Bu neden oldu?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Kardeşim. Mastürbatör
Potansiyel seks nesnesi
 Bu neden oldu?

Unread post by Kardeşim. Mastürbatör »

İlginç. Yakında 40 yaşına gireceğim ve görünüşe göre kızlarla her şeyi denedim. Hatta son zamanlarda her şey sıkıcı olmaya başladı. Eşim güzel bir sarışın, 15 yıldır onunla birlikteyiz, 2 çocuğumuz var, onunla seks yapmak beni heyecanlandırıyor, her şeye izin veriyor, onu öpmek harika ama ben şimdiden yoruldum.
Geçen yıl yeni bir metres edindim. Uzun bacaklı, ince fitoni. Onunla haftada bir veya iki kez, ne zaman istersem buluşuyoruz. Onun yanında kendimi iyi hissediyorum ama 15 yaşındaki gibi heyecanlandığımı söyleyemeyeceğim. Seks çoğunlukla analdır, bunu seviyorum, umursamıyor, hamile kalmaktan korkuyor, ama sonunda aynı anda oluyoruz (o klitorisi var), bu onun kesinlikle hoşuna gidiyor.
Ve biz de bir bayan iş başında. Çarpık bir yüzü var (çocuklukta bir kaza), ona gözyaşları olmadan bakamazsınız. İyi bir figürü var (eski atlet), ama daha fazlası değil. Kocası onu uzun süredir kullanmıyor ve herhangi bir erkeğin ilgisini çekmekten memnun ama ona gözyaşları olmadan bakamazsınız. Bana gençliğimdeki gibi hissettiriyor. Onunla seks yapma düşüncesi bile ayağa kalkmana neden oluyor. Yaklaşık 2 yıl önce sarhoşken onu becerdim, şimdi bazen ofiste tutku veya zorunluluk olmadan seks yapıyoruz. Kolayca köle oldu, her şeye itaat ediyor. Seks sadece kıçındadır. Ona sesleniyorum, koşarak geliyor, pantolonunun pantolonunu çıkarıyor ve köpek gibi ayağa kalkıyor. Ön sevişme yok, kıçıma biraz kayganlaştırıcı sürdüm ve gittim. Her şeyden şiddetle, bir fışkırtmayla boşalıyor. Onun kıçına boşalıyorum, sık sık sikimi çıkarıyorum ama bu biraz boktan, kıçını hazırlamıyor. Emmesine izin verdim, hepsini yaladı ve yuttu. Bu beni o kadar heyecanlandırıyor ki hemen ikinci kez başlayabiliyorum, başka kadınlarda olmuyor bu. Öpüşmek yok, yüzüne bakmak pek hoş değil, bazen zamanım olursa kemerle ona şaplak atıyorum. Veya anal fisting, her şeye kolayca katlanır ve ses çıkarmaz. Genel olarak bitirdiğimde böyle biriyle birlikte olduğum için utanıyorum. Ve sonra tekrar. Daha dün 19 yaşında genç bir stajyerle yattım. Cildi narindir, dedikleri gibi şeftali kokar ama yine de doğru değildir. Ve onun sabitlediği şeyle bunun olabileceğini bile düşünmedim.
Hikâye tamamen gerçektir, bir gram bile fantezi değildir.
Dünya
Potansiyel seks nesnesi
 Cevap: Bu neden oluyor?

Unread post by Dünya »

Böyle kızlar var! 24 yaşındayım, bir metresim var, 34 yaşında, çok güzel ve ince. Ve seksi inanılmaz derecede seviyor. Zaten ıslanmış, sadece onu İSTEDİĞİMİ söyleyeceğim!))) O evli, kocasının ereksiyon sorunları var. Orada da hiçbir soru sorulmadı. Hemen ıslak! Onunla harika seks! Ama muhtemelen bende tuhaf bir şey var. Terinin ve amının kokusunu seviyorum. Bana kokuyu hatırlatıyor, nasıl söyleyeyim. Ablam (gençken onun külotunun ve sütyeninin kokusunu alırdım. Ne kadar serseri)) Karımla falan! Ve yanına gelir gelmez kule, boğaya kırmızı gibi hemen yıkılır!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Bu neden oluyor?

Unread post by Nikk »

World: 13 Mar 2020, 13:08 Böyle kızlar var! 24 yaşındayım, bir metresim var, 34 yaşında, çok güzel ve ince. Ve seksi inanılmaz derecede seviyor. Zaten ıslanmış, sadece onu İSTEDİĞİMİ söyleyeceğim!))) O evli, kocasının ereksiyon sorunları var. Orada da hiçbir soru sorulmadı. Hemen ıslak! Onunla harika seks! Ama muhtemelen bende tuhaf bir şey var. Terinin ve amının kokusunu seviyorum. Bana kokuyu hatırlatıyor, nasıl söyleyeyim. Ablam (gençken onun külotunun ve sütyeninin kokusunu alırdım. Ne kadar serseri)) Karımla falan! Ve o yanına gelir gelmez kule kırmızı bir boğa gibi anında uçup gidiyor!
Buna fetiş denir! Kokusuna aşık oldun...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”