31 yaşındayım. Cinsel deneyim kazanmak için kız/kadın arıyorum

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Автор темы
aleksandr.yatırımcı
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 4 years 7 months
 31 yaşındayım. Cinsel deneyim kazanmak için kız/kadın arıyorum

Unread post by aleksandr.yatırımcı »

Herkese merhaba.
Benim adım Alexander.
Moskova bölgesinde yaşıyorum. 31 yaşındayım.

Kız arkadaşımdan neredeyse bir yıl önce ayrıldım. Bir Ortodoks web sitesinde tanıştık. Öyle oldu ki sadece evlilikte seks istiyordu. Bütün mesele ona evlenme teklif etmemdi... ama ne yazık ki. Ne yazık ki ayrıldık. Hayatta kızlarla tanışmak zordur. Bu forumda hemen şunu söyleyeceğim ki, çoğu kişi gibi zihinsel acıyı cinsel ilişki yoluyla bastırmak değil.
Daha ziyade cinsel deneyim kazanma arzusu. Sağlık açısından daha da muhtemeldir. Zaten 31. Zaman geçiyor. VK’daki Ortodoks sitelerde ve gruplarda flört etmekten uzaklaşmaya karar verdim ve buraya geldim:

O kızla olan cinsel deneyimim: Dudaklarından şefkatle ve tutkuyla öpüştüler, hickeyler vs. Parmaklarımı sığ bir şekilde sokarak kasıklarını birkaç kez okşadım. Diliyle göğüslerini ve karnını öpüp okşadı. Hiçbir zaman cinsel ilişki noktasına bile gelmedi...

Görünen o ki ben...yarı bakireyim tabiri caizse. Artık utangaç, girişken, iyi okumuş, eğitimli değil. Boyum 184. Kahverengi gözlüm. Vücut yapısı ortalamadır. İçki ve sigara içmiyorum. (Eğer iş "buna" gelirse, gerginliği azaltmak için arkadaşımla kırmızı veya beyaz şarap veya şampanya içebilirim. Votka ve konyak içmiyorum - sadece rahatlamak için içiyorum - ama tekrar ediyorum - içmiyorum ve alkol bağımlısı değilim)

Cinsel deneyim kazanmak için burada bir kız/kadın arıyorum. İlk toplantıdan yatağa kadar mutlaka değil. Buluşabilir, yürüyebilir, sohbet edebilirsiniz. Ortak ilgi alanları bulun. Ve bir süre sonra, her şeyi tartıştıktan sonra "bunu" yapın. Hijyen ve koruma şarttır!

Hemen söyleyeyim: Asla perilere (fahişelere) gitmeyeceğim. Aşağılanmak ve seks için para ödemek bana göre değil. Bu zihinsel travmaya neden olur. Birisi umursamıyor ama bu bana uymuyor.

Kim cevap verecek ve eğer benden hoşlanıyorsan ve benden hoşlanıyorsan, o zaman seks karşılıklı sempatiye dayalı olacaktır. Eğer bayanlardan biri de bakireyse, utangaçsa veya cinsel deneyimi azsa ama bu konuda daha deneyimli ve cesur olmak istiyorsa bana yazabilir.

Hadi konuşalım ve sonra ne olacağını görelim... belki birisiyle, eğer işler yolunda giderse, tam teşekküllü bir ilişkiye dönüşebilir. Ve sonra seks arka planda kaybolacak.

Yaz!
Herodias
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: 31 yaşındayım. Cinsel deneyim kazanmak için kız/kadın arıyorum

Unread post by Herodias »

Merhaba adım Ira, 28 yaşındayım, tanışabilir miyiz? Bana whatsapp’tan yaz +79785517604 :oops:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”