Adam çok kötü bir şey yaptı.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Adam çok kötü bir şey yaptı.
Merhaba, 24 yaşındayım, bir erkekle çıkıyordum, o 27 yaşında ve çok tatlı. Belli bir noktaya kadar her şey harikaydı. Bayramı kutladık. Bütün akrabalar toplandı. Tabii ki geceyi onun evinde geçirmeye karar verdik. Mekan küçüktü ve kız kardeşi ona odasını teklif etti. Çift kişilik yatağı var. Üçümüz birlikte uyuyacağız. Her şeye karar verildi. Elbette herkes çok içti. Kız kardeşi 23 yaşında, güzel ve iyi bir kız. Ama çok sarhoş oldum. Onu yatağına yatırdık. Ve kendileri hala masada oturuyorlardı. Erkek arkadaşım beni rahatsız etmeye başladı, ben de burada akrabalarım olduğu için istemediğimi söylemeye başladım. Sonra yatıyorum, git diyorum.. Masayı temizlemeye yardım edeceğim. O gitti. Temizliğe yardım ettim. Zaten yorgun olduğundan odaya girdi. Hava karanlıktı, lambayı açtım bile anlamadım.. Ne gördüm!!? Kız kardeşini sikti. Başka türlü adlandırılamaz.. Karanlıktaydı.. Şok oldum.. Bir aksaklık olduğunu düşündüm. Ama karnına geldiğinde!! Daha sonra bunun bir rüya olmadığını anladım!!!! Beni gördü ve yüzü değişti. Ağlamaya başladım. Aldı ve gitti... taksi çağırdı. Hiçbir sözüm yoktu. Uyuduğumu söylüyor. !!! Artık olanları akrabalarıma nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Evet, birkaç kez geceleri beni sarhoş ettiği oldu.. Ama bu çok fazla!!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
-
-
Re: Bu adam çok kötü bir şey yaptı.
Merhaba! Sürekli af diliyor. Bunun normal olmadığını söylüyorum!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Sevgili kızım! Diğer anormalliklerle karşılaştırıldığında bu bebek konuşmasıdır.
-
Desteğiniz için çok teşekkür ederiz!!! Ne yapacağımı bilmiyorum! Bu aslında vatana ihanettir. Ama sen de onun alkolik, uykulu bir kız kardeşi olduğunu kabul edeceksin! Evet çok çekici. Ama bunu hâlâ bilmeyen kız kardeşim. Ya bunu ilk defa yapmıyorsa?! Bu beni gerçekten rahatsız ediyor!!? Üstelik kız kardeşinin kaç kez geceyi bizimle geçirmek için geldiğini hatırlamaya başladım. Ve kulübe parti yapmaya gittim... Ben de bu eyalete geldim... ve hiçbir şey hatırlamadım. Ve gece vardiyasında çalıştım. Hatta bir keresinde külotunu yatağın altında bile buldum. Temizlerken. Daha sonra muhtemelen kız kardeşinin bıraktığını söylüyor.
-
Görünüşe göre kesinlikle kendi kız kardeşini sikiyor.
Ve görünüşe göre bu onlar için normal çünkü tüm bunlar çok uzun zamandır devam ediyor.
Ne olmuş yani!Rita: ↑13 Mar 2020, 12:18 Desteğiniz için çok teşekkür ederiz!!! Ne yapacağımı bilmiyorum! Bu aslında vatana ihanettir. Ama sen de onun alkolik, uykulu bir kız kardeşi olduğunu kabul edeceksin! Evet çok çekici. Ama bunu hâlâ bilmeyen kız kardeşim. Ya bunu ilk defa yapmıyorsa?! Bu beni gerçekten rahatsız ediyor!!? Üstelik kız kardeşinin kaç kez geceyi bizimle geçirmek için geldiğini hatırlamaya başladım. Ve kulübe parti yapmaya gittim... Ben de bu eyalete geldim... ve hiçbir şey hatırlamadım. Ve gece vardiyasında çalıştım. Hatta bir keresinde külotunu yatağın altında bile buldum. Temizlerken. Daha sonra kız kardeşinin muhtemelen onu terk ettiğini söylüyor.
Görünüşe göre kesinlikle kendi kız kardeşini sikiyor.
Ve görünüşe göre bu onlar için normal çünkü tüm bunlar çok uzun zamandır devam ediyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Orientation: biseksüel
-
Bir arkadaşım var! Ailelerimiz doğada çadırlarda dinlendikleri için evli olmak harika. Çocukları almadık ve böyle dinlenmeye karar verdik. Eşim ve ben eşim ve onun kız kardeşiyle arkadaşız. Kendisi 35, ablası 26 yaşında. 2 çadır kurmuşlar. Birinde diğer kız kardeşteler. O güzel ve ince. Akşamları herkes iyice sarhoş olduğunda önce dans ediyor, sonra da yüzüyordu. Öğle yemeğinden sonra işe gitmem gerektiği için pek içmedim. O gece karımla seks yaptık. Uyuyakaldı ve ben uyumak istemedim, sanırım dışarı çıkıp sigara içeceğim. Ve çıtırtılar ve inlemeler duyunca oltaları kontrol etmeye gittim. Bence aferin Lekha, nehir kıyısında bir ağacın yanında karısına bakıyor. Onu rahatsız etmeyeceğim, yaklaştım ve karanlığa baktım ve onu köpek stiliyle nasıl haşladığını gördüm. Sonra bitirdi ve sonra senin benim için aptal olduğunu söyledi... neden. Karısının değil kız kardeşinin sesini anlamadım. İzledim ama zamanım olmadı, çadıra gitti ve orada haplar vardı! Deliyim. Sabah sanki hiçbir şey olmamış gibiydi. İşte böyle yaşıyorlar!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 898 Views
-
Last post by alex503311
-
- 13 Replies