Annenin davranışındaki tuhaflıklar
-
Автор темыgogi2021a
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year
- Orientation: biseksüel
Annenin davranışındaki tuhaflıklar
Herkese selam! Anne, baba ve ben olarak sıradan bir aile olduğumuz gerçeğiyle başlayayım. Son zamanlarda annem hakkında tuhaf şeyler fark etmeye başladım. Babası evdeyken normaldir, işe gider gitmez hemen değişir. Bütün akşamları telefonda birisiyle mesajlaşarak geçirebilir, işten geç saatlere kadar kalabilir ve genellikle tuhaf davranabilir. Daha önce büyükanneler gibi sıradan külotunu çamaşırhanede bulsaydım, şimdi çok güzel iç çamaşırları, neredeyse şeffaf bir korsajı ve tangaları var ve işe farklı şekilde hazırlanmaya başladı, tüm makyajını ve pudralarını sürüyor. Bir gün telefon numarasını bıraktı ve onun bir adamla iletişim kurduğunu fark ettim. Ve aynı zamanda işimde bir tanıdığım, yetişkin bir kadınla iletişim kurduğunu erkeklere övünüyor, ona yaklaşıyor ve onu seks için kandırmaya çalışıyor. şüphelerle doluyum
- These users thanked the author gogi2021a for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year 1 month
Re: Annemin davranışlarındaki tuhaflıklar
başka bir forumdan benzer sadece orada anne ve baba başkalarıyla yazışıyor ve buluşuyor ve çocuk da onları biliyor.

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Başkalarının telefonlarına girip kirli çamaşırları karıştırmak hiç de iyi değil... kelime.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 8 months
Bravo, sonunda büyüdün ve bir iş buldun ve şimdi annen okul arkadaşı olan ve onu becermek isteyen bir meslektaşıyla mesaj atıyor... En azından biraz hareket başladı
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 10 months
Bu genellikle hayat sıradanlaştığında olur, bu da babanızın annenize karşı "sakinleşmeye" başladığı anlamına gelir
Ve onun sadece ilgiye değil, aynı zamanda sekse de ihtiyacı var
Ve onun sadece ilgiye değil, aynı zamanda sekse de ihtiyacı var
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Sanırım düşüncende haklısın, annemin sevgisi vargogi2021a: ↑20 Aug 2024, 13:44 Herkese merhaba! Anne, baba ve ben olarak sıradan bir aile olduğumuz gerçeğiyle başlayayım. Son zamanlarda annem hakkında tuhaf şeyler fark etmeye başladım. Babası evdeyken normaldir, işe gider gitmez hemen değişir. Bütün akşamları telefonda birisiyle mesajlaşarak geçirebilir, işten geç saatlere kadar kalabilir ve genellikle tuhaf davranabilir. Daha önce büyükanneler gibi sıradan külotunu çamaşırhanede bulsaydım, şimdi çok güzel iç çamaşırları, neredeyse şeffaf bir korsajı ve tangaları var ve işe farklı şekilde hazırlanmaya başladı, tüm makyajını ve pudralarını sürüyor. Bir gün telefon numarasını bıraktı ve onun bir adamla iletişim kurduğunu fark ettim. Ve aynı zamanda işimde bir tanıdığım, yetişkin bir kadınla iletişim kurduğunu erkeklere övünüyor, ona yaklaşıyor ve onu seks için kandırmaya çalışıyor. Tamamen şüpheliyim
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
- Registered for: 1 year
Be Annen adına mutlu ol ve başkasının iç çamaşırını karıştırma.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 27 Replies
- 2247 Views
-
Last post by zorunlu
-
- 76 Replies