Annemle ensest

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Oleg45
Potansiyel seks nesnesi
 Annemle ensest

Unread post by Oleg45 »

Merhaba, kendi anneme mastürbasyon yapmamın üzerinden 5 yıl geçti. Daha önce onu becermek isteyecek güce sahip olacağımı hayal edemezdim ama ensest hakkında daha fazla okuduktan sonra bu uygulamanın yaygın olduğunu fark ettim. Peki neden bir istisna olayım ki? Ancak oğlunun annesiyle cinsel ilişkiye girdiği hikâyelerin tamamında aile eksik ve mutsuzdur. Tam bir ailem var (anne, baba, ben ve ağabeyim), para ve eğitim konusunda da her şey yolunda. Kendiniz için bir avantaj olarak anne ve babanın haftada bir kez 2-3 dakika seks yaptığını öne çıkarabilirsiniz. Açıklamaya geçeyim: 19 yaşındayım, ortalama yapıdayım, akıllıyım, güçlüyüm. Annem 45 yaşında, ince yapılı, sıkı kalçalı, göğüsleri 3 beden. Genel olarak, annemle deneyimi olan herkes bana onu nasıl becereceğimi söylesin lütfen!
marki
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16
Orientation: heteroseksüel
 Re: Annemle ensest ilişki

Unread post by marki »

Seni geride tutan ne?
These users thanked the author marki for the post (total 2):
Tuzlu su, Film tutkunu
alexs3520
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18

Unread post by alexs3520 »

Oleg45, bana öyle geliyor ki herkesin böyle düşünceleri var en az bir kez uçtu.
These users thanked the author alexs3520 for the post (total 3):
Anderson, GTI, Stas99rus
roman
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by roman »

Serebral palsi hastasıyım, tamamen hareketsiz durumdayım, konuşmam çok net değil. Annem benimle ilgileniyor, beni besliyor, yıkıyor ve yatmadan önce krem ​​sürüyor, hem çok hoş hem de hiç hoş değil. Aynı zamanda, küçükken kaza olmasın diye geri çekilirsem, hep annemin beni mastürbasyon yapmasını isterdim ama sormaya korkuyordum ama şimdi ahlaki nedenlerden dolayı sormuyorum çünkü. Ben zaten 48 yaşındayım ve annem aynı fikirde değil. Bana güzel sözler yaz, çok yalnızım!!!
Venüs de Milo
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Venüs de Milo »

Serebral palsi hastasıyım, tamamen hareketsiz durumdayım, konuşmam çok net değil. Annem benimle ilgileniyor
© Kaynak: Annemle ensest I Seni anlıyorum ama sana bir tavsiyem var: Eğer annen seni seviyorsa, o zaman bir fahişenin işinin parasını ödemek ya da bir kız arkadaş aramak daha kolaydır. Ama sorunlarımı bilmediğini söyleme hakkına sahipsin. Eğer zengin olsaydın(₽), azabını burada dökmene gerek kalmazdı.
marki
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by marki »

Ona sorun ya da ipucu verin, böyle bir arzunun bir nedenden dolayı ortaya çıktığını.
roman
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by roman »

Annem bir fahişeyi kabul etmeyecek, hatta babam da mesele para değil, onu nerede arayacağım, peki, anne ve babamın olduğu dairemize fahişe mi diyeceğim? Bana yazanlara lütfen daha fazla yazınız. Mesela annesi çocuklukta, özellikle erken çocukluk döneminde mastürbasyon yapanlara veya annesi mastürbasyon yapmasına izin verenlere yazın.
bir peri
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 257
Orientation: biseksüel

Unread post by bir peri »

Açıklamadan zaten ne annenin ne de başka bir kadının bunu sana vermeyeceği açık.
Sadece ayak parmaklarını tekmeleyen çocuksu bir çocuk "Annem bana göğüsler ver".
These users thanked the author bir peri for the post (total 7):
Tolkala, Denach, Nelli2000, Viar, neşe, Kubanoid, Stas99rus
marki
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by marki »

Felç geçirerek forumu buldum ve :) *x) metnini yazdım muhtemelen üyeyim)
These users thanked the author marki for the post (total 3):
Alexander Trofimoviç, Hayalet, Kubanoid
roman
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by roman »

Evet, memeler değil ama kedi. Belki haklısın, ben ebedi bir Roman çocuğum ama sen benim yerimde değildin, bir insanı bu kadar çabuk yargılamamalısın. çok öfkeli bir kız.Neden bu kadar öfkelisin? Bir de felçli bir oğlun olsaydı ne yapardın? beni besliyor musun, ben bir kızım, yoksa sen bir aptal mısın? Üzgünüm, dayanamadım, artık her şeyi yazmayacağım.
roman
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by roman »

penisinle değil, burnunla. Peki sen bir aptal mısın?
marki
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by marki »

Pinokyo gibi *x)
These users thanked the author marki for the post:
Kubanoid
Misafirperver Evlilik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafirperver Evlilik »

Evet çocuklar, sizden bıktım, hareket kabiliyeti sınırlı bir insanla dalga geçiyorsunuz, neden ona otuzbir çekiyormuş gibi yazıyorsunuz? Siz inekler, yorgunluk ve çaresizlik içinde nasıl çığlıklar atacağınızı, ne için çığlık atacağınızı görmek isterim!? Çocuklarınız veya torunlarınız bu hale geldiğinde şunu unutmayın, Allah anlatıcı değil, bakanı görür.’’ Öğüt vermek, konuyu tartışmak, hoş geldiniz, yazmak ama size kimin izin verdiği konusunda şaka yapmak istiyorsanız?
roman
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by roman »

teşekkür ederim, eğer varsa, Tanrı onları kesinlikle affedecektir, ben de kişisel olarak espri anlayışımdan şüpheliyim, ama bana bu kadar gülme, ya gerçekse, ve her şeyi. Yazdığım doğru. Şimdi gece oldu, annem ve babam uyuyor ve ben odamda oturuyorum ve bu mesajı yazıyorum. Küçükken arkadaşlarım vardı ve hatta beni anladılar. konuşma, ama sonra büyüdüler ve ortadan kayboldular. Sonra anneme dikte edilen bir kızla bile yazıştım ama birkaç mektup yazdıktan sonra aniden yazacak hiçbir şeyimin olmadığını keşfettim, hayatımda çok az olay vardı. Ona tüm hayatım hakkında yazdım ve yazmayı bıraktım. İlk aşkımı yaşadım ve çocukluğum muhteşemdi, sonra her şey ters gitti. Artık kimseyle yazışmak istemiyorum. Daha sonra her şeyden vazgeç.
marki
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by marki »

Evet şaka yapmıyorlar, birçok forumda benzer bir sel var, aynı şeyi kopyalayıp yapıştırıyorlar
roman
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by roman »

"Su baskını" kelimesi ne anlama geliyor? Sorun şu ki bilgisayarım yok, sadece akıllı televizyonum var ve kayıt olmadan bu siteye sadece yazabiliyorum (eğlence için, değil mi?) Ama gerçekten insanlarla iletişim kurmak istiyorum, babam bana bir Uzaktan kumanda için tahta bir stand ve burnumu bastırıp yazıyorum (tekrar ediyorum, penisimle değil burnumla beni duydunuz mu?) Ama en önemlisi bana cevap veriyorlar, dışarıdan anlıyorum. Biraz komik görünüyorum, umurumda değil. Elbette birisi beni anlayacak ve yargılamayacaktır. Ve bana bilgisayar olmadan sitelere kaydolmanın mümkün olup olmadığını söyleyemezsiniz. Bu mesaja tam olarak üç saat harcadım arkadaşlar, bugünlük bu kadar.
Kahretsin, of!..
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Kahretsin, of!.. »

Roman, gerçekte bir oğul ile bir anne arasında çok az ensest vakası vardır, çok daha sık olarak bir erkek kardeş ile bir kız kardeş arasında gerçekleşir, bu nedenle burada böyle bir deneyime sahip çok fazla insan bulmanız pek mümkün değildir. Siteye kaydolmak mı istiyorsunuz? Bu konuda sana yardımcı olabilirim. Tam olarak nerede ilgileneceğinizi yazın.
marki
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by marki »

her şey mümkün, seks sırf seks için, sadece zevk ve hepsi bu
roman
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by roman »

Eh, gece geldi, annem ve babam uyuyor ve ben yine seninleyim, şimdi saat tam sabah 0103 Bakalım bu kanoyu yazmam ne kadar sürecek. Ama yine de bu işin içinde normal insanlar var. Tanrım, her şeyi söyledim! Kayıt olmak için bir e-postaya ve şifreye ve genellikle bir bilgisayara ihtiyacınız olan herhangi bir siteyi kastettim, ancak TV’den kayıt olamıyorsunuz? Yani birinin bana yine güldüğünü duydum. Ondan bir şey isteyeceğim, bunu bir sohbet başlatmak için yazdım, yeğenimi baştan çıkarmayı ve onunla dalga geçmeyi tercih ederim. Onun hakkında sana yazmamı ister misin? Ah, sırtım nasıl ağrıyor? artık yazma.
marki
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by marki »

kıllı el hikaye anlatıcını baştan çıkar :ROFL:
These users thanked the author marki for the post (total 2):
oturum açma, alex503311
Cazibe
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Cazibe »

On altı yaşındaki yeğeniniz hakkında yazmayı bırakın, bu yaratımı kendinize saklayın, aksi takdirde birçok kişi onu reçel gibi yalayacak.
roman
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by roman »

yani artık şiirler çıktı, bu iyi. Hikaye anlatıcısına gelince, evet ben bir hikaye anlatıcıyım ve büyük ihtimalle hayal gücü çok güçlü, hayatta biraz şanssız bir insanım. Kelimenin tam anlamıyla her şey, örneğin beni doyurduklarında ya da sokakta bana para verdiklerinde, birinden diğerine yardım etmek de seksi görünüyor, ama yeğenimin adı hala çok iyi. VIKA!!! belki aşık oldum?
roman
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by roman »

arkadaşlar, sitelere kaydolmamda bana yardımcı olun, muhtemelen aranızda tek bir soruyu cevaplayabilen, dikkat edebilen, heceyi heceye okuyabilen akıllı bir kişi vardır: bilgisayarım yoksa sadece akıllı televizyonum varsa, yapabilir. İnternete hiç kayıt oluyorum (kendi başınıza) ve ne yapmalı?
Kahretsin, of!..
Potansiyel seks nesnesi

Roman, tabii ki yapabilirsin. Aramaya "e-posta" veya "e-posta" girin, karşınıza çıkan ilk bağlantıya tıklayın, "sabun" u kaydedin ve devam edin, İnternet’in sonsuz genişliklerini keşfedin.
roman
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by roman »

Kayıt oldum.Allah razı olsun.
roman
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by roman »

e-posta nasıl oluşturulur
roman
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by roman »

veya E-posta adresim, bu benim e-postam mı? Yoksa başka e-posta yok mu? Peki, e-posta gerektiren herhangi bir siteye kaydolmak için e-posta adresimi yazabilir miyim?
Kahretsin, of!..
Potansiyel seks nesnesi

E-posta ve e-posta aynı şeydir; evet. Sadece “e-posta” İngilizcedir, ancak “elektronik posta” bizim versiyonumuzdur. Genel olarak, İnternet’teki çoğu siteye kayıt aşağıdaki şemayı takip eder: takma adınızı (takma ad olarak da bilinir) bulup girersiniz, hesabınıza daha fazla erişim için bir şifre bulup girersiniz, önceden kayıtlı bir kişinin adresini girersiniz. e-posta adresinizi girin ve bu adrese, kaydınızı onaylamak için izlemeniz gereken bağlantıyı içeren bir mektup alacaksınız. Tüm!
roman
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by roman »

teşekkür ederim seni asla unutmayacağım, sana sağlık ve iyi seks, kiminle istersen, annenle, babanla, yeğeninle, hatta amcanla, ama en iyisi kadınınla ya da kendi kadınınla değil.
Fritz
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 285

Unread post by Fritz »

Roman, Roman, neden bilgisayar yok ? mali sorunlar mı yoksa başka nedenlerden mi?
roman
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by roman »

Param var.. Klavyeye basabileceğimden şüpheliyim, tamam, klavyeye basacağım ama fareyi nasıl kontrol edeceğim muhtemelen burnumu kullanamayacağım. Ve sonra, klavyenin bir şekilde yarı dikey olarak sabitlenmesi gerekiyor, ama o kadar sağlıklı ki. ve o zaman gerçek bir bilgisayar odama sığmaz, çok az yer var arkadaşlar, ama bir dizüstü bilgisayar satın alıp böyle bağlarsanız. küçük, ince bir klavye varsa yine de
fareyi mi kullanmak zorundasın?
roman
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by roman »

Peki artık kimse bana yazmıyor mu? beyler, elbette her şeyi anlıyorum, bu site seksle ilgili, ancak acilen şu sorunun cevabını bilmem gerekiyor: bilgisayar klavyesinde "sağ" "sol" "geri" ileri "nasıl işaretçiyi hareket ettirebilen düğmeler var Bunu televizyonun uzaktan kumandasıyla mı yapmalıyım yoksa fareyi mi kullanmam gerekiyor?
Attis
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Attis »

Bu, kulübede sarhoş olduğumda başıma geldi, beni kendisi yatağa sürükledi. Bunu uzun zamandır istiyordum ve işte buradasın. Başlangıçta elde edilmesi zor olanı oynadı. Hayır, bu doğru değil, sadece seni mastürbasyon yapacağım gibi. Peki, bunu kendim yapabilirim diyorum. Bana ’tamam ama bunu kimsenin bilmemesi lazım’ der gibi bakıyor. Ve beni emmeye başlıyor... O kadar offf ki şansıma inanamıyorum, annem beni mahvediyor, peki, bırak onu sikime koyayım. Boşalmadan önce onu hemen şimdi boşalacağım konusunda uyardım. Ünitemi çıkarmadı ve her şeyi yuttu. Yastığa yaslandım ve sessizlik oluştu. Ben de diyorum ki, buraya kadar geldiğimize göre, hadi seks yapalım ve onu okşayalım. Reddediyor, parmaklarımı amının içine sokuyorum ve onu okşamaya başlıyorum, birkaç dakika sonra ayağa fırlıyor ve dolaba gidiyor, bir prezervatif alıp bana veriyor... Güzelce tak, hadi yapalım ama kimse öğrenemeyecek, değil mi? Prezervatifi takıp başımı salladım... Orada öylece duruyor, çıplak vücudunun güzelliğini seyrediyorum ve şimdi onu becereceğimi anlıyorum. Üstüne çıkacağım diyor, üzerime oturuyor, şaftımı ellerine alıyor ve yavaş yavaş üzerine oturmaya başlıyor... Ooooh, senin için ne kadar da büyük... Tamamen oturdu.. . Şok oldum.... Hadi gidiyoruz, beni tahrik ediyor... Sonra 15 dakika sonra üzerine tırmandım ve onu diktim ve zaten onu istediğim gibi sikiyordum. 3 kez geldi.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Attis: 28 Nov 2020, 01:18 Bu olay kır evinde sarhoşken başıma geldi, beni yatağa kendisi sürükledi. Bunu uzun zamandır istiyordum ve işte buradasın. Başlangıçta elde edilmesi zor olanı oynadı. Hayır, bu doğru değil, sadece seni mastürbasyon yapacağım gibi. Peki, bunu kendim yapabilirim diyorum. Bana ’tamam ama bunu kimsenin bilmemesi lazım’ der gibi bakıyor. Ve beni emmeye başlıyor... O kadar offf ki şansıma inanamıyorum, annem beni mahvediyor, peki, bırak onu sikime koyayım. Boşalmadan önce onu hemen şimdi boşalacağım konusunda uyardım. Ünitemi çıkarmadı ve her şeyi yuttu. Yastığa yaslandım ve sessizlik oluştu. Ben de diyorum ki, buraya kadar geldiğimize göre, hadi seks yapalım ve onu okşayalım. Reddediyor, parmaklarımı amının içine sokuyorum ve onu okşamaya başlıyorum, birkaç dakika sonra ayağa fırlıyor ve dolaba gidiyor, bir prezervatif alıp bana veriyor... Güzelce tak, hadi yapalım ama kimse öğrenemeyecek, değil mi? Prezervatifi takıp başımı salladım... Orada öylece duruyor, çıplak vücudunun güzelliğini seyrediyorum ve şimdi onu becereceğimi anlıyorum. Üstüne çıkacağım diyor, üzerime oturuyor, şaftımı ellerine alıyor ve yavaş yavaş üzerine oturmaya başlıyor... Ooooh, senin için ne kadar da büyük... Tamamen oturdu.. . Şok oldum.... Hadi gidiyoruz, beni tahrik ediyor... Sonra 15 dakika sonra üzerine tırmandım ve onu diktim ve zaten onu istediğim gibi sikiyordum. 3 kez geldi.
Ne kadar şanslısın! Devam filmi var mıydı yoksa bir seferle mi sınırlıydı?
These users thanked the author Nikk for the post:
Film tutkunu
Yurik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 126
Orientation: biseksüel

Unread post by Yurik »

Merhaba.
roman trinovr@yandex
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by roman trinovr@yandex »

merhaba, nasılsın?
Zihin Dolapları
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Zihin Dolapları »

Anneme önerdim. İki hafta boyunca kırıldı ve konuşmadı. Daha sonra hiçbir şey olmamış gibi davrandılar. Neredeyse bir yıl sonra onu ikna ettim. O 55 yaşında, ben 26 yaşındayım. 11 yaşımdan beri onun Leo’sunu istiyordum. Sık sık üvey babamın onu nasıl siktiğini gördüm. . Onu anal seks yaparken nasıl yakaladığımı ve tüm süreci izlediğimi anlattım. Zaten onunla anal seksi denedim, seksimize hakim oluyorum. Bana derin bir oral seks yapıyor ama bitirir bitirmez normal hayata dönüyoruz. İyi bir işim var, onun da hiçbir şeye ihtiyacı yok. Ayrı ve bağımsız yaşıyoruz ama bu oldu. club116962461 VK’da bul
Fritz
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 285

Unread post by Fritz »

nasıl bulunur?
These users thanked the author Fritz for the post:
Film tutkunu
Sevastyan
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4

Unread post by Sevastyan »

Annem ve benim için her şey anlaşarak yolunda gitti.
Babamızın olmadığı doğru. Annemin uzun zamandır bir erkeği yok ve benim de kız arkadaşım olmadı. O zaman ben 18 yaşındaydım, annem ise 37 yaşındaydı. Sık sık mastürbasyon yapıyordu. Bunu fark ettim ve bir şekilde karar verdim ve onu doğrudan seks yapmaya davet ettim. Ve şaşırtıcı bir şekilde kabul etti. Şimdi annem 47, ben 18 yaşındayım. Bir de 7 yaşında bir kızımız var. Sağlıklı ve akıllı.
Last edited by Sevastyan on 14 Jan 2021, 02:57, edited 1 time in total.
These users thanked the author Sevastyan for the post (total 7):
Gün 18000, sanatla dans et, Alex 84, Eski Şeytan, Hadi konuşalım, Alex 84, Film tutkunu
frosya
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by frosya »

BU BENİM GİBİ BİR SAPIK İÇİN BİLE İĞRENÇ
These users thanked the author frosya for the post (total 4):
Onlar oluşturuldu, oturum açma, VidaFIX, Eski Şeytan
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics