Sadece kayınvalidem

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Werner34
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 4 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Sadece kayınvalidem

Unread post by Werner34 »

Ve böylece her şey, hamilelik sırasında eşin seks yapmayı tamamen reddetmesiyle başladı, güya doktorun emrine göre imkansızdı, ancak kocasının yaylasını boşaltmanın diğer yollarını unuttu))) bu bahçedeki bir taş Sonuçlara daha fazla katlanmasına izin verebileceğimi düşünen tüm hanımlar arasında... Tüm eylemlerden yaklaşık 3 yıl önce, kayınpederi bir araba kazasında öldü ve hatta o da arabasıyla araba kullanıyordu. metresi)))) hayatta kaldı, kayınvalidesi, kayınpederinin tüm maceralarını ölümden sonraki ikinci günde arkadaşlarından tam anlamıyla öğrendi, bu onun tüm bunları atlatmasını kolaylaştırdı ve tam anlamıyla bir ay sonra kafelere gitmeye, erkek aramaya, sık sık değiştirmeye başladı, karısı sürekli onunla tartışıyordu, sonra şöyle bir şey buldu, adam tam bir sarhoş ama parası vardı, karısı ve erkek kardeşi de böyleydi kayınvalidemin yanına geldiler ve onu kovdular, çok geçmeden öldü ve o anda kayınvalideme yumurta bırakacak bir nesne olarak bakmaya başladım, o neredeyse her zaman yanımızdaydı, yardım etti çocuklar, tyrnet okudum ve olması gereken yer burası, ama hepsi çok yakında, genç olduğunu söyleyemem ama umurumda değil))) ve ayrıca karımın onunla nasıl tartıştığını da hatırlıyorum , yani yine bir sik arayacak ve yine bu hesaplaşma, bırak onu becereyim ve her şey yerli yerinde olacak, onun da beni aramasına gerek kalmayacak. yani beyler, karısı hiç saldırmadı ve ağzına bok sokmadı, bunun ternet anlamına geldiğini okudum ve harekete geçmeye başladım, isimsiz SMS göndermeye başladım, programı kullanırken, ne dendiğini hatırlamıyorum ve aynı zamanda ona dokunmadım, çoğunlukla popoya, onu nasıl istediğimi yazdım, genel olarak tüm güzel sözler, ona dokunduğumda o oldu her zaman sessiz, hatta bazen zevkle kıçımı bile tuttum ve o hala sessizdi)))) eşimi korumak için yatağa gittim, kayınvalidem ve oğlu benimle evdeydi (kızım doğmadı) henüz) ve daha spesifik davranmam gerektiğini düşündüm, özellikle de onunla dalga geçtiğim ve o 0 yaşında olduğu için. Akşam, kıyafetleri ütülüyor, oğlum çocuk odasında oynuyor, ben onun kıyafetleri ütülediği odaya gittim ve ben. Oturup televizyon izliyorum, ne hakkında konuştuklarını hatırlamıyorum, parmağıyla bir şey yaptı, yani, hadi alçı yapıştıralım, peki, devam et, tak ve ellerini indir, elini çalıştır karnından poposuna kadar, alçıdan çıkan kağıtlar elinde, mutfağa gideceksin diyor? Kalkıyorum onu ​​arıyorum, kayınvalidem ışığı açmadan mutfağa geliyor , çöp kutusunun olduğu kapıyı açıyor ve köpek stili oluyor, mekanik olarak iki elimle kıçını tutuyorum)))) yanıt olarak - oynama))) 5 dakika sonra göğüslerini aldım ve buruşmaya başladı, o hemen kendisine gelen SMS’i sormaya başladı, benim olduğumu itiraf etti ve ardından oğlundan kendisine kimin gönderdiğini bulmasını istediğini söyledi (kırılma gibi bağlantıları var), ancak bunu şunu söyledi: Dikkatli olun, kimsenin öğrenmesini istemediği belliydi ve hemen kızı adına konuşmaya başladı, aileyi düşünün, kızınız yakında doğacak ama sonuçta hiçbir şey beni durduramadı. Sonra fark etmeye başladım. nasıl benimle ilgilenmeye başladı, yanımıza geldi limon getirdi, limonların bitti dedi, damadın limonlu çay seviyor, sonra odalarının kapısını değiştirmemi istedi, ben de öyle yaptım. giderken onu salladım, bir şekilde ondan kapıyı tutmasını istedim ve külotunun içinden de olsa deliğine dokundum, ama her şeyi hissedebiliyordum, çığlık atacağımı söyledim)) )peki ve bunun gibi, ertesi gün buraya geldim kapıları takıyor, hemen oturuyor ve masayı kuruyor, bu hiç olmadı)))) Ona soruyorum, sana dokunma şeklimi beğeniyor musun? Hoş bir şekilde diyor))))) Zaten yıkadığım yerleri yıkıyor. Kurulumu bitirdiğimde sırtı bana dönük, arkasını dönüyor ve bana bakıyor. En çok hoşuma giden şey onun için banyoda sifon çekmeleriydi, karısıyla birlikte oturuyor, ben içeri giriyorum ve o eve geliyor. bana göre annem gidip nasıl koymuşlar bakmak istiyor, kayınvalidem gülerek bakıyor bana, tarif bile edemiyorum)))) Hadi gidelim, daireye giriyoruz, bakıyorum banyoda, kenarda duruyordu ve adam onu ​​sıkmaya başladı, ama çocukça bir şekilde değil, boynunu öptü, kıçını yoğurdu ve sonra dedi ki - en azından ön kapıyı kilitle, sanırım gidiyorum şu anda ona göre .., ışığı açmadan sessizce salona girdi, sütyenini çıkardım ve bornozunun düğmelerini çözdüm, sanki istiyor gibiydi ama sonra duramıyoruz))) ve tüm bunları kovdum, dışarı çıkıyorum, spor ayakkabılarımı giyiyorum, dışarı çıkıyor ve diyor ki Özür dilerim ama yapamayız. Matsaldan sonra nadiren kızıma yine de söyleyeceğim dedi. ama ondan hiçbir sert önlem alınmadı, çoğunlukla gülümsüyor, neredeyse onu matsal ediyor, sadece bunu zorla almak istemedim. Şimdi en ilginç olanı eşimle çok şiddetli bir kavga ettim. mavi, yaklaşık altı ay önce gideceğimi söyledim, görünüşe göre sadece içmek zorunda kaldım)))) Yorgundum, gözyaşlarına boğuldu ve Kayınvalidem onu ​​sakinleştirmek için bana her şeyi anlattı Detaya girmeyeceğim, birbirimizi ölçtük, her şey yolundaydı, yaşanan tüm sahneleri eşime anlatmadım mesela sütyenini hiç engellenmeden nasıl çıkardığımı kısacası anneyi Kayınvalidemin de hataları vardı, normal bir kayınvalidenin yapacağı gibi, bana özellikle azarladı ve ellerimi tokatladı, ben de geçenlerde sabah mutfağa geldim. , eşim işte, kayınvalidem mutfakta bulaşık yıkıyor, sikim ayakta, yani her zamanki gibi bakıyor ve bu arada, daha önce de hep bakmıştı, ben açıyorum çaydanlık, yanından geç ve düşün, peki, siktir et.. şu anda gafımı kıçıma sürttüm))) yanıt olarak sessizlik oldu, ne yapacağımı bilmiyorum ama içeride bir şeyler değişti, işi bitirmek istiyorum ve aslında tüm bunları yazıyorum. tavsiye olarak, benim sorunum, fikrimi daha önce uygulamaya koymamış olmam, yani onu nasıl rahatsız ettiğimi kameraya kaydetmek ve tabii ki ona göstermek, böylece bir şey olursa hataları da görünür olsun, aksi takdirde Görünüşe göre ben bir keçiyim ve o bir aziz olarak kalıyor, bunun intikam mı yoksa sıradan bir öfke mi olduğunu bilmiyorum, ben de bunu buldum, banyosuna gizli kameralar koydum ve onu filme aldım, neyse ki ödünç alma seçenekleri var kameralar, doğru anı bulun ve videoyu ona gösterin, açık bir dille, söyleyin ona, tüm akrabalar ve tüm dünya videoyu görecek, kaybedecek hiçbir şeyim olmayacak)))) peki öyle, sertçe, evet Sakin olamıyorum çünkü seks olsaydı %10000 hiçbir şey söylemezdi, bundan eminim. Bir nokta var, eğer her şey ters giderse aptalca bir başvuruda bulunabilir, ama o Bunu kanıtlamak zorunda kalacağım Filmi çekenin ben olduğum gerçekçi değil, yüzüne söyleyeceğim, hiçbir şekilde kanıtlanamaz. Kayınvalidem iki yıldır bir erkekle yaşıyor. ama ben ona asıldığımda o zaten oradaydı, yani zaten oldukça yaşlı, ameliyat olmuş, daha önce haftanın 3 günü olmasına rağmen haftalarca seyahat etmemek için ona gelebilir. Bu nedenle tecrübeli olanlara soruyorum. , düşüncesi olan, bu durumda ne yapılabileceğini yazsın, düşüncesi olan, saçmalık olmadan, burada oturan her türden insan var ve bir eşin annesine ya da başka bir şeye gerek yok, bir tane almayı düşünüyordum. parti ve sonra düşündüm, ya hoşuma giderse? Siktir et, bence aile kesinlikle daha güçlü olacak, ama belki de olmayacak)))) Akıcı bir şekilde yazdım, belki hatalarla ve doğru değil, ama sanırım anlayacaksın işin özü, iş konusunda iletişim için size bir telgraf veya whatsapp verebilir miyim? Ve evet, ben 34 kayınvalidem 57. Herkese sarıldım))))
These users thanked the author Werner34 for the post (total 2):
Tolkala, seksforumu_
Vit123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300
Registered for: 4 years 1 month
Orientation: biseksüel
 Re: Sadece kayınvalidem

Unread post by Vit123 »

Onlardan birine benziyor mu? kayınvaliden mi?
These users thanked the author Vit123 for the post (total 4):
fötr şapka_1986, Alex 17, asker-64, Alexandrlk
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 340
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by rmt »

Werner34: 28 Oct 2020, 21:49 Ve böylece her şey, kadının hamilelik sırasında seks yapmayı tamamen reddetmesiyle başladı, sözde doktorun talimatına göre imkansızdı, ancak erkeğinin yaylasını boşaltmanın diğer yollarını unutmasıyla)))) bu bir taş Yapabileceğimi düşünen tüm hanımların bahçesi, o katlansın, sonuçları hakkında daha fazla bilgi... Tüm eylemlerden yaklaşık 3 yıl önce kayınpederim bir araba kazasında öldü ve o da birlikte seyahat ediyordu. metresi)))) hayatta kaldı, kayınvalidesi, kayınpederinin tüm maceralarını kelimenin tam anlamıyla ölümden sonraki ikinci günde arkadaşlarından öğrendi, bu onun tüm bunları atlatmasını kolaylaştırdı, ve kelimenin tam anlamıyla bir ay sonra kafelere gitmeye, erkek aramaya, onları sık sık değiştirmeye başladı, karısı sürekli onunla tartışıyordu, sonra şöyle bir şey buldu: Adam tam bir sarhoştu ama parası vardı, karısı ve o benim erkek kardeşim bir keresinde kayınvalidemin yanına gelip onu kovdu, kısa süre sonra öldü ve o anda kayınvalideme yumurtlama nesnesi olarak bakmaya başladım, neredeyse her zaman yanımızdaydı, yardım etti çocuklar, Tyrnet’e saygı duydum ve burası olması gereken yer ve burada her şey elinizin altında, onun genç olduğunu söyleyemem ama umurumda değil))) ve ayrıca karımın onunla nasıl tartıştığını da hatırlıyorum , yani yine bir sik arayacak ve yine bu hesaplaşma, bırak onu becereyim ve her şey yerli yerinde olacak, o arayamaz Sola gitmem gerekiyor ve oraya gitmem gerekmeyecek sola, yani beyler, eşim beni hiç zorlamadı ve ağzına hiçbir şey sokmadı, bunun ternet anlamına geldiğini okudum ve harekete geçmeye başladım, isimsiz SMS göndermeye başladım, programı kullanırken, ne dendiğini hatırlamıyorum ve aynı zamanda ona dokunmadım, çoğunlukla popoya, onu nasıl istediğimi yazdım, genel olarak tüm güzel sözler, ona dokunduğumda o oldu her zaman sessiz, hatta bazen zevkle kıçımı bile tuttum ve o hala sessizdi)))) eşimi korumak için yatağa gittim, kayınvalidem ve oğlu benimle evdeydi (kızım doğmadı) henüz) ve daha spesifik davranmam gerektiğini düşündüm, özellikle de onunla dalga geçtiğim ve o 0 yaşında olduğu için. Akşam, kıyafetleri ütülüyor, oğlum çocuk odasında oynuyor, ben onun kıyafetleri ütülediği odaya gittim ve ben. Oturup televizyon izliyorum, ne hakkında konuştuklarını hatırlamıyorum, parmağıyla bir şey yaptı, yani, hadi alçı yapıştıralım, peki, devam et, tak ve ellerini indir, elini çalıştır karnından poposuna kadar, alçıdan çıkan kağıtlar elinde, mutfağa gideceksin diyor? Kalkıyorum onu ​​arıyorum, kayınvalidem ışığı açmadan mutfağa geliyor , çöp kutusunun olduğu kapıyı açıyor ve köpek stili oluyor, mekanik olarak iki elimle kıçını tutuyorum)))) yanıt olarak - oynama))) 5 dakika sonra göğüslerini aldım ve buruşmaya başladı, o hemen kendisine gelen SMS’i sormaya başladı, benim olduğumu itiraf etti ve ardından oğlundan kendisine kimin gönderdiğini bulmasını istediğini söyledi (kırılma gibi bağlantıları var), ancak bunu şunu söyledi: Dikkatli olun, kimsenin öğrenmesini istemediği belliydi ve hemen kızı adına konuşmaya başladı, aileyi düşünün, kızınız yakında doğacak ama sonuçta hiçbir şey beni durduramadı. Sonra fark etmeye başladım. nasıl benimle ilgilenmeye başladı, yanımıza geldi limon getirdi, limonların bitti dedi, damadın limonlu çay seviyor, sonra odalarının kapısını değiştirmemi istedi, ben de öyle yaptım. giderken onu salladım, bir şekilde ondan kapıyı tutmasını istedim ve külotunun içinden de olsa deliğine dokundum, ama her şeyi hissedebiliyordum, çığlık atacağımı söyledim)) )peki ve bunun gibi, ertesi gün buraya geldim kapıları takıyor, hemen oturuyor ve masayı kuruyor, bu hiç olmadı)))) Ona soruyorum, sana dokunma şeklimi beğeniyor musun? Hoş bir şekilde diyor))))) Zaten yıkadığım yerleri yıkıyor. Kurulumu bitirdiğimde sırtı bana dönük, arkasını dönüyor ve bana bakıyor. En çok hoşuma giden şey onun için banyoda sifon çekmeleriydi, karısıyla birlikte oturuyor, ben içeri giriyorum ve o eve geliyor. bana göre annem gidip nasıl koymuşlar bakmak istiyor, kayınvalidem gülerek bakıyor bana, tarif bile edemiyorum)))) Hadi gidelim, daireye giriyoruz, bakıyorum banyoda, kenarda duruyordu ve adam onu ​​sıkmaya başladı, ama çocukça bir şekilde değil, boynunu öptü, kıçını yoğurdu ve sonra dedi ki - en azından ön kapıyı kilitle, sanırım gidiyorum şu anda ona göre .., ışığı açmadan sessizce salona girdi, sütyenini çıkardım ve bornozunun düğmelerini çözdüm, sanki istiyor gibiydi ama sonra duramıyoruz))) ve tüm bunları kovdum, dışarı çıkıyorum, spor ayakkabılarımı giyiyorum, dışarı çıkıyor ve diyor ki Özür dilerim ama yapamayız. Matsaldan sonra nadiren kızıma yine de söyleyeceğim dedi. ama ondan hiçbir sert önlem alınmadı, çoğunlukla gülümsüyor, neredeyse onu matsal ediyor, sadece bunu zorla almak istemedim. Şimdi en ilginç olanı eşimle çok şiddetli bir kavga ettim. mavi, yaklaşık altı ay önce gideceğimi söyledim, görünüşe göre sadece içmek zorunda kaldım)))) Yorgundum, gözyaşlarına boğuldu ve Kayınvalidem onu ​​sakinleştirmek için bana her şeyi anlattı Detaya girmeyeceğim, birbirimizi ölçtük, her şey yolundaydı, yaşanan tüm sahneleri eşime anlatmadım mesela sütyenini hiç engellenmeden nasıl çıkardığımı kısacası anneyi Kayınvalidemin de hataları vardı, normal bir kayınvalidenin yapacağı gibi, bana özellikle azarladı ve ellerimi tokatladı, ben de geçenlerde sabah mutfağa geldim. , eşim işte, kayınvalidem mutfakta bulaşık yıkıyor, sikim ayakta, yani her zamanki gibi bakıyor ve bu arada, daha önce de hep bakmıştı, ben açıyorum çaydanlık, yanından geç ve düşün, peki, kahretsin.. şu anda, kıçımı ovuşturdum))) yanıt olarak sessizlik oldu, ne yapacağımı bilmiyorum ama içeride bir şeyler değişti, istiyorum. bunu sonuna kadar izleyin ve aslında tüm bunları tavsiye için yazıyorum, benim hatam, fikrimi daha önce uygulamaya koymamış olmam, yani onu nasıl rahatsız ettiğimi kameraya kaydetmedim ve tabii ki bunu göstermedim, bu yüzden eğer bir şey olursa onun hataları da görünür olur, yoksa ben bir keçiyim ve o bir aziz olarak kalır, bunun intikam mı yoksa sadece öfke mi olduğunu bilmiyorum, ben de bunu buldum, ona gizli kameralar koydum banyo yapın ve onu filme alın, neyse ki kameraları ödünç alma, doğru anı bulma ve videoyu ona gösterme, net ifadelerle gösterme, ona tüm akrabaların ve tüm ru’nun videoyu göreceğini söyleyin hayır, kaybedecek hiçbir şeyim yok) ))) biraz zor, evet, sakin olamıyorum çünkü seks olsaydı %10.000 hiçbir şey söylemezdi, bundan eminim ki bir nokta var, söyleyebilir. Aptallık, her şey ters giderse açıklayacağım ama videoyu çekenin ben olduğumu kanıtlamak imkansız olacak, yüzüne karşı söyleyeceğim, bu hiçbir şekilde kanıtlanabilir bir şey değil. iki yıldır bir adam, ama ona asıldığımda zaten oradaydı, zaten oldukça yaşlı, ameliyat olmuş, haftalarca onu görmeye gitmeyebilir, oysa haftada 3 gün onu görüyordu. Bu nedenle tecrübeli, düşüncesi olanlardan bu durumda ne yapılabileceğini yazmalarını rica ediyorum, herhangi bir düşüncesi olan herkes, saçmalık olmadan, burada her türden insan oturuyor ve karımın annesine veya başka bir şeye ihtiyacı yok. , Yürüyüşe çıkmayı düşündüm ve sonra düşündüm, ya hoşuma giderse? Ailenin kesinlikle daha güçlü olacağını düşünüyorum, ama belki de değil))) Akıcı bir şekilde yazdım, belki hatalı ve doğru değil, ama sanırım iş hakkında iletişim kurmanız için size bir telgraf veya whatsapp verebilirsem, özü anladınız. evet, 34 yaşındayım, kayınvalidem 57. Herkese sarıldım))))
Haydi. Fırsat varken meseleyi bitirmek gerekiyordu. Sadece sorumluluktan kurtulmak istiyordu. Biraz direndim ama kendisi aldı.
These users thanked the author rmt for the post:
artmen88
yakenghar
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by yakenghar »

Kaçırılan fırsatların nedeni kararsızlıktır
These users thanked the author yakenghar for the post (total 2):
artmen88, puhhht76
Seksodrom
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Seksodrom »

Kayınvalidemi arayamıyorum ve korkuyorum. Kayınvalidem eşim ve benimle birlikte yaşıyor ve ben vardiyalı çalışıyorum, bu yüzden gece vardiyasından sonra her zaman duşa giderim ve her zaman çıplak yatarım ve sanki bilerek sanki uykumda kendimi açarım. Ve kayınvalidemin dikizlemeye başladığını fark etmeye başladım. Bu benim için çok korkutucu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kayınvalidemin beni gözetlediğini hissediyorum, gafım çok kötü ve o da bunu görüyor.
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Piero »

Sexodrome, Gecikmeyin, saldırıya geçin ! İstesem bakmazdım...
These users thanked the author Piero for the post:
artmen88
Evgeniy.dolgov
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Evgeniy.dolgov »

Dostum, ona yardım etmek daha iyi, bunu istediği açık, bu da sana sempati duyduğu anlamına geliyor
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • New post Kayınvalidem
    by Doğum kontrolü » » in Ensest
    3 Replies
    952 Views
    Last post by kukla