Annenin davranışındaki tuhaflıklar

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
gogi2021a
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year
Orientation: biseksüel
 Annenin davranışındaki tuhaflıklar

Unread post by gogi2021a »

Herkese selam! Anne, baba ve ben olarak sıradan bir aile olduğumuz gerçeğiyle başlayayım. Son zamanlarda annem hakkında tuhaf şeyler fark etmeye başladım. Babası evdeyken normaldir, işe gider gitmez hemen değişir. Bütün akşamları telefonda birisiyle mesajlaşarak geçirebilir, işten geç saatlere kadar kalabilir ve genellikle tuhaf davranabilir. Daha önce büyükanneler gibi sıradan külotunu çamaşırhanede bulsaydım, şimdi çok güzel iç çamaşırları, neredeyse şeffaf bir korsajı ve tangaları var ve işe farklı şekilde hazırlanmaya başladı, tüm makyajını ve pudralarını sürüyor. Bir gün telefon numarasını bıraktı ve onun bir adamla iletişim kurduğunu fark ettim. Ve aynı zamanda işimde bir tanıdığım, yetişkin bir kadınla iletişim kurduğunu erkeklere övünüyor, ona yaklaşıyor ve onu seks için kandırmaya çalışıyor. şüphelerle doluyum
These users thanked the author gogi2021a for the post:
Sibiryak89
Kisun5
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 66
Registered for: 1 year 4 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Annemin davranışlarındaki tuhaflıklar

Unread post by Kisun5 »

Stüdyoya yapılan yazışmaların ekran görüntüleri)
Slavik 34
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 495
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by Slavik 34 »

:muza: başka bir forumdan benzer sadece orada anne ve baba başkalarıyla yazışıyor ve buluşuyor ve çocuk da onları biliyor.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Venüs »

gogi2021a: 20 Aug 2024, 13:44 Bir şekilde telefonumu bıraktım
Başkalarının telefonlarına girip kirli çamaşırları karıştırmak hiç de iyi değil... kelime.
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Eustace »

Bravo, sonunda büyüdün ve bir iş buldun ve şimdi annen okul arkadaşı olan ve onu becermek isteyen bir meslektaşıyla mesaj atıyor... En azından biraz hareket başladı
Düşmüş Melek
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 10 months

Unread post by Düşmüş Melek »

Bu genellikle hayat sıradanlaştığında olur, bu da babanızın annenize karşı "sakinleşmeye" başladığı anlamına gelir
Ve onun sadece ilgiye değil, aynı zamanda sekse de ihtiyacı var
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

gogi2021a: 20 Aug 2024, 13:44 Herkese merhaba! Anne, baba ve ben olarak sıradan bir aile olduğumuz gerçeğiyle başlayayım. Son zamanlarda annem hakkında tuhaf şeyler fark etmeye başladım. Babası evdeyken normaldir, işe gider gitmez hemen değişir. Bütün akşamları telefonda birisiyle mesajlaşarak geçirebilir, işten geç saatlere kadar kalabilir ve genellikle tuhaf davranabilir. Daha önce büyükanneler gibi sıradan külotunu çamaşırhanede bulsaydım, şimdi çok güzel iç çamaşırları, neredeyse şeffaf bir korsajı ve tangaları var ve işe farklı şekilde hazırlanmaya başladı, tüm makyajını ve pudralarını sürüyor. Bir gün telefon numarasını bıraktı ve onun bir adamla iletişim kurduğunu fark ettim. Ve aynı zamanda işimde bir tanıdığım, yetişkin bir kadınla iletişim kurduğunu erkeklere övünüyor, ona yaklaşıyor ve onu seks için kandırmaya çalışıyor. Tamamen şüpheliyim
Sanırım düşüncende haklısın, annemin sevgisi var&#128522 ;
Müdür
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124
Registered for: 1 year

Unread post by Müdür »

gogi2021a: 20 Aug 2024, 13:44 Daha önce büyükanneler gibi sıradan külotlarını çamaşırhanede bulmuş olsaydım, şimdi çok güzel iç çamaşırları, neredeyse şeffaf bir korsaj ve tangalar var.
Be Annen adına mutlu ol ve başkasının iç çamaşırını karıştırma.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”