Babasına benziyor

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Babasına benziyor

Unread post by Anonim »

İsimsiz
İyi günler. D 19. Bu sahte değil!
Çok uzun zaman önce babam trajik bir şekilde öldü. Çok geçmeden babama çılgınca benzeyen bir adamla karşılaştım. Bana rahmetli babamı hatırlatan onu askerden bekledim (muhtemelen telefonda sesini her seferinde duyduğum için yaptım). Kendisiyle terhis konusunda tanıştım. O kadar yabancı ve soğuk oldu ki. Seks bile tamamen yabancı biriyleymiş gibi hissettiriyordu. Deniz kenarına gittim ve telefonda beni sevmediğini ve bu duyguyu hiç bilmediğini itiraf etti. Ama onu beklediğimi takdir ettiği için ayrılmayacak. Onu engelledim, elimden geldiğince Kafkasyalılarla denizlerde içtim ve eğlendim. Tabii bazı gözyaşları da vardı. Geldiğimde her şeye yeniden başlamaya karar verdik. Beni sevmediğini bile bile ona neden tekrar şans verdiğimi bilmiyorum. Onda yine babamı gördüm. Bu gözler... Bu ses... Bedenin içinden geçiyor. Gözlerinin rengi bile değil... Ama bakışın kendisi... Bu derin bakış ve bu tavırlar. Her şey bana babamı hatırlatıyordu. Birlikte yaşamaya başladık ve evlenme niyetimi öğrendi. Eve gittim ve o ortadan kayboldu, yazmayı ve aramayı bıraktı, sonra geciktim, beni ve yaşadıklarımı umursamadı. Sadece annesiyle iletişim kurdum, beni mümkün olan her şekilde destekledi ve en yakın arkadaşım gibi bana yardımcı oldu. Ona her şeyi affettim. Ayrılmak istiyorum ama yapamıyorum. Babamı tekrar kaybetmekten korkuyorum.... Bu durumla nasıl başa çıkmalıyım? Sonuçta onu seviyorum.... Babam......
Alex
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Anonim. İyi günler. D 19. Bu taç atışı değil! Kısa bir süre önce ben...

Unread post by Alex »

Başınız sağ olsun... Ama şunu anlayın: İnsan sadece bedensel bir kabuk değil, aynı zamanda bir ruhtur. Baban seni sevdi ama bu ucuz Çin sanatı...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”