Aptal?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Aptal?
Durum hem heyecan verici hem de mide bulandırıcı görünüyor... Biz Zh23 M26’yız, 6 yıldır evliyiz, sekste yeni bir şey istedik, bu yüzden karımın seksini izlemek istediğime karar verdim, uzun süre bozuldu, yapmadı istedim ama ona sorduğumu kabul ettiği için. Bir adam bulduk, tanıştık, herhangi bir hastalığı olup olmadığını öğrendik, bu arada adam 41 yaşında. İlk buluşma saunada gerçekleşti, karısına sıkı iş kıyafetleri giydirdi, çok güzel ve heyecanlı görünüyordu. Adam aslında şanslıydı; güzel, genç bir kızı bedavaya becerdi. Onu sikişini izliyordum, karısının onu ağzına almayacağı konusunda anlaşmışlardı, 30-35 dakika kadar sikiştiler, her yerde sikti, yine de sonunda ağzına verdi. , Bu anı kaçırdım ve eşim çok heyecanlandı. Gerçek şu ki ağzına çok fazla boşalmadı, karısı ona neden bu kadar az olduğunu sordu ve o da bunun ikinci kez, ilk kez içeride olduğunu söyleyerek yanıt verdi, bunu şöyle açıkladı: karısı hap almak zorunda kaldı, bunun onun sorunu olmadığını söylüyorlar. O ve benim çocuklarımız var ve eğer kürtaj konusunda anlaştıysa, neyse ki her şey yolunda gitti, ama o onunla görüşmeye devam etti, benimleyken ve bazen tek başıma tüm toplantılara ben sponsor oluyorum, karım diyor ki “Ben istedim, artık anlayın artık.” Artık bundan bıktım, karımın benimle seks yapma ihtimali çok azaldı, bana oral seks yapmayı hiç reddediyor ama onu düzenli olarak emiyor, şişman, büyük değil, yaklaşık 15-16. Ne yapmalıyım, bilmiyorum, her şeyi olduğu gibi bırakmalı mıyım? Başka bir kadına ilgi duymuyorum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Aptal mı?
Sekse karşı dikkatsiz tutumun bir başka örneği! Ben istedim. Tanıştık. Seks yaptık... Bütün bunların biteceğini mi sandın? Ve birdenbire hoşuna gitti!
Görünüşe göre aşık, kocasından daha becerikli ve özgür. Ne? Bunu önceden düşünemez miydin? Bu en muhtemel seçenek! Neden öngöremedin? Neden sigorta yaptırmadın? :ayyy:
Görünüşe göre aşık, kocasından daha becerikli ve özgür. Ne? Bunu önceden düşünemez miydin? Bu en muhtemel seçenek! Neden öngöremedin? Neden sigorta yaptırmadın? :ayyy:
- These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
- Vahşi, Tanuşka, annem adam yaptı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
komplikasyonları düşünün. Peki onlardan nasıl kurtulacaksın?
Kendinizi nasıl sigortalatmanız gerektiğini düşünün! Karınızın ve sevgilisinin karakterini bilmelisiniz. Gelecekteki durumu düşünmek gerekir. Olası
komplikasyonları düşünün. Peki onlardan nasıl kurtulacaksın?
- These users thanked the author Nikk for the post:
- annem adam yaptı
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Orientation: biseksüel
Evet... Yoldaşların ahlaktan yoksunları var. Ve genel eğitimde görgü kuralları...
- These users thanked the author Good_Boy for the post:
- seksforumu_
-
- Potansiyel seks nesnesi
Aslında bitler için iyi bir test. Normal bir insan sana gücenir, teslim olur ama seni affeder. Fahişe başkasını beceriyor ve sen de boynuzlanmışsın. Ve eğer onu şeker dudaklarından da öpersen, o pasif bir oğlancıdır. Tebrikler.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Onun çok ileri gittiği ve artık istediğinin bu olmadığı gerçeğiyle yüzleşmeye çalış. Eğer bu bitmezse boşanacağız. Aynı zamanda tepkiyi de göreceksiniz. “Peki, siktir et” diyorsa artık sevmeyen bir eşe gerek var mı? Sonra bir haftalığına bir arkadaşınızın evine ya da başka bir yere gidin, belki aklı başına gelir. Ve eğer değilse, o zaman bilmiyorum
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Orientation: biseksüel
Sen biraz tuhafsın. Mmmm demek istiyorum. Bazıları birbirlerinin yüzüne vuruyor, bazıları şalgamlarını kaşıyor; karım şişman olanı emmeyi seviyordu. Ne kabus.

- These users thanked the author Tanuşka for the post (total 3):
- Tolkala, annem adam yaptı, George
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post