Kız kardeşinle seks yapmak normal mi?
-
Автор темыKazak
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 4 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
- Registered for: 5 years
Re: Kız kardeşimle seks yapmak normal mi değil mi çünkü bir zamanlar aptaldım ve onunla denedim ama şimdi bilmiyorum
KazaH,
Bu normaldir. Önemli olan hamile kalmamak. O kaç yaşında?
Bu normaldir. Önemli olan hamile kalmamak. O kaç yaşında?
- These users thanked the author Rusya 2018 for the post (total 2):
- Marianna, Dehwoli
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Kız kardeşimle seks yapmak normal mi değil mi çünkü bir zamanlar aptaldım ve onunla denedim ama şimdi bilmiyorum
Bunu ikinci kuzenimle yaşadım
-
- Orgazm!
- Total posts: 525
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
- Registered for: 4 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Evet, her şey yolunda, merak etmeyin efendim :)
-
-
Re: Kız kardeşinle ilişkiye girmek normal mi?
Eğer bu olduysa... o zaman karşılıklı rızayla. Bu iyi! Değilse, o zaman çok kötü!
-
-
Kız kardeşinle seks yapmak normal değil ama çok güzel!
-
-
- ön sevişme
- Total posts: 107
- Registered for: 4 years 5 months
-
Kız kardeşimle seks yapıyorum. O 9 yaşındayken başladık, ben 15 yaşındaydım. Şimdi o 42 yaşında.
-
- Orgazm!
- Total posts: 525
Peki... nereden başladılar o zaman?
- These users thanked the author Kuzey for the post:
- Çıngıraklı yılan
-
O zamanlar bende de buna benzer bir şey vardı. Ve yakın zamanda bunu bir kez daha tekrarladılar. O şimdi 32, ben 36 yaşındayım
-
Kızlarımla çok eğleniyorum! Heyecanın insanlık dışı olduğu yer burası!!!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 107
- Registered for: 4 years 5 months
Bu normaldir
14 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Kuzenimle ensest ilişki yaşadım, çok güzeldi
14 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Kuzenimle ensest ilişki yaşadım, çok güzeldi
-
Kocası onu dövdüğünde kız kardeşimle başladık ve o da gözyaşları içinde koşarak odaya geldi. Harikaydı. Artık periyodik olarak benim evimde buluşuyoruz.
-
-
-
Kız kardeşim ve ben ikiziz, çocukluğumuzdan beri seks yapıyoruz, zaten 60 yaşındayız, nadirdir ama olur.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 4 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
-
- En güçlü orgazm!
14’ten 18’e kadar sikiştim. Ta ki bir erkek bulup evlenene kadar. Şimdi o 35 yaşında ve üç çocuğu var
2 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Balayı, üvey kızımı 14 yaşından beri siktim. Akıllara durgunluk veren
2 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Balayı, üvey kızımı 14 yaşından beri siktim. Akıllara durgunluk veren
- These users thanked the author Tolkala for the post (total 4):
- Edward, Mart, Eski Şeytan, Endişeli
-
- En güçlü orgazm!
Balayı, kızımla seks devam mı ediyor? - 18
5 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
nPanspermia, bana kaç yaşında başladın? ve benimki 14’ten beri
5 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
nPanspermia, bana kaç yaşında başladın? ve benimki 14’ten beri
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 4 years 3 months
Mmm evet, gerçekten de gidici gibiyim ve annemi beceriyorum! Tabii ki onun bundan haberi yok, 2 yıldır sürekli olarak 2 haftada bir onu beceriyorum.
Bunu kesinlikle bilmiyor çünkü beni çoktan becermişti. İçmeyi bilmiyor yani, 2 haftada bir arkadaşlarıyla sarhoş oluyor, eve şarap ve birayla geliyor, getirdiğini asla bitirmiyor (cesaret için bitiriyorum tabiri caizse) ve bayılıyor bir ceset. Ne zaman onu yatağa sürüklemek zorunda kalsam, sabahları saat kaçta geldiğini soruyor ve kabadayı olup olmadığını soruyor, komşuları rahatsız etmekten çok korkuyor)))))
Eh, geçen yıldır , yaptığım şey beni zihinsel olarak öldürüyor.. .. İşin içine girdiğinde kendime engel olamıyorum, sarhoş olduğunda çok heyecanlanıyorum ve onunla sadece seks yapmak ilgimi çekiyor kendinden geçtiğinde......
Eh, büyük olasılıkla seks, benim birkaç kez dürtüp hemen boşalmam gibi adlandırılamaz.
BU SİKİŞMİŞ ADAMLAR MI?
Bunu kesinlikle bilmiyor çünkü beni çoktan becermişti. İçmeyi bilmiyor yani, 2 haftada bir arkadaşlarıyla sarhoş oluyor, eve şarap ve birayla geliyor, getirdiğini asla bitirmiyor (cesaret için bitiriyorum tabiri caizse) ve bayılıyor bir ceset. Ne zaman onu yatağa sürüklemek zorunda kalsam, sabahları saat kaçta geldiğini soruyor ve kabadayı olup olmadığını soruyor, komşuları rahatsız etmekten çok korkuyor)))))
Eh, geçen yıldır , yaptığım şey beni zihinsel olarak öldürüyor.. .. İşin içine girdiğinde kendime engel olamıyorum, sarhoş olduğunda çok heyecanlanıyorum ve onunla sadece seks yapmak ilgimi çekiyor kendinden geçtiğinde......
Eh, büyük olasılıkla seks, benim birkaç kez dürtüp hemen boşalmam gibi adlandırılamaz.
BU SİKİŞMİŞ ADAMLAR MI?
- These users thanked the author çıtırtı for the post (total 3):
- Johnny, Eski Şeytan, Endişeli
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 4 years 3 months
Kız kardeşinle seks elbette normaldir. Önemli olan onunla ortak bir dil bulmak ve her şey orada olacak
- These users thanked the author Kalibre 23 for the post (total 4):
- Servis, meni, Mart, Endişeli
-
-
Yeğenimle yaşadım. Ben 16 yaşındayım, o ise 12 yaşındaydı. Hala hatırlıyorum. Hiç bu kadar iyi olmamıştı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Registered for: 4 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Balayı, bu heyecanı paylaşabilir misin?
- These users thanked the author Vit123 for the post (total 2):
- Roman.Klyushin, Baraküda
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
Ensesti denemedim(
- These users thanked the author Niko1347 for the post (total 2):
- Roman.Klyushin, meni
-
Kardeşi olan herkese saygılar!!!..
49 yaşıma girdiğimde kuzenimi becerdim, o da o sırada 57 yaşındaydı. Annemin tıpatıp aynısı. Yürüyüşü bile aynı.
Köylerinde çalışmak için onları ziyaret ettim. Sadece seni görmek için geldim. Çay içtik. O üzgün ve gözyaşları içinde. Yersiz söylüyor. Sorunun ne olduğunu sordum. Kocasının sevişmediğini, sadece yerel sarhoşlarla içki içtiğini söyledi. Eh, ben de eğlenceyi biraz olsun hafifletmek için, hadi, hastalanayım, önümüzdeki yıl için bir dakika içinde gevezelik edeceğim, diye ağzımdan kaçırdım. Bana dikkatle baktı, sonra elini salladı ve ayağa kalkıp soyunmaya başladı. Delirdim, böyle bir dönüşü tersine çevirmek istedim. Evet öndeydi. Tek söylediği, bir buçuk yıldır hiçbir bok bilmediği ve kimsenin altına girmek istemediğiydi. Bölgede çöp ve sarhoşlar var. Benim için sadece annemin gizlice benimle iletişime geçmesini söylediğini, yardım edeceğini söylediklerini ve eğer istersen seni çok iyi sikeceğini söyledi...
Kısacası kız kardeşim dizlerinin üstüne çöktü ve bana pantolon verdi ve külot onu çaldı. Ve onu becerebilecek bir şey olduğu için mutluydu. Gülümsemeye başladı ve sonra aşırı duygu yoğunluğundan dolayı titremeye başladı...
Gençliğinde asil bir bağışçı olduğunu duydum. Ama kesişmediler. Ben de ona ilk dişini verdim. Beni lezzetli bir şekilde uçurdu. Penisimi sertleştirdi. Onu çevirdim ve hemen yere yatıp özür dileyerek içeri soktum(!).. On saniye sonra yüzünü yere yapıştırdı. Yeterince seks yapmamanın getirdiği sinirler ve gerginlik beni olumsuz etkiledi ve bilincimi kaybettim. Ve penis zayıf değil. O kadar yavaştı ki içeri girdi. Genelde onu kalçalarından tuttu ve itip itti. Uyandım ve tekrar titremeye ve seğirmeye başladım. Gırtlaktan bir çığlık attı ve tekrar bayıldı. Bu sırada zamanında geldim. İçeri girdim... Lanet olsun, kendime inanamadım! Annemdeki gibi geldim... Çok.
İşemeye gittim. Geri döndüğünde kız kardeşi de aynı durumdaydı. Çöreğe dokundu ama hareket etmedi. Sadece daha fazlasını istediğini mırıldandı. Tekrar özür diledim ve gevşek uzvumu seğirdim, anüsüne doğrulttum.
Bunu beklemiyordu ve önce oraya gitmek istemediğini söyleyerek kıçını uzaklaştırdı. Ama dinlemedim, birkaç kez kıçına tükürdüm, kıçımla ovuşturdum ve büzgen kasının içine dürttüm. Kim isteksizce kafayı içeri aldı. Çıkardı ve tekrar tükürdü, sonra tekrar soktu. Yani on kez. Şimdilik gövde başın arkasından geçmeye başladı.
Sonra penisi tutup kökünden sıktım, sertleşti ve şişti ve baskıyla anüsün içine doğru hareket ettirdim. Nasıl çığlık attığını duymalıydın. Lanet olsun!.
Bunu o istedi. Genel olarak yaklaşık kırk dakika boyunca kıçını dövdüm. Başlangıçta sadece çığlık attı ama sonunda inanılmaz güçte bir orgazm bile yaşadı. Altımızda onun ve benim spermlerden oluşan bir birikinti oluştu. Ve ben onun kıçına derinlemesine boşalmadım, o sürekli boşalıyordu...
Ondan sonra ilişkimiz on yıl boyunca devam etti. Sık sık değil. Hatta çok nadiren. Ama vahşi bir orgazma kadar, her seferinde ve birkaç saat boyunca... Kız kardeş sikişmeyi seviyor. Ah, bunu seviyor.
49 yaşıma girdiğimde kuzenimi becerdim, o da o sırada 57 yaşındaydı. Annemin tıpatıp aynısı. Yürüyüşü bile aynı.
Köylerinde çalışmak için onları ziyaret ettim. Sadece seni görmek için geldim. Çay içtik. O üzgün ve gözyaşları içinde. Yersiz söylüyor. Sorunun ne olduğunu sordum. Kocasının sevişmediğini, sadece yerel sarhoşlarla içki içtiğini söyledi. Eh, ben de eğlenceyi biraz olsun hafifletmek için, hadi, hastalanayım, önümüzdeki yıl için bir dakika içinde gevezelik edeceğim, diye ağzımdan kaçırdım. Bana dikkatle baktı, sonra elini salladı ve ayağa kalkıp soyunmaya başladı. Delirdim, böyle bir dönüşü tersine çevirmek istedim. Evet öndeydi. Tek söylediği, bir buçuk yıldır hiçbir bok bilmediği ve kimsenin altına girmek istemediğiydi. Bölgede çöp ve sarhoşlar var. Benim için sadece annemin gizlice benimle iletişime geçmesini söylediğini, yardım edeceğini söylediklerini ve eğer istersen seni çok iyi sikeceğini söyledi...
Kısacası kız kardeşim dizlerinin üstüne çöktü ve bana pantolon verdi ve külot onu çaldı. Ve onu becerebilecek bir şey olduğu için mutluydu. Gülümsemeye başladı ve sonra aşırı duygu yoğunluğundan dolayı titremeye başladı...
Gençliğinde asil bir bağışçı olduğunu duydum. Ama kesişmediler. Ben de ona ilk dişini verdim. Beni lezzetli bir şekilde uçurdu. Penisimi sertleştirdi. Onu çevirdim ve hemen yere yatıp özür dileyerek içeri soktum(!).. On saniye sonra yüzünü yere yapıştırdı. Yeterince seks yapmamanın getirdiği sinirler ve gerginlik beni olumsuz etkiledi ve bilincimi kaybettim. Ve penis zayıf değil. O kadar yavaştı ki içeri girdi. Genelde onu kalçalarından tuttu ve itip itti. Uyandım ve tekrar titremeye ve seğirmeye başladım. Gırtlaktan bir çığlık attı ve tekrar bayıldı. Bu sırada zamanında geldim. İçeri girdim... Lanet olsun, kendime inanamadım! Annemdeki gibi geldim... Çok.
İşemeye gittim. Geri döndüğünde kız kardeşi de aynı durumdaydı. Çöreğe dokundu ama hareket etmedi. Sadece daha fazlasını istediğini mırıldandı. Tekrar özür diledim ve gevşek uzvumu seğirdim, anüsüne doğrulttum.
Bunu beklemiyordu ve önce oraya gitmek istemediğini söyleyerek kıçını uzaklaştırdı. Ama dinlemedim, birkaç kez kıçına tükürdüm, kıçımla ovuşturdum ve büzgen kasının içine dürttüm. Kim isteksizce kafayı içeri aldı. Çıkardı ve tekrar tükürdü, sonra tekrar soktu. Yani on kez. Şimdilik gövde başın arkasından geçmeye başladı.
Sonra penisi tutup kökünden sıktım, sertleşti ve şişti ve baskıyla anüsün içine doğru hareket ettirdim. Nasıl çığlık attığını duymalıydın. Lanet olsun!.
Bunu o istedi. Genel olarak yaklaşık kırk dakika boyunca kıçını dövdüm. Başlangıçta sadece çığlık attı ama sonunda inanılmaz güçte bir orgazm bile yaşadı. Altımızda onun ve benim spermlerden oluşan bir birikinti oluştu. Ve ben onun kıçına derinlemesine boşalmadım, o sürekli boşalıyordu...
Ondan sonra ilişkimiz on yıl boyunca devam etti. Sık sık değil. Hatta çok nadiren. Ama vahşi bir orgazma kadar, her seferinde ve birkaç saat boyunca... Kız kardeş sikişmeyi seviyor. Ah, bunu seviyor.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Registered for: 4 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Normal mi bilmiyorum ama uzun zamandır bunun hayalini kuruyordum, bir şekilde uyurken ona mastürbasyon yapmaya karar verdim ama daha ileri gitmedi. Fotoğraf çektim, şimdi periyodik olarak bakıyorum)
- These users thanked the author Tuzlu su for the post (total 9):
- annem adam yaptı, en iyi melodi, Kültür, Denis881, İvannavi, Mart, Oleg257, Ahah, Tolkala
-
Kız kardeşimin benden bir çocuğu var, o zaten 15 yaşında. Harika bir çocuk büyüyor. Çocukluğumuzdan beri sevişiyoruz. Bir keresinde kocamla kavga etmiştim ve kocam onu alana kadar birkaç hafta orada kalmıştım. Hamile kaldı, doğurdu, kontrol ettim, benim. Yani bu saçmalık, doğurmak doğurmak demektir. Küçük kız kardeşim benim en sevdiğim kişidir.
-
Çocukken ağabeyim anne ve babasını gözetlemeyi severdi ve 8 yaşından itibaren yetişkin gibi davranmaya başladı ve yan odadan anne ve babasının yatağının gıcırdadığını duyar duymaz üzerime tırmandı ve sanki yapıyormuş gibi yaptı. siktir et beni, hoşuma gitmedi çünkü hiçbir şey hissetmedim ama sustum çünkü anneme söylersem hiçbir şeyin değişmeyeceğini biliyordum çünkü o onun en sevdiği kişiydi ve bir keresinde o geldiğinde odamıza geldiğini hatırlıyorum. kendini bana sürtüyordu ama hiçbir şey olmamış gibi davrandı... Biz büyüdük ve onun arzuları değişti... yalnız kaldığımız anda, kapıyı kilitlemek için koştu, böylece hızla kıçımı becerebildi. Hatta düzgünce yapıştıramadım bile (lanet olsun) Amımı yalaması için ona şantaj yaptım ve sonra bir yastık ya da oyuncak aldım ve öyle mastürbasyon yaptım ki bunaldım.... Sonra bir şekilde sikişmemiz kendi kendine sona erdi, evlendik ve çocukları vardı, şimdi sanırım bizim küçüklerimiz de öyle mi?
-
Kız kardeşim benden 5 yaş küçüktür. 12 yaşındayken göğüslerini hissetmeye başladım ve askerden döndüğümde ailem ve arkadaşlarımla oturup terhis olmamı kutluyorduk. Sonra içeri güzel, dolgun bir kız giriyor, hayret ediyorum, eğer annem ona ismiyle hitap etmeseydi, bizimle otur, ablamı tanıyamazdım diyorlar! Misafirlerin gitmesini zar zor bekledim, gidip biraz hava alacağım dedim ve ona göz kırptım. Arkasından atladı, nehre gitti, mayıs ortasıydı, soyunduk ama güneşlenmek yerine onu çalıların arasına götürdü. Bir kız gibi dokunup öpüyorum. Seni zar zor bekleyebildiğimi söylüyor, hatırladın mı, bekaretimi almakla tehdit etmiştin? Çantadan bir battaniye çıkarıp çimenlerin üzerine seriyor, mayoyu çıkarıp yatıyor. Şimdi ellerim bir kızın vücudunda! İki kez uyluğunun üzerine düşürdü! Evde yatağının benim odama taşınmasını istedi, sıkıldığını söyledi. Evlenmiş olmama rağmen 9 yıldır birbirimizin tadını çıkarıyoruz ve benim gibisi yok diyor!
-
İlkim kız kardeşimdi. Aynı odada uyudular, bazen de seks yaptıkları iddia edildi. O 10 yaşında ve ben 16 yaşındayım. O oynuyor ve ben sertleşiyorum. Onu bir şekilde ikna ettim ve bekaretimi yırttım. Askere gidene kadar onu her gün becerdim. Ve ordudan sonra bazen ara sıra olur.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Registered for: 4 years
Çocukluğum boyunca kız kardeşimle seviştim, o benden iki yaş küçük. Kız kardeşinle seks en muhteşem sekstir!
- These users thanked the author zıt for the post (total 6):
- artm.razvratnik, Servis, Tavşan79, Eski Şeytan, Mart, abartı
-
Biz de bir köyde yaşıyoruz. Ben 17 yaşındayım, kız kardeşim Nina ise 15 yaşında. Babam ona dokunmama izin vermiyor! Elimi onun omzunda görünce ona o kadar sert vurdu ki Ninka da aynısını yaptı. Kız kardeşim bunun tabu olduğunu söylüyor ve sakın buna yaklaşmaya cesaret etme! Anne: bu sana yeter, bırak çocuklar oynasın. Bu oyunların nelere yol açabileceğini biliyorum! Öpüşmek ve sarılmak için nereye gitmeliyiz? Arka sıradaki sinemada mı? Belki arkadaşlarımdan biri yakalanır. Böylece terk edilmiş evlerde ve bitmemiş inşaat alanlarında dolaştık. Yazın soyunabilirsin ama kışın? Neredeyse her oğlanın ve benim hayal ettiğimiz gibi annemi becermek. Kel adamı vajinasından içeri sokun, rahmine ulaşın, spermini ona bırakın, sadece babasının bıraktığı yere. Ancak şu ana kadar bunu başaramadık. Muhtemelen bu, bir zamanlar sürünerek çıktığım yere en azından kısmen geri dönme çağrısıdır! Annem yumuşak, kibar ve göğüslerini hissetmenize izin veriyor, ancak bunlar yalnızca 2 beden ve yumuşak, bu yüzden Ninkin’inki gibi elastik bir şey için çabalıyorum! Saman yapımındaydık. Bana ve Nina’ya babalık yap. Hatta onun için ayrı bir kulübe bile yaptırdı. Babamın kız kardeşi ve kocası Nikolai bizi ziyarete geldiler; yakınlarda biçiyorlardı. Bir akşam babam diyor ki: Kuleş pişirin, ben gidip onlara tekrar ziyarette bulunayım. Pişirdik, yedik, kuleş soğuyor ama hala baba yok! Oraya gidip nesi varmış diye bakacağım dedim. Nina: Yalnız kalmaktan korkuyorum, seninle geleceğim. Yaklaşıyoruz, kimse görünmüyor ama motosiklet de yok. Yani Kolya Amca nedense gitti. Ve kulübeden sesler geliyor. Yavaşça yaklaştım, deliğe baktım ve orada baba kız kardeşi Valentina’yı beceriyordu! Sevgilim, ondan 9 yaş küçük, evli ve sikişmiş!!! Sanırım bir kız kardeş ve erkek kardeş arasındaki sevginin nelere yol açabileceğini bu şekilde biliyorsunuz! Bu onlar için hemen başlamadı, tabii ki ailedeki gençliklerinden! Nina’yı cezbediyorum, bak! Çığlık atmamak için ağzını kapattı. Sitemize gittik. Bana şöyle dedi: Bu ikiyüzlülük, biz yapamayız ama onlar yapabilir! İntikam alacak mıyız? Yapacağız, diye yanıtlıyor. Oral seksin ne olduğunu biliyor musun, diye başını salladı. Bir kütüğün üzerine oturdu, penisini çıkardı, diliyle çalıştırdı, önce beceriksizce, adam en iyisinin ne olduğunu önerdi, sonra çılgına döndü, onu iyice yuttu. Aşağı çekti ve çekinmeden yuttu! Kulübelerine döndüler ve birbirlerine sarılarak birlikte uzandılar. Haydi gerçekçi olalım diyor, onlar yapabilir ama biz yapamayız!? Bekaretini çevirdi! Sabah diyor ki, anal deneyelim mi? Biz denedik ve beğendik! Böylece gerektiğinde her şeyi yalnızlık içinde kullandılar. Sabah babam Kolya ile dönmüş, çok içmişler, karanlıkta bırakmamışlar, orada uyumuş diyor. Bildiğimizi göstermedik!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post