Masaj
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Penetrasyon
- Total posts: 202
- Registered for: 4 years
Yanıt: Masaj
Gelendzhik’te eşimle birlikteydim, masaj sırasında masörün karısını sikmesi için ona para ödedik.
- These users thanked the author 1520’yi al for the post:
- Vik.ruba80
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
bunu neden yaptılar?toman 1520: ↑23 May 2023, 07:24 Gelencik’te eşimle birlikteydik, masaj sırasında masörün karısını sikmesi için ona para ödedik.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Benimki masörler tarafından sikilmedi. Ancak külotunu ve dış giyimini gerekli seviyenin altına indirerek neredeyse kıçını açığa çıkardı. Sonra benden bu pozisyonu almamı istedi - sanki kalçalarım bir masaj masasında topuklarımın üzerinde oturuyormuş gibi)). Daha sonra bunu evde tekrarladık ve ne için olduğunu anladık))). Deliklerinin manzarası mükemmeldi ve adam onun arkasında duruyordu. Normal bir klinikte oldu.
Ayrıca özel bir masaj terapistine de gittim, ona özel bir nokta gösterdi, vajina ile anüs arasında yer alıyordu))))), hafifçe yana doğru. Aynı zamanda külotunu kenara çekti)))). Arkadaşları da onu görmeye gitti. Herkesten bir nokta arıyordum)))
Ayrıca özel bir masaj terapistine de gittim, ona özel bir nokta gösterdi, vajina ile anüs arasında yer alıyordu))))), hafifçe yana doğru. Aynı zamanda külotunu kenara çekti)))). Arkadaşları da onu görmeye gitti. Herkesten bir nokta arıyordum)))
-
- Penetrasyon
- Total posts: 223
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 202
- Registered for: 4 years
İçtikten sonra yeni bir ilişki istedimAlexTDV: ↑23 May 2023, 07:28bunu neden yaptılar?toman 1520: ↑23 May 2023, 07:24 Eşimle Gelendzhik’teydik, masörün masaj sırasında karısını sikmesi için ona para ödedik.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 3 months
:üzgünüm:
Ben de her zaman seksten önce masaj yapıyorum; masaj pek çok kızı heyecanlandırıyor. Seks öncesi heyecan ve rahatlama, masaj sonrası daha çok okşama...)))
Bilmiyorum, reklamların her yerinde masöz varsa samimiyetin olmadığını yazıyorlar.)AlexTDV: ↑22 May 2023, 11:22 Erkekler için masaj hakkında her şey açık - Ben de masaja gittim ve nasıl bittiği belli, peki kadınlar masaj terapistine nasıl gider?
Bir masaj terapisti arkadaşım bana hayır, hayır, müşterilerini becerdiğini ama yine de bir soytarı olduğunu, dolayısıyla ona 50/50 güvenebileceğinizi söyledi)
Ben de her zaman seksten önce masaj yapıyorum; masaj pek çok kızı heyecanlandırıyor. Seks öncesi heyecan ve rahatlama, masaj sonrası daha çok okşama...)))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
- Registered for: 3 years 9 months
Eşimin de devamı ile böyle bir masaja gitmesini istiyorum. Amının görüleceği ve takdir edileceği düşüncesi çok heyecan verici. Ama umursamıyor.
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
peki, Valya’nın bir kadını bir şey yaparsa, o zaman muhtemelen yakınlık olmadan, ancak masaj salonlarında rahatlama masajı, o zaman her durumda en azından oral seks yapmalısınız))Serg_A: ↑23 May 2023, 10:09 :özür dilerim:Bilmiyorum, reklamların her yerinde masöz varsa mahremiyet olmadan yazıyor.)AlexTDV: ↑22 May 2023, 11:22 Erkekler için masaj konusunda her şey açık - Ben de masaja gittim ve nasıl bittiği belli, peki kadınlar masaj terapistine nasıl gidiyor?
Bir arkadaşım var, masaj terapisti vardı, hiçbir müşteriyi becermediğini söyledi ama hâlâ gevezelik ediyordu, dolayısıyla ona 50/50 güvenebilirsiniz)
Ayrıca seksten önce her zaman kendime masaj yaparım; masaj pek çok kızı heyecanlandırır. Seksten önce heyecan ve rahatlama, sonra masajdan sonra daha fazla okşama...)))
-
- En güçlü orgazm!
Eh, bu salonlarda, buna karşılık gelen bir uygulama var rahatlama veya erotik masaj gibi reklamlar, burada yalnızca tıbbi masaj yaptırıyorumAlexTDV: ↑23 May 2023, 10:17peki, Valya’nın bir kadını bir şey yaparsa, o zaman muhtemelen yakınlık olmadan, ama masaj salonlarında rahatlama masajı yapıyorsanız, o zaman her halükarda en azından oral seks yapmalısınız))Serg_A: ↑23 May 2023, 10:09 :özür dilerim:Bilmiyorum, reklamların her yerinde masözse samimiyetin olmadığını yazıyorlar.)AlexTDV: ↑22 May 2023, 11:22 Erkekler için masajla ilgili her şey açık - Ben de masaja gittim ve nasıl bittiği belli ama kadınlar nasıl gidiyor? masaj terapisti mi?
Bana hiçbir müşteriyi becermediğini söyleyen bir masaj terapisti arkadaşım vardı ama o hala bir soytarıydı, dolayısıyla ona 50/50 güvenebilirsiniz)
Ve ben de her zaman seksten önce masaj yaparım; masaj birçok kızı heyecanlandırır. Seksten önce heyecan ve rahatlama, sonra masajdan sonra daha fazla okşama...)))
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
hahahaha)) buna neden ihtiyaç varSerg_A: ↑23 May 2023, 10:24Eh, bu salonlarda, buna karşılık gelen bir uygulama var rahatlama veya erotik masaj gibi reklamlar, burada yalnızca tıbbi masaj yaptırıyorumpeki, Valya’nın bir kadını bir şey yaparsa, o zaman muhtemelen yakınlık olmadan, ama masaj salonlarında rahatlama masajı yapıyorsanız, o zaman her halükarda en azından oral seks yapmalısınız))
-
- En güçlü orgazm!
Genelde bir kadın genellikle tam bir masaj yapamaz, ben de bunu yaptım profesyonel düzeyde. Benzersiz kadınlar var ama nadirdirler.
4 dakika 2 saniye sonra gönderilir:

Evet, yeterince kötülük yok!
Genelde bir kadın genellikle tam bir masaj yapamaz, ben de bunu yaptım profesyonel düzeyde. Benzersiz kadınlar var ama nadirdirler.
4 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Ama yakın zamanda bir Spa salonumuz var ve şunu yazdılar: rahatla[/b]. Öğrenmeye başladım - ne kadar saçma! Kısacası, zengin enayilerin bir dolandırıcılığı, herkes için bir sürü işe yaramaz, gereksiz prosedür var
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
Eğer iyi bir masaja ihtiyacım olursa güçlü elleri olan bir adamdan veya bir Çin kliniğinden randevu alacağım ve eğer güzel bir kızla masaja gidersem , o zaman doğal olarak yakınlık istiyorum, en azından sesiyle sikimi elleriyle sağsın diye))Serg_A: ↑23 May 2023, 10:47Evet, yeterince kötülük yok!
Genel olarak bir kadın tam bir masaj yapamaz, ben bunu profesyonel düzeyde kendim yaptım. Benzersiz kadınlar var ama nadirdirler.
4 dakika 2 saniye sonra gönderilir:Ama yakın zamanda bir Spa salonumuz var ve şunu yazdılar: rahatla . Öğrenmeye başladım - ne kadar saçma! Kısacası, zengin enayilerin bir dolandırıcılığı, herkes için bir sürü işe yaramaz, gereksiz prosedür var![]()
-
- En güçlü orgazm!
Onu daha büyük bir zevkle yalardım. Ayrıca orada seks varsa, bunun hakkında pazarlık yapmaya çalışacağımı ve orada buna ne kadar izin verildiğini de düşündüm)))
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
oral seks izin veriliyor, ancak sohbet ederseniz veya fazladan para öderseniz belki masöz sizi içeri alır, karar size kalmış)Serg_A: ↑23 May 2023, 11:16Daha büyük bir zevkle yalardım. Ayrıca eğer orada seks varsa o zaman bu konuda hemfikir olmaya çalışacağım ve orada buna ne kadar izin verildiğini de düşündüm)))eğer güzel bir kıza masaja gidersem, doğal olarak yakınlık isterim, en azından elleriyle sikimi sağması için))
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 10 months
Erotik vücut-2-vücut masajı için eşimle birlikte Tayland’daydık, iki masöz bize hizmet etti. Sonunda kızlar eşimi dört elle okşadılar, o da birkaç kez geldi. Oral sekse gelince, Tayland’da bunlar seks olarak kabul edilmiyor, bu yüzden ek koşullar ve ödeme olmadan bile masöz beni ağzına aldı. Ama prezervatifle. İyi kuruluşlarda bu katıdır.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
6 saat 23 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
Benden önce Gelendzhik’teydi, kız sonsuza kadar masaj yapıyordu, o kadar güzel inliyordu ki, herkes onun ona ne yaptığına bir göz atmak istiyordu. Bu spa otelindeki masajdan etkilenmedim; en iyisi size yüzde 100 veren bir Çin sanatoryumunda yapıldı. Ancak eşim, başka bir uzmanı olmasına rağmen Gelendzhik’teki masajı beğendi ve seanstan sonra bağırsaklar temizlendi. Eğer sikişmeseydi genç yakışıklı adamı kaçıramazdı.toman 1520: ↑23 May 2023, 07:24 Gelencik’te eşimle birlikteydik, masaj sırasında masörün karısını sikmesi için ona para ödedik.
6 saat 23 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
öyleydi, Ama mesele bu değil. İki Taylandlı kızın eşlerini nasıl memnun ettiğini izlemek güzeldi. Ve aynı zamanda Udmurtya’daki bir sanatoryumda masaj terapisti olan bir androlog tarafından bize gerçekten güzel bir masaj yapıldı. Yeterince külçemiz var.
-
- En güçlü orgazm!
Bu prostat masajı mı, yoksa ne?!Vik.ruba80: ↑23 May 2023, 20:59 a bir androlog bize gerçekten güzel bir masaj yaptı. Kendisi aynı zamanda Udmurtia’daki bir sanatoryumda masaj terapisti. Yeterince külçemiz var.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 2 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 244
- Registered for: 1 year 9 months
- Hemen hemen her zaman böyle bir masaj bir erkek tarafından sipariş edilir (bir kadının sipariş ettiği yalnızca iki vaka yaşadım),
- erotik masaj tamamen soyunuyor
- Giyindiğimde tamamen çıplak olup olmadığıma o karar veriyor
- Erojen bölgelerini yokladığınız hafif genel bir masajla başlıyor, ardından onu uyandırdıktan sonra (eğer isterse) vajinaya masaj yapıyorsunuz , klitoris, G noktası
- Cinsel ilişki tamamen dışlanır, sadece parmaklar, nefes alma, dil, penisimle sıklıkla ayak ve ayak parmaklarına masaj yapılır, masaj sırasında vücudunuza dokunabilir (çoğunlukla tutunur) penis)
- Ben ondan ayrıldıktan sonra erkeği ona katılıyor (birkaç kez önümde) ben de kenarda oturuyorum
- Evet, eğer kız utangaçsa (korkuyorsa) İlk buluşmamızda ona erojen bölgelerine dokunmadan düzenli masaj yapmayı teklif ettim ama aynı zamanda tamamen çıplağım ve o benim vücuduma tam erişime sahip (kural olarak ikinci randevuda zaten daha rahat).
Bu arada, kadınların kendileri bana masajın son seçeneğini sık sık sipariş ediyorlardı.
Eh, muhtemelen hepsi bu kadar ama atmosfer ekleyebilirsiniz; loş ışıklar, hafif müzik, mumlar, bazen onun isteği üzerine, gözlerinin bağlanması...
Çoğu zaman bir masaj terapisti kadınlara masaj yapardı. Sırayla:
- Hemen hemen her zaman böyle bir masaj bir erkek tarafından sipariş edilir (bir kadının sipariş ettiği yalnızca iki vaka yaşadım),
- erotik masaj tamamen soyunuyor
- Giyindiğimde tamamen çıplak olup olmadığıma o karar veriyor
- Erojen bölgelerini yokladığınız hafif genel bir masajla başlıyor, ardından onu uyandırdıktan sonra (eğer isterse) vajinaya masaj yapıyorsunuz , klitoris, G noktası
- Cinsel ilişki tamamen dışlanır, sadece parmaklar, nefes alma, dil, penisimle sıklıkla ayak ve ayak parmaklarına masaj yapılır, masaj sırasında vücudunuza dokunabilir (çoğunlukla tutunur) penis)
- Ben ondan ayrıldıktan sonra erkeği ona katılıyor (birkaç kez önümde) ben de kenarda oturuyorum
- Evet, eğer kız utangaçsa (korkuyorsa) İlk buluşmamızda ona erojen bölgelerine dokunmadan düzenli masaj yapmayı teklif ettim ama aynı zamanda tamamen çıplağım ve o benim vücuduma tam erişime sahip (kural olarak ikinci randevuda zaten daha rahat).
Bu arada, kadınların kendileri bana masajın son seçeneğini sık sık sipariş ediyorlardı.
Eh, muhtemelen hepsi bu kadar ama atmosfer ekleyebilirsiniz; loş ışıklar, hafif müzik, mumlar, bazen onun isteği üzerine, gözlerinin bağlanması...

-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 3 months
Bir iş gezisinde yetişkin bir teyzemi yaka bölgesine masaj yaptırmaya davet ettim.
Yaklaşık 55 yaşlarında bir kadın geldi ve bacaklara ve sonunda tüm vücuda ek masajlar yapmaya başladı, masaj 1,5 saat sürdü, masaj yöntemleri ve faydalarından bahsettik, bana sunduğu diyalog sırasında prostat masajı ile eldiven, isteksizce kabul ediyorum. Kayganlaştırıcıyı alıp parmağına sürdü, deliğimi yağladı, diğer eliyle testislere ve penise masaj yapmaya başladı, prostatın bir bölümünü atmam gerektiğini söyledi, onun manipülasyonlarından heyecanlanmaya başladım, kapattım gözlerim ve kafamın ıslandığını hissettim, gözlerimi açtım ve teyzem beni çoktan emiyor, tabii ki şiddetle geldim. Teyze, kafa karışıklığı olmadan bir peçeteye tükürdü, evimi bir peçeteyle sildi ve ekstralar için fazladan ödeme yapmamı istedi))
Yaklaşık 55 yaşlarında bir kadın geldi ve bacaklara ve sonunda tüm vücuda ek masajlar yapmaya başladı, masaj 1,5 saat sürdü, masaj yöntemleri ve faydalarından bahsettik, bana sunduğu diyalog sırasında prostat masajı ile eldiven, isteksizce kabul ediyorum. Kayganlaştırıcıyı alıp parmağına sürdü, deliğimi yağladı, diğer eliyle testislere ve penise masaj yapmaya başladı, prostatın bir bölümünü atmam gerektiğini söyledi, onun manipülasyonlarından heyecanlanmaya başladım, kapattım gözlerim ve kafamın ıslandığını hissettim, gözlerimi açtım ve teyzem beni çoktan emiyor, tabii ki şiddetle geldim. Teyze, kafa karışıklığı olmadan bir peçeteye tükürdü, evimi bir peçeteyle sildi ve ekstralar için fazladan ödeme yapmamı istedi))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post