Prezervatifsiz seks
-
- Potansiyel seks nesnesi
Prezervatifsiz seks
Prezervatifsiz seks, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Kaç erkekle birlikte oldum? Neredeyse tüm erkeklerin içeri lastik bantsız girmek istediğini biliyorum. Şimdi 25 yaşındayım. Şu anda farklı erkeklerle tanışıyorum ve farklı erkeklerle çıkıyorum, dürüst olmak gerekirse, erkeklerin benimle ilgilenmesi hoşuma gidiyor, artık hamile kalmamak için hap alıyorum, elastik bantlı erkekler bazen onları kendileri çıkarıyor veya sıklıkla onları ikna ediyorlar onlar olmadan. bazen tutkulardan kendimi kaybediyorum ve ona göz kulak olmayı unutuyorum ve o zaten sana girdi, son zamanlarda yaklaşık 2 yıldır farklı erkeklerle çıkıyorum, herhangi bir zorunluluk olmadan seks, elastik bant olmadan çok alakalı bir konu, neredeyse her erkek elastik bant olmadan mümkün olup olmadığını soruyor, insanlar içime boşaldığında çok heyecanlanıyorum,
Dün tam anlamıyla yeni bir adamla tanıştım, saatlik bir oteldeydik, prezervatifsiz bana girdi, oldukça güzel tutkulu bir seks vardı ve şiddetle içime girdi
Kaç erkekle birlikte oldum? Neredeyse tüm erkeklerin içeri lastik bantsız girmek istediğini biliyorum. Şimdi 25 yaşındayım. Şu anda farklı erkeklerle tanışıyorum ve farklı erkeklerle çıkıyorum, dürüst olmak gerekirse, erkeklerin benimle ilgilenmesi hoşuma gidiyor, artık hamile kalmamak için hap alıyorum, elastik bantlı erkekler bazen onları kendileri çıkarıyor veya sıklıkla onları ikna ediyorlar onlar olmadan. bazen tutkulardan kendimi kaybediyorum ve ona göz kulak olmayı unutuyorum ve o zaten sana girdi, son zamanlarda yaklaşık 2 yıldır farklı erkeklerle çıkıyorum, herhangi bir zorunluluk olmadan seks, elastik bant olmadan çok alakalı bir konu, neredeyse her erkek elastik bant olmadan mümkün olup olmadığını soruyor, insanlar içime boşaldığında çok heyecanlanıyorum,
Dün tam anlamıyla yeni bir adamla tanıştım, saatlik bir oteldeydik, prezervatifsiz bana girdi, oldukça güzel tutkulu bir seks vardı ve şiddetle içime girdi
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Prezervatifsiz seks
İlginç fotoğraflarınız var mı? Belki bunu foruma koyabilirsiniz - sevineceğiz!Victoria888: ↑23 Dec 2020, 17:22 Prezervatifsiz seks, bu konuda ne düşünüyorsunuz?

- These users thanked the author Nikk for the post:
- andrey.petrov
-
-
Prezervatifsiz seks yapmayı reddeden tek kişi bendim. Onu parmaklarımla ittim. Doğru, boşalmadan hemen önce elimi çekti ve mastürbasyon yaptı... Ve sonraki toplantılarda sormadı bile, hemen "lastik kıyafetler olmadan" sekse geçtiler.
Ve prezervatifle. , bence bu kesinlikle seks değil, cinsel ilişkinin taklididir.
Ve prezervatifle. , bence bu kesinlikle seks değil, cinsel ilişkinin taklididir.
-
- Flört etmek
- Total posts: 35
Prezervatifle seksten hiç hoşlanmıyorum. İnsanların içime boşalmasını seviyorum, buna ağzım da dahil. Sadece partnerinize güvendiğinizde. Sevgilinin çok spermi var.
- These users thanked the author Vanessa 30 for the post (total 16):
- Avare, Evgeniy-Spb, seksmarina80, INVAR, Cidden, Onizm, Makhudik76, Sibiryak89, Mart, Avi, Spica5, sapık, andrey.petrov, Maliyet 69, Lyaxander, aryamari
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Haklısın! Korunmadan seks yapmak için partnerinize gerçekten güvenmelisiniz...Vanessa 30: ↑25 Dec 2020, 22:44 Prezervatifle seks yapmayı hiç sevmiyorum. İnsanların içime boşalmasını seviyorum, buna ağzım da dahil. Sadece partnerinize güvendiğinizde. Sevgilinin çok spermi var.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
Evet, nadiren kimse prezervatifli erkeklerden hoşlanır.
- These users thanked the author Ahlaki for the post (total 7):
- Onizm, Krokin, Mart, andrey.petrov, Lyaxander, aryamari, Yağdaki hamsi!!!
-
Victoria888, bir kadınla prezervatifle sikişmek seks gibidir çiçek gaz maskesi koklama
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Toy. Partnerinize güvenmeniz sizi enfeksiyondan korumaz.
- These users thanked the author Anonim99 for the post (total 8):
- Cidden, Amanda, Cennet elmaları, andrey.petrov, alex1994, sapık, Yağdaki hamsi!!!, Polonya
-
Kısmen katılıyorum ama bunu hiçbir yere yapıştırmana gerek yok, nerede, ne zaman ve kiminle olduğunu bilmen gerekiyor, daha önce hiç bir şey almadım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
sadece bak HIV ile yaşayan insanların nasıl yaşadığını ve şu anda Rusya’da ne kadar içler acısı bir durum olduğunu ve korunmasız seks yapmak istemeyeceğinizi anlatan herhangi bir program
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
-
- Orgazm!
- Total posts: 558
Prezervatif olmadan, sadece kanıtlanmış olanlarla ve bu kadar risk neden olsun....

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
Grup sekste erkeklerden biri genellikle iktidarını korumada başarısız olur. Bu nedenle, bazı yüzdeler sorunlarını prezervatiften kaynaklanan rahatsızlıkla ilişkilendirmektedir. Her ne kadar çoğu zaman bu kendinden şüphe duymak, istenen partnerin ilgisizliği, kişinin diğer "erkeklere" kıyasla kendi yetersizliğinden şüphelenmesidir. Bunu kendimiz yaşadık - biliyoruz. Prezervatifle iyi vakit geçirebilir ve ardından "sırdaşınıza" boşalabilirsiniz.
Sadece risk oldukça büyük ve partnerinize %100 güvenmeniz gerekiyor.
Sadece risk oldukça büyük ve partnerinize %100 güvenmeniz gerekiyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
Her şeyin yolunda olması iyi, tehlikeli ve haksız bir risk. Partnerin kendisi saf olmadığını bilmeyebilir. Bir zamanlar sonuçlarını düşünmüştüm ve kendim karar vermiştim ki, böyle bir risk almaktansa otuzbir çekmek daha iyidir
- These users thanked the author Areson for the post (total 3):
- Onizm, Cennet elmaları, 6996
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
Prezervatif olmadan sadece benim sabitimle. Hap alıyor.
Ve ara sıra olanlarda sadece kauçuk var
Ve ara sıra olanlarda sadece kauçuk var
- These users thanked the author çiçek hastalığı for the post (total 2):
- Sokolov, Onizm
-
Sağlıksız kedinin hoş olmayan bir kokusu ve tadı vardır, bu nedenle cunnilingusyalnızca zevk için değil aynı zamanda güvenlik için de icat edildi.
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
Benimki genellikle lastik bantsız oluyor ama eğer herif istiyorsa bu şekilde tadını çıkarmak zorunda kalacak. Ve genel olarak, amcıkta sperm alıyor, şişmiş penis içeri doğru fırlayıp tüm amcığa yayıldığında büyük bir heyecan duyuyor.
- These users thanked the author Makhudik76 for the post (total 5):
- Onizm, sptlh, margosha22, Spica5, Endişeli
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
Prezervatif olmadan her şey çok daha parlaktır. Ama daha dikkatli olmalısın.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Orientation: biseksüel
Güvenilir ortaklar varsa, o zaman geri kalanı prezervatifle olmadan. Yaklaşık 50/50
- These users thanked the author Marinka97 for the post (total 4):
- Sibiryak89, Onizm, sptlh, aryamari
-
- Penetrasyon
- Total posts: 266
Neredeyse hayatım boyunca prezervatiflerden kaçındım. Süreci durdurmak, paketi açmak vb. zorunda kaldığım anlarda her zaman kafam karışırdı.
Artık yaşlılığımda aşırı enfeksiyon toplamamak için anal amaçlı prezervatif kullanıyorum, bağışıklığım artık eskisi gibi değil. Ama klasik seks - yalnızca klasik şekilde.

Artık yaşlılığımda aşırı enfeksiyon toplamamak için anal amaçlı prezervatif kullanıyorum, bağışıklığım artık eskisi gibi değil. Ama klasik seks - yalnızca klasik şekilde.
- These users thanked the author nz_alex for the post (total 3):
- sptlh, Andrey57115, Endişeli
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
Karımla birlikte, her zaman onsuz, korunmak için midede tamamlama kullanıyoruz, am içine boşalmama izin vermiyor - kendimi hap ve bobin almaya ikna edemiyorum ama acı çekiyorum, gerçekten içeri girmek istiyorum ...
Ve başka kimsem yok, sadece karım var.
Ve başka kimsem yok, sadece karım var.
- These users thanked the author Parenbi for the post (total 2):
- sptlh, andrey.petrov
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Ben bir sporcuyum, bu yüzden sormanın zamanı geldi, bu mümkün mü değil mi, onu becerdim ve ortadan kayboldum hayattanVictoria888: ↑23 Dec 2020, 17:22 Prezervatifsiz seks, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Kaç erkekle birlikte oldum? Neredeyse tüm erkeklerin içeri lastik bantsız girmek istediğini biliyorum. Şimdi 25 yaşındayım. Şu anda farklı erkeklerle tanışıyorum ve farklı erkeklerle çıkıyorum, dürüst olmak gerekirse, erkeklerin benimle ilgilenmesi hoşuma gidiyor, artık hamile kalmamak için hap alıyorum, elastik bantlı erkekler bazen onları kendileri çıkarıyor veya sıklıkla onları ikna ediyorlar onlar olmadan. bazen ben de tutkulara kapılıp izlemeyi unutuyorum ve o zaten sana giriyor, son zamanlarda 2 yıldır farklı erkeklerle çıkıyorum, seks olmadan zorunluluk yok, lastik bant olmadan çok alakalı bir konu, hemen hemen her erkek bunun böyle olup olmadığını sorar paket lastiği takmak mümkün ya da takmamak. Ben İçime boşalmaları çok heyecan verici,
Dün tam anlamıyla yeni bir adamla tanıştım, saatlik bir oteldeydik, bana prezervatifsiz girdi, oldukça iyiydi. tutkulu seks ve o da bana şiddetli bir şekilde boşaldı
-
- ön sevişme
Amımın içine boşalmak ve ağzıma istemek benim için bir yıldan daha kolay. Boğazındaki sperm öğürme refleksine neden olur.
Last edited by Makhudik76 on 10 Oct 2022, 10:02, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Makhudik76 for the post:
- çiçek hastalığı
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
İkinci eşimle hiç prezervatif kullanmıyoruz.
- These users thanked the author Vladtsst for the post:
- Makhudik76
-
- ön sevişme
-
- ön sevişme
- Total posts: 143
Ben de lastik bantları tanımıyorum. Canlı, sıcak bir penis çok daha hoş ve içime boşalma gerçeği beni tahrik ediyor))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
Elastik banttan nefret ediyorum, doğal değil(((Victoria888: ↑23 Dec 2020, 17:22 Prezervatifsiz seks, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Kaç erkekle birlikte oldum? Neredeyse tüm erkeklerin içeri lastik bantsız girmek istediğini biliyorum. Şimdi 25 yaşındayım. Şu anda farklı erkeklerle tanışıyorum ve farklı erkeklerle çıkıyorum, dürüst olmak gerekirse, erkeklerin benimle ilgilenmesi hoşuma gidiyor, artık hamile kalmamak için hap alıyorum, elastik bantlı erkekler bazen onları kendileri çıkarıyor veya sıklıkla onları ikna ediyorlar onlar olmadan. bazen ben de tutkulara kapılıp izlemeyi unutuyorum ve o zaten sana giriyor, son zamanlarda 2 yıldır farklı erkeklerle çıkıyorum, seks olmadan zorunluluk yok, lastik bant olmadan çok alakalı bir konu, hemen hemen her erkek bunun böyle olup olmadığını sorar paket lastiği takmak mümkün ya da takmamak. Ben İçime boşalmaları çok heyecan verici,
Dün tam anlamıyla yeni bir adamla tanıştım, saatlik bir oteldeydik, bana prezervatifsiz girdi, oldukça iyiydi. tutkulu seks ve bana şiddetli bir şekilde boşaldı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
AIDS ve diğer enfeksiyonlara yakalanmaktan korkanlar, prezervatif takan yabancılarla sevişiyor. Ve bunlar çoğunluktadır. Ve enfeksiyon kapmaktan korkmayan ve prezervatifsiz herkesle sevişen arkadaşlar var. 15 yaşın altında korkmayan çok daha fazla insan var.
- These users thanked the author Biz çiziyoruz for the post (total 3):
- Onizm, sptlh, sapık
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
maxudik76,
Sadece ben, ilk başta burada oynuyordum ama çabuk soğudum. Ülkenin çoğunluğu Katoliktir ve kilise devletten ayrı değildir. Evli bir kadınla evli bir kadını sikerseniz ve bunu biliyorsanız, bunun bir cezası vardır. Birisi ispiyonlarsa bu anlaşılabilir bir durumdur.
Her yerde satılsa da prezervatiflere burada pek itibar edilmiyor. Hiç kimsenin satın aldığını görmedim.
Sadece ben, ilk başta burada oynuyordum ama çabuk soğudum. Ülkenin çoğunluğu Katoliktir ve kilise devletten ayrı değildir. Evli bir kadınla evli bir kadını sikerseniz ve bunu biliyorsanız, bunun bir cezası vardır. Birisi ispiyonlarsa bu anlaşılabilir bir durumdur.
Her yerde satılsa da prezervatiflere burada pek itibar edilmiyor. Hiç kimsenin satın aldığını görmedim.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
Sadece kişiyi, partneri iyi tanıyorsunuz! En kötü ihtimalle sertifika alabilirsiniz!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Bilmiyorum, kocam kesinlikle korunmuyor ve diğer herkes sadece bir prezervatif ve ben de bunu itiraf ediyorum ve kızıma bu konuda talimat veriyorum. Öncesinde değil sonrasında sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini düşünüyorum. Eleştirmenler için doğru prezervatifi seçmeniz ve bu konuda eksik kalmamanız gerektiğini söyleyebilirim.
-
Sadece hastalıklar değil, plansız baba da olabilirsiniz, sonra ödeyebilirsiniz, eşinize açıklayabilirsiniz
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
Eşim ve oğlum dışında kimseyle seks yapmıyorum. Şimdi zaten hap alıyorum. Hiç prezervatif kullanmadık.
- These users thanked the author O Yanochka for the post (total 4):
- Onizm, andrey.petrov, Spica5, sapık
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
İhtiyacım olan şey cinsel ilişki. Prezervatifle penis almak bana zihinsel ve fiziksel olarak gerçek bir zevk vermiyor. Genellikle cinsel ilişkiden önce kendimi Panavir ile ve cinsel zevkten sonra Miramistin ile tedavi ediyorum. Ayrıca önemli olan partnerinizin veya partnerinizin penisini, testislerini ve perine bölgesinin tamamını dikkatlice inceleyin. Evet ve mümkünse iç çamaşırları.
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 4):
- Onizm, Mart, çiçek hastalığı, andrey.petrov
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
Merhaba. Adamın elinde paket lastiği olmadığında birkaç soruyla karşılaşıyor:
1. Cinsel yolla bulaşan hastalık - AIDS veya frengi düşüncesi bile bir kıza karşı tüm arzuları caydırır, özellikle de onu iki pazartesidir tanıyorsanız.
2. Her ikisinin de ihtiyaç duymadığı istenmeyen hamilelik, sinirlerinizi boşa harcamadan çözülebilecek bir baş ağrısıdır
3. Gelecekte bir erkeğin hayatını büyük ölçüde karmaşıklaştırabilecek istenmeyen hamilelik - bir erkek her zaman 4. değerli sayıları hatırlar: 5,9,18,25
5 - 5 dakika
9 - 9 ay
18 - 18 yaş
Nafakanın %25 - 25’i.
1. Cinsel yolla bulaşan hastalık - AIDS veya frengi düşüncesi bile bir kıza karşı tüm arzuları caydırır, özellikle de onu iki pazartesidir tanıyorsanız.
2. Her ikisinin de ihtiyaç duymadığı istenmeyen hamilelik, sinirlerinizi boşa harcamadan çözülebilecek bir baş ağrısıdır
3. Gelecekte bir erkeğin hayatını büyük ölçüde karmaşıklaştırabilecek istenmeyen hamilelik - bir erkek her zaman 4. değerli sayıları hatırlar: 5,9,18,25
5 - 5 dakika
9 - 9 ay
18 - 18 yaş
Nafakanın %25 - 25’i.
- These users thanked the author birisi for the post (total 4):
- Yabancı44, lenok, Cennet elmaları, N@TyPaL
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
Prezervatifsiz elbette daha hoş ama bunu neredeyse hiç yapmıyorum. Yine de hem fiziksel hem de zihinsel sağlık benim için 15 dakikalık sarhoşluktan daha önemli))
Maksimum silin, penisinizi yıkayın ve korumasız birkaç kez itin, sonra onu takmak daha iyi olur . Sadece güvendiklerinle.
Maksimum silin, penisinizi yıkayın ve korumasız birkaç kez itin, sonra onu takmak daha iyi olur . Sadece güvendiklerinle.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post