Samimi ilişkileri değiştirin
-
Автор темыandrey.sokolov
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Samimi ilişkileri değiştirin
Lütfen ne yapacağımı söyleyin, eşim yakın ilişkileri çeşitlilik açısından değiştirelim diyor ama yardım etmek istemiyor, kendisinin hazırlandığını söylüyor. Nasıl olduğunu bilmiyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 1 month
Yanıt: Tavsiyeye ihtiyacım var
İşte bu kadar... Rica ederim... Haydi hazırlanın

- These users thanked the author Evgeniy7519 for the post:
- Süleyman
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
Allah dilini mi aldı? Konuş, ne istediğini sor. Ne kadar süredir evlisiniz?
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Seks oyuncaklarını deneyin. Eşim ve ben büyük bir meblağ karşılığında bir düzine farklı oyuncak satın aldık. İkisi de mutlu. Benimki kendi içine bir oyuncak yerleştirmeyi ve benim ona daha fazla nüfuz etmemi seviyor. Ayrıca kıçına tıkaç taktım.
Eşim hamileydi. Transa’yı getirdim. İkisi ön taraftan girip içine girdiler. Trans aynı anda kıçına da itildi. Ben üyeydim ve eşim çift taraflı yapay penis takıyordu.
Eşim hamileydi. Transa’yı getirdim. İkisi ön taraftan girip içine girdiler. Trans aynı anda kıçına da itildi. Ben üyeydim ve eşim çift taraflı yapay penis takıyordu.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Orientation: heteroseksüel
andrey.sokolov, Bir arkadaşınızı davet edin ve onu uygun şekilde kızartın . Gözlerini bağla, böylece duyulara daha iyi odaklanabilirsin ve senin yerine arkadaşının onu becermesine izin verirsin derler. Ama önce, üçlü seks hakkında ne hissettiğini sormak veya bu formattaki bir videoyu açıp bu tür seksten ne kadar hoşlandığınızı sormak daha iyidir.
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
Re: Yakın ilişkileri değiştirin
Görünüşe göre karınız yakın ilişkilerinizi ciddi şekilde değiştirmeye ve sizi bir değerden bir yükümlülüğe dönüştürmeye karar verdi, sevgilisi ikinizi de sikecek, görünüşe göre güçlü bir herif buldu ve kendisi artık onunla baş edemiyor, bu yüzden sizi ona ayarlayacak .
Öncelikle, utanmamak için kendini iyice durulaman gerekiyor.andrey.sokolov: ↑10 Sep 2022, 02:24 Ne yapılacağını tavsiye edin, kadın yakın ilişkileri çeşitlilik açısından değiştirelim diyor ama yardım etmek istemiyor, kendisinin hazırlandığını söylüyor. Nasıl olduğunu bilmiyorum.
Görünüşe göre karınız yakın ilişkilerinizi ciddi şekilde değiştirmeye ve sizi bir değerden bir yükümlülüğe dönüştürmeye karar verdi, sevgilisi ikinizi de sikecek, görünüşe göre güçlü bir herif buldu ve kendisi artık onunla baş edemiyor, bu yüzden sizi ona ayarlayacak .
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 2015 Views
-
Last post by Sibaa03
-
- 18 Replies