairesine davet etmek/taşınmak ve ikisini de sikmek istiyorum. Bunun ne kadar gerçek olduğunu, benim gibi sapıkların hala var olup olmadığını bile bilmiyorum)
Ve son zamanlarda ensest konusuna takıntılı olacak ama olmadan bir kızı nerede bulacağımı düşünmeye başladım. bir çocuk ve başka birinin onu becermesine izin verin (böylece ensest olmasın) ve benim de destekleyeceğim böyle bir ensest aileye başlayın ve buna göre bir erkek ve bir kız.
O halde forumdaki kızlara sormak istiyorum, ensest konusunda genel olarak ne düşünüyorsunuz, kızınızla FFM’yi mi yoksa oğlunuzla FFM’yi mi denemek istersiniz? Böyle bir ensest aile kurulması teklifini kabul eder misiniz?
Ve son zamanlarda ensest konusuna takıntılı olacak ama olmadan bir kızı nerede bulacağımı düşünmeye başladım. bir çocuk ve başka birinin onu becermesine izin verin (böylece ensest olmasın) ve benim de destekleyeceğim böyle bir ensest aileye başlayın ve buna göre bir erkek ve bir kız.
O halde forumdaki kızlara sormak istiyorum, ensest konusunda genel olarak ne düşünüyorsunuz, kızınızla FFM’yi mi yoksa oğlunuzla FFM’yi mi denemek istersiniz? Böyle bir ensest aile kurulması teklifini kabul eder misiniz?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Orientation: heteroseksüel
Re: Ensest aile?
Anneler ve kızları muhtemelen sadece para konusunda anlaşacaklardır. Kız ne kadar küçükse maliyeti de o kadar pahalı olacaktır.
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post (total 2):
- Nikolay., SERG!!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
şu adreste yazdılar: tek başına bir grup, bir anne ve kızım 7 litre, 25 tr istedi
Bir komşu yazıp kızına 11 litre teklif etti. Hadi, birkaç saatliğine 10 tr alabilirsin. Avrupa’da 500 €’dan istiyorlar
eğer bu konudaysa .
şu adreste yazdılar: tek başına bir grup, bir anne ve kızım 7 litre, 25 tr istedi
Bir komşu yazıp kızına 11 litre teklif etti. Hadi, birkaç saatliğine 10 tr alabilirsin. Avrupa’da 500 €’dan istiyorlar
-
- Orgazm!
- Total posts: 594
- Registered for: 3 years 10 months
Peki kaç yıldır oturuyorsun?)slavik.neskaju: ↑13 Jun 2022, 20:45bu konuda ise .
Grup halinde yazmışlar, bir anne kız 7L 25tr istemiş
Biri yazmış, bir komşu kızına 11L teklif etmiş.Haydi bir kaç saatliğine 10tr alabilirsin. Avrupa’da 500 €’dan istiyorlar
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
, yaz, tartışalım
Dürüst olacağım, kız kardeşleri ikna ederseniz size bir artı vereceğimPeccatum_inc: ↑11 Jun 2022, 21:52 Ensest konusu son zamanlarda oldukça ilgi çekici hale geldi. En ilginç olanı ise kendi ailemde beni fiziksel olarak heyecanlandıran kimse yok (en büyük oğlum ve benden küçük 2 kız kardeşim var). Onları cinsel partner olarak algılayamıyorum ama başka birinin annesini ve kızını hayal ettiğimde bu beni çok etkiliyor. Sizi bir anne ve kızın yalnız yaşadığı (veya kocasının vardiyalı çalışan olduğu) bir apartman dairesine davet etmek/taşınmak ve ikisini de sikmek istiyorum. Bunun ne kadar gerçek olduğunu, benim gibi sapıkların hala var olup olmadığını bile bilmiyorum)
O halde forumdaki kızlara sormak istiyorum, ensest konusunda genel olarak ne düşünüyorsunuz, kızınızla FFM’yi mi yoksa oğlunuzla FFM’yi mi denemek istersiniz? Böyle bir ensest aile kurma teklifini kabul eder misiniz?
-
- En güçlü orgazm!

Günah işleme olasılığı daha yüksektir.
Ve ne artı işaretiyle ilgili olarak, bunu doğrudan karta aktarınSibiryak89: ↑08 Sep 2022, 12:08Dürüst olacağım, kız kardeşleri ikna ederseniz size bir artı vereceğimPeccatum_inc: ↑11 Jun 2022, 21:52 Ensest konusu son zamanlarda oldukça ilgi çekici hale geldi. En ilginç olanı ise kendi ailemde beni fiziksel olarak heyecanlandıran kimse yok (en büyük oğlum ve benden küçük 2 kız kardeşim var). Onları cinsel partner olarak algılayamıyorum ama başka birinin annesini ve kızını hayal ettiğimde bu beni çok etkiliyor. Annemin onunla birlikte yaşadığı daireye davet etmek/taşınmak istiyorum kızını tek başına (ya da kocası vardiyalı çalışansa) ve ikisini de becer. Bunun ne kadar gerçek olduğunu, benim gibi sapıkların hala var olup olmadığını bile bilmiyorum)
O halde forumdaki kızlara sormak istiyorum, ensest konusunda genel olarak ne düşünüyorsunuz, kızınızla FFM’yi mi yoksa oğlunuzla FFM’yi mi denemek istersiniz? Böyle bir ensest aile kurma teklifini kabul eder misiniz?, yazın ve tartışalım
Günah işleme olasılığı daha yüksektir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
- Registered for: 3 years 11 months
tacizci kız kardeşler, onlar size farklı bakacaklar, siz de onlara farklı bakacaksınız, sanırım şaşıracaksınız
Ensest aile, kız veya kız kardeşinizle ya da kızınızla birlikteyseniz geçerlidir.Peccatum_inc: ↑11 Jun 2022, 21:52 Ensest konusu son zamanlarda oldukça ilgi çekici hale geldi. En ilginç olanı ise kendi ailemde beni fiziksel olarak heyecanlandıran kimse yok (en büyük oğlum ve benden küçük 2 kız kardeşim var). Onları cinsel partner olarak algılayamıyorum ama başka birinin annesini ve kızını hayal ettiğimde bu beni çok etkiliyor. Annemin onunla birlikte yaşadığı daireye davet etmek/taşınmak istiyorum kızını tek başına (ya da kocası vardiyalı çalışansa) ve ikisini de becer. Bunun ne kadar gerçek olduğunu, benim gibi sapıkların hala var olup olmadığını bile bilmiyorum)
O halde forumdaki kızlara sormak istiyorum, ensest konusunda genel olarak ne düşünüyorsunuz, kızınızla FFM’yi mi yoksa oğlunuzla FFM’yi mi denemek istersiniz? Böyle bir ensest aile kurma teklifini kabul eder misiniz?
tacizci kız kardeşler, onlar size farklı bakacaklar, siz de onlara farklı bakacaksınız, sanırım şaşıracaksınız
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
- Registered for: 3 years 5 months
Last bumped by sin_inc on 13 Oct 2022, 14:37.
slavik.neskaju, çocuk ne kadar küçükse o kadar uzun olur :shamp:
terimi

Last bumped by sin_inc on 13 Oct 2022, 14:37.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 92 Replies
- 8448 Views
-
Last post by homa515
-
- 63 Replies