Gençlik bilenler
-
Автор темыsağırlığın
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 1 year 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Gençlik bilenler
Merhaba. Gençlik ve güzellik uzmanlarını arıyorum. Pedoerotik severlerle iletişim kurmaktan mutluluk duyacağım.
- These users thanked the author sağırlığın for the post (total 4):
- abartı, Rasaroam, Kamçarus, sapık
-
- Penetrasyon
- Total posts: 224
- Orientation: heteroseksüel
Re: Gençliğin ustaları
Erotizmi pedofili ile karıştırmaya gerek yok. Bunlar tamamen farklı iki şeydir. Erotika güzel ve heyecan vericidir. Ve makale pedofili içindir. Bana gelince, o böyle şeyler yapanlara nedense çok sadık.
- These users thanked the author Neşeli Roger for the post (total 2):
- Yağmurcu, Zorba Carrie
-
Автор темыsağırlığın
- Penetrasyon
Açıkça söyleniyor - erotizm.
Tuzluyu yeşille karıştırıyorsun
Kimse kimseyi zorlamıyor veya tecavüz etmiyor
Tuzluyu yeşille karıştırıyorsun
Kimse kimseyi zorlamıyor veya tecavüz etmiyor
-
- Penetrasyon
- Total posts: 224
Çocuklar, yaşları nedeniyle çok çabalayabileceklerini anlamazlar, "kötü" yapabileceklerinin farkına varmazlar, özellikle yetişkinler.
Bu gizli sorundur: Bir çocuğa “çok kötü” şeyler yapabilirsiniz, ancak kız veya erkek çocuk kendilerine çeşitli kötü şeyler yapıldığını bile anlamaz.
Sorun şu ki, o yaştaki çocukların tecavüze uğramasına gerek yok. Zaten "amca"nın peşine düşecekler. Şeker için, "beni arabaya bindir" sözü için, bana bir şey gösterme sözü için. Örneğin bir köpek yavrusu ya da kedi yavrusu.
Çocuklar, yaşları nedeniyle çok çabalayabileceklerini anlamazlar, "kötü" yapabileceklerinin farkına varmazlar, özellikle yetişkinler.
Bu gizli sorundur: Bir çocuğa “çok kötü” şeyler yapabilirsiniz, ancak kız veya erkek çocuk kendilerine çeşitli kötü şeyler yapıldığını bile anlamaz.
- These users thanked the author Neşeli Roger for the post:
- Fargal94
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 2 years
Sizin görüşlerinizi tamamen paylaşıyorum ama ne yazık ki bu insanlara herhangi bir şeyi açıklamanın faydası yok. Sadece suç zevklerine gerekçe arıyorlar. Argümanlar aşağı yukarı aynı: "genel olarak inanıldığından çok daha erken olgunlaşıyorlar", "ama Nabokov" ve "antik Yunan’da."Jolly Roger: ↑26 Feb 2024, 20:20İşte sorun bu, o yaşta çocukların olması ve zorlamaya gerek yok. Zaten "amca"nın peşine düşecekler. Şeker için, "beni arabaya bindir" sözü için, bana bir şey gösterme sözü için. Örneğin bir köpek yavrusu ya da kedi yavrusu.
Bu, bir çocuğa "çok kötü" şeyler yapabileceğiniz gizli sorundur ve kız ya da erkek çocuk, onlara çeşitli kötü şeyler yapıldığını bile anlamayacaktır.
- These users thanked the author Yağmurcu for the post (total 2):
- Neşeli Roger, Fargal94
-
Автор темыsağırlığın
- Penetrasyon
Yüksek ahlak için savaşanların ahlaki öğretilerini her okuduğumda kendime şunu soruyorum: Bu forumda ne yapıyorlar? Yani tabii ki birisinin genç ve reşit olmayan bir vücut karşısında ereksiyon olduğunu anlamıyorlar. O halde onların ereksiyona neden olan şey nedir, kendime (ve onlara ve size) sormam gerekiyor? Önerilen konuların başlıklarını inceledikten sonra, hayvanların, yaşlı kadınların, erkeklerin, eşcinsel bireylerle anal pasif seks yaptıkları (bir seçenek olarak - pedo-savaşçı anüslerine bir kadınla vuran bir kadın) tiksinti ile sonuca vardım. yapay penis) ve pastanın üzerindeki kiraz gibi, yaşlı bir anne veya kızlarıyla onunla çiftleşiyor, ancak Tanrı bu Dartagnan’ların kızlarının reşit olmamasını yasaklıyor!! Yetişkin aile üyeleriyle cinsel ilişkiye girme konusunda öfkeli, suçlayıcı yorumlar yazmazlar.
Özetim: Siz Dartagnan beyleri değilsiniz, ikiyüzlüsünüz. Bu basit bir şey, Watson!
Özetim: Siz Dartagnan beyleri değilsiniz, ikiyüzlüsünüz. Bu basit bir şey, Watson!
- These users thanked the author sağırlığın for the post (total 4):
- Tolkala, Korsan, Truwor, Pilot Camelot
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 2 years
Kelimelerle istediğin kadar oyna. Hiçbir şey senin dejenere olduğun gerçeğini değiştirmeyecek. BEN? Evet, çok fazla cinsel sapkınlığım var. Ben hiçbir şekilde ahlakçı değilim. Ama sizin gibi insanlar saf, kristalleşmiş kötülüklerdir. Ve bunu kendin de biliyorsun. Bu yüzden kurtuluşu muğlak formülasyonlarda arıyorsunuz. Ama o orada değil.karlikin: ↑26 Feb 2024, 22:28 Yüksek ahlak için savaşanların ahlaki öğretilerini her okuduğumda kendime şunu soruyorum: Bu forumda ne yapıyorlar? Yani tabii ki birisinin genç ve reşit olmayan bir vücut karşısında ereksiyon olduğunu anlamıyorlar. O halde onların ereksiyona neden olan şey nedir, kendime (ve onlara ve size) sormam gerekiyor? Önerilen konuların başlıklarını inceledikten sonra, hayvanların, yaşlı kadınların, erkeklerin, eşcinsel bireylerle anal pasif seks yaptıkları (bir seçenek olarak - pedo-savaşçı anüslerine bir kadınla vuran bir kadın) tiksinti ile sonuca vardım. yapay penis) ve pastanın üzerindeki kiraz gibi, yaşlı bir anne veya kızlarıyla onunla çiftleşiyor, ancak Tanrı bu Dartagnan’ların kızlarının reşit olmamasını yasaklıyor!! Yetişkin aile üyeleriyle cinsel ilişkiye girme konusunda öfkeli, suçlayıcı yorumlar yazmazlar.
Özetim: Siz Dartagnan beyleri değilsiniz, ikiyüzlüsünüz. Bu çok basit Watson!
- These users thanked the author Yağmurcu for the post (total 3):
- Fargal94, Zorba Carrie, Rexx
-
Автор темыsağırlığın
- Penetrasyon
Yağmur Yapıcı, seni daha önce anlatmıştım. Hala bir inek. Kristalize iğrençlik. Ve aptal ve kötü. Çok.
Zavallı önemsiz insan, beyninizle tamamen büyümüş olana kadar hokkabazlık yapın. Ve bok yemeyi de unutma.
Zavallı önemsiz insan, beyninizle tamamen büyümüş olana kadar hokkabazlık yapın. Ve bok yemeyi de unutma.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Ve nasıl belirleneceği gençlik kriteri? Eşimden büyük bir sevgili arkadaşım bana eşimden bahsetti, eğer onun benim karım olduğunu bilmeseydi, onun henüz reşit olmadığını düşünürdü. "Yüz Yıllık Yalnızlık" romanında gençliğin kriteri çok net bir şekilde tanımlanmıştır: Kızı ilk adet gördüğü anda evlendirmeye çalışmışlardır. Her şey sonsuz yazın olduğu ekvator bölgesinde gerçekleştiği için oradaki yılları saymadılar.
- These users thanked the author Truwor for the post:
- sağırlığın
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 585 Views
-
Last post by Ders