Neden boynuzlu oluyorlar?
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
- Orientation: biseksüel
Yanıt: Aldatılan koca
Bunu basit kelimelerle açıklamak zor. Ya istiyorlar ya da istemiyorlar.
- These users thanked the author 12345 for the post (total 5):
- Firavun faresi, Mihaaaa 4, Sevgililer Günü-74, Esinti, Kız Alla
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 371
- Orientation: heteroseksüel
Yaşla birlikte erkeğin gücü azalır, ancak karımınki gibi bir kadının libidosu artar. Kendine iyi bakıyor, ince, biçimli ve cildi genç elastikiyetini korudu. Sadece göğüsleri olgun yaşını ele veriyorsa ve o zaman uyarılmamışsa. Ancak tüm bunları saklamak artık çok kolay; sütyenler artık buna yardımcı oluyor. Ve daha önce olduğu gibi birçok erkeğin ona ilgi gösterdiğini görüyorum. Son zamanlarda özellikle yaz aylarında ya da kumsalda, su parkında dikkatlerini yoğun bir şekilde hissetmeye başladım ve eminim ki onların düşüncelerini biliyorum. Ve karısı, özellikle plajdan sonra bir şekilde yatakta çözüldü. Diyelim ki çok uzun zaman önce değil, "Ağzımı sikeyim" dediğini ilk duyduğumda şok oldum ve bunu memnuniyetle yaptım. Seks sırasında, zihinsel olarak etrafımızda erkeklerin, gözlemcilerin olduğunu ve şehvetin tüm mahrem ayrıntılarını gördüklerini giderek daha fazla hayal etmeye başladım. Sonra hala bunun hayalini kurdum ve bu beni heyecanlandırdı. Sonra bana oral seks yaptığında sevgilimin beni arkadan siktiğini ya da tam tersini hayal ettim.
Her şey böyle başladı ama bu da aile hayatımızın bir başka harika hikayesi...
Her şey böyle başladı ama bu da aile hayatımızın bir başka harika hikayesi...
- These users thanked the author GİYMEK for the post (total 13):
- Tolyan, lanaaas341, Diana itaatsizlik etti, mega saniye, Turbo94, Analizci, Garik, Evgeniy-Spb, Andy Panda, Esinti, İskender70, andylee, Kız Alla
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ben de böyleyim ilk kezTatil yapmaya karar verdim. Her şey sahilde başladı, gösterişle...DON: ↑08 Oct 2022, 12:55 Yaşla birlikte erkeğin gücü azalır, ancak eşiminki gibi kadının libido’su artar. Kendine iyi bakıyor, ince, biçimli ve cildi genç elastikiyetini korudu. Sadece göğüsleri olgun yaşını ele veriyorsa ve o zaman uyarılmamışsa. Ancak tüm bunları saklamak artık çok kolay; sütyenler artık buna yardımcı oluyor. Ve daha önce olduğu gibi birçok erkeğin ona ilgi gösterdiğini görüyorum. Son zamanlarda özellikle yaz aylarında ya da kumsalda, su parkında dikkatlerini yoğun bir şekilde hissetmeye başladım ve eminim ki onların düşüncelerini biliyorum. Ve karısı, özellikle plajdan sonra bir şekilde yatakta çözüldü. Diyelim ki çok uzun zaman önce değil, "Ağzımı sikeyim" dediğini ilk duyduğumda şok oldum ve bunu memnuniyetle yaptım. Seks sırasında, zihinsel olarak etrafımızda erkeklerin, gözlemcilerin olduğunu ve şehvetin tüm mahrem ayrıntılarını gördüklerini giderek daha fazla hayal etmeye başladım. Sonra hala bunun hayalini kurdum ve bu beni heyecanlandırdı. Sonra bana oral seks yaptığında sevgilimin beni arkadan siktiğini ya da tam tersini hayal ettim.
Her şey böyle başladı ama bu da aile hayatımızın bir başka harika hikayesi....
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 4):
- çoban, Garik, Evgeniy-Spb, Esinti
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
Evet.....hayat boyu anılar....
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 3):
- Tolyan, Esinti, Evgen84
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
lanaaas341, bu böyle bir macerayla son macera değil şekil... )) :göz kırp: :ayyy:
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Re: Neden boynuzlanıyorlar?
Bu konuda pek katılmıyorum güç... En azından boynuzluları ne kadar çok gördüm, nadirdi.DON: ↑08 Oct 2022, 12:55 Yaşla birlikte erkeğin gücü azalır, ancak eşiminki gibi kadının libido’su artar. Kendine iyi bakıyor, ince, biçimli ve cildi genç elastikiyetini korudu. Sadece göğüsleri olgun yaşını ele veriyorsa ve o zaman uyarılmamışsa. Ancak tüm bunları saklamak artık çok kolay; sütyenler artık buna yardımcı oluyor. Ve daha önce olduğu gibi birçok erkeğin ona ilgi gösterdiğini görüyorum. Son zamanlarda özellikle yaz aylarında ya da kumsalda, su parkında dikkatlerini yoğun bir şekilde hissetmeye başladım ve eminim ki onların düşüncelerini biliyorum. Ve karısı, özellikle plajdan sonra bir şekilde yatakta çözüldü. Diyelim ki çok uzun zaman önce değil, "Ağzımı sikeyim" dediğini ilk duyduğumda şok oldum ve bunu memnuniyetle yaptım. Seks sırasında, zihinsel olarak etrafımızda erkeklerin, gözlemcilerin olduğunu ve şehvetin tüm mahrem ayrıntılarını gördüklerini giderek daha fazla hayal etmeye başladım. Sonra hala bunun hayalini kurdum ve bu beni heyecanlandırdı. Sonra bana oral seks yaptığında sevgilimin beni arkadan siktiğini ya da tam tersini hayal ettim.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
İktidarım iyi ama bunu görmek istiyorum, beni heyecanlandırıyor, eşime yandan bakmayı seviyorum, bunun için video bile çekiyoruz, çok nadir de olsa
- These users thanked the author Parenbi for the post (total 3):
- 12345, Valdemar Zabolotny, andylee
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
Çünkü erkek lider olarak aşağılık durumlarının farkındalar ve bunu üstlenmek istiyorlar sürüdeki hak ettikleri yer." Alfalar, liderler, sahipler var ve alt konumda olanlar da var. Ve onlara yakışıyor, onlar için daha kolay. Ve iyi bir kadının tam teşekküllü bir erkeğe ihtiyacı vardır, liderlik edemeyen veya bir kadını tatmin edemeyen birine değil. Böylece bir kadını daha değerli birine teslim ederler, böylece kendilerinin daha az değerli olduğunu kabul ederler. Ve bazı insanlar bu duygudan heyecan duyuyorlar. Boynuzlamak böyle yapılır. Düşük testosteronun da etkisi olduğunu düşünüyorum.
- These users thanked the author Gudgeon for the post (total 3):
- Kadın, Andy Panda, Kız Alla
-
- heyecanlanıyorum
Neyse, ben benimkini tatmin ediyorum, artık yeter diye bağırıyor ve iktidar açısından her şey yolunda, ama ben dışarıdan kızınızın nasıl zevk aldığını görmek istiyorum, hatta bunun için birkaç video bile çektiler ve onları izlediğimde sadece patla!!!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Bu konuyu okuyorum, birçok insan karısını başka biriyle veya başkalarıyla görmek istiyor ve zevkten titriyor gibi görünüyorlar. Ama gerçek hayatta, ya da belki başka bir sokakta oturuyorum, kocasını aldatan bir arkadaşımla karşılaşmazsam ya dayak yiyerek dolaşıyor ya da panik içinde komşusuyla ya da annesiyle saklanıyor. Eğer benimki seni yakalarsa, o zaman columbarium’da 2 yerin hemen garanti olduğunu düşünüyorum.
-
- heyecanlanıyorum
Bu bireysel bir durum, benimki beni birisiyle yakalasaydı kesinlikle işe yarardı diye düşünüyorum ama benim farklı görüşlerim var. Kaç kişi - çok fazla fikir...
Ama belki bir kere bakardım, bir daha bakmak istemezdim ama bakardım
Ama belki bir kere bakardım, bir daha bakmak istemezdim ama bakardım
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
Tamamen katılıyorum, yaşla birlikte potens aslında aynı olmuyor ve erkeklerde sağlık artmıyor. Ve sevgili karımı cinsel zevklerden mahrum etmek istemiyorum, bu yüzden bir erkek boynuzlu rolünde kendisi için utanç verici bir şey görmüyorsa neden olmasın. Buna normal tepki verirdim, çok sevineceğimi söylemeyeceğim ama hile yapmasına izin verirdim, özellikle de benden saklamasaydı ve izlenimlerini paylaşsaydı.DON: ↑08 Oct 2022, 12:55 Yaşla birlikte erkeğin gücü azalır, ancak eşiminki gibi kadının libido’su artar. Kendine iyi bakıyor, ince, biçimli ve cildi genç elastikiyetini korudu. Sadece göğüsleri olgun yaşını ele veriyorsa ve o zaman uyarılmamışsa. Ancak tüm bunları saklamak artık çok kolay; sütyenler artık buna yardımcı oluyor. Ve daha önce olduğu gibi birçok erkeğin ona ilgi gösterdiğini görüyorum. Son zamanlarda özellikle yaz aylarında ya da kumsalda, su parkında dikkatlerini yoğun bir şekilde hissetmeye başladım ve eminim ki onların düşüncelerini biliyorum. Ve karısı, özellikle plajdan sonra bir şekilde yatakta çözüldü. Diyelim ki çok uzun zaman önce değil, "Ağzımı sikeyim" dediğini ilk duyduğumda şok oldum ve bunu memnuniyetle yaptım. Seks sırasında, zihinsel olarak etrafımızda erkeklerin, gözlemcilerin olduğunu ve şehvetin tüm mahrem ayrıntılarını gördüklerini giderek daha fazla hayal etmeye başladım. Sonra hala bunun hayalini kurdum ve bu beni heyecanlandırdı. Sonra bana oral seks yaptığında sevgilimin beni arkadan siktiğini ya da tam tersini hayal ettim.
Her şey böyle başladı ama bu da aile hayatımızın bir başka harika hikayesi....
- These users thanked the author Megapup’lar for the post (total 4):
- Firavun faresi, 12345, Diana itaatsizlik etti, İskender70
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
Nedeni basit: iktidarda bir azalma ve bunun bir türevi olarak birisinin karısını tatmin etmesi. Oyuncak bebeklerin önünde daha iyi, kim bilir kiminle ve kimin nerede olduğunu bilen bir yerde değil. Ve kimse öğrenmesin diye
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
Kısacası kadınlarını doğru düzgün sikemedikleri için!
- These users thanked the author Kadın for the post (total 3):
- Gudgeon, Diana itaatsizlik etti, önemsiz
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
bütün sorunlar kafanın içinde
- These users thanked the author JIOCOCb for the post (total 4):
- İvannavi, Mihaaaa 4, Analizci, bilmiyorum
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
Ve bir koca, karısına gözlerinin önünde bir başkasıyla seks teklif ettiğinde bu aldatma değil, ayrı bir ailede cinsel oyunlardır. Bunun için de eşlerini dövmezler, aksine onları daha çok severler.
Yani aldattığınız için sizi dövüyorlar ve haklılar da.
Ve bir koca, karısına gözlerinin önünde bir başkasıyla seks teklif ettiğinde bu aldatma değil, ayrı bir ailede cinsel oyunlardır. Bunun için de eşlerini dövmezler, aksine onları daha çok severler.
- These users thanked the author 12345 for the post (total 4):
- Megapup’lar, Diana itaatsizlik etti, Plohish, İskender70
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
doğru, ben de kendiminkini çok seviyorum ve beni aldatıp sonra bana söylemesine ya da önümde beni sikmelerine bayılıyorum, kesinlikle süper
- These users thanked the author fare60 for the post (total 2):
- Megapup’lar, Vladmar
-
- heyecanlanıyorum
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
Daha sonra "arkadaşım" greve çıkıp kalkmayı reddedince, ben de karımı bir sevgili edinmeye ikna etmeye başladım. Herhangi bir kanıt sunmadı. Ve hâlâ sağlıklı bir kadınsanız normal, tam teşekküllü sekse ihtiyacınız var. Ve ne yazık ki, artık seni yalnızca dilimle tatmin edebilirim ve en yetenekli dil bile bir kadının amındaki ateşli sert sikinin yerini tutamaz. Ama cevap hala aynı. Ben bir fahişe değilim ve dilin boşalmam için yeterli.
Ama karımı başka birinin sikinde görme düşüncesi beni bırakmıyor. Gerçi gerçek hayatta göreceğimi pek sanmıyorum. Ve karımın gerçekten memnun olmasını ve benim için eğlenmesini istiyorum.
İlginç bir soru ama oldukça kişisel. Mesela ben bu konuya yaklaşık 15 yıl önce ilgi duymaya başladım. Evli bir çiftle tanıştığımda. Kocam ve ben ondan iki sandık aldığımızda, onun yerine karımı hayal ettim. Ve bu konuda çılgınca heyecanlandım. Ve sonra, her zaman, yaramazlık yaptığımda, kızların yerine karımı hayal ettim. Bu nedenle bazı yoldaşların bu düşüncelerin eşlerini tatmin edemeyen kocalar arasında ortaya çıktığı yönündeki görüşleri bana pek doğru gelmiyor. O zamanlar cinsel gücüm iyiydi ama karımın diğer insanların siklerinden kurtulmasının iyi bir fikir olacağı düşüncesiyle çıldırıyordum. Ancak tekliflerim eşim tarafından düşmanlıkla karşılandı. Gözyaşlarına geldi. Sanki bir yabancının önünde bacaklarımı açacak bir fahişe değilmişim gibi. Ve denemeyi bıraktım.
Daha sonra "arkadaşım" greve çıkıp kalkmayı reddedince, ben de karımı bir sevgili edinmeye ikna etmeye başladım. Herhangi bir kanıt sunmadı. Ve hâlâ sağlıklı bir kadınsanız normal, tam teşekküllü sekse ihtiyacınız var. Ve ne yazık ki, artık seni yalnızca dilimle tatmin edebilirim ve en yetenekli dil bile bir kadının amındaki ateşli sert sikinin yerini tutamaz. Ama cevap hala aynı. Ben bir fahişe değilim ve dilin boşalmam için yeterli.
Ama karımı başka birinin sikinde görme düşüncesi beni bırakmıyor. Gerçi gerçek hayatta göreceğimi pek sanmıyorum. Ve karımın gerçekten memnun olmasını ve benim için eğlenmesini istiyorum.
- These users thanked the author Diana itaatsizlik etti for the post (total 5):
- mega saniye, Turbo94, Plohish, Esinti, İskender70
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
İktidara bağlı değil... Sadece bir çeşit seks fantazisi. Swinger’lar, alemler... Orada da karın bir başkası tarafından sikilecek, yani orada da boynuzlanmayı görebilirsin
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 181
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Belki evli bir çiftin hayatındaki cinsel çeşitlilik için?
- These users thanked the author Acheron87 for the post (total 2):
- Esinti, İskender70
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
İktidarın bununla hiçbir ilgisi yok, kendime olan güvenimi, sevgilime karşı üstünlük duygumu doğrulamak için eşime MFM önerdim
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 155
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
Karımın (ve ondan öncekilerin) erkekler arasında rağbet görmesi hoşuma gitti, onu istediler ve istiyorlar. Güzel, özgür. Özellikle şimdi, biz zaten yaşlanmışken ve o da bir yandan bir ilişkiye başladı. Evli yaşam için çok canlandırıcı.
- These users thanked the author YeniDim for the post (total 3):
- Firavun faresi, Danylamaster, Esinti
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
-
- Orgazm!
- Total posts: 678
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
Bu sitenin kullanıcıları da dahil olmak üzere pek çok kişi boynuzlanmanın anlamını tam olarak anlamıyor. Önce onu okuyun. Karınızı başkasının sikinde hayal etmek, onunla birlikte sikişmek, karınızın sizi aldatması ve sonra bütün gece heyecanla ona sahip olmanız, bu henüz boynuzlanma değil. Boynuzlamak çok daha derin ve daha karmaşıktır. Bunlar daha çok psikolojik zevklerdir. Yukarıda yazdıkları gibi, bunların hepsi kafadaki hamamböceklerinden
- These users thanked the author sadece82 for the post (total 2):
- Kuklacılık, İskender70
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
Hemen değil ama zamanla karımın tanımadığım erkekler tarafından sikildiğini, amını spermle doldurduğunu ya da göğsüne, saçına veya ağzına sperm damlattığını hayal etmeye başladım.
Karımın bu duruma geldiği tek deneyim buydu. önümde üç adam tarafından sikildi.
Eşim ve ben bir arkadaşımızın düğününe gittik ve onunla çok sarhoş olduk. Eve gitme zamanı gelmişti, bir taksi çağırdık ve düğünden üç adam daha zorla arabamıza bindiler. Akşama onlarla birlikte gitmemizi önerdiler. Eşimin hiç iyi olmadığını görüyorum. Sonunda anlaştılar. Bir apartman dairesine geldik, biraz oturduk ve yattık. Uyanıyorum çünkü yatakta yanımızda birinin daha olduğunu hissediyorum ve onun eşime dokunduğunu görüyorum. İlk başta kızmak istedim ama çok heyecanlandım. Karısı o anda tamamen bayılmıştı. Adamın onu öpmeye, amını yalamaya başladığını ve aniden beni ittiğini görüyorum. Ben de bilincimi kaybetmiş gibi davranıyorum. Arkadaşlarıyla birlikte ayrılır ve geri döner. İçlerinden biri karımın bacaklarını ayırıyor ve penisini amının içine sokmaya başlıyor.
Orada yatıyorum, olup bitenler karşısında dehşete düşüyorum ama bu beni çok heyecanlandırıyor ve sürece gerçekten katılıp görmek istiyorum. tüm ayrıntılarıyla neler oluyor.
Sonunda "Arkadaşlar..." diyorum. Herkes donup kaldı... Hepinizin onu becermenizi ama içine boşalmanızı istediğimi söylüyorum. Karımın istedikleri gibi bilinçsizce sikilmesine esasen onay verdikten sonra, bu üç adam rahatladılar ve uyanacağından korkmadan onu sikmeye başladılar. Sonuç olarak iki tanesi amcıkta gözümün önüne geldi, biri de sikini yanağının arkasına sıkıştırıp ağzına geldi.
Adamlar gitti ve onlardan sonra ben de onun bitmiş vajinasını sikmeye ve bitmiş ağzını yalamaya başladım. O da onun içine geldi. Yıkamadım. Sabah ona gelenin ben olduğumu söyledi. Daha sonra onu tekrar becerdi ve artık diğer erkeklerin ekşi spermlerinin içinde olduğunu fark etti. Şimdi benzer bir şeyin olacağını hayal ediyorum ve hatta onun 10 veya 20 erkek tarafından sikilmesini bile isterim
https://i.postimg.cc/DZJkp4Bs/Screenshot-20221231-064753-Gallery.jpg
Karımın bu duruma geldiği tek deneyim buydu. önümde üç adam tarafından sikildi.
Eşim ve ben bir arkadaşımızın düğününe gittik ve onunla çok sarhoş olduk. Eve gitme zamanı gelmişti, bir taksi çağırdık ve düğünden üç adam daha zorla arabamıza bindiler. Akşama onlarla birlikte gitmemizi önerdiler. Eşimin hiç iyi olmadığını görüyorum. Sonunda anlaştılar. Bir apartman dairesine geldik, biraz oturduk ve yattık. Uyanıyorum çünkü yatakta yanımızda birinin daha olduğunu hissediyorum ve onun eşime dokunduğunu görüyorum. İlk başta kızmak istedim ama çok heyecanlandım. Karısı o anda tamamen bayılmıştı. Adamın onu öpmeye, amını yalamaya başladığını ve aniden beni ittiğini görüyorum. Ben de bilincimi kaybetmiş gibi davranıyorum. Arkadaşlarıyla birlikte ayrılır ve geri döner. İçlerinden biri karımın bacaklarını ayırıyor ve penisini amının içine sokmaya başlıyor.
Orada yatıyorum, olup bitenler karşısında dehşete düşüyorum ama bu beni çok heyecanlandırıyor ve sürece gerçekten katılıp görmek istiyorum. tüm ayrıntılarıyla neler oluyor.
Sonunda "Arkadaşlar..." diyorum. Herkes donup kaldı... Hepinizin onu becermenizi ama içine boşalmanızı istediğimi söylüyorum. Karımın istedikleri gibi bilinçsizce sikilmesine esasen onay verdikten sonra, bu üç adam rahatladılar ve uyanacağından korkmadan onu sikmeye başladılar. Sonuç olarak iki tanesi amcıkta gözümün önüne geldi, biri de sikini yanağının arkasına sıkıştırıp ağzına geldi.
Adamlar gitti ve onlardan sonra ben de onun bitmiş vajinasını sikmeye ve bitmiş ağzını yalamaya başladım. O da onun içine geldi. Yıkamadım. Sabah ona gelenin ben olduğumu söyledi. Daha sonra onu tekrar becerdi ve artık diğer erkeklerin ekşi spermlerinin içinde olduğunu fark etti. Şimdi benzer bir şeyin olacağını hayal ediyorum ve hatta onun 10 veya 20 erkek tarafından sikilmesini bile isterim
https://i.postimg.cc/DZJkp4Bs/Screenshot-20221231-064753-Gallery.jpg
- These users thanked the author Lappin 1978 for the post (total 4):
- Evgeniy-Spb, mega saniye, Spica5, Esinti
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
Bu kafadaki saçmalıktır, tam bir aptallık gibidir. Tamam, grup seks, ama kızlarım olmadan) Bırakın aptallar karılarının nasıl sikildiğini izlesin, tüm bunları İnternet ve Batı sağlıyor, yakında daha da iyi eğlenceler bulacaklar.
-
- Orgazm!
- Total posts: 527
Batı boynuzlamayı, eşcinselleri ve kötü olan her şeyi icat etti... Ve sen çok haklısın, sadece yanlış forumda mısın? Muhtemelen kek pişirmek için foruma gitmek istedim ama sapkın bir seks sohbetiyle karşılaştım
- These users thanked the author Kuklacılık for the post (total 3):
- sapık, İskender70, Truwor
-
- Penetrasyon
Muhtemelen hayatımın aşkını burada yaşıyorum)) Ve seninki gibi düşüncelerim bile yok.
-
- Orgazm!
Marinka veya belki de bu, Toplumun erkeğe yüklediği sorumluluklardan kopmak mı? İçeri girip kenardan gözlemleme fırsatı. En azından kendim için buna karar verdim. Bu benim çıkış yolum. Dinlendi ve ailenin temellerini destekleyerek işe geri döndü.
- These users thanked the author Kuklacılık for the post (total 4):
- Geçit, sapık, Esinti, İskender70
-
- Orgazm!
Hayatımın aşkı mı? Onun teması ne? Ensest mi, hayvanat bahçesi mi yoksa seks karısı mı? İkiyüzlü ya da ahlakçı olmayın. Herkes istediği gibi sikişir... Ve onları bunun için yargılamamalısın.
- These users thanked the author Kuklacılık for the post:
- Esinti
-
- Penetrasyon
Bir kızla anal, oral ve grupla seks sapıklıkvarsa.
- These users thanked the author Alex366 for the post (total 2):
- Esinti, İskender70
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 46 Replies
- 12276 Views
-
Last post by kontrol888