Bir erkeğe kıçımı nasıl gösterdim?

Birisi gösteriş yapmayı sever...
Maksimum
Potansiyel seks nesnesi
 Bir erkeğe kıçımı nasıl gösterdim?

Unread post by Maksimum »

Ya 16 ya da 17 yaşındaydım. Ama 20’den az olduğu kesin. O zamanlar üniversiteye gidiyordum. Ve tuvalete gidip işemeye karar verdim. Ve orada, külotumu ve kot pantolonumu indirmeye karar verdim, böylece kıçım tamamen çıplak olacak ve o sırada bu tuvalette (üniversitede) arkamda olan herkes tarafından görülebilecekti. Ve popomun tamamen çıplak olması ve o sırada tuvalette olan herkesin görebilmesi için tişörtümü, gömleğimi ve kot pantolonumu yukarı kaldırdım. Ve ne yukarıdan ne de aşağıdan hiçbir giysinin kıçımı kapatmamasına dikkat etti.

O zamanlar külot giyip giymediğimi tam olarak hatırlamıyorum. Belki yoktu, belki de vardı ama her halükarda, işemeye başlamadan önce kıçımı tamamen ortaya çıkardım. Ve tam o sırada üniversitedeki erkekler tuvaletinde bir adamın olduğu ortaya çıktı. Bu kolejde biri olarak çalıştı. Belki bir tesisatçı, belki bir başkası, kesin olarak bilmiyorum. Ve bu kolejde okuyan çocuklar bu tuvalete gittiler. Aslında 16 yaşındaydılar, ya da biraz daha büyüklerdi.

Ve böylece, işemeyi bitirdiğimde ve zaten işemeyi bitirdiğimde, sola döndüm ve o adamın bana baktığını ve kıçımın tamamen çıplak olduğunu gördüm. . Kıçımı çıplak bıraktım ve orada kapı yoktu. Ve eğer varsa, onu kapatmadığım ortaya çıktı. Eh, sanki hiçbir şey olmamış gibi, cesurca ve açık bir şekilde sinekliğimin düğmelerini ilikledim, kıyafetlerimi giydim, yani kot pantolonumu kıçıma kadar çektim. Siyah ve kadife gibi görünüyorlardı. Ve her zamanki gibi tuvaletten çıktı, görünüşe göre arkadaşımla konuşuyordu. Daha sonra bir şekilde o adamı üniversite koridorunda gördüm. Yüzüme baktı ve beni tanıyor gibiydi. Ve öyle görünüyordu ki çıplak kıçımla onun önünde durduğumda o da yüzümü gördü. Daha sonra akademiye okumaya gittim ve orası farklı bir binadaydı. Ve kolejden çok uzakta. Ve o adamı bir daha görmedim, o da beni görmedi.

Bilmiyorum, muhtemelen ona biraz bahane uydurmak istedim. Mesela kıçımı kimseye göstermedim ama sadece... Eh, muhtemelen buna benzer bir şey. Bilmiyorum.. Daha iyi hatırlamamız falan lazım... Ve anlamamız lazım.

Bu nereden çıktı bu sapkınlık, bu teşhircilik? Anaokulunda yaşanan bir olaydan. Grubumuzun öğretmeni, gün içinde sessiz bir saat geçirdiğimizde, biraz gücendirmek için beşiğimin yanına geldi, battaniyeyi geriye attı ve külotumu çıkardı. Mesela beni bununla cezalandırdı. Ne yaptığını anladığımda ona sordum ve "peki Galina Semyonovna, yapma, peki, bunu bir daha yapmayacağım" gibi bir şey söyledim. Ama o, reddettiğinin bir işareti olarak gülümseyerek başını salladı ve külotumu çıkardı. Genel olarak, ona bunu sorduğum gerçeğine bakılırsa, yapmaya başladığı şeyden korktum. O zamanlar 5 yaşındaydım. Ve sonra, yaklaşık 7 yaşlarında bir çocukken, birisinin beni tamamen çıplak görmesini istediğimi fark etmek çok hoştu. Birinin hem çıplak amımı hem de çıplak kıçımı görmesini istedim. Bunu hem 7 yaşımdayken hem de 8 yaşımdayken istedim. Ve mastürbasyon yapıyordum. Ve her gün orgazm yaşadım. 7 yaşından itibaren. Ama anlıyorum ki bunda o öğretmenin de suçu var. Ve sadece ben değil.
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Bir erkeğe popomu nasıl gösterdim?

Unread post by Guest »

Çocukluğumdan bu yana uzun zaman geçti ama yetişkin bir adam oldum. Ben zaten bir yetişkin olduğumda teyzem bana bir keresinde şöyle demişti: "Mayo giymene gerek yok, havuzumuzda sadece erkekler yüzebilir." Ben de öyle düşündüm, soyunma odasında külotumu çıkardım ama mayomu giymedim. Sonra havuza gidiyorum ve daha fazla gidemeyeceğimi fark ediyorum. Ben de bu hale geldim ve orada durup düşündüm, külotum ve çıplak amım olmadan oraya nasıl gidebilirim? Ve kısacası gitmedim, her şey külotumu giymemle bitti. Genel olarak mayolar. Düşünmek için çok az zamanım olduğundan aklıma gelen ilk şeyi yaptım.
Misafir_221
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_221 »

Bir keresinde hamamda bir adamın kıçına yumruk atmıştım ve seks yaparken iki arkadaşım içeri girip bana kıçımı nasıl hareket ettireceğimi öğretmeye başlamıştı. Ve sonra içlerinden biri annemin piposunu yırttı
Maxim’in misafiri
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Maxim’in misafiri »

Ve düşünün, 14-15 yaşlarımda annemle birlikte bir trenin kompartımanında Kırım’a, denize giderken, bizimle birlikte seyahat eden üçüncü bir yolcu da vardı, bir erkek. Yaklaşık 40 yaşındayım, bir düşünün, onun önünde kıyafet değiştirmekten utanıyordum. Ve bana şunu söyledi: "Erkekler birbirlerinin önünde soyunmaktan çekinmezler." Her nasılsa garip bir şekilde adamın önünde utandığım ortaya çıktı, bu da utandığım anlamına geliyordu. Bir kızın önünde olsaydı muhtemelen daha mantıklı olurdu. Anaokulunda yaşadığım o olay yüzünden yüzümün değiştiğini, tam o olayın olduğu gün fark ettim. 5 yaşındayken, öğretmen Galina’nın (göbek adımı tam olarak hatırlamıyorum) külotumu zorla çıkardığı gün yüzüm daha az erkeksi ve daha kadınsı hale geldi. Dolayısıyla o öğretmen, sadece ruhum değil, yüzüm güzel olmasına rağmen bu anlamda yüzümü bile bozdu. Genel olarak 14 yaşımda yüzüm, omuzlarım ve vücudumla bir kıza çok benziyordum ama sıradan bir kız değildi ama bunlardan biri de azdı. Alışılagelmiş olanlar adeta toplu atlara benziyor, kızlardan bahsediyorum. Kısaca kolektif çiftlik.

Peki, hayal edin, aynı yaz deniz kenarında, denizden pek uzak olmayan bir masada, sandalyede oturuyorum, annemi bekliyorum. Ve burada masada karşımda genç, daha çok 25 yaşında bir adam oturuyor ve hemen fark ettiğim gibi kaba, küstah bir ses tonuyla bana "Burada yalnız mı?" diye soruyor. Ben şöyle dedim: "Şey..." Ve o da, tam olarak hatırlamıyorum, kaba bir şekilde beni taklit ediyor gibiydi, "Ne yani...?" Kabalık eder gibi. Tonun kendisi. O zamanlar 14 yaşında aptaldım, ne olduğunu anlamadım. Ve şimdi anlıyorum. Annesi gelip şöyle dedi: "Seni rahatsız mı ediyor?" Ve ondan sonra bile anlayamıyorum... Hatta... Ama tam olarak hatırlamıyorum. Hepsi bu değil. Bir ergen olarak, kendimi bildim bileli, asla amımı bir kadına, ne bacaklarımın arasına ne de ağzıma sokmak istemedim. Asla. Muhtemelen anaokulundaki o olay ruhumu felce uğrattığı için. Sadece kadınların önünde çıplak olmak istedim ama hayatım boyunca amımı bir kadının amına sokmak istemedim. Ve uzun zamandır bir yetişkinim. Mastürbasyon yaptığımda, birini becerdiğimi değil, diğer insanların önünde çıplak olduğumu, hatta sadece çıplak olduğumu hayal ettim. Ancak. Ergenlik dışı çocukluğum sona erdikten ve 11 ile 12 yaşları arasında sona erdikten sonra, tüm seksim bana çocukluktan, ergenlik öncesi seksten daha az zevk verdi. Mastürbasyondan bahsediyorum. Seks kelimesini cinsel ilişki için değil mastürbasyon için kullandım.
Maxim’in misafiri
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Maxim’in misafiri »

O zamanlar o kadar aptaldım ki kıza benzediğimin farkında bile değildim. Yani 14 yaşında. Yüzümün cesur olduğunu düşündüm. Üstelik televizyonda ve etrafımda benden çok daha az kızlara benzeyen çirkin kızlar vardı. Güzel kızlar için. İşte bu yüzden o adamın beni neden rahatsız ettiğini o zaman anlamadım. O zamanlar Rusya’daki çoğu kızdan daha kadınsı olduğumu bilmiyordum ve anlamadım. Neden beni bu kadar cesurca rahatsız etti, beni soymak falan mı istiyor diye düşündüm. Muhtemelen öyle düşünmüştür. Ama şimdi muhtemelen defolup gitmek istediğimi düşünüyorum. Uzun yıllar sonra geldi.
Ivan.dimitrov
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7

Unread post by Ivan.dimitrov »

Bana da oluyor - su basıyor!
Çıplak vücuduma bir yağmurluk giyip parka gidiyorum - neyse ki park evin yakınında! Ve orada kapıyı açıyorum ve sokak boyunca yürüyorum! Birisi çalıların arasına koşuyor ve biri tapınağına dönüyor! ...
Ve bu bende ereksiyon sağlıyor
Ve eve mutlu dönüyorum!
These users thanked the author Ivan.dimitrov for the post:
Herurg
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627

Unread post by Beluga »

ivan.dimitrov: 08 Aug 2023, 01:06 Bana oluyor - yüzüyor!
Çıplak vücuduma bir yağmurluk giyip parka gidiyorum - neyse ki park evimin yakınında! Ve orada kapıyı açıyorum ve sokak boyunca yürüyorum! Birisi çalıların arasına koşuyor ve biri tapınağına dönüyor! ...
Ve bu bende ereksiyon sağlıyor
Ve eve mutlu dönüyorum!
Hiç sana am ile vuruldun mu? ?
These users thanked the author Beluga for the post:
Alexsss
Ivan.dimitrov
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7

Unread post by Ivan.dimitrov »

Bir kez oldu, yetersiz yakalandım :ireful1: Ama zamanında kaçtım! Yani 3ato kadar güvendeyim
Adrenalin alışılmışın dışındaydı!!!! Ereksiyon çok şiddetliydi ve
Alışılmadık bir miktarda geldim!
These users thanked the author Ivan.dimitrov for the post:
Herurg
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

ivan.dimitrov: 08 Aug 2023, 06:22 Bir kez oldu, yetersiz yakalandım :ireful1: Ama kaçtım, başardım! Yani 3ato kadar güvendeyim
Alışılmadık derecede büyük miktarda geldim!
Yazık, yazık ama seni de teslim ederlerse polise, mmmm orada çok daha ilginç şeyler olacak izlenimler
Asus.Star
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4

Unread post by Asus.Star »

Belkha: 08 Aug 2023, 08:31 Çok yazık, çok yazık ve eğer seni de polise teslim ederlerse, mmmm orada pek çok ilginç izlenim olacak
nHerkes kendi tarzında eğlenir
nErkekler tuvaletinde biri kıçını gösterir
Ve birisi bir çalılığın arkasından adamın önüne atlayıp ekipmanlarını açığa çıkarır!
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

Asus.Star: 08 Aug 2023, 08:36
Belkha: 08 Aug 2023, 08:31 Çok yazık, çok yazık ama seni de polise teslim ederlerse, mmmm orada çok ilginç izlenimler olacak
Herkes kendince eğleniyor
Erkekler tuvaletindeki biri kıçını gösteriyor
Ve birisi bir çalılığın arkasından adamın önüne atlıyor ve ekipmanlarını açığa çıkarıyor !
Diyorum ki, biri gösteriyor, biri böyle saçmalıklar yazıyor; herkes istediği gibi eğleniyor.
These users thanked the author Beluga for the post:
Alexsss
Yönetici
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92

Unread post by Yönetici »

ivan.dimitrov: 08 Aug 2023, 06:22 Bir kere oldu, yetersiz bulundum
Bence pelerinini açan yetersizdir.
Last edited by Yönetici on 08 Aug 2023, 10:31, edited 1 time in total.
These users thanked the author Yönetici for the post:
Beluga
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Tapkin »

ivan.dimitrov: 08 Aug 2023, 06:22 Bir kez oldu, yetersiz yakalandım :ireful1: Ama kaçtım, başardım! Yani 3ato kadar güvendeyim
Alışılmadık derecede büyük miktarda geldim!
Uzun zamandır gülmemiştim!
..demeyin kafanızda bir sürü yetersizlik var. :cat1:
:ROFL: :Yahoo!:
These users thanked the author Tapkin for the post (total 4):
Ivan.dimitrov, Fargal94, Beluga, Alexsss
İsimsiz9
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366
Orientation: biseksüel

Unread post by İsimsiz9 »

Kartlarda kaybettim, arkadaşlarımın önünde pantolonumu çıkardım, köpek gibi ayağa kalktım, kıçımı açtım ve oraya bir şişe sıkıştırdılar
Sahtekar
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 120
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Sahtekar »

Anonym9: 20 Oct 2023, 14:04 Kart oyununda kaybettim, arkadaşlarımın önünde pantolonumu çıkardım ve köpek gibi ayağa kalktım, kıçımı açtım ve oraya bir şişe soktular
Siz ve arkadaşlarınız kimin kaybedeceğini görmek için oynadınız, onun kıçına şişe mi sokacaklar?
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2154

Unread post by Büyücü »

Anonym9: 20 Oct 2023, 14:04 kıçını açmışlar ve oraya bir şişe sokmuşlar
zaten ne demek olduğunu merak etmiyorum)) bu saçmalık, hazırlık yapmadan hemen sok. Ya da zaten hareket halindeyken sıçıyorsun.
İsimsiz9
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Arkadaşlar hazırlıklıydı, hile yapanlar belli ki hile yapmak istiyordu. Yağlayıcı olarak tereyağı kullanılır. Acı verici ve utanç vericiydi, parçalanmasından korkuyordum

1 dakika 23 saniye sonra gönderilir:

Hareket halindeyken sıçmıyorum ama şiddetli seksten sonra aşırılıklar oldu, bu yüzden pantolonumu değiştirmek zorunda kaldım

kıçını açmışlar ve oraya bir şişe sokmuşlar
zaten ne anlama geldiğine şaşmamalı)) saçmalık, hazırlık yapmadan hemen yapıştırın. Veya zaten hareket halindeyken sıçıyorsunuz.
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2154

Unread post by Büyücü »

Bunun bir kurgu olduğundan şüpheleniyorum ama eğer değilse, o zaman böyle arkadaşlara sahip olmak, düşmanlara ihtiyacınız yok. Pisliğin gerekli çapa kadar uzatılması gerekiyor ve eğer hemen yapılırsa, o zaman ne kadar acı verici ve proktolog hizmetleri.
Ben bir sadistim ama ben bile partnerimin bunu yapmasına izin vermiyorum.
İsimsiz9
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Boynunu içeri soktular, proktolog hala hafif bir yırtılma olduğunu söyledi. Sonra bana bir peçete verdiler ve kan vardı
Bunun bir kurgu olduğundan şüpheleniyorum ama değilse, o zaman böyle arkadaşların varsa, düşmanlara ihtiyacın yok. Pisliğin gerekli çapa kadar uzatılması gerekiyor ve eğer hemen yapılırsa, o zaman ne kadar acı verici ve proktolog hizmetleri.
Ben bir sadistim ama partnerimin bile bunu yapmasına izin vermiyorum.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Teşhircilik”