Başkasının spermi karısının amında.
-
Автор темыFeribot Süpermenleri
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Başkasının spermi karısının amında.
Herkese merhaba. Toplumun fikrini öğrenmek istiyorum. Başkasının sperminin karısının amına girmesinden kim tahrik olur?
- These users thanked the author Feribot Süpermenleri for the post (total 3):
- Julikos, Spica5, Bravo61
-
- Penetrasyon
- Total posts: 225
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Başkasının sperminin karısının amına girmesi
Asla anlayamayacağım şeylerden biri...Ferrysupermans: ↑12 Aug 2022, 12:34 Herkese selamlar. Toplumun fikrini öğrenmek istiyorum. Karısının amında başkasının spermi kimleri tahrik eder?
- These users thanked the author Justanothermistress for the post:
- Fargal94
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 3 years 3 months
Sadece vücutta değil, aynı zamanda vücutta da. Deliğine bir penis soktular, sonra oraya geldiler ve genel olarak seksten susturuyor, harika. Doğal yağlayıcı. Sadece başka birinin spermi heyecanlanmaz, ancak konu onu vücudundan yalamaya gelince, bu tamamen farklı bir konudur.
Bazen, eğer vakit kalırsa, yarın erken kalkamazsak, bastonun ardından uzanırız ve eğer eşim duşa girip kendini yıkamadıysa, bir süre sonra, ben istediğimde. ona tekrar, kesinlikle cunnilingus ile başlayacağım. Başkalarıyla koruma kullanmadığım (evli insanları seçtim ve hamilelik önleyici hap aldım) ve seksten hemen sonra onlara yoğunlaştırılmış sütle tatlı köftelerimle beslediğim zamanları hatırlıyorum.
Bazen, eğer vakit kalırsa, yarın erken kalkamazsak, bastonun ardından uzanırız ve eğer eşim duşa girip kendini yıkamadıysa, bir süre sonra, ben istediğimde. ona tekrar, kesinlikle cunnilingus ile başlayacağım. Başkalarıyla koruma kullanmadığım (evli insanları seçtim ve hamilelik önleyici hap aldım) ve seksten hemen sonra onlara yoğunlaştırılmış sütle tatlı köftelerimle beslediğim zamanları hatırlıyorum.
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
- Registered for: 2 years 10 months
Herkese merhaba, boşaldığımda, birkaç dakika dinlendikten sonra elimi amının üzerinde gezdiriyorum, her yeri spermimle kaplı ve onun bensiz biriyle sikiştiğini hayal ediyorum. Görünüşe göre birçok kez sikişmiş. Kazığım hazır ve büyük bir heyecanla onun amını ezerek, höpürdeterek sürüyorum. Bu bir beyin patlamasıdır. Ve şimdi tekrar cumming ediyorum. Sürtüğüm uyanır ve şaşkınlıkla sana ne olduğunu sorar. Bir grup erkekle birlikte olduğunu söyledim. Sürtük, son fahişe gibi tekrar sikişmem gerektiğine dair fantezilerimden heyecanlandı. Bir zamanlar arkadaşım ve ben bir engereği öldürmek için onun kulübesinde toplanmıştık ve sürtük karımı da yanımıza almıştık. Bir arkadaşının kulübesi şehre 70 km uzaklıkta bulunuyor. Arabayı sürerken arka koltukta arkadaşımın pantolonundan büyük bir acı çektim. Boyutuna göre o kadar şekillenmişti ki, herhangi bir başlangıç yapmadan onu ağzına aldı ve kulübeye kadar emdi. Bu beni çok heyecanlandırdı. Şimdi gelip seni doyasıya sikeceğiz diyorum, gülümseyerek cevap veriyor, umarım öyledir. Geldik, yüzümü sildim ve ilk önce yılan avına çıktık. Bu arada benimki evde bir yatağı kaldırıyordu; yatak çarşaflarının nerede olduğunu uzun zamandır biliyordu. Onu ilk ziyaretimiz değildi. Dugan’la birlikte hamamın yakınına, bir barakaya bakmaya başladık ve aniden köşeye katlanmış çöpün içinden bir engerek çıktı. Onu kovaladık ve ona yetiştik; arkadaşım bir miktar inşaat demirine rastladı. Aceleyle içeri girdim ve tek darbeyle kafasını kestim, yavaş yavaş kendimi okşamaya başladım, fahişemizin orada beklediğini hissettik, odaya girdik ve ateşli bir eş bizi bekliyordu ve ıslak amıyla bizi çağırıyordu. aç yerliler gibi saldırdım, ben am emdim ve arkadaşım ağzından sikti. Sonra değiştiler. Karısını köpek stiline soktular ve aynı anda şaftlarını vajinaya ittiler. Neredeyse hemen boşalmaya başladı. Biz sevişirken eşim 15 kere geldi, ikimiz de içeri girip sikişmeye devam ettiğimizde spermlerimizin ve onun amcıktan gelen sıvılarının akışı beni daha da heyecanlandırdı. Sabaha kadar böyle devam ettik. Karısı elinden geleni yaptı, ikimiz birden onun anal ve amını doldurduk. Sabah olduğunda hepimiz bitkin düşmüştük, tüm enerjimiz ve gücümüz çekilmişti. Öğle yemeğine kadar uyuduk ve eve dönmek zorunda kaldık. Fahişem, içinde hâlâ iki kaya matkabının patladığını söylüyor, muhtemelen bir haftadır sikildim. Ama bu öyle değil, lütfen bunu her gün beğenebilir. Yorumlarınızı bekliyoruz.
- These users thanked the author Makhudik76 for the post (total 4):
- Vadim1972, Fargal94, çoban, Spica5
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
- Registered for: 2 years 9 months
Çok heyecan verici, çok. Bir sevgili karısının amına boşaldığında (amın içine girmesine izin verilmez) ve senin sikin dikleştiğinde, her şeyi yalarım ve onu öperim. Sonra oraya boşaldım ve sevgilim onu yalayıp öptü. Bu harika
- These users thanked the author Qwert4331 for the post (total 4):
- çoban, Spica5, Bravo61, Vik.ruba80
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
Çok hoş. Bunu her gün ve gece istiyorum.
- These users thanked the author Makhudik76 for the post:
- çoban
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
- Registered for: 2 years 11 months
Eşim benim yanımda göğsüne, yüzüne veya amına geldiğinde de çok heyecanlandım ve bir sonraki sevgilisinden eve külotunda sperm izleri ile geldiğinde de aynı şekilde zevk aldım.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
Bu konu çok ilginç ve ben ona girdikten sonra kocanın karısının deliğine nasıl girdiğini görmek için korkunç bir istek duyuyorum...
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
- Registered for: 3 years 9 months
I karımın sikilen amına girmeden önce onu yalardım...Motosikletçi: ↑28 Nov 2022, 08:47 Bu konu çok ilginç ve ben ona girdikten sonra bir kocanın karısının deliğine nasıl girdiğini görmek için korkunç bir istek duyuyorum...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
- Registered for: 3 years 9 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 3 years 4 months
harika bir konu, karımı da sevgilisinin sperminde görmek isterim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Registered for: 3 years 1 month
Karımın başka biriyle birlikte olduğunu hayal bile edemiyorum, görünüşe göre henüz büyümemiş!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 11 Replies
- 1461 Views
-
Last post by Alex yapardı
-
- 60 Replies