Neden fahişelere ihtiyacımız var - kişisel görüş

Değişken karmaşıklık ve mahremiyetteki hizmetler hakkında duyurular
Автор темы
küçük adam
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22
Registered for: 3 years
 Neden fahişelere ihtiyacımız var - kişisel görüş

Unread post by küçük adam »

Hadi çözelim - örneğin Moskova’da böyle bir seks yok - ya da Mamba’da oturuyorsunuz ve profilinizi yükseltmek için çok para harcıyorsunuz ve ardından kahve içip bir restoranda taşradan gelen anlaşılmaz bir aptalla besleniyorsunuz - ve bir restoranda kahve içip yemek yedikten sonra, size üç mektup gönderiyor ve mamba’ya geri dönüyorsunuz
Bu tür toplantıların onda biri, kendisi de gelen başka bir berbat aptalla bir otelde gecelemeyle sonuçlanabilir. köyden geliyor ve bir oligark arıyor - yine otelin parasını ödüyorsunuz ve seks yerine gecenin yarısında ona oligark olduğunuzu söylüyorsunuz
Bütün bunlar düşük bir fiyata gündelik seks için yaklaşık on beş bine mal olacak. sarkık bir osmanlıda saatlik bütçeye uygun otel
Diğer bir seçenek de parkta çarpık bir oral seks yapacak ve onu klamidya ile bir tür trichomoniasis ile ödüllendirecek bir mamba üzerinde nemfomanı yakalamaktır
nhiçbir şey yok oligark değilseniz daha fazla seçenek - yine de oturup otuzbir çekebilirsiniz
Ya da 5000 karşılığında periye gidersiniz ve onlar sizi normal bir şekilde kabul ederler, beyin, dayanamıyorsun, çay içip yemek yiyorsun İstediğiniz seks - ve aynı cinsiyete sahip olmanın en ufak bir garantisi olmayan arkadaşlık sitelerinde bir aptal aramaktan üç kat daha ucuz
Arkadaşlık sitelerinde onlarca yıl oturabilirsiniz - her üç yılda bir sahtekar sekse maruz kalabilirsiniz
Diğer bir seçenek de sizden kredi, araba ipoteği ve seks talep edecek bir aptalla evlenmek, orada da olmayacak ve siz de onun sevgilileri tarafından düzenli olarak dövüleceksiniz.
Lastik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 139
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Neden fahişelere ihtiyacımız var - kişisel görüş

Unread post by Lastik »

Konu çok güzel ve belki de her zaman alakalı olacaktır :)
Sırayla: Mamba, Tinder, Badu vb. gibi tanışma siteleri hakkında. aslında seks için en işe yaramaz arama seçeneği. İletişimden sonra buluşmak sadece bir görev değil, aynı zamanda bir kızla tanışsanız bile o erteleyebilir ve yatırım yapsanız bile hiçbir şey sizin için işe yaramayacaktır. Yazar doğru söylüyor :)
Genel olarak bu tür uygulamaların kullanıcıları genellikle çok büyük stres yaşar ve bazen onlarla yazışma yoluyla bile iletişim kurmak zordur.
nFahişeler ise tam tersine en uygun fiyatlı seçeneklerden biridir ve bu doğru, nüanslar olmadan değil. Bir fahişeyle tanışmanız ve onun ne kadar hoş bir insan olacağını önceden öğrenmeye çalışmanız şiddetle tavsiye edilir. Yani, yazışma veya telefon yoluyla, sizin için bir partner olarak ne kadar hoş olacağını önceden öğrenmelisiniz, çünkü fahişeler fahişelerden farklıdır ve aralarında acil durumlar da vardır ve işlerini beceriksizce yapabilirler, çapkın olmak ya da sadece çirkin davranmak. Ve asıl önemli olan prezervatif kullanmaktır (her ne kadar bu muhtemelen prezervatifli herhangi bir kızla sevişmeye değer olsa da). Pek çok insan bunu ihmal ediyor, ancak fiziksel açıdan prezervatifsizden pratikte hiçbir fark yok ve bu fizikle ilgili değil, duygular ve psikolojik zevkle ilgili ve insanların satın almayı sevdiği MBR için hastanelere gitme riskiyle karşı karşıya kalıyorsunuz. ve timsah gözyaşları döküyorum ama neden bu benim başıma geldi.
Evlilik açısından hiç yorum yok, her şey doğru, eğer evlilikte kendinizi bir erkek değil de zayıf olarak konumlandırırsanız, kazanırsınız Zayıflığınız yüzünden sizi bütünüyle yiyecek bir kadına bile ihtiyacım yok.
Peki, ben de kendi seçeneğimi ekleyeceğim - bu, çevrenizde pek de çekici olmayan bir kız aramaktır, ya da örneğin ilgi çevreleri. Ancak burada popüler olmadığını söylemek daha iyi olur. Kızlar duygusal yaratıklardır ve eğer erkeklerin ilgisinden yoksunlarsa, ona bu ilgiyi verebilirsiniz, bunun için size yatak da dahil olmak üzere mümkün olan her şekilde teşekkür edecektir. Aralarında uygunsuz davranışlarda bulunan kızlar da bulunsa da iyi kalpli bir genç bayanla tanışma ihtimali o kadar da az değildir. Hatta belki görünüşündeki bazı kusurları bile affedebilirsiniz çünkü onun çabalarından, açık sözlülüğünden ve size olan ilgisinden büyük keyif alabilirsiniz :)
These users thanked the author Lastik for the post:
Yün
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Vladtsst »

Başka bir seçenek de yabancı bir arkadaşlık sitesine gitmek. Orada bir eş bul ve tropik bir ülkede yaşamak için memleketine git ve artık hiçbir şey için endişelenme.
Bu benim kişisel hikayem. Ve ben bir oligark değilim, bir Apollon değilim ve yaşlı değilim.
Автор темы
küçük adam
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Büyük şehirlerdeki modern bir evlilikte, apartman daireleri için aynı ipotek ve araba kredilerini sizden alacak, iş yapmanızı talep edecek ve tercihen eski çocuklarını da destekleyecek bir acil durum kişisini yakalama olasılığınız yüzde 100’dür. aynı zamanda aynı mambaların üstüne oturacak ve kendine oligark diyen başka bir aptalla seni aldatacak - sonunda orta düzey bir yöneticiyi havaya uçuracak ve bu ofis planktonunun çalıştığı şirketin güvenlik servisi seni sakat bırakacak - çünkü plankton ümit edecek sevgili karınızın Çin kooperatifleri tarafından üretilen el çantaları için onu düzenli olarak emeceğini
Ve ICBM’ler gerçekten bir mayın tarlasıdır ve KVD’nin düzenli bir ziyaretçisi olmanın bir yoludur, burada maaşınızın tamamını boşuna ödersiniz çünkü tüm bu modern saçmalıkların tedavisi yok ve sonunda ilaçlardan dolayı sepsis ve karaciğer sirozuna yakalanacaksınız, en iyi ihtimalle bir çöp yığınında, dairesiz bırakılacaksınız
Filipinler’den gelen eşlere gelince ve Afrika ülkeleri, karşınızdaki beyaz domuzun parası olduğuna karar verir vermez yerel haydutlar tarafından aptalca bir hızla öldürülecekler
Lastik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 139
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Lastik »

chelovechek, işler böyle :)
Doğal seçilim iptal edilmedi)
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

chelovechek,

Peki, fantezilerinizle daha fazla yaşayın. Değirmenlere dikkat edin. Moskova’da akşamları kafanıza darbe alma ihtimaliniz buraya göre daha yüksektir. Uzun bir kışın vücut üzerinde moral bozucu bir etkisi vardır.
Автор темы
küçük adam
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Biliyor musunuz, artık peri masallarına inanacak yaşta değilim - özellikle de Filipinliler hakkındaki İnternet masallarına inanacak yaşta değilim - bunları Moskova Çevre Yolu’ndan başka bir şey görmemiş veya duymamış gençlere anlatırsınız - ama ben Filipinliler hakkında konuşmaya gerek yok)
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by yedili »

Genel olarak chsv hakkında yazılanlar doğrudur. Tinder’la pek çok toplantı yapıldı ve gerçekte neredeyse herkes kendisini tek tanrıça olarak görüyor ve bu, dış verilerden bağımsız. Ülkenin herhangi bir şehrinde buluşmak, sohbet etmek ve seks yapmak çok daha kolaydır. Bu arada, yerel biriyle ilişki kurmak yeni gelen biriyle ilişki kurmaktan daha kolaydır; yerel halkın daha az limanı ve önyargısı vardır. Ve gelenler aslında sadece Alegarch’ı arıyorlar, başkenti cezalandırmak istiyorlar
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868

Unread post by Yün »

Erkeklerin kaç yıl menopoza girdiğini unuttunuz mu? :göz kırp:
Автор темы
küçük adam
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

İlaçları doğru alırsanız hiçbir şey olmaz - bu gelecek için
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

chelovechek,

Neden dökeyim ki, kimseyi ikna edemem. Sadece karımın kendi işi olduğunu söyleyeceğim. Ben sadece ona yardım ediyorum. Fazla stres yaşamadan yaşıyorum. Moskova Çevre Yolu’na taşınmadan önce tüm hayatım boyunca doğdum ve yaşadım. Ücretsiz bir programa göre yaşıyorum. Ofis prangalarından kurtulduğum için çok mutluyum. Ve Rusya’da para kazanma ihtiyacı.
Автор темы
küçük adam
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Sevgili, burada Güneydoğu Asya ülkelerindeki iş koşullarıyla ilgili değil, fuhuşun faydalarıyla ilgili bir konumuz var - sen neden bahsediyorsun?
Tayland’da da kendi şirketim var - sana şunu da söyleyebilirim Orada yaşamak ve hanım oğlanları becermek ne kadar güzel - ama aslında seks üzerine Rusça konuşulan bir forumda Rusya’daki fahişeleri tartışıyoruz
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

chelovechek,

Rahatsız ettiğim için özür dilerim, Rusya’daki fahişelerin konuyla alakası yok. Ladyboy’larla ilgilenmiyorum. Sadece arkadaşlık sitelerinden bahsediyoruz. Sel baskınını durduracağım.
Barmaleykin_47
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204
Registered for: 3 years 4 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Barmaleykin_47 »

Bu fahişeler aynı zamanda lotodur. Fotoğrafta normal olacak ve aradığınızda hoş bir ses (görev görevlisinin sesi) olacak, ancak vardığınızda dumanlı bir daire ve çoraplarda bir pislik olabilir.
Tesadüfler var ve çok hoş bir ortam var, yalnız olunca daha güzel oluyor bunu eğlence için yapan da var, tamamen işleyen de var.
Автор темы
küçük adam
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

KLS’de harika bir rapor yazarı olarak çalışmaya gitmezseniz, ayda bir düzine deneyimli düzgün bayan bulabilirsiniz - evet, elbette kollektif çiftlikleri hindi kisvesi altında gözlemlemeniz gerekecek, ama kimse yok seni oraya zorluyor - gelip gittiler -
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Peri, bağımsız”