Sanırım ben bir nemfomanım

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
genç kadın
Potansiyel seks nesnesi
 Sanırım ben bir nemfomanım

Unread post by genç kadın »

Her zaman seks isterim. her zaman ve her yerde birinin beni becermesini isterim. Ben kendim mutlu bir şekilde sikin üzerine oturup atlıyorum, genel olarak inisiyatifi sıklıkla alıyorum. Çeşitli oyuncaklar, lastik arkadaşlar aldım ama gerçek bir penis elbette daha iyi. Beni pençelemeleri, parmaklamaları gerçekten hoşuma gidiyor. ve beni daha da heyecanlandıran şey yaşlı erkekler, tam olarak yaşlı adamlar değil ama 50’ye kadar normal bir yerde. Onları bir yere sürükleyip emmek, hatta daha iyisi beni ağzımla sikmelerini istiyorum. Hatta analdan hoşlanıyorum. Sadece bağımlıyım. Henüz 19 yaşındayım, bununla ne yapacağımı bilmiyorum. Tecavüze uğramayı bile düşündüm.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel
 Re: Sanırım ben bir nemfomanım

Unread post by Nikk »

girl: 07 May 2020, 15:48 Her zaman seks isterim. her zaman ve her yerde birinin beni becermesini isterim. Ben kendim mutlu bir şekilde sikin üzerine oturup atlıyorum, genel olarak inisiyatifi sıklıkla alıyorum. Çeşitli oyuncaklar, lastik arkadaşlar aldım ama gerçek bir penis elbette daha iyi. Beni pençelemeleri, parmaklamaları gerçekten hoşuma gidiyor. ve beni daha da heyecanlandıran şey yaşlı erkekler, tam olarak yaşlı adamlar değil ama 50’ye kadar normal bir yerde. Onları bir yere sürükleyip emmek, hatta daha iyisi beni ağzımla sikmelerini istiyorum. Hatta analdan hoşlanıyorum. Sadece bağımlıyım. Henüz 19 yaşındayım, bununla ne yapacağımı bilmiyorum. Hatta tecavüze uğramayı bile düşündüm.
Bu konuda ne yapacağımı bilmiyor musun? Evet, gönlünüzce sikişin! Kendine iyi bir adam bul ve bayrak senin elinde ve sik ağzında! :melek:
These users thanked the author Nikk for the post:
Kovboy2
[email protected]
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by [email protected] »

Evet, gönlünüzce rahatlayın, sadece itibarınızın sizden önce gelmesi için aşırıya kaçmayın.
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092
Orientation: biseksüel

Unread post by Tanuşka »

Diyelim ki hepimiz seksi, orgazmı, her türlü zevki seviyoruz. Önemli olan arzularınızın ölçülü olması gerektiğidir - size veya başkalarına herhangi bir sorun yaratmamalıdırlar. Mantık sınırlarının ötesine geçmedi falan. Ve bu yüzden önceki yorumlara katılıyorum - kısacası endişelenmeyin ve eğlenin, eğer doğanız buysa.
These users thanked the author Tanuşka for the post (total 2):
Nikk, sendeledim
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Tanushka: 20 May 2020, 15:29 Diyelim ki hepimiz seksi, orgazmı, her türlü zevki seviyoruz. Önemli olan arzularınızın ölçülü olması gerektiğidir - size veya başkalarına herhangi bir sorun yaratmamalıdırlar. Mantık sınırlarının ötesine geçmedi falan. Ben de önceki yorumlara katılıyorum; kısacası endişelenmeyin ve eğlenin, eğer bu sizin doğanızsa.
Doğru tavsiye!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”