Çarşıda duruyor
-
- Potansiyel seks nesnesi
Çarşıda duruyor
Çarşıda bir dükkana giriyorum, satıcı yok. İçeri girer girmez satıcı hemen koşarak geldi ve şöyle dedi: “Bana çantandan ne çaldığını göster.” Ve raflarında her şey diğer mağazalardakiyle aynı, zaten başkalarından satın aldım. Satıcı "Çantanızda ne varsa raflarımızda" diyor. Yaklaşık beş hacker koşarak geldi ve "Ya polisi arayacağız ya da ceza ödeyeceğiz" dedi. Çocuklar bana bu tür konuları anlattılar, ben de mutfak bıçağını çantama koydum. Birinin elini kestim, diğerleri kaçtı.
Kısacası yakında çarşıdaki hiçbir mağazaya girilemez hale gelme eğilimi var. Her yerde kurulumlar olacak.
Kısacası yakında çarşıdaki hiçbir mağazaya girilemez hale gelme eğilimi var. Her yerde kurulumlar olacak.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Orientation: heteroseksüel
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
-
Re: Marketteki kurulumlar
Bozorova Feruza, henüz değil. Geçenlerde eve geldim ve hemen forum aboneliğinden çıktım.
-
Enayi olmadan hayat çok sıkıcı, onları bıçağıyla korkuttu, muhtemelen fare gibi sızlanıp size acıdılar, sizi tanıyorum fahişeler, buraya farklı masallar yazın, wankerler

-
Çarşı istasyonu, madem bu forumları neden okuyorsun? herkesi salak sayıyorsun ve her şeyi peri masalı sanıyorsun. Peri masallarını okuma, aptal.
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
Pek çok insan yalan söyleyecektir, bu yüzden muhtemelen bunun bir yalan olduğunu düşünmüştür.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 159
- Orientation: biseksüel
Vovan., Şuraya gitsen daha iyi olur: doktor, seni aptal. Sabah 8’de elinde mutfak bıçağıyla markete gitti.
- These users thanked the author artm.razvratnik for the post (total 2):
- İskender 1, George
-
artm.razvratnik, saat kaç sabah 8 ?
Ya sizin ya da Moskova zamanı. Kafanı tedavi et, zihinsel engelli. Ve foruma bir şey yazmadan önce daha fazla kitap okuyun, okumak faydalıdır.
Ya sizin ya da Moskova zamanı. Kafanı tedavi et, zihinsel engelli. Ve foruma bir şey yazmadan önce daha fazla kitap okuyun, okumak faydalıdır.
-
artm.razvratnik, nesin sen, nerede yaşıyorsun cennet koşulları mı, salak? Bıçak yerine travma satın alabilirsiniz, ancak o zaman yerel polis memurunun istediği zaman içeri girip kasayı silahlarla kontrol etme hakkı vardır. Uyuşturucu yerleştirecek ve hemen ardından arama emri olan özel bir ekip oluşturacak.
Gerçekten moralin bozuk.
Gerçekten moralin bozuk.
-
- Oral stimülasyon
-
artm.razvratnik, seni aptal, sen öyle olduğunu düşünüyorsun cennet koşullarında yaşayın. Sanki dairenizden hiç çıkmıyorsunuz, engellisiniz (zihinsel engellisiniz).
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
Vovan.,
Buraya geldiniz herkese hakaret etmek ve fikrinizi empoze etmek mi? Buradaki insanların büyük çoğunluğu yetişkinlerden oluşuyor ve çarşılarda yerel polis memurlarıyla iletişim kurma konusunda kendi deneyimlerine sahipler.
Buraya geldiniz herkese hakaret etmek ve fikrinizi empoze etmek mi? Buradaki insanların büyük çoğunluğu yetişkinlerden oluşuyor ve çarşılarda yerel polis memurlarıyla iletişim kurma konusunda kendi deneyimlerine sahipler.

-
-
- Oral stimülasyon
Vovan., internette her türden insanla tanıştım site, ama çok moral bozucu. Henüz engelli biriyle tanışmadım. Görünüşe göre herkese ve her şeye kırgınsın.
-
artm.razvratnik, sitede her türden tanıştım , ama bu aşağı. Henüz engelli biriyle tanışmadım. Görünüşe göre herkese ve her şeye kırgınsın.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
düşüncelerinizi uygar bir şekilde ifade edin. Anlaşıldı?!
Neden burada deliriyorsunuz?! Foruma gelmeye vaktiniz olmadı ve şimdiden saçmalamaya mı başladınız?!! Unutmayın, forumumuz iyi insanlar içindir! İletişim kurmaya geldim: Kayıt olun ve ardından sakin bir şekilde
düşüncelerinizi uygar bir şekilde ifade edin. Anlaşıldı?!
-
niqk, bu yöneticilere yönelik bir sorudur. İsteselerdi kayıtsızların fırsatlarını kapatırlardı.
-
- Nirvana’dayım
Bu sana bir soru: iletişim kurmaya mı geldin? İletişim! Ve kaba olmanıza izin vermeyeceğiz!

-
niqk, gözlerinizi açın ve yukarıdakileri daha dikkatli okuyun . Kaba olmaya başlayan ben değildim
-
- Nirvana’dayım
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post