Engelli bir kişiyle seks hakkında ne düşünüyorsunuz? Gerçek şu ki ben de serebral palsiliyim ama kendi başıma hareket edebiliyorum, cinsel fonksiyonum iyi, sempati olsaydı serebral palsili bir kişiyi seks partneri olarak algılayabilir miydiniz?
Engelli bir kişiyle seks hakkında ne düşünüyorsunuz? Gerçek şu ki ben de serebral palsiliyim ama kendi başıma hareket edebiliyorum, cinsel fonksiyonum iyi, sempati olsaydı serebral palsili bir kişiyi seks partneri olarak algılayabilir miydiniz?
anonim
Soçi özel bir şehir. Tatilciler hayatına kendi ritimlerini, kendi ruh hallerini getiriyor.
Yöre sakinleri genellikle çeşitli insanların yaşadığı deniz kıyısındaki odaları kiralıyor. Bir gün...
Last post
Tekrarlamak istiyorum....
garip soru.. Hiçbir şeye ihtiyacım olmayabilir ama O... Ona...
Engelli bir kişiyle seks hakkında ne düşünüyorsunuz? Gerçek şu ki, ben de beyin felci hastasıyım, ancak kendi başıma hareket edebiliyorum, samimi işlevlerle her şey yolunda. Engelli bir arkadaşınız...
Last post
Kızla hayır, erkeklerle evet.
Burada her şey basit, herkes kiminle istediğine karar veriyor. :)
İyi günler forum üyeleri!
Karımla özel konuları açık açık konuşmalı mıyım? Daha doğrusu onu heyecanlandıran şeyleri, varsa sapkın fantezilerini, geçmiş cinsel deneyimlerini tartışalım mı?