Birisi arkadaşının kız kardeşiyle seks mi yaptı? Peki nasıl tepki verdi?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Birisi arkadaşının kız kardeşiyle seks mi yaptı? Peki nasıl tepki verdi?
Tercihen ayrıntılı olarak))
-
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Orientation: heteroseksüel
Re: Birisi arkadaşının kız kardeşiyle seks mi yaptı? Peki nasıl tepki verdi?
Evet, sikti ve arkadaşı mutfakta oturmuş bekliyordu ve sarhoş oldu... Hepsi yetişkindi
-
Arkadaşım ve ben birkaç kez onun küçük kız kardeşini siktik
-
Üstelik bu onların inisiyatifindeydi.
-
- Orgazm!
- Total posts: 525
Daha ayrıntılı olarak mümkün mü?
1 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
Ne kadar hızlıydı?
1 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
Ne kadar hızlıydı?
-
Bir kere başıma geldi dostum, o zaman 24 yaşındaydık, 1. sınıftan beri buradayız. Bir kız kardeşi var, çok güzel, 29 yaşında. Figür süper. Onu her zaman istiyordum. Kahretsin. Ve onunla balığa gittik. Kız kardeşi erkek arkadaşıyla kavga etti ve bizimle gelmeye karar verdi. İlk başta istemedi ama ben kabul ettim) O, seni rahatsız etmeyeceğim... Güneşleneceğim. O, biz başlığın yanındayız, ne olmuş yani, ben de seninleyim. Hadi gidelim... Hava sıcak. Kız kardeşi çok kısa bir şort ve mayo giyiyor. Bütün yol boyunca onu düşündüm. Geldik ve çadır kurduk. Oltaları yerleştirdiler. Şaşırdım, kız kardeşi sutyensiz bir tangayla güneşlenirken yatıyordu. Bütün gün onu düşündüm. O akşam çok içtik. Ve gece ısırığı başladı. Tanyusha bir mayo ve yazlık bir elbise giymişti. Oldukça sarhoşum, yatağa git diyorum... kim uykulu? Dostum, git rahatla, balığa gideceğiz! Bence bu bir serseri, sarhoşken bir arkadaşının kız kardeşine vurmak bir şekilde sakıncalı. Çadıra girdi. Biraz daha içki içtikten sonra telefonum çaldı. Bulamıyorum ama çadırda yattığı ortaya çıktı, bir el feneri aldım ve orada.. Çözdüm ve üzerine tuttum. Tanyusha sadece bir mayoyla yatıyordu. Telefona ulaşmak için onu hareket ettirmek zorunda kaldım. Sessizce onu omuzlarından tuttum ve ittim ve dedim ki, Tanyusha, kenara çekil, telefonu alacağım, tepki yok... Onu hareket ettirdim, telefonu çıkardım ve vücuduna hayran kalarak çadırdan dışarı çıktım. . Telefonda cevapsız çağrılar vardı. Artık cevap vermedim. Sonra arkadaş çadıra girdi, kutuyu almak istedi, balık tutmak için hava karanlıktı, uzun süre ortalığı karıştırdı, sonra kutuyla dışarı çıktı. Ve nehre doğru gittik. Isırık fena değildi. Yaklaşık 20 dakika kadar balık tuttuk, sonra arkadaşımın ipi koptu, çadıra geri döndü ve bir el feneri aldı. Sonra iki balık çıkardım ve misina birbirine karıştı. Sanırım hazine sandığının olduğu kutuyu bulmasına yardım edeceğim. Ve zaten 5 dakikadır yoktu. Yukarı çıkıyorum. Caster yanıyor, onu göremiyorum, sanırım nereye gitti? Çadıra çıkıyorum ve el feneri açık gibi görünüyorum, sanırım Tanyusha uyanmış olmalı, sessizce yukarı çıkıp kenarı açıyorum. Kahretsin, ilk başta anlamadım. Sonra birden aklıma geldi, uyuyan kız kardeşini beceriyordu. Şok oldum, kadın çıplaktı, her şeyi çıkardı, sadece pantolonunu. Ne yapacağımı bile bilmiyordum, sonra aniden durdu ve ona doğru yöneldi. Hızla nehre doğru koştum. 5 dakika sonra geliyor. Neredeydin diyorum? Olta arıyordu. konuşuyorum. Onu aramaya gideceğim, neden..? Tuvalete gitmek istiyorum ve diğer yöne gittim. Beni yakaladığını gördüm, sessizce dolaşıp çadırın içine girdim. Tanya’nın çarşafla örtülü uyuduğunu görüyorum. Çarşafı sessizce kaldırdım ve ışığı bacaklarımın arasına tuttum; her şey spermle kaplıydı. Gerçi o da külotunu çekmişti. Ona iltifat edilmesinden korkuyordum.. ! Sabaha kadar balık tuttuk. Sandalyede uyuyakalmışım. O da. Tanya bizi uyandırdı. Sanki hiçbir şey olmamış gibi davrandı. Bana nerede uyuduğumuzu sordu, ben de suyun kenarındaki bir sandalyede söyledim. Ne gördüğümü bile bilmiyorum... Tanya hamile kaldı ve evlendi. Arkadaşım ve ben hala iletişim halindeyiz! Ama kız kardeşine sahip olma hayali devam ediyor!
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 159
- Orientation: biseksüel
Sen bir hikaye anlatıcısısın ve bu konuda okuma yazma bilmeyen birisin. Kaç yaşındasın? Hiç elinizde bir Rus astarı tuttunuz mu?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Görünüşe göre bu konuda uzmanlaşmaya yeni başladım... Ateş etmeyin bir forum üyesi - elinden geldiğince yazıyor!artm.razvratnik: ↑12 Jul 2021, 15:00 Sen bir hikaye anlatıcısısın ve bu konuda okuma yazma bilmeyen birisin. Kaç yaşındasın? Hiç Rus diliyle ilgili bir el kitabını elinizde tuttunuz mu?
-
Bunu uydurduğu çok açık. Üstelik düşünce bir araya getirilemiyor, aynı zamanda hatalı yazıyor.
-
Kişi yazıyor, biz okuyoruz... Buna göre bir sürü küçük detay var, belki gerçekten kim bilebilir? Burada gramer değil hatalar var!! Onu neden kınıyoruz?!!! Herkesin kendi hamamböcekleri vardır!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
14, belki 15, kesin olarak söyleyemem, hepsi maviydi, direnmedi bile, sonra adam onu 5 yıldır siktiğini söyledi, 9 yaşından beri onu kıçından siktiğini söylediğinde şok oldum, ne kadar fakir olduğunu hayal edebiliyorum orada ciyaklıyor)
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post:
- Tolkala
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
Bir keresinde bir arkadaşımın karısını becerdim. Doğru, eski. Pek iyi tepki vermedi. Artık arkadaş değiliz...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
Ağabeyim de birkaç kez daha kız kardeşini benimle paylaştı, hatta bilerek bile olsa arayıp dedi ki, hadi kendimizi yukarı çekelim, sikelim Anka’yı, küçüğü zaten o yıllarda iki tane birden çekmişti akıllı kız
Gönderildi 1 dakika 28 saniye sonra:
Bir defasında eski sınıf arkadaşımın annesini becerdim , bu berbat bir şeydi, bilmiyorum bunu nereden öğrendim, peki, artık iletişim kurmuyoruz
3 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
Siktir, sıçtım, annemin gitmesini sabırsızlıkla bekliyorum bu yüzden kız kardeşim onu şimdiden sikecek, bana gücendi , Gece uyumasına izin vermedim, birkaç saat boyunca onu kız kardeşimin yanına ittim
1 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Her türlü enerjiyi kullandığımda berbattı, hareket eden her şeyi becerdim
3 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Kız kardeşim beni sikmek için kız arkadaşlarını evime götürürdü, ben sınıfındaki neredeyse herkesi sikti
14 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Öyle gençlerimiz vardı ki, onun sigarayla fotoğrafını çekmek yeterliydi, işte bu, onu zaten sikerdin, onların umrunda olmak, sigarayla uyumaktan daha kolaydı. ebeveynlerinin önünde, son derslerde genellikle bütün gençleri siktik, nedenini bilmiyorum, kızlar bizi reddetmekten korktular, ben kendi ve paralellerimden kimseyi sikmedim, sadece verdim bazılarına göre kızlarımız zaten erkeklerle sevişiyordu ve biz genç amcıklarla yetiniyorduk
Gönderildi 1 dakika 28 saniye sonra:
Bir defasında eski sınıf arkadaşımın annesini becerdim , bu berbat bir şeydi, bilmiyorum bunu nereden öğrendim, peki, artık iletişim kurmuyoruz
3 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
Siktir, sıçtım, annemin gitmesini sabırsızlıkla bekliyorum bu yüzden kız kardeşim onu şimdiden sikecek, bana gücendi , Gece uyumasına izin vermedim, birkaç saat boyunca onu kız kardeşimin yanına ittim
1 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Her türlü enerjiyi kullandığımda berbattı, hareket eden her şeyi becerdim
3 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Kız kardeşim beni sikmek için kız arkadaşlarını evime götürürdü, ben sınıfındaki neredeyse herkesi sikti
14 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Öyle gençlerimiz vardı ki, onun sigarayla fotoğrafını çekmek yeterliydi, işte bu, onu zaten sikerdin, onların umrunda olmak, sigarayla uyumaktan daha kolaydı. ebeveynlerinin önünde, son derslerde genellikle bütün gençleri siktik, nedenini bilmiyorum, kızlar bizi reddetmekten korktular, ben kendi ve paralellerimden kimseyi sikmedim, sadece verdim bazılarına göre kızlarımız zaten erkeklerle sevişiyordu ve biz genç amcıklarla yetiniyorduk
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
Bir arkadaşım küçük kız kardeşimi ve ardından arkadaşlarıyla sikti
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post:
- Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
Bir kız öğrenciyi bu şekilde siktim, yetişkin bir kadına benziyordu ve sonra onun 13 ya da 15 yaşında olduğunu öğrendim ve 20 civarında görünüyordu, bu yüzden seviştik, biraz emdik ve sonra hadi bir saniye daha yapalım hemen zamanım var ve o da benim gibi ama dinlenebilirim, hemen yapabileceğimi söyledim ama adamın bunu hemen yapamayacağını söylüyor, sanırım, vay be, bir de adam var, tamam, devam ettik, sonra onu uğurladım ve bana bir ağabeyi olduğunu söyledi ve bunun benim arkadaşım olduğunu anlıyorum, görünüşe göre ona söylememe konusunda anlaştık ve hepsi bu.
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Arkadaşımın ablasını siktim. Elbette reklamını yapmadım ama sanırım arkadaşım tahmin etti.
- These users thanked the author Mozirkh 17 for the post:
- Servis
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
Bir zamanlar, çok uzun zaman önce bir arkadaşımın kız kardeşine el yordamıyla dokunmuştum. Şimdi başka bir arkadaşı onu sikiyor, sikiyor ve sikiyor, çünkü artık onun kocası.
Ona normal davrandı, başka nasıl davranabilirdi, kimse onu kırmadı, her yerde bu onun bilinçli seçimiydi.
Ona normal davrandı, başka nasıl davranabilirdi, kimse onu kırmadı, her yerde bu onun bilinçli seçimiydi.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post