Sanırım ben bir nemfomanım
-
- Potansiyel seks nesnesi
Sanırım ben bir nemfomanım
Her zaman seks isterim. her zaman ve her yerde birinin beni becermesini isterim. Ben kendim mutlu bir şekilde sikin üzerine oturup atlıyorum, genel olarak inisiyatifi sıklıkla alıyorum. Çeşitli oyuncaklar, lastik arkadaşlar aldım ama gerçek bir penis elbette daha iyi. Beni pençelemeleri, parmaklamaları gerçekten hoşuma gidiyor. ve beni daha da heyecanlandıran şey yaşlı erkekler, tam olarak yaşlı adamlar değil ama 50’ye kadar normal bir yerde. Onları bir yere sürükleyip emmek, hatta daha iyisi beni ağzımla sikmelerini istiyorum. Hatta analdan hoşlanıyorum. Sadece bağımlıyım. Henüz 19 yaşındayım, bununla ne yapacağımı bilmiyorum. Tecavüze uğramayı bile düşündüm.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Re: Sanırım ben bir nemfomanım
Bu konuda ne yapacağımı bilmiyor musun? Evet, gönlünüzce sikişin! Kendine iyi bir adam bul ve bayrak senin elinde ve sik ağzında! :melek:girl: ↑07 May 2020, 15:48 Her zaman seks isterim. her zaman ve her yerde birinin beni becermesini isterim. Ben kendim mutlu bir şekilde sikin üzerine oturup atlıyorum, genel olarak inisiyatifi sıklıkla alıyorum. Çeşitli oyuncaklar, lastik arkadaşlar aldım ama gerçek bir penis elbette daha iyi. Beni pençelemeleri, parmaklamaları gerçekten hoşuma gidiyor. ve beni daha da heyecanlandıran şey yaşlı erkekler, tam olarak yaşlı adamlar değil ama 50’ye kadar normal bir yerde. Onları bir yere sürükleyip emmek, hatta daha iyisi beni ağzımla sikmelerini istiyorum. Hatta analdan hoşlanıyorum. Sadece bağımlıyım. Henüz 19 yaşındayım, bununla ne yapacağımı bilmiyorum. Hatta tecavüze uğramayı bile düşündüm.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Evet, gönlünüzce rahatlayın, sadece itibarınızın sizden önce gelmesi için aşırıya kaçmayın.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Orientation: biseksüel
Diyelim ki hepimiz seksi, orgazmı, her türlü zevki seviyoruz. Önemli olan arzularınızın ölçülü olması gerektiğidir - size veya başkalarına herhangi bir sorun yaratmamalıdırlar. Mantık sınırlarının ötesine geçmedi falan. Ve bu yüzden önceki yorumlara katılıyorum - kısacası endişelenmeyin ve eğlenin, eğer doğanız buysa.
- These users thanked the author Tanuşka for the post (total 2):
- Nikk, sendeledim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Doğru tavsiye!Tanushka: ↑20 May 2020, 15:29 Diyelim ki hepimiz seksi, orgazmı, her türlü zevki seviyoruz. Önemli olan arzularınızın ölçülü olması gerektiğidir - size veya başkalarına herhangi bir sorun yaratmamalıdırlar. Mantık sınırlarının ötesine geçmedi falan. Ben de önceki yorumlara katılıyorum; kısacası endişelenmeyin ve eğlenin, eğer bu sizin doğanızsa.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 29 Replies
- 1960 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye
-
- 4 Replies