Çocuk uykusu

Röntgenciler burada toplanıyor!
Автор темы
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Çocuk uykusu

Unread post by Truwor »

- Tren yolculuğun nasıldı?
- İyi bir yolculuktu baba.
Sadece benim rüyalarım vardı.
- Ne tür?
- Bir amcam annem ve benimle seyahat ediyordu, çok iyi bir amcaydı, Vitya Amca bana çikolata ısmarladı bar, bana karikatürlü telefonunu verdi. Annem beni yatağıma yatırdı ve ışığı söndürdü. Sonra bana öyle geldi ki annemin yüksek sesle fısıldadığını duydum: "Hayır, orada değil!" Sadece orada değil! Baba, sen bana söyledin ve annemle birlikte bana erkeklerin ve babaların testisli sopa gibi bir amları olduğunu, kızların ve annelerin ise delik gibi bir amları olduğunu gösterdin. Bu nedenle annemin yalan söylediğini ve bacaklarının geniş olduğunu, Vitya Amca’nın da onun üzerinde yattığını ve annemi öptüğünü görüyorum ve onun amının annemin amında olduğunu görüyorum. Ve annem yüksek sesle, "Hayır, orada değil!" diye fısıldadığında, Vitya Amca amını annesinin amından çıkardı ve annesinin yüzüne doğru hareket etti ve amını annesinin ağzına koydu ve anne de onun amını ağzına aldı. Sonra Vitya Amca çok inlemeye başladı, muhtemelen annesi onu kediden ısırdı ve bu onu incitti. Daha sonra amını annesinin ağzından çıkardı ve anneyi öpmeye başladı. Baba, annem neden Vitya Amca’yı amından ısırdı?
- Muhtemelen daha sonra işeyecektir. Ama bu senin hayalin. -
- Ah, evet, evet. Sonra annem ayağa kalktı, battaniyemi düzeltti ve beni öptü, Vitya Amca da rafına çıktı ve hepimiz yeniden uyumaya başladık. Daha sonra işemek istedim ve annem beni tuvalete götürüp tekrar yatağıma yatırdı. Sonra yine annemin yüksek sesli fısıltısıyla uyandım: "Hayır, orada değil!" ve annemin bacakları yine iki yana açıldı ve Vitya Amca yine annemin üstüne çıktı ve amını annemin amına soktu. Zaten sabah olmuştu ve her şey açıkça görülüyordu. Vitya Amca fısıldadı: "Sonra kıçına." Ve amını annemin amından çıkardı, annemin bacaklarını kaldırdı ve amını annemin kıçına sokmaya başladı. Annem fısıltıyla yüksek sesle inledi ve onun için üzüldüm çünkü Vitya Amca’nın kedisi büyüktü, annemin kıçı küçük ve beyazdı ve Vitya Amca’nın kedisi ve testisleri karanlıktı. Sonra Vitya Amca inledi ve annemin kıçından beyaz bir şey döküldü, bunun nedeni annemin akşamları süt içmesiydi, değil mi?
- Doğru. Annem şimdi bildiklerimi biliyor mu?
- Evet, bunu rüyamda gördüğümü bana söyleyen oydu. Ama bunun Kostya Amca’yı ziyaret ettiğimizde zaten olduğunu hatırlıyorum ve uyuyamadım ve anneme gitmek istedim, ama üçünüz uyudunuz: siz, anne ve Kostya Amca ve Kostya Amca da onun kedisiydi. annemin amı ve annem senin amını ağzına aldı ama seni ısırmadı. Ve Kostya Amca amını annemin amından çıkarıp annemin kıçına sokmaya başladığında ve annem inlemeye başladığında, sen de anneni öpmeye başladın.
- O zaman sen de bunun hayalini kurdun, tıpkı şimdi trende olduğu gibi.
- Baba, neden amca amcasını annesinin am ve kıçına tıkıyor?
- Muhtemelen annemin iyi bir şekilde işeyebilmesi ve kaka yapabilmesi için.
- Evet. Ve annemin iyi yiyebilmesi için ağzında. Baba, Vitya Amca trende annemin göğüslerini emdiğinde, ben de gerçekten annemin göğüslerini emmek istedim. Annenin ve Dya Kostya’nın memelerini emdiğini biliyorum. Bunun yakın zamanda benim de başıma geldiğini söylemiştin.
- Tamam, annemden memelerini emmene izin vermesini isteyeceğim. Uyu.
- Baba, seni çok seviyorum. Peki annem ne zaman gelecek?
These users thanked the author Truwor for the post (total 2):
Tolkala, Omut46

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Podsmatrivanie”