Bu soruyu her zaman kendime sordum) ve kendim yaptım. Beni yanlış anlamayın, hiçbir zaman güzel hanımları zorla ya da istekleri dışında ellemedim. ama kalabalık bir otobüste seyahat ederken önümde etekli ve üstlü seksi bir kızın durduğu birçok durum oldu. İddiaya göre parmak eklemlerimle "yanlışlıkla" kıçına dokunmaya başladım ve o da yaklaşıyor) hatta bu sefer iki parmağımı aktif olarak onun topuzlarının arasında, eteğinin üzerinde hareket ettirdiğim noktaya geldi, parmak uçlarım aşağıya iniyordu. onun kedisi. ve o buna karşı değil, tam tersine parmaklarımın altında hareket ediyor. kimse bunu görmedi çünkü ulaşım çok sıkışıktı.
3 genç arkadaşın ayakta durduğu durumlar oldu ve ben de bunlardan birine bastım, onun sulu kıçına dokundum, arkadaşlarını inceledi ve kıçını bana yaklaştırarak sırtını eğdi avuç içi. ve bu zaten kanıtlanmış bir taktikti) ve kız arkadaşları tarafından fark edilmekten bile korkmuyordu. ve buna benzer pek çok durum vardı, hiçbir kadın pratikte reddedmiyor, hiçbir şey söylemiyor, beni korkutmaya ya da gitmeye çalışmıyor, aksine bana eşlik ediyor, hatta penisime sürtünmeye bile çalışıyor. Belki de genç olduğumdan, yakışıklı olduğumu düşündüğümden ve boyum 185 cm olduğundandır. ve pantolonun içindeki penis iyi hissedilebilir, eğer birisi ona sürtünmek isterse) eğer isterse, PM’de gösterebilirim
7 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
Siz de hikayelerinizi paylaşabilirsiniz, okumaktan memnuniyet duyarım)
Bayanlar, toplu taşıma araçlarında sevişmeyi sever misiniz?
-
Автор темыYegorçik
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bayanlar, toplu taşıma araçlarında sevişmeyi sever misiniz?
- These users thanked the author Yegorçik for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Re: Hanımlar toplu taşıma araçlarında sevişmeyi sever misiniz?
Anılar: Kırsal kesimden güzel Omsk şehrine okumaya geldim ve bir otobüse bindim ve kibrimden değil, yazın birbirine sıkı sıkıya bastırdım, bir kalabalık, çoğu zaman, çoğu zaman kadınlardı , kızlar ve ah kızların mutluluğu, o zaman 15 yaşındaydım. Parmaklarını açıp popolara, uyluklara ve her türlü yere dokundu ve bu birkaç dakika sürdü
Bir zamanlar genç bir kadın beni penisimden tuttu, tatlı bir şekilde gülümsedi ama geri çevirecek yerim yoktu, sessizdim ve bu bir eğitim süreciydi, hanımlara yapışmayı bıraktım
Bunu bende yaşadım kızlar, siz erkekleri toplu taşımada mı yetiştirdiniz?
Bunu bende yaşadım kızlar, siz erkekleri toplu taşımada mı yetiştirdiniz?
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Yegorçik
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Gençken kalabalık toplu taşıma araçlarında katatsa’yı severdim. Bu Sovyet zamanlarındaydı. Dürüst olacağım... birlikte oynayan bayanlar vardı... birlikte oynamaktan kaçınanlar vardı... öfkeli olanlar vardı...

- These users thanked the author Şalun70 for the post (total 2):
- Sibiryak89, Yegorçik
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Akşam sinemadan sonra genç bir bayanın bir adamın kendisine dokunduğuna dair skandalı nasıl ortaya çıkardığına şahit oldum, adam otobüs durağında hemen indi, her türden kadın var
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Yegorçik
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Registered for: 11 months
Sadece metroda bir olay hatırlıyorum, çok yorulmuştum ve bayılmıştım, 18-19 yaşlarındaydım, sürekli başımı soldaki 30 yaşlarında bir bayanın üzerine koyuyordum, beni uyandırdı ve bu böyle devam etti bu üç kez. Genel olarak, faaliyet türü buna izin verdiği için, yoğun saatlerde veya taksiyle asla toplu taşıma araçlarıyla seyahat etmemeye çalıştım.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 270 Views
-
Last post by İle
-
- 4 Replies