Durgun sularda...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
AlexG
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Durgun sularda...

Unread post by AlexG »

20221217_110806.jpg
Herkes Merhaba! Yakın zamanda başıma gelen bir hikayeyi paylaşmak istiyorum... İnternette bir kızla tanıştım... Adı Alena. Sıradan konulardan biraz bahsettikten sonra samimi soru ve cevaplara geçtik. ... dedi .. birden fazla erkeğin sikini emmeyi nasıl ister...onların ağzına, yüzüne boşalmasını...o berbatken analdan sikilmek...ve hatta ağzına işemek... kendisinin de bir erkek arkadaşı olmasına rağmen, bir nedenden dolayı çok muhafazakar ve ona her yerden gitmesini yasaklayan bir sürtük.. ve o her şeyi yasaklıyor.. beni içine çekiyor. arabaya binip spermimi yutuyor... görünüşte .eh, kız iyi bir kız... .durgun sularda demeleri boşuna değil...

4 saat 41 dakika sonra gönderildi 12 saniye:
Ve bu sürtük bu konu hakkında kendisi yazmak istedi..ve yorumlarınızı okumak istiyor
These users thanked the author AlexG for the post (total 2):
Fargal94, Vik.ruba80
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 304
Registered for: 4 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Durgun sularda...

Unread post by tenzör »

Öğrencilik yıllarımda bir kızla tanıştım. Size her şeyin nasıl olduğunu anlatmayacağım ama genel olarak onunla gizlice buluştuk. Akşam arkadaşımın evine geldi, seviştiler ve gitti... Bana sevdiği bir nişanlısı olduğunu ama onun mütevazı bir çocuk olduğunu, onun için de mütevazı bir kız olduğunu söyledi. Seks yalnızca misyoner pozisyonunda ve yalnızca klasiktir.
Ve onunla sonuna kadar eğlendik.

Onun evli olduğunu hayal edebiliyordum ama kocası evli onu tatmin etmedim ya da uzun bir iş gezisinde ya da ...bu açık sözlülük hoşuma gitti, yine de bunda şirret ve şirret bir şeyler vardı. Belki de bu yüzden hoşuma gitti.
These users thanked the author tenzör for the post (total 2):
AlexG, Vik.ruba80
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”