Rusya’dan ahlaksız kızları ve kadınları ekliyoruz - işimizden, arkadaşlık sitelerinden vb. romantik ilişkiler ve cinsel bağlantılar. (DİKKATİNİZİ BELİRTİYORUZ Ninochka)
These users thanked the author EVLER for the post (total 9):
Rusya’dan ahlaksız kızları ve kadınları ekliyoruz - işimizden, arkadaşlık sitelerinden vb. romantik ilişkiler ve cinsel bağlantılar. (DİKKATİNİZİ BELİRTİYORUZ Ninochka) :prheart: :prnurse:
MAKUMBA, Yanlış aşçıyı buldun! Normal Rus aşçıların testi gibi göğüsleri ve buldozer gibi kıçları var! Vardiya sırasında deneyecekler. Ve bu çok sıska!
These users thanked the author Andrey Petrov for the post:
[ref=#804000]MAKUMBA[/ref], Yanlış aşçıyı buldun! Normal Rus aşçıların testi gibi göğüsleri ve buldozer gibi kıçları var! Vardiya sırasında deneyecekler. Ve bu çok sıska!
Cook, ya sen bir nemfomansın
Ya da uygarlık uçuruma doğru uçuyor, çünkü bu tür kadınlar her zaman beslenecek ve emecek ve sahiplenilmeyecek...
Bu arada ben de bir aşçıyım
Cook, ya sen bir nemfomansın Ya da uygarlık uçuruma doğru uçuyor, çünkü bu tür kadınlar her zaman beslenecek ve emecek ve sahiplenilmeyecek... Bu arada ben de bir aşçıyım
Aşçının bir su aygırı gibi olması, büyük sağımları olması ve elektrikli süpürge gibi emmesi ve kıçının da teneke gibi olması gerektiğine katılıyorum, böylece kütük söz veriyor)
Aşçının bir su aygırı gibi olması, büyük sağımları olması ve elektrikli süpürge gibi emmesi ve kıçının da teneke gibi olması gerektiğine katılıyorum, böylece kütük söz veriyor)
Belarus’ta konuyla ilgili benzer düşüncelere sahip insanlar arıyorum. Deneyen veya ilgilenen varsa, belki birisi bana nerede bulacağımı söyleyebilir, yazmaktan çekinmeyin) @MKBY81’e telgraf...
Hayvanat bahçesi konusunda 20-35 yaşlarında bir kız arıyorum, uzun zamandır konunun içindeyim. 30 yaşındayım. Kızlar, çekinmeyin, tanışalım) tg @ruslan_xzq :roll: Mogilev şehrinden geliyorum.