Cunnilingus’a izin verilmeli mi?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Marina 12345
Potansiyel seks nesnesi
 Cunnilingus’a izin verilmeli mi?

Unread post by Marina 12345 »

Ben çok daha yaşlı bir adamla çıkıyorum. Bekaretimi henüz kaybetmek istemiyorum. Adam en azından oral seks konusunda ısrar ediyor ve karşılığında benden hiçbir şey talep etmeyeceğine söz veriyor. Ona izin verirsem, beni "karşılıklı bir adım" atmaya zorlayacak mı - oral seks ve eğer reddedersem, kendi tatmini olmadan yalnızca cunnilingus ile ilişkiyi yönetebilecek mi?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel
 Re: Oral sekse izin verilmeli mi?

Unread post by Nikk »

Marina12345: 06 Jul 2021, 18:37 Çok daha yaşlı bir adamla çıkıyorum. Bekaretimi henüz kaybetmek istemiyorum. Adam en azından oral seks konusunda ısrar ediyor ve karşılığında benden hiçbir şey talep etmeyeceğine söz veriyor. Ona izin verirsem beni "karşılıklı bir adım" atmaya, yani oral seks yapmaya zorlayacak mı ve eğer reddedersem, kendi tatmini olmadan yalnızca oral seksle ilişkisini sürdürebilecek mi?
Ve cunnilingus’la başlıyorsun! İsterseniz oral seks yapabilirsiniz. Ve sonra belki de teslim olursun... Sadece istemelisin! :roll:
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
annem adam yaptı, Tanuşka
Marina 12345
Potansiyel seks nesnesi

Peki kime oral seks yapacağım? kızlarla çıkmıyorum...
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marina12345: 06 Jul 2021, 18:41 Peki kiminle oral seks yapacağım? Ben kızlarla çıkmıyorum...
Sadece oral seks yapmakla kalmayıp aynı zamanda bunu kabul edebilir misin? İstek?
These users thanked the author Nikk for the post:
annem adam yaptı
Marina 12345
Potansiyel seks nesnesi

niqk, mesajımdan alıntı yaptın ama yapmadın okuyun.. :(
Marina 12345
Potansiyel seks nesnesi

Hafta sonları onun kulübesine gideriz. Ona bir daha hiçbir şeye izin vermezsem beni terk etmesinden korkuyorum.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marina12345: 06 Jul 2021, 19:39 Hafta sonu onun kulübesine gidiyoruz. Ona bir daha hiçbir şeye izin vermezsem beni terk edeceğinden korkuyorum.
Yani neden izin vermediğin belli değil bir şey var mı? Bekaretinizi koruyabilir ve gönlünüzce kendinizi şımartabilirsiniz! :cat1:
Tanuşka
Marina 12345
Potansiyel seks nesnesi

niqk, çünkü korkarım ki karşılığında o da oral seks talep edecek! Bunu sordum - cunnilingus’a izin vermek ama yanıt olarak hiçbir şey vermemek mümkün mü? Yoksa yetişkin bir adam buna dayanamıyor mu?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marina12345: 06 Jul 2021, 20:23 niqk, çünkü korkuyorum karşılığında oral seks talep edecek! Bunu sordum - cunnilingus’a izin vermek ama yanıt olarak hiçbir şey vermemek mümkün mü? Yoksa yetişkin bir adam buna böyle dayanamaz mı?
Çok tatlısın! Bence onun oral seks yapmasına izin verirseniz ve ayrıca ne kadar zevk aldığınızı açıkça gösterirseniz, o zaman iş oral sekse bile gelmeyebilir! Son çare olarak kafasını yalayın - çıplak! - ve yürekten mastürbasyon yapacaksın! Sevinçle üzerinize boşalacak!
Tanuşka
şerefsizlik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by şerefsizlik »

niqk: 06 Jul 2021, 20:31 kafasını yala - çıplak
Umarım bu esprili bir tavsiyedir. Kafayı yalamak - bu bir oral seks değil mi? Ama henüz hazır değilim.
T. yani böyle bir durumda olan her erkek onu oral seks yapmaya zorlayacaktır... :(
Marina 12345
Potansiyel seks nesnesi

Bazı nedenlerden dolayı mesajım farklı bir isimle. Tamam boşver. Şu ana kadar herkesin onunla oral seksin ancak karşılıklı olduğunda mümkün olduğuna inandığı ortaya çıktı. Ve oral seks yapmaya hazır olmadığım için onunla çıkmayı kendim bırakmam gerekiyor.
Vladimir
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 77

Unread post by Vladimir »

Marina12345: 06 Jul 2021, 20:47 Bazı nedenlerden dolayı mesajım farklı bir ad altında. Tamam boşver. Şu ana kadar herkesin onunla oral seksin ancak karşılıklı olduğunda mümkün olduğuna inandığı ortaya çıktı. Oral sekse hazır olmadığım için onunla çıkmayı kendim bırakmam gerekiyor.
Sekse hazır değilsem (olmuyor) önemli: sözlü, klasik...), o zaman bekleyin, her erkek anlayacak ve onu zorlamayacaktır. Ve sırf oral seksten sonra seni zorlamaya başlayacağı varsayımı yüzünden ayrılmak...
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marina12345: 06 Jul 2021, 20:47 Bazı nedenlerden dolayı mesajım farklı bir ad altında. Tamam boşver. Şu ana kadar herkesin onunla oral seksin ancak karşılıklı olduğunda mümkün olduğuna inandığı ortaya çıktı. Oral sekse hazır olmadığım için onunla çıkmayı kendim bırakmam gerekiyor.
Neden oral seksin yalnızca cinsel ilişki olabileceğine karar verdin? karşılıklı? Çok fazla seçenek var! Sana oral seks yapıyor! Ve sen de göğüslerinin arasında, kalçalarının arasında, göbeğinde, koltuk altında, yumruğunda sikilmene izin veriyorsun... Evet, ona uygun bir yer ver ve bırak da sevinsin! :roll:
annem adam yaptı
Marina 12345
Potansiyel seks nesnesi

Vladimir, peki tavsiyen nedir - ona izin ver oral seks ve herhangi bir teklife kategorik bir "hayır" ya da oral seks yok ve bakalım benimle iletişim kurmayı bırakacak mı?
Vladimir
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Marina12345: 06 Jul 2021, 21:07Marina12345
Hiçbir ipucu, alegori, metafor olmadan doğrudan ne istediğinizi söyleyin... Aslında karımızın/kız arkadaşımızın doğrudan konuşması hoşumuza gider) Eğer talep ederse bir oral seks, o zaman burada zaten sonucunu çıkar)
These users thanked the author Vladimir for the post:
annem adam yaptı
Marina 12345
Potansiyel seks nesnesi

niqk: 06 Jul 2021, 21:05 Çok fazla seçenek var! Sana oral seks yapıyor! Ve göğüslerinizin arasından, kalçalarınızın arasından, göbek deliğinizden, koltuk altınızdan, yumruğunuza sikilmenize izin veriyorsunuz...
Listelenen seçeneklerden, elinde aletiyle "oynamak" benim için hala kabul edilebilir. Ama bu onu daha da ateşli yapmaz mı? Ve bu konuda önceden nasıl anlaşabiliriz, doğrudan şunu söyleyebiliriz: "Beni yalarsın, ben de senin için her şeyi elimle yaparım"? Gücenmeyecek mi?
Marina 12345
Potansiyel seks nesnesi

Vladimir: 06 Jul 2021, 21:10 Bana doğrudan ne istediğini söyle,
Onunla çıkmaya devam etmek istiyorum ama şimdilik seks olmadan. Ama görünüşe göre oral seks için hazırım. Kesinlikle oral seks için değil.
Vladimir
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Marina12345: 06 Jul 2021, 21:18 Onunla çıkmaya devam etmek istiyorum ama şimdilik seks yapmadan. Ama görünüşe göre oral seks için hazırım. Kesinlikle oral seks için değil.
Tanrım, öyle söyle, oral seks istiyorum ama seks olmadan, çünkü...) her şey yoluna girecek)
Marina 12345
Potansiyel seks nesnesi

Arkadaşlarım genellikle bana kulübede sarhoş olmamı ve işlerin nasıl gittiğini görmemi tavsiye ediyor. Ama o zaman beni bir fahişe olarak mı görecek? Eğer sarhoşken ona bir şey yaparsam...
Vladimir
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Marina12345: 06 Jul 2021, 21:31 Arkadaşlar genellikle kulübede sarhoş olmayı tavsiye eder ve işler böyle yürür. Ama o zaman beni bir fahişe olarak mı görecek? Sarhoşken ona bir şey yaparsam...
Hiçbir şey söyleyemem, senin adamın değilim)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marina12345: 06 Jul 2021, 21:31 Arkadaşlar genellikle kulübede sarhoş olmayı tavsiye eder ve işler böyle yürür. Ama o zaman beni bir fahişe olarak mı görecek? Sarhoşken ona bir şey yaparsam...
Ne olursa olsun, sarhoş olmamalısın! Böyle bir ahşabı kırabilirsin! Bazen bunu yapabilecek kapasitede olduğunuzu bile beklemiyorsunuz!
Vladimir
Marina 12345
Potansiyel seks nesnesi

niqk ve ona alkolsüz olarak nasıl ikram edebilirim Ona "oyna"yı verelim mi? Utandığım için ona bunu teklif eden ilk kişi olmayacağımdan korkuyorum.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marina12345: 06 Jul 2021, 21:56 niqk, onsuz nasıl yapabilir? onunla "oynamak" için elimi mi uzatacaksın? Korkarım utandığım için ona bunu teklif eden ilk kişi ben olmayacağım.
Bebeğim, hiç erkeklerle çıkmadın mı? Neden bir şey teklif etmelisiniz? Oğlan teklif edecek ve siz de onun faaliyetini kabul etmeli veya reddetmeli ve istediğiniz yöne yönlendirmelisiniz! Örneğin, amınızı işaret edin ve oral seks hakkında net bir şekilde konuşun. Ve onun onurunu şefkatli ellerinize alın ve ona zevk verin! Sessizce! Hiçbir teklif olmadan! Unutma, sen topun kraliçesisin!
annem adam yaptı
Marina 12345
Potansiyel seks nesnesi

niqk: 06 Jul 2021, 22:03 Erkeklerle hiç tanışmadın mı
Tandım, ama şu ana kadar öpücüklerden başka bir şey olmadı.
Her zaman yanımda olursa onu nasıl elime alabilirim? Öpüşürken kot pantolonunun düğmelerini açmalı mıyım? O zaman yine aynı soru; beni bir fahişe olarak nasıl değerlendirecek?
Vladimir
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Marina12345: 06 Jul 2021, 22:09 Tanıştım ama şu ana kadar öpücüklerden başka bir şey olmadı.
Her zaman yanımda olursa onu nasıl elime alabilirim? Öpüşürken kot pantolonunun düğmelerini açmalı mıyım? Peki, yine aynı soru: Beni kim olarak görecek, fahişe mi?
Hiçbir şey düşünme, bu düşünceleri kendine empoze ediyorsun , sekse hazır değilsin, seks yapmıyorsun ama bir gün bu konuya geri döneceksin ve umarım o zamana kadar daha fazla cesarete sahip olursun. sana iyi şanslar
Marina 12345
Potansiyel seks nesnesi

Vladimir: 06 Jul 2021, 22:16Size iyi şanslar
Teşekkür ederim. Ama yine de muhtemelen kulübeye gideceğim. Cumartesi gününe kadar arkadaşlarımı dinleyip forumlardaki tavsiyeleri okuyacağım. İnsanların buraya yazdığı sadece komik saçmalıklar değil, birileri ciddi şeyler tavsiye ediyor.
Sonunda kulübeye gelip ona herhangi bir şeye izin verme konusunda fikrimi değiştirirsem bana tecavüz etmeyecek.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marina12345: 06 Jul 2021, 22:09 Tanıştım ama şu ana kadar öpücüklerden başka bir şey olmadı.
Her zaman yanımda olursa onu nasıl elime alabilirim? Öpüşürken kot pantolonunun düğmelerini açmalı mıyım? Peki, yine aynı soru: Beni kim olarak değerlendirecek, fahişe?
Sevgili kızım, erkek arkadaşın kaç yaşında?
Marina 12345
Potansiyel seks nesnesi

niqk: 06 Jul 2021, 22:35 Erkek arkadaşınız kaç yaşında?
Yaklaşık 40. Boşanmış, yalnız yaşıyor.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marina12345: 06 Jul 2021, 22:37 Yaklaşık 40. Boşanmış, yalnız yaşıyor.
Hosper! Peki canım, neden kafanı karıştırıyorsun? O deneyimli bir adam ve kızlara nasıl davranılacağını biliyor! Özellikle gençlerle!
Tüm inisiyatifi ona tamamen verin! Sadece hoşçakal olduğun konusunda beni uyar! - Kız olarak mı kalmak istiyorsun? Ve cesur deneyler için - güle güle! - hazır değil! Hepsi bu! Ve zevki kabul edin
oldukça pasif bir şekilde... :daypyat:
Marina 12345
Potansiyel seks nesnesi

niqk: 06 Jul 2021, 22:43 Tüm inisiyatifi tamamen ona verin
! Sadece hoşçakal olduğun konusunda beni uyar! - kız olarak kalmak istiyorsun!
Evet, öyle. Kendim soyunmama ve bana oral seks yapmama izin verir misin? Sonra elimle oynayacağımı ama daha fazlasını yapmayacağımı mı söylüyorsun?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marina12345: 06 Jul 2021, 22:49 Yani öyle. Kendim soyunmama ve bana oral seks yapmama izin verir misin? Sonra elimle oynayacağım ama başka bir şey yapmayacağım mı diyeceksin?
Neden seni kesinlikle soyacağını düşünüyorsun? Ona bir şey hakkında ipucu verdin mi?
Marina 12345
Potansiyel seks nesnesi

niqk: 06 Jul 2021, 22:53 neden seni kesinlikle soyacağını düşünüyorsun?
Ben zaten onun isteği üzerine onun önünde soyundum. Bana hayran olmaktan gerçekten hoşlandığını söyledi. Aynı zamanda sadece baktım, dokunmadım.
Bu nedenle iş cunnilingus’a gelirse elbette soyunur.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marina12345: 06 Jul 2021, 23:09 Ben zaten onun isteği üzerine onun önünde soyundum. Bana hayran olmaktan gerçekten hoşlandığını söyledi. Aynı zamanda sadece baktım, dokunmadım.
Bu nedenle konu oral sekse gelirse elbette soyunur.
Ondan oral seks yapmasını istedin mi?
Marina 12345
Potansiyel seks nesnesi

niqk: 06 Jul 2021, 23:10 ondan oral seks yapmasını istedin mi?
Hayır! O ısrar ediyor! İşte yazımın başladığı yer...
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marina12345: 06 Jul 2021, 23:12 Hayır! O ısrar ediyor! İşte yazımın başladığı yer burası...
Sana hiç dokunmadı, sadece sana mı baktı? Oral seks konusunda ısrar ediyor mu? Oldukça tuhaf... Ve oral seks konusunda ısrar mı ediyor?
Marina 12345
Potansiyel seks nesnesi

niqk, az önce çıplakken izledim, o yüzden yapma korkutma. Ve böylece beni öpüyor, kıyafetlerimin üzerinden bana dokunuyor, bacaklarımı ve bacaklarımın arasını okşuyor. Ama külotuna girmesine izin vermiyorum. Bu yüzden cunnilingus istiyor ve orada duracağına söz veriyor.
Ama onunla elimle oynayacağıma zaten karar verdik.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marina12345: 06 Jul 2021, 23:25 niqk, ben onu izlerken az önce izledim onu korkutmamak için çıplaktı. Ve böylece beni öpüyor, kıyafetlerimin üzerinden bana dokunuyor, bacaklarımı ve bacaklarımın arasını okşuyor. Ama külotuna girmesine izin vermiyorum. Bu yüzden cunnilingus istiyor ve orada duracağına söz veriyor.
Ama onunla elimle oynayacağıma zaten karar verdik.
O halde sana söylüyorum - süreci yönet ! Ama doğrudan değil, dolaylı olarak. Eylemlerini çıkarlarınıza yönlendirin. Oral seks ister misin?
Marina 12345
Potansiyel seks nesnesi

niqk: 06 Jul 2021, 23:18 Ve oral seks konusunda ısrar ediyor
İlk tanıştığımızda ve beni ilk kez kucağına aldığında eteğimin altına uzandı. Bakire olduğumu söyledim. Daha sonra ağzıma önerdi. Reddettim, kırıldım ve artık oral seks hakkında konuşmuyordu.
Fakat oral seksten sonra bu konuya geri döneceğimi anlıyorum.
Marina 12345
Potansiyel seks nesnesi

niqk: 06 Jul 2021, 23:29Cunnilingus ister misin?
Bilmiyorum, muhtemelen evet. Bütün arkadaşlarım denememi tavsiye ediyor.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marina12345: 06 Jul 2021, 23:34 İlk tanıştığımızda beni ilk kez kucağına aldığında eteğimin altına uzandı. Bakire olduğumu söyledim. Daha sonra ağzıma önerdi. Reddettim, kırıldım ve artık oral seks hakkında konuşmuyordu.
Ama oral seks yaptıktan sonra bu konuya geri döneceğini anlıyorum.
Ve eğer dönerse onu geri çevirirsin. Mesela henüz hazır değilim! Güle güle! Bir şekilde oral seks yapmayı kabul edebilirim ama oral seks yapmayı kabul edemem. Güle güle! O zaman bir gün... bir göz atabiliriz...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”