[ref=#804000]Ella[/ref], Bir yanıt yazdım konunun ilk mesajına alıntı eklemediğim için özür dilerim, bu yüzden sizi yanılttım, kusura bakmayın Not: Ben erkeğim))))))
[quote=Pair post_id=6976 time=1596785253 user_id=144] :muza: Birisi onu becerdi
[size=85][color=green]1 dakika 6 saniye sonra gönderilir:[/color][ / boyut] Hayır. Burada bunlar var
[size=85] [color=green]2 dakika 53 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Sence gece boyunca erkeklere çok fazla hizmet edebildi mi? [/quote] Güzel kaltak!
[quote=Ella post_id=86778 time=1657673527 user_id=8484] aynı anda üç kişiyi tatmin edebilirsin [/quote] yani bu her erkeğin hayalidir, ama kızların zevke gelince, emin değilim)) her şey kızlara bağlıdır :roll:
Övünmeyi sevmiyorum açıkçası, bu soruyu net bir şekilde cevaplayamam. Bence deneyebilirsiniz, ancak bunu birçok faktörün etkilediğini anlamalısınız, daha önce ne kadar süre seks yaptım, kahretsin, ama aynı zamanda parmaklarla ve dille de tatmin edebilirsiniz, bu yüzden şans harika, ama ben de aynı fikirdeyim. Tabii ki terlemeniz gerekecek ve zayıf olmamanız gerekecek. Denemek isterim. )))
8 dakika 56 saniye sonra gönderildi: Ella,
yes, Unuttum, asıl mesele!!! ...kızların heyecanlandırması gerekir. Herkesin görünüşte bazı tercihleri vardır ve benim de biraz sempati duymam gerekir
Övünmeyi sevmiyorum açıkçası, bu soruyu net bir şekilde cevaplayamam. Bence deneyebilirsiniz, ancak bunu birçok faktörün etkilediğini anlamalısınız, daha önce ne kadar süre seks yaptım, kahretsin, ama aynı zamanda parmaklarla ve dille de tatmin edebilirsiniz, bu yüzden şans harika, ama ben de aynı fikirdeyim. Tabii ki terlemeniz gerekecek ve zayıf olmamanız gerekecek. Denemek isterim. )))
[size=85] [color=green]8 dakika 56 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#804000]Ella[/ref], yes, Unuttum, asıl mesele!!! ...kızların heyecanlandırması gerekir. Herkesin görünüşte bazı tercihleri vardır ve benim de biraz sempati duymam gerekir