Masaj

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Masaj

Unread post by AlexTDV »

erkekler için masajla her şey açık - Ben de masaja gittim ve nasıl bittiği açık, ama kadınlar masaj terapistine nasıl gidiyor, yani ona 50/50 güvenebilirsiniz)
These users thanked the author AlexTDV for the post (total 2):
Serg_A, Hacı
1520’yi al
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 202
Registered for: 4 years
 Yanıt: Masaj

Unread post by 1520’yi al »

Gelendzhik’te eşimle birlikteydim, masaj sırasında masörün karısını sikmesi için ona para ödedik.
These users thanked the author 1520’yi al for the post:
Vik.ruba80
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by AlexTDV »

toman 1520: 23 May 2023, 07:24 Gelencik’te eşimle birlikteydik, masaj sırasında masörün karısını sikmesi için ona para ödedik.
bunu neden yaptılar?
Danafil
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 375
Registered for: 2 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Danafil »

Benimki masörler tarafından sikilmedi. Ancak külotunu ve dış giyimini gerekli seviyenin altına indirerek neredeyse kıçını açığa çıkardı. Sonra benden bu pozisyonu almamı istedi - sanki kalçalarım bir masaj masasında topuklarımın üzerinde oturuyormuş gibi)). Daha sonra bunu evde tekrarladık ve ne için olduğunu anladık))). Deliklerinin manzarası mükemmeldi ve adam onun arkasında duruyordu. Normal bir klinikte oldu.
Ayrıca özel bir masaj terapistine de gittim, ona özel bir nokta gösterdi, vajina ile anüs arasında yer alıyordu))))), hafifçe yana doğru. Aynı zamanda külotunu kenara çekti)))). Arkadaşları da onu görmeye gitti. Herkesten bir nokta arıyordum)))
Alex431
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 223
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Alex431 »

Eşimin masaja gelip yumruk yemesi gibi bir hayalim var 🤤
1520’yi al
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 202
Registered for: 4 years

Unread post by 1520’yi al »

AlexTDV: 23 May 2023, 07:28
toman 1520: 23 May 2023, 07:24 Eşimle Gelendzhik’teydik, masörün masaj sırasında karısını sikmesi için ona para ödedik.
bunu neden yaptılar?
İçtikten sonra yeni bir ilişki istedim
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Serg_A »

:üzgünüm:
AlexTDV: 22 May 2023, 11:22 Erkekler için masaj hakkında her şey açık - Ben de masaja gittim ve nasıl bittiği belli, peki kadınlar masaj terapistine nasıl gider?
Bir masaj terapisti arkadaşım bana hayır, hayır, müşterilerini becerdiğini ama yine de bir soytarı olduğunu, dolayısıyla ona 50/50 güvenebileceğinizi söyledi)
Bilmiyorum, reklamların her yerinde masöz varsa samimiyetin olmadığını yazıyorlar.)
Ben de her zaman seksten önce masaj yapıyorum; masaj pek çok kızı heyecanlandırıyor. Seks öncesi heyecan ve rahatlama, masaj sonrası daha çok okşama...)))
Cools87
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 87
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Cools87 »

Eşimin de devamı ile böyle bir masaja gitmesini istiyorum. Amının görüleceği ve takdir edileceği düşüncesi çok heyecan verici. Ama umursamıyor.
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by AlexTDV »

Serg_A: 23 May 2023, 10:09 :özür dilerim:
AlexTDV: 22 May 2023, 11:22 Erkekler için masaj konusunda her şey açık - Ben de masaja gittim ve nasıl bittiği belli, peki kadınlar masaj terapistine nasıl gidiyor?
Bir arkadaşım var, masaj terapisti vardı, hiçbir müşteriyi becermediğini söyledi ama hâlâ gevezelik ediyordu, dolayısıyla ona 50/50 güvenebilirsiniz)
Bilmiyorum, reklamların her yerinde masöz varsa mahremiyet olmadan yazıyor.)
Ayrıca seksten önce her zaman kendime masaj yaparım; masaj pek çok kızı heyecanlandırır. Seksten önce heyecan ve rahatlama, sonra masajdan sonra daha fazla okşama...)))
peki, Valya’nın bir kadını bir şey yaparsa, o zaman muhtemelen yakınlık olmadan, ancak masaj salonlarında rahatlama masajı, o zaman her durumda en azından oral seks yapmalısınız))
These users thanked the author AlexTDV for the post:
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

AlexTDV: 23 May 2023, 10:17
Serg_A: 23 May 2023, 10:09 :özür dilerim:
AlexTDV: 22 May 2023, 11:22 Erkekler için masajla ilgili her şey açık - Ben de masaja gittim ve nasıl bittiği belli ama kadınlar nasıl gidiyor? masaj terapisti mi?
Bana hiçbir müşteriyi becermediğini söyleyen bir masaj terapisti arkadaşım vardı ama o hala bir soytarıydı, dolayısıyla ona 50/50 güvenebilirsiniz)
Bilmiyorum, reklamların her yerinde masözse samimiyetin olmadığını yazıyorlar.)
Ve ben de her zaman seksten önce masaj yaparım; masaj birçok kızı heyecanlandırır. Seksten önce heyecan ve rahatlama, sonra masajdan sonra daha fazla okşama...)))
peki, Valya’nın bir kadını bir şey yaparsa, o zaman muhtemelen yakınlık olmadan, ama masaj salonlarında rahatlama masajı yapıyorsanız, o zaman her halükarda en azından oral seks yapmalısınız))
Eh, bu salonlarda, buna karşılık gelen bir uygulama var rahatlama veya erotik masaj gibi reklamlar, burada yalnızca tıbbi masaj yaptırıyorum
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by AlexTDV »

Serg_A: 23 May 2023, 10:24
Serg_A: 23 May 2023, 10:09 :özür dilerim: Bilmiyorum, reklamların her yerinde olmadan yazıyorlar masözün yakınlığı .)
Ve ben her zaman seksten önce masaj yaparım - masaj pek çok kızı heyecanlandırır. Seksten önce heyecan ve rahatlama, sonra masajdan sonra daha fazla okşama...)))
peki, Valya’nın bir kadını bir şey yaparsa, o zaman muhtemelen yakınlık olmadan, ama masaj salonlarında rahatlama masajı yapıyorsanız, o zaman her halükarda en azından oral seks yapmalısınız))
Eh, bu salonlarda, buna karşılık gelen bir uygulama var rahatlama veya erotik masaj gibi reklamlar, burada yalnızca tıbbi masaj yaptırıyorum
hahahaha)) buna neden ihtiyaç var
These users thanked the author AlexTDV for the post (total 2):
Serg_A, Antoine
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

AlexTDV: 23 May 2023, 10:25
Eğer bir Valya kadını bir şey yaparsa, o zaman muhtemelen seks yapmadan, masaj salonlarında rahatlama masajı yaparsa, o zaman her halükarda en azından oral seks yapmalıdır) )
Bu salonlarda, buna karşılık gelen bir reklam var, örneğin rahatlama veya erotik masaj, burada sadece tıbbi masajım var
hahahahaha)) buna neden ihtiyaç var?
Evet, yeterince kötülük yok!
Genelde bir kadın genellikle tam bir masaj yapamaz, ben de bunu yaptım profesyonel düzeyde. Benzersiz kadınlar var ama nadirdirler.

4 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
peki, eğer Valya kadını bir şey yapıyorsa, o zaman muhtemelen seks yapmadan ve masaj salonlarında rahatlama masajı yapıyorsa, o zaman her durumda yapması gerekir en azından oral seks yapın))
Eh, bu salonlarda, buna karşılık gelen bir reklam var, mesela gevşeme veya erotik masaj, burada yalnızca tıbbi masaj yapıyorum
hahahahah ) ) buna neden ihtiyaç var
Ama yakın zamanda bir Spa salonumuz var ve şunu yazdılar: rahatla[/b]. Öğrenmeye başladım - ne kadar saçma! Kısacası, zengin enayilerin bir dolandırıcılığı, herkes için bir sürü işe yaramaz, gereksiz prosedür var 🤣🤣🤣
These users thanked the author Serg_A for the post:
AlexTDV
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by AlexTDV »

Serg_A: 23 May 2023, 10:47
Serg_A: 23 May 2023, 10:24 Bu salonlarda, buna karşılık gelen bir reklam var, örneğin rahatlama veya erotik masaj, burada sadece tıbbi masajım var
hahahahaha)) buna neden ihtiyaç var
Evet, yeterince kötülük yok!
Genel olarak bir kadın tam bir masaj yapamaz, ben bunu profesyonel düzeyde kendim yaptım. Benzersiz kadınlar var ama nadirdirler.

4 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Serg_A: 23 May 2023, 10:24 Bu salonlarda, buna karşılık gelen bir reklam var, örneğin rahatlama veya erotik masaj, burada sadece tıbbi masajım var
hahahahaha)) buna neden ihtiyaç var
Ama yakın zamanda bir Spa salonumuz var ve şunu yazdılar: rahatla . Öğrenmeye başladım - ne kadar saçma! Kısacası, zengin enayilerin bir dolandırıcılığı, herkes için bir sürü işe yaramaz, gereksiz prosedür var 🤣🤣🤣
Eğer iyi bir masaja ihtiyacım olursa güçlü elleri olan bir adamdan veya bir Çin kliniğinden randevu alacağım ve eğer güzel bir kızla masaja gidersem , o zaman doğal olarak yakınlık istiyorum, en azından sesiyle sikimi elleriyle sağsın diye))
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

AlexTDV: 23 May 2023, 10:55 Eğer güzel bir kızla masaja gidersem doğal olarak yakınlık isterim, en azından elleriyle sikimi sağması için))
Onu daha büyük bir zevkle yalardım. Ayrıca orada seks varsa, bunun hakkında pazarlık yapmaya çalışacağımı ve orada buna ne kadar izin verildiğini de düşündüm)))
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by AlexTDV »

Serg_A: 23 May 2023, 11:16
eğer güzel bir kıza masaja gidersem, doğal olarak yakınlık isterim, en azından elleriyle sikimi sağması için))
Daha büyük bir zevkle yalardım. Ayrıca eğer orada seks varsa o zaman bu konuda hemfikir olmaya çalışacağım ve orada buna ne kadar izin verildiğini de düşündüm)))
oral seks izin veriliyor, ancak sohbet ederseniz veya fazladan para öderseniz belki masöz sizi içeri alır, karar size kalmış)
These users thanked the author AlexTDV for the post:
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

AlexTDV: 23 May 2023, 11:22 oral sekse izin veriliyor
O zaman böyle bir salona girmek harika olurdu!)))
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Kral Kuş »

Erotik vücut-2-vücut masajı için eşimle birlikte Tayland’daydık, iki masöz bize hizmet etti. Sonunda kızlar eşimi dört elle okşadılar, o da birkaç kez geldi. Oral sekse gelince, Tayland’da bunlar seks olarak kabul edilmiyor, bu yüzden ek koşullar ve ödeme olmadan bile masöz beni ağzına aldı. Ama prezervatifle. İyi kuruluşlarda bu katıdır.
Vik.ruba80
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163

Unread post by Vik.ruba80 »

toman 1520: 23 May 2023, 07:24 Gelencik’te eşimle birlikteydik, masaj sırasında masörün karısını sikmesi için ona para ödedik.
Benden önce Gelendzhik’teydi, kız sonsuza kadar masaj yapıyordu, o kadar güzel inliyordu ki, herkes onun ona ne yaptığına bir göz atmak istiyordu. Bu spa otelindeki masajdan etkilenmedim; en iyisi size yüzde 100 veren bir Çin sanatoryumunda yapıldı. Ancak eşim, başka bir uzmanı olmasına rağmen Gelendzhik’teki masajı beğendi ve seanstan sonra bağırsaklar temizlendi. Eğer sikişmeseydi genç yakışıklı adamı kaçıramazdı.

6 saat 23 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
Kral Zogu: 23 May 2023, 14:15 Erotik vücut-2-vücut masajı için eşimle Tayland’daydım, iki masöz bize hizmet etti. Sonunda kızlar karımı dört eliyle okşadılar
öyleydi, Ama mesele bu değil. İki Taylandlı kızın eşlerini nasıl memnun ettiğini izlemek güzeldi. Ve aynı zamanda Udmurtya’daki bir sanatoryumda masaj terapisti olan bir androlog tarafından bize gerçekten güzel bir masaj yapıldı. Yeterince külçemiz var.
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Vik.ruba80: 23 May 2023, 20:59 a bir androlog bize gerçekten güzel bir masaj yaptı. Kendisi aynı zamanda Udmurtia’daki bir sanatoryumda masaj terapisti. Yeterince külçemiz var.
Bu prostat masajı mı, yoksa ne?! 😬
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Beluga »

AlexTDV: 22 May 2023, 11:22 hayır, hiçbir müşteri sikilmedi
belki de masaj terapisti öyledir, profesyonellikten uzaktır
Hacı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 244
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Hacı »

AlexTDV: 22 May 2023, 11:22 kadınlar masaj terapistine nasıl gider?
Çoğu zaman bir masaj terapisti kadınlara masaj yapardı. Sırayla:
- Hemen hemen her zaman böyle bir masaj bir erkek tarafından sipariş edilir (bir kadının sipariş ettiği yalnızca iki vaka yaşadım),
- erotik masaj tamamen soyunuyor
- Giyindiğimde tamamen çıplak olup olmadığıma o karar veriyor
- Erojen bölgelerini yokladığınız hafif genel bir masajla başlıyor, ardından onu uyandırdıktan sonra (eğer isterse) vajinaya masaj yapıyorsunuz , klitoris, G noktası
- Cinsel ilişki tamamen dışlanır, sadece parmaklar, nefes alma, dil, penisimle sıklıkla ayak ve ayak parmaklarına masaj yapılır, masaj sırasında vücudunuza dokunabilir (çoğunlukla tutunur) penis)
- Ben ondan ayrıldıktan sonra erkeği ona katılıyor (birkaç kez önümde) ben de kenarda oturuyorum
- Evet, eğer kız utangaçsa (korkuyorsa) İlk buluşmamızda ona erojen bölgelerine dokunmadan düzenli masaj yapmayı teklif ettim ama aynı zamanda tamamen çıplağım ve o benim vücuduma tam erişime sahip (kural olarak ikinci randevuda zaten daha rahat).
Bu arada, kadınların kendileri bana masajın son seçeneğini sık sık sipariş ediyorlardı.
Eh, muhtemelen hepsi bu kadar ama atmosfer ekleyebilirsiniz; loş ışıklar, hafif müzik, mumlar, bazen onun isteği üzerine, gözlerinin bağlanması... :oops:
Antoine
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Antoine »

Bir iş gezisinde yetişkin bir teyzemi yaka bölgesine masaj yaptırmaya davet ettim.
Yaklaşık 55 yaşlarında bir kadın geldi ve bacaklara ve sonunda tüm vücuda ek masajlar yapmaya başladı, masaj 1,5 saat sürdü, masaj yöntemleri ve faydalarından bahsettik, bana sunduğu diyalog sırasında prostat masajı ile eldiven, isteksizce kabul ediyorum. Kayganlaştırıcıyı alıp parmağına sürdü, deliğimi yağladı, diğer eliyle testislere ve penise masaj yapmaya başladı, prostatın bir bölümünü atmam gerektiğini söyledi, onun manipülasyonlarından heyecanlanmaya başladım, kapattım gözlerim ve kafamın ıslandığını hissettim, gözlerimi açtım ve teyzem beni çoktan emiyor, tabii ki şiddetle geldim. Teyze, kafa karışıklığı olmadan bir peçeteye tükürdü, evimi bir peçeteyle sildi ve ekstralar için fazladan ödeme yapmamı istedi))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • New post Mesleğim masaj terapistiyim, şimdi G noktası bölgesine masaj yapıyorum
    by Anonim » » in Seks çardağı
    5 Replies
    1115 Views
    Last post by va234567
  • New post Erotik masaj
    by Guest » » in Erotik, cinsel masaj
    7 Replies
    3283 Views
    Last post by Camcı
  • New post Moskova’da erotik masaj
    by Nikolai 1980 » » in Erotik, cinsel masaj
    3 Replies