Nastya
-
Автор темыVay
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 5 years 2 months
- Orientation: biseksüel

Kulüpten eve taksiyle gidiyordum. Yolda gerçekten içmek istedim, çok alkol içtikten sonra, sürücünün eve dönmek için acelesi olduğunu söylediği mağazada durmak istedim ve bana yakın zamanda aldığı şişelenmiş suyu ikram etti. aldım ve henüz açmaya vaktim olmadı, tabii ki kabul ettim, şişeyi elinden aldım ve içtim. Bir süre sonra aklım başıma geliyor, gözlerimde bir çeşit göz bağı var, hiçbir şey göremiyorum... Kulaklarımda yüksek sesli müzik olan büyük bir kulaklık var ve onun dışında hiçbir şey duyamıyorum. .. ve ağzımda ağız için halka tıkaç yayıcı var. Tamamen kıyafetsiz olduğumu hissediyorum ve kıçımda bir tür tıkaç varmış gibi hissediyorum (Orada tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama bir "göt tıkacı" gibi geliyor)... beni eğdiler köpek gibi, masanın üzerindeymiş gibi, kollarım iki yöne doğru yukarıdan masanın uzak köşelerine bağladım ve bacaklarım yanlara açık olacak şekilde bacaklara bağladılar öyle ki Hiçbir şekilde hareket edemiyordum. ve şimdi bu pozisyonda çıplak duruyorum, ne olduğunu, nerede olduğumu ve yakınlarda kimsenin olup olmadığını anlamıyorum. Muhtemelen iki saat boyunca orada durdum ve aniden biri beni kafamdan tutup ağzıma sikmeye başladığında, çoktan nefesim kesilmişti ve kısa bir süre sonra başka biri kıçımın fişini arkadan çekip çıkarmaya başladı. penisini yavaşça analımın içine itin. Yaklaşık bir hafta beni bu şekilde tuttular. Rahatlamam için aynı pozisyonda yürümek zorunda kaldım, beni hortumla yıkadılar, sonra lavman yaptılar. Fırsat buldukça uyumaya çalışıyordum... ağzım açık, köpek pozisyonunda bağlı bir şekilde ve periyodik olarak birisi yanıma gelip beni beceriyordu... nadiren teker teker, çoğu zaman hemen önümde ve arkamda... birkaç kez bana iki sikle aynı anda anal girmeyi denediler ve başlangıçta başarılı olamadılar... ama sonunda amaçlarına ulaştılar ve analımı uzattılar ve hiç çaba harcamadan kıçım iki siki aynı anda kabul etmeye başladı aynı anda zaman. Nihayet uykuya dalmayı başardığımda, neredeyse anında birisi beni tekrar sikmeye başladı ve en önemlisi beni baştan sona becerdiler, ama hiçbiri benim "amımdan" faydalanmadı. Sonuna kadar kulaklıkları ve gözleri bağlı bıraktılar, bu yüzden sürekli karanlıkta kaldım. Doğru, birkaç gün sonra spekulumu ağzımdan çıkardılar, ama ilk başta o olmadan, birisi ağzıma penis sokmaya çalıştığında birkaç kez direndim, sonra spekulumu tekrar taktılar ve beni tekrar beslemeye başladılar. sadece sperm ve spermin yanı sıra bir şeyler yemek istediğim için kendimle uzlaşmam gerekiyordu ve dilatör olmadan dudaklarımla hissettiğim anda penisi derin boğazla emmem gerekiyordu. beni bu şekilde beslediler, ağzımı tamamen spermle doldurdular, zorla yutturdular ama sonrasında bana yenilebilir bir şey verdiler. Beni o kadar siktiler ki, bunun sonucunda içime giren her üyeyi, daha önce bende olup olmadığını, kaç kez orada olduğunu ve hangi taraftan olduğunu tanımaya başladım. sonunda bana içecek bir şeyler verdiler, görünüşe göre yine uyku haplarıyla birlikte. daha sonra ormanın bir yerinde uyandım, popomu kapatmayan çok kısa şeffaf bir gecelikle, çoraplar ve ev terlikleriyle ormandan bir çıkış yolu aramaya gittim ve kıçımda bir Üzerinde "HERKESE VERİN" yazıyordu. sonra yola çıktım ve polislerin orada durduğunu gördüm, yardım istemek için onlara koştum... beni bu halde gördüler, mutlaka yardım edeceklerini söylediler ve beni karakola götürdüler. Üzerimi değiştirmeme izin vermeden beni "maymun ahırına" koydular ve fazla beklemememi söylediler... ve sonuç olarak, birkaç gün boyunca tüm departman sırayla beni kabul etti ve bazı sarhoşların beni becermelerine izin verildi. para. Gidecek hiçbir yerim yoktu, bu yüzden herkese sessizce hizmet etmek zorunda kaldım ve ağzımda her zaman birinin siki olduğu ve kıçımın dinlenecek zamanı olmadığı için tek kelime edemiyordum. Bunlar polis ve ben hiçbir şey yapamadım, işler daha da kötüleşecek diye korktum. Sonuç olarak ilk soruda beni müfettişin yanına götürdüler, ben de ona şöyle dedim: “Olay bu… Hatırlamadığım bir taksiyle seyahat ediyordum ve bunun sonucunda beni kaçırdılar ve beni tamamen deliğe soktular ve kimseyi görmemiş ya da duymamış olmama rağmen yine de hepsini hatırlıyordum ve onları yalnızca sırtları veya ağızlarıyla tanıyabiliyordum (polisler hakkında konuşmadım). Cezalandırılması gerekiyor, o yüzden şüphelileri arayıp soruşturma işlemlerini gerçekleştirelim.’’ Soruşturmacı sırayla tüm şüphelileri çağırmaya başladı ve biz de kimlik tespitine başladık. Şüpheliler teker teker ofise alındı, zorla belden aşağısındaki her şeyi çıkarıp bir sandalyeye oturtuldu. Sonra gözlerim bağlı olarak tanımlamaya başladım... Önce penisi ağzımla kaldırdım, sonra arka tarafımla üzerine oturdum, anal kısmına sokup biraz üzerine atladım ve tanımlamaya çalıştım. Çok sayıda şüpheli vardı... o haftadakinden bile daha fazla! Dayanmak ve özdeşleşmeye devam etmek zorunda kaldım. Yaklaşık bir ay süren soruşturmalardan sonra nihayet onları bulduk ve cezalandırılacaklar!!!!
Last edited by Vay on 18 May 2020, 07:57, edited 1 time in total.
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Orientation: heteroseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
-
Yanıt: Duvar
Eşim ve ben onu (karımı) bir adama sattığımız söylenebilir, yaklaşık bir ay sürdü, çok acı çekti, zavallı şey... Ama son toplantıda 3 kişiydiler, çok para ödediler. makul bir miktar, ama aynı zamanda bir saat boyunca onunla dalga geçtiler, onu her yerde becerdiler, nasıl bir fantezileri var... Onları bacaklarını yalamaya, kıçlarını yalamaya, üzerine tükürmeye zorladılar ve her şeyi bitirdiler! Ben onları durdurmaya çalıştığımda beni zorla yere serdiler, bütün kıyafetlerim yırtılmıştı, kısacası katipti. Ve ayrıca mosorlarla da sevişti, hikaye farklıydı, gitmesine izin vermek için onu emdi, ama ona en azından sapkınlık olmadan normal davrandılar. Birisi karınızın başkasını ağzına almasının korkunç olduğunu düşünecek, bence bu normal, diğerine zevk vermek norm.
-
- Nirvana’dayım
nMerak ediyorum, nerede bütün bunlar oldu mu?Guest: ↑28 May 2020, 12:27 Karım ve ben onu (karımı) bir adama sattık diyebiliriz, yaklaşık bir ay sürdü, o kadar çok acı çekti ki, zavallı şey... Ama son toplantıda 3 kişiydik, çok iyi bir para ödediler ama aynı zamanda bir saat boyunca onunla dalga geçtiler, her yerde sikiştiler, nasıl bir fantezileri vardı... Bacaklarını yalamaya, kıçlarını yalamaya, üzerine tükürmeye zorladılar ve her şeyi bitirdiler! Ben onları durdurmaya çalıştığımda beni zorla yere serdiler, bütün kıyafetlerim yırtılmıştı, kısacası katipti. Ve ayrıca mosorlarla da sevişti, hikaye farklıydı, gitmesine izin vermek için onu emdi, ama ona en azından sapkınlık olmadan normal davrandılar. Birisi karınızın başkalarının ağzını almasının korkunç olduğunu düşünecektir, bence bu normal, bir başkasına zevk vermek normdur.
-
- Nirvana’dayım
-
Sarhoş oldukları ve onu eve, eve çağırdıkları ilk gün, ancak sonraki sefer saunaya gittiler ve son gün zaman onların topraklarındaydı.
-
- Nirvana’dayım
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 5 years 1 month
-
- Nirvana’dayım
Last bumped by Vay on 23 Jun 2020, 17:36.
Siz görünüşe göre akıllısınız... En azından hayatta ve iyisiniz.. .
Last bumped by Vay on 23 Jun 2020, 17:36.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
New post BİBERLE 4 elde MASAJ......8-921-638-41-82 Nastya ve Marusya
by NASTYA ve MARUSYA » » in St.Petersburg Perileri - 0 Replies
- 367 Views
-
Last post by NASTYA ve MARUSYA