Kızlar nasıl fahişe oluyor?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Kızlar nasıl fahişe oluyor?
Kızlar muhtemelen sikişmeyi seviyordur. Başka bir işin olmadığı vs. hakkındaki tüm konuşmalar. - bu kötü olandan. Örneğin St. Petersburg fahişeleri, seksin bir yaşam biçimi olduğu en yaygın nemfomanların neredeyse tamamıdır. Bana öyle geliyor ki başka hiçbir şeyle ilgilenmiyorlar. Tabii ki daha fazla para.
-
Katılmıyorum. Bazıları gerçek profesyonellerdir! Sadece kimseyi becermek istemiyorlar. Hayır, bir erkeği tatmin edebildikleri, ona gerçek zevk verebildikleri gerçeğinden gerçek zevk alıyorlar.
-
Evet, sadece paraya ihtiyaçları var ama başka hiçbir şeyle ilgilenmiyorlar.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 242
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Tembeller, sınıra ulaştıkları zaman destekleneceklerini beklerler (hayat böyle olmuştur. Çoğu zaman sikişmeyi sevmezler, öylece yatarlar, içlerine bir şey sokup para öderler. Çoğu bunu yapmaz) Hiçbir şeyi yapmayı bilmiyorsun ve çabalamıyorsun ve sonra böyle insanlar yüzünden beş kez anlayacaksın, Buna değer mi (birdenbire karşına çıkıyor)
Kendini bulan duygulu kızlar var zor durumdayım ve bunu yapmak zorunda kalıyorum, onları hemen hissediyorum ve seks eşit olmasa da, hiçbir şikayet yok ve gücendirmemek için yalan söyleseniz bile...
Kendini bulan duygulu kızlar var zor durumdayım ve bunu yapmak zorunda kalıyorum, onları hemen hissediyorum ve seks eşit olmasa da, hiçbir şikayet yok ve gücendirmemek için yalan söyleseniz bile...
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Orientation: biseksüel
Birisi bir fahişenin zihinsel olarak işini bitirmek istiyorsa, ona bir saat sipariş verin ve onu becermeyin, sadece o saat boyunca onunla konuşun. Konuşmanızdan 15-20 dakika sonra bakın ne yapacak?
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Orientation: heteroseksüel
Moskova’da işten sonra fahişeleri gezdirdiler. İlk başta övünüyorlardı, sonra bir nedenden dolayı içlerinden biri kesildi ve serbest kalmak istediğini ancak kolay paranın çağırdığını söyledi. Para kazanma fırsatım varken akışa girdim ve bedenimi satıyorum. Uyuşturucu bağımlısı olmadığına dair ne düşünüyor? Moskova büyük ve kimse bunu bilmiyor. En eski arkadaşı 90’ların sonlarından beri çalışıyor. Şu nemfoman. Her ikisinin de kendi müşterileri var. Servis ediliyorlar.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 387 Views
-
Last post by sikikamerlik
-
- 3 Replies